αγχος,καταθλιψη και μουρουνελαο δειτε! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Originally posted by katerinaki
    Συγχρονως με τα χημικα φαρμακα μπορουμε να παιρνουμε αφοβα φυτικα παρασκευασματα και βιταμινες γιατι εκτος των αλλων βοηθουν κ στην ελλατωση των παρενεργειων των χημικων.
    Τα ωμεγα 3 δεν παχαινουν ,αντιθετα βοηθουν στη λιποδιαλυση!
    θυμισε μου σε παρακαλω σε ποιες τροφες και ποια σκευασματα μπορω να βρω Ω3!

Originally posted by melene
    Originally posted by katerinaki
    Συγχρονως με τα χημικα φαρμακα μπορουμε να παιρνουμε αφοβα φυτικα παρασκευασματα και βιταμινες γιατι εκτος των αλλων βοηθουν κ στην ελλατωση των παρενεργειων των χημικων.
    Τα ωμεγα 3 δεν παχαινουν ,αντιθετα βοηθουν στη λιποδιαλυση!
    θυμισε μου σε παρακαλω σε ποιες τροφες και ποια σκευασματα μπορω να βρω Ω3!
    πουλιεται φυτικο βουτυρο εμπλουτισμενο σε Ω3 στα σουπερ μαρκετ !

Senior Member
    Χρειάζεται λίγη προσοχή εδώ.Ναι μεν δε βλάπτουν τα διάφορα διατροφικά συμπληρώματα,αλλά αυτό απέχει πολύ από το να θεωρούνται πανάκεια.Δεν αποτελούν θεραπεία ψυχικών νόσων και αυτό πρέπει να τονίζεται.Κάθε ψυχική νόσος είναι πολυπαραγοντική κατάσταση,και θα ήταν λάθος να την αποδίδουμε απλά σε έλλειψη βιταμινών ή ιχνοστοιχείων.Στην περίπτωση αυτή,υποβαθμίζουμε το ρόλο του υπεδάφους και αναζητάμε το θαυματουργό μαντζούνι.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Ιατρική Σελίδα 53 - Ωμέγα-3 και αντιοξειδωτικά
    500 mg ημερησίως φαίνεται να είναι επαρκή για τις μαθησιακές δυσκολίες, το ADHD και τα ... To Ε-ΕΡΑ και άλλα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα περιορίζουν επίσης τις ...
    night-flights.pblogs.gr/.../iatrikh-selida-53-wmega-3-kai-antioxeidwtika.html - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες

night-flights.pblogs.gr/.../iatrikh-selida-53-wmega-3-kai-antioxeidwtika.html

Senior Member
    katerinaki,τα έχω μελετήσει αυτά.Δεν ήταν εκεί η ένστασή μου.Άλλο η ωφελιμότητα όμως,άλλο η πανάκεια.Αυτό επεσήμανα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    Απο οτι εχω διαβασει το μουρουνελαιο (ωμεγα 3) βοηθαει στην προστασια των κυταρων αλλα και στα ψυχικες καταστασεις αλλα οχι αμεσα. Χρειαζεται πολυ χρονος. Για παραδειγμα εγω παιρνω 2 καψουλες την ημερα εδω και 3 μηνες αλλα πριν 2 βδομαδες ειμαι με αγχος μεχρι το κεφαλι. Μπορει να ημουν χειροτερα..ποτε δεν ξερεις

Senior Member
    Προμηθεύτικα τα παρακάτω προϊόντα. Είμαι σταθερή σε αυτή την εταιρεία. Θα σας πω αποτελέσματα. Για να καταλάβετε, μιλώ για πρώην αλκοολικούς, χορτοφάγους και σε κατάθλιψη... ...

http://www.iso-plus.gr/productsitem.php?thecat=1&thecomp=1&thepro duct=280

http://www.iso-plus.gr/productsitem.php?thecat=8&thecomp=1&thepro duct=52

http://www.iso-plus.gr/productsitem.php?thecat=1&thecomp=1&thepro duct=287

Θελω να προμηθευτω αυτο
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    παχαινουν τα ωμεγα3?
    Γενικα οι βιταμινες παχαινουν?

Page 2 of 2 FirstFirst 12