Results 16 to 21 of 21
Thread: ΞΥΠΝΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ
-
17-10-2009, 15:24 #16
Originally posted by imagine
Εγώ όταν βρίσκομαι σε παρόμοια θέση (δλδ υπέρμετρο άγχος λόγω πχ εργασιακής δυσκολίας ή αλλαγής ή κάτι άλλο) το παθαίνω αυτό, πετάγομαι απο τον ύπνο μου έντρομη πολλές φορές μέσα στη νύχτα. Κάνω το εξής : παίρνω ένα ελαφρύ αγχολυτικό για μερικές μέρες, μια βδομάδα max, το βράδυ πριν τον ύπνο, ώστε να μπορώ να κοιμηθώ μέχρι να συνηθίσω τον αγχογόνο παράγοντα.
Πάνο, το \'αγχος που προκαλείται απο μια καινούργια δουλειά, όπως και η αφύπνιση εξ αιτίας του στο στάδιο του REM υπνου είναι κάτι εντελώς νορμάλ και δεν έχει καμμιά σχέση με ψυχώσεις. Μα καμμία.
ειπα οτι εχει αποδειχθει πειραματικα οτι η διακοπη του ΡΕΜ υπνου οδηγει σε μερικες μονο εβδομαδες ενα φυσιολογικο ανθρωπο σε εκδηλωση ψυχικων συνδρομων !
μιλαμε φυσικα για σχεδιασμενη διακοπη στην βαση ηλεκροεγκεφαλογραφηματος !
Ο Τζιμυς πχ αν ξυπναει στις 3-4 τα ξημερωματα και ξανακοιμαται χανει μονο το 50% του ΡΕΜ υπνου του!
- 17-10-2009, 15:28 #17
Ρε πανο η αυπνια δεν κανει καλο και αυτο αρκει μην μπλεκεις ρεμ,ραμ,ρομ και ερευνες σε εργαστηριακο περιβαλλον και μην τρομοκρατεις τον κοσμο.
Η εκδηλωση ψυχωσεων δεν θα επρεπε καν να απασχολει τον jimmy...μην βαζεις ιδεες extreme.
Δεν χρειαζεται να το πηγαινουμε μακρια.
Φιλικα διαφωνοντας.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
17-10-2009, 15:39 #18
Originally posted by keep_walking
Ρε πανο η αυπνια δεν κανει καλο και αυτο αρκει μην μπλεκεις ρεμ,ραμ,ρομ και ερευνες σε εργαστηριακο περιβαλλον και μην τρομοκρατεις τον κοσμο.
Η εκδηλωση ψυχωσεων δεν θα επρεπε καν να απασχολει τον jimmy...μην βαζεις ιδεες extreme.
Δεν χρειαζεται να το πηγαινουμε μακρια.
Φιλικα διαφωνοντας.
η παρατεταμενη απωλεια του ΡΕΜ υπνου ειναι αιτια σοβαροτατων επιπλοκων της ψυχικης υγειας του αρρωστου και ευτυχως εχω τηνεντυπωση οτι ο Τζιμακος καταλαβε οτι υπαρχει λογος που επιμενω και με διαβεβαιωσε εμμεσα οτι αν δεν υποχωρησει αυτη η κατασταση δεν θα περιμενει πολυ πριν ζητησει την βοηθεια απο τον γαιτρο του!
Τωρα ενα τελευταιο για σενα κιπ...
εχεις καταλαβει οτι δεν θεωρω την ψυχωση μονιμη κατασταση που η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα ...
καθε μερα που περναει νεες ερευνες και φαρμακα καθιστουν τον αρρωστο πιο αυτονομο , πιο ανεξαρτητο απο το νοσηρο συχνα περιβαλλον του και το μελλον διαγραφεται αισιοδοξο για την πληρη κοινωνικη τους επανενταξη και θεραπεια .
21-10-2009, 17:00 #19
Γειά σας παιδια,από την αρχή της βδομάδας τα πραγματα πάνε γενικά κάπως πιο καλά αλλά ακόμα υπάρχουν τα διάφορα που είχα αναφέρει αρχικά (άγχος ξυπνήματα κτλ.)
Σήμερα όμως ήταν εντελώς διαφορετικά κοιμήθηκα μια χαρα,σηκώθηκα ευδιάθετος γεμάτος ενέργεια,στη δουλεία είμουν πολύ αποδοτικός και έκανα και \"χαβαλε\" με τους συναδέλφους...ΑΛΛΑ...χθες το βράδυ χτύπησα xanax 1mg...
Μίλησα με τον παθολόγο που μου είχε γράψει τα xanax ξανά και μου είπε ότι περνάω φάση προσαρμοστηκότητας και συμβαινει σε πολλούς αυτό κτλ.,με συμβούλεψε να το παλέψω λίγο καιρό ακόμα και να βοηθηθώ λίγο με xanax όποτε δεν την παλεύω στη δουλειά (στη δουλειά δεν έχω κάνει χρήση ακόμα) και το βράδυ λίγο παραπάνω δόση αν δεν με πιάνει ο ύπνος (1 mg)...Αν δε \"στρώσω\" θα πάμε παρακάτω (επίσκεψη σε ειδικό)
Σήμερα που τα πήγα πολύ καλά στη δουλειά έχει ανέβει πολύ η διαθεσή μου και η αυτοπεποιθησή μου,πραγματικά νοιώθω λες και δεν έχω τπτ,και τώρα που έχω σχολάσει νοιώθω πολύ καλά,αντί να σκέφτομαι πως θα την παλέψω πάλι αύριο στη δουλειά και να αγχόνομαι,άμα συνεχίσει έτσι τα πετάω τα φάρμακα,αν όχι σκέφτομαι για λίγο διάστημα να κάνω χρήση xanax 2-3 φορές τη βδομάδα (για τις μέρες που ξέρω ότι έχει μεγάλο φόρτο εργασίας) για τον ύπνο με την ελπίδα ότι θα \"στρώσω\"
Γενικά έχω παρατηρήσει ότι αν έχω κοιμηθεί καλά είμαι καλά θωρακισμένος απέναντι στο άγχος,είμαι πιο κοινωνικός και ευδιάθετος
Υπάρχει φόβος εξάρτησης με το 2-3 φορές την εβδομάδα?και γενικά ποια είναι η γνώμη σας για το xanax?
ποια η γνώμη σας για την κατάσταση και όπως την αντιμετοπίζω?
ΥΓ:προσπάθησα μια βραδυά να κάνω \"Θεραπεία\" με αλκοόλ,με πήρε γρήγορα ο ύπνος αλλά το βράδυ ξύπνησα ενδοιάμεσα και ένοιωσα πιο σκ@τ@ από ποτέ από τότε που ξεκίνησα δουλειά
ευχαριστώ
21-10-2009, 17:09 #20
Originally posted by jimi25
Γειά σας παιδια,από την αρχή της βδομάδας τα πραγματα πάνε γενικά κάπως πιο καλά αλλά ακόμα υπάρχουν τα διάφορα που είχα αναφέρει αρχικά (άγχος ξυπνήματα κτλ.)
Σήμερα όμως ήταν εντελώς διαφορετικά κοιμήθηκα μια χαρα,σηκώθηκα ευδιάθετος γεμάτος ενέργεια,στη δουλεία είμουν πολύ αποδοτικός και έκανα και \"χαβαλε\" με τους συναδέλφους...ΑΛΛΑ...χθες το βράδυ χτύπησα xanax 1mg...
Μίλησα με τον παθολόγο που μου είχε γράψει τα xanax ξανά και μου είπε ότι περνάω φάση προσαρμοστηκότητας και συμβαινει σε πολλούς αυτό κτλ.,με συμβούλεψε να το παλέψω λίγο καιρό ακόμα και να βοηθηθώ λίγο με xanax όποτε δεν την παλεύω στη δουλειά (στη δουλειά δεν έχω κάνει χρήση ακόμα) και το βράδυ λίγο παραπάνω δόση αν δεν με πιάνει ο ύπνος (1 mg)...Αν δε \"στρώσω\" θα πάμε παρακάτω (επίσκεψη σε ειδικό)
Σήμερα που τα πήγα πολύ καλά στη δουλειά έχει ανέβει πολύ η διαθεσή μου και η αυτοπεποιθησή μου,πραγματικά νοιώθω λες και δεν έχω τπτ,και τώρα που έχω σχολάσει νοιώθω πολύ καλά,αντί να σκέφτομαι πως θα την παλέψω πάλι αύριο στη δουλειά και να αγχόνομαι,άμα συνεχίσει έτσι τα πετάω τα φάρμακα,αν όχι σκέφτομαι για λίγο διάστημα να κάνω χρήση xanax 2-3 φορές τη βδομάδα (για τις μέρες που ξέρω ότι έχει μεγάλο φόρτο εργασίας) για τον ύπνο με την ελπίδα ότι θα \"στρώσω\"
Γενικά έχω παρατηρήσει ότι αν έχω κοιμηθεί καλά είμαι καλά θωρακισμένος απέναντι στο άγχος,είμαι πιο κοινωνικός και ευδιάθετος
Υπάρχει φόβος εξάρτησης με το 2-3 φορές την εβδομάδα?και γενικά ποια είναι η γνώμη σας για το xanax?
ποια η γνώμη σας για την κατάσταση και όπως την αντιμετοπίζω?
ΥΓ:προσπάθησα μια βραδυά να κάνω \"Θεραπεία\" με αλκοόλ,με πήρε γρήγορα ο ύπνος αλλά το βράδυ ξύπνησα ενδοιάμεσα και ένοιωσα πιο σκ@τ@ από ποτέ από τότε που ξεκίνησα δουλειά
ευχαριστώ
αργοτερα ισως να αρκει ενα απλο βεσπαρ για να εχεις το ιδιο καλο υπνο
τωρα για το αλκοολ ειναι κινδυνος θανατος γιατι διεγειρει σε πολλους ανθρωπους το θυμικο τους που σημαινει οτι οσα φερνει με μια σχετικη υπνηλια στην αρχη αναιρουνται αργοτερα οταν μπαινεις στον ΡΕΜ υπνο και αρχιζουν τα ονειρα !
21-10-2009, 17:31 #21
βασικά πάνο ελπίζω να μη χρειαστώ τπτ αλλά θα δούμε,ο ύπνος σίγουρα είναι το α και το ω,αμα δεν ηρεμίσει το νευρικό σου σύστημα μετα βράστα...δε τα πολυγουστάρω τα φάρμακα αλλα τι να κάνουμε...
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία