Προσοχή! Το διαδύκτιο είναι ανθρώπινο έργο με σενάριο την αμφιβολία - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 169
    Senior Member
    Μπορω να πω οτι ειναι υπερ της επικοινωνιας ακομα και ο καυγας σε πολιτισμενα πλαισια,σαφως και πολυ καλυτερα απο το να ασχολουμαστε συνεχεια με τα προβληματα μας.
    Κακα τα ψεμματα το forum εχει θαμωνες που το στηριζουν και χαρη σε αυτους βασιζεται.
    Οποιαδηποτε προσπαθεια επικοινωνιας μεταξυ των θαμωνων δεν σημαινει εχω προβλημα...εχεις προβλημα ας το συζητησουμε...ειναι λιγο νοσηρο αν γινομαι κατανοητος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by weird
    Originally posted by Sofia

Ομως υπάρχουν φορες, που εχει σημασια η εκφραση της διαφωνιας, της αλλης αποψης.Οχι παντα, αλλα καποιες φορες. Και δεν εννοω πώς η εκφραση αυτη της διαφωνιας μπορει να λαβει χωρα, μονο μεσω ξεμαλλιασματος ή τσαμπουκα. Μπορει να γινει ενας διαλογος, μπορει να εκφραστει η γνωμη μας σταθερα. Οχι ακαταπαυστα. Αλλα με τελεια.Κ εχει σημασια να μαθουμε να βαζουμε κ τελεια.

Αυτο, ειτε σε οτι μας αφορα αμεσα, ειτε οχι. Αυτο πιστευω εγω.
    Σίγουρα, αλλά όταν αυτή η \"έκφραση\" λαμβάνει χώρα κάτω απο τον τίτλο \" η συκοφαντία και ο ρατσισμός πρέπει να τιμωρηθούν\", τότε έχουμε ξεφύγει απο την απλή έκφραση γνώμης.
    Οταν διατυπωσα τη γνωμη μου, δεν ειχα στο μυαλο μου τα λογια του vince. Ουτε αυτον τον τροπο, ως \"εκφραση\". Αυτο νομιζω, ειναι σαφες.Οπως κ το πώς ανοιγει ενα θεμα. Ειναι ξεκαθαρο.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Προσωπικά δεν παρατήρησα ένα τέτοιο φαινόμενο \"δικηγορίας\" Κηπ.
    Τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θέμα..
    Αμφιβαλλεις οτι αν ερχονταν σε αντιπαραθεση τα δυο μελη αυτο θα γινοταν...ηδη ακονιζονταν τα ξιφη.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Μπορω να πω οτι ειναι υπερ της επικοινωνιας ακομα και ο καυγας σε πολιτισμενα πλαισια,σαφως και πολυ καλυτερα απο το να ασχολουμαστε συνεχεια με τα προβληματα μας.
    Κακα τα ψεμματα το forum εχει θαμωνες που το στηριζουν και χαρη σε αυτους βασιζεται.
    Οποιαδηποτε προσπαθεια επικοινωνιας μεταξυ των θαμωνων δεν σημαινει εχω προνλημα...εχεις προβλημα ας το συζητησουμε...ειναι λιγο νοσηρο αν γινομαι κατανοητος.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί η δημόσια επικοινωνία, όταν το θέμα σαφώς αφορά την παρεξήγηση μεταξύ δύο μελών.
    Και μάλιστα με έναν τρόπο που μπορεί να φέρει κι άλλους στον χορό και να ξεφύγει το πράγμα.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Προσωπικά δεν παρατήρησα ένα τέτοιο φαινόμενο \"δικηγορίας\" Κηπ.
    Τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θέμα..
    Αμφιβαλλεις οτι αν ερχονταν σε αντιπαραθεση τα δυο μελη αυτο θα γινοταν...ηδη ακονιζονταν τα ξιφη.
    Μα όχι φυσικά, δεν αμφιβάλλω, γι αυτό και διαμαρτύρομαι απο την αρχή.

Senior Member
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί η δημόσια επικοινωνία, όταν το θέμα σαφώς αφορά την παρεξήγηση μεταξύ δύο μελών.
    Και μάλιστα με έναν τρόπο που μπορεί να φέρει κι άλλους στον χορό και να ξεφύγει το πράγμα.
    Γιατι το u2u δεν διαβαζεται απο πολλους...οποιος θελει ας κανει ψυχολογικη αναλυση σε αυτο...εχει major σημασια να θες συμμετοχη πολλων και να ακουστεις.

Senior Member
    Οποιαδηποτε προσπαθεια επικοινωνιας μεταξυ των θαμωνων δεν σημαινει εχω προνλημα...εχεις προβλημα ας το συζητησουμε...ειναι λιγο νοσηρο αν γινομαι κατανοητος.

Νομιζω weird μπορεις να ρωτησεις οσους συστηματικα εμπλεκονται σε τετοιου ειδους διαμαχες.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Γιατι το u2u δεν διαβαζεται απο πολλους...οποιος θελει ας κανει ψυχολογικη αναλυση σε αυτο...εχει major σημασια να θες συμμετοχη πολλων και να ακουστεις.
    Να θέλεις συμμετοχή πολλών για να σου ζητήσει κάποιος συγνώμη?
    Άλλο το να θίξεις μια συμπεριφορά δημοσίως ως απαράδεκτη, και να το κάνεις εκεί που εκδηλώνεται, γιατί θέλεις να το καταδείξεις και να ακουστείς.
    Αλλο το να ανοίγεις ένα θρεντ εκθέτωντας την συμπεριφορά και απαιτώντας να σου ζητήσουν συγνώμη.
    Αν το δεύτερο βαραίνει για σένα περισσότερο, μπορείς να ικανοποιηθείς κι απο την ιδιωτική οδό επικοινωνίας.

Ετσι το βλέπω :)

Senior Member
    Χωρις να θελω να γινω αρνητικος (ειλικρινα), βλεπω οτι πλεον και η παραμικρη παρεξηγηση, με η χωρις τη συνακολουθη αποστολη νεου νηματος και ανεξαρτητα του ποσο αναμενομενη ηταν, γινεται αφορμη για τη δημιουργια νεων εντασεων βασιζομενες, σαφως, στις πιο παλιες... Καλη η εκτονωση, αλλα διχως τελειωμο δεν ειναι ωφελιμη εκτονωση. Εγω δε βλεπω να εχει βγαλει κανεις ακρη φερνοντας τον αλλο προ των ευθυνων του. Σε κανενα απο τα ζητηματα που εχουν θιχτει. Ισως η αυτοκριτικη να ειναι ο μονος δρομος που εχει τελικα απομεινει.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Άλλο το να θίξεις μια συμπεριφορά δημοσίως ως απαράδεκτη, και να το κάνεις εκεί που εκδηλώνεται, γιατί θέλεις να το καταδείξεις και να ακουστείς.
    Αλλο το να ανοίγεις ένα θρεντ εκθέτωντας την συμπεριφορά και απαιτώντας να σου ζητήσουν συγνώμη.
    Αν το δεύτερο βαραίνει για σένα περισσότερο, μπορείς να ικανοποιηθείς κι απο την ιδιωτική οδό επικοινωνίας.

Θα κανω τωρα το δικηγορο του vince.
    Ειχε μια συναισθηματικη αντιδραση...προς τα τεκταινομενα και ποσταρε αυτο το μυνημα....και στο τριτο ποστ κιολας δηλωσε μεταμελεια και αυτο ειναι προς τιμην του γιατι αν μη τι αλλο δειχνει ωριμοτητα....κατι που λειπει απο πολλους.Υπαρχουν ανθρωποι που επι χρονια δεν εχουν παραδεχτει δημοσια αδικο σε αυτα που γραφουν.

Senior Member
    Originally posted by Sofia

Νομιζω weird μπορεις να ρωτησεις οσους συστηματικα εμπλεκονται σε τετοιου ειδους διαμαχες.
    Εκθέτω τον προβληματισμό μου.
    Απο εκεί και πέρα, ας αναρωτηθεί όποιος θέλει και μπορεί κιόλας.
    Αυτό μόνο μετρά νομίζω ;)

Senior Member

Θα κανω τωρα το δικηγορο του vince.
    Ειχε μια συναισθηματικη αντιδραση...προς τα τεκταινομενα και ποσταρε αυτο το μυνημα....και στο δευτερο ποστ κιολας δηλωσε μεταμελεια και αυτο ειναι προς τιμην του γιατι αν μη τι αλλο δειχνει ωριμοτητα....κατι που λειπει απο πολλους.Υπαρχουν ανθρωποι που επι χρονια δεν εχουν παραδεχτει δημοσια αδικο σε αυτα που γραφουν.
    Ω δεν θεωρώ οτι αυτό είναι δικηγορία.
    Θα συμφωνήσω μαζί σου.
    Ωστόσο, όσον αφορά την μεταξύ μας κουβέντα, νομίζω οτι μιλάμε πιο γενικά πάνω στο τι κρίνει ή όχι ο καθένας άστοχο ( αποχή - δημοσιοποίηση κτλ) και τα λεγόμενά μας καμία σχέση δεν έχουν με το να κατακρίνουν τον οποιοδήποτε.
    Χαίρομαι που μου έδωσες την ευκαιρία να γίνει σαφές αυτό :)

Senior Member

Εκθέτω τον προβληματισμό μου.
    Απο εκεί και πέρα, ας αναρωτηθεί όποιος θέλει και μπορεί κιόλας.
    Αυτό μόνο μετρά νομίζω ;)
    μακαρι:)!

Senior Member
    Θα συμφωνήσω μαζί σου.
    Ωστόσο, όσον αφορά την μεταξύ μας κουβέντα, νομίζω οτι μιλάμε πιο γενικά πάνω στο τι κρίνει ή όχι ο καθένας άστοχο ( αποχή - δημοσιοποίηση κτλ) και τα λεγόμενά μας καμία σχέση δεν έχουν με το να κατακρίνουν τον οποιοδήποτε.
    Εμ ναι...μιλας γενικα φερνοντας παραδειγμα το συγκεκριμενο νημα.Οπως προανεφερα για το συγκκριμενο νημα δεν θελω να θιξω κατα ποσο εχει ο ενας δικιο ή αδικο ως προς την υπαρξη του.

Φυσικα εξαρταται απο τον καθενα ποσο ευστοχα ή αστοχα νηματα ανοιγει και απο τους αλλους που θα συμμετασχουν.
    Οσοι νομιζουν παντως οτι ενα νημα πρεπει να ξεκιναει απο το...εχω προβλημα τοτε ειναι γελασμενοι.
    Τεσπα δεν εχω και κατι αλλο να πω...πανω στο θεμα προς το παρον...δεν θελω να πλατιαζω ανευ λογου.

Senior Member
    Θα συμφωνήσω μαζί σου.
    Εμ ναι...μιλας γενικα φερνοντας παραδειγμα το συγκεκριμενο νημα.Οπως προανεφερα για το συγκκριμενο νημα δεν θελω να θιξω κατα ποσο εχει ο ενας δικιο ή αδικο ως προς την υπαρξη του.

Φυσικα εξαρταται απο τον καθενα ποσο ευστοχα ή αστοχα νηματα ανοιγει και απο τους αλλους που θα συμμετασχουν.
    Οσοι νομιζουν παντως οτι ενα νημα πρεπει να ξεκιναει απο το...εχω προβλημα τοτε ειναι γελασμενοι.
    Τεσπα δεν εχω και κατι αλλο να πω...πανω στο θεμα προς το παρον...δεν θελω να πλατιαζω ανευ λογου.
    Ναι, πήρα αφορμή απο το συγκεκριμένο νήμα είναι αλήθεια, μα δεν ήθελα να προσάψω κάποια μομφή στον θεματοθέτη, όπως ίσως να κατάλαβες.

Μπορεί και να πλατιάσαμε, αλλά και πάλι, δεν το βρίσκω καθόλου δυσάρεστο.
    Καλό απόγευμα :)

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast