ΑΠΟΠΡΟΣΟΠΟΙΗΣΗ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
    Junior Member

ΑΠΟΠΡΟΣΟΠΟΙΗΣΗ

ΕΧΩ ΑΠΟΠΡΟΣΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ...ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ?

Junior Member
    απαντηστε καποιος

Member
    μου εξηγεις λιγο τι ειναι η αποπροσοποποιηση?

Junior Member
    δεν μπορω να σου εξηγησω καλα...πατα στο γκουγκλ και μαθε

Φίλε μου....γιατί δεν μας λες τι νιώθεις και τι είναι αυτό που σε κάνει να υποφέρεις?
    Η αποπροσωποίηση, όπως και πολλές άλλες ασθένειες, δνε είναι το ίδιο για τον καθένα...
    Μήπως θες να το συζητήσουμε?

Junior Member
    λοιπον....δεν μπορω να το εξηγησω και πολυ καλα...
    1.νιωθω σαν μαστουρωμενος
    2.οταν περπαταω δεν το νιωθω και γενικοτερα δν καταλαβαινω το σωμα μου νομιζω οτι δεν ειναι δικο μου
    3.αυτα που ακουω νιωθω σαν να τα ακουω απο πολυ μακρια...

καταλαβες τιποτα?

να σε ρωτήσω κάτι ?

αφού αυτή η κατάσταση δεν σου αρέσει και υποφέρεις, γιατί δεν πας σε ένα γιατρό?
    Αν είχες στραμπουλήξει το πόδι σου, θα το άφηνες να πονάει και να γίνει χειρότερα, αντί να πας σε έναν ορθοπεδικό?

Junior Member
    οκ θα παω....αλλα φοβαμαι μη με βγαλει τρελο???μηπως ξερεις τι θεραπεια θα μου κανει?

νεζ....όταν κάποιος αντιμετωπίζει ένα ψυχολογικό πρόβλημα δεν είναι τρελλός..
    Μη κολλάς σε τέτοιου είδους ταμπέλες. Εγώ δεν είμαι γιατρός για να σου πω τι θεραπεία θα σου κάνει. Μπορεί να σου δώσει φάρμακα, μπορεί και όχι. Δεν είναι κρίμα όμως να μην πηγαίνεις μόνο και μόνο επειδή φοβάσαι πως θα σε πει τρελλό?
    Υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που υποφέρουν από πολύ βαρύτερες ασθένειες απ τη δική σου και είναι μια χαρά γιατί τους παρακολουθεί γιατρός.
    Δεν θες να ζεις όμορφα, να ζεις τη ζωή σου χωρίς άγχος και να μην υποφέρεις?
    Θες να μας πεις λίγα λόγια παραπάνω για σένα?
    Πόσο χρονών είσαι? Έχεις σχέση/φίλους/οικογένεια?
    Πότε σου παρουσιάστηκαν αυτά τα συμπτώματα? Το ξέρουν οι δικοί σου?
    Αν θες φυσικά απαντάς....

Senior Member
    Αν ήσουν τρελλός δεν θα έλεγες παιδιά αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα.Πήγαινε σε ειδικό ισως χρειάζεσαι κάποια θεραπεία.Αλλοίμονο απο μερικούς που δεν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να κλείσουν το στόμα τους εκεί υπάρχει το πρόβλημα

Junior Member
    τι θεραπεια μπορει να μου κανει?

Junior Member
    Originally posted by giota
    Αν ήσουν τρελλός δεν θα έλεγες παιδιά αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα.Πήγαινε σε ειδικό ισως χρειάζεσαι κάποια θεραπεία.Αλλοίμονο απο μερικούς που δεν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να κλείσουν το στόμα τους εκεί υπάρχει το πρόβλημα
    οκ θα παω...15 ειμαι και το χω σχεδον 1 1,5 χρονο και εχω φιλους και τετοια

Senior Member
    Μπορεί και τίποτε απλώς να σου πεί να μιλήσεις σε ψυχολόγο να αποφορτιστείς μπορεί και ενα αγχωλιτικό τρελλό δεν θα σε βγάλει και να ξέρεις ότι όλα περνούν πιο γρήγορα αν το εντοπίσουμε και το αντιμετωπίσουμε γρήγορα

Είσαι πολύ μικρός και είναι λογικό να αγχώνεσαι. Μίλα με την οικογένεια σου. Μπορεί να μην είναι καν αποπροσωποίηση. Μπορεί να είναι έντονο άγχος απ το σχολείο ή εφηβικά προβλήματα. Να ξέρεις μόνο πως αν το αφήσεις μπορεί να γίνει χειρότερο.
    Όσο πιο νωρίς, τόσο πιο καλά...

Senior Member
    Originally posted by nezoner
    αλλα φοβαμαι μη με βγαλει τρελο???
    Αν δηλαδή σε βγάλει τρελό εσύ θα τον πιστέψεις?

Άκου να δεις φίλε μου υπάρχουν τρελοί και τρελοί.

Υπάρχουν τρελοί που κάνουν καριέρα και βγάζουν χρήματα (άρα τους θεωρούν πλούσιους),
    υπάρχουν τρελοί που γίνονται σπουδαίοι ηθοποιοί ή πολιτικοί (άρα τους θεωρούν διάσημους),
    υπάρχουν τρελοί που ζουν μια \"φυσιολογική\" ζωή και θεωρούνται φυσιολογικοί,
    υπάρχουν τρελοί που δεν ακολουθούν κανόνες ηθικούς ή γενικούς άρα θεωρούνται επικίνδυνοι και τέλος
    υπάρχουν τρελοί που αδυνατούν να σταθούν καλά στα πόδια τους άρα θεωρούνται ψυχικά ασθενείς.

Εσύ τι εννοείς με τον όρο τρελός?

Page 1 of 2 12 LastLast