Results 16 to 30 of 169
-
18-10-2009, 14:32 #16
απανταω φυσικα μονο σε αυτο που με αφορα ...
οτι και να μου πει οποιος και να μου το πει , σε μια \"πλατεια \" στην οποια συγκεντρωννται ανθρωποι με πορβληματα ψυχικης υγειας , ειμαι υποχρεωμενος επαγγελματικα να τα εκλαμβανω απλα σαν πιθανα συμπτωματα μιας ψυχικης νοσου η οποια εκδηλωνεται μεσω ελλειψης αυτοελεγχου και κατα προεκταση της δυνατοτητας επικοινωνιας
Αρα ειμαι φιλος με ολους ανεξαιρετως πλην αυτων που θα αποδειχθει αργοτερα [οταντο θελησει η διαχειρηση του φορουμ ]οτι ψαρευαν πελατες απο εδω μεσα !
Αυτο που εκανα οταν καταλαβα οτι ρπος τοπαρον δεν υπαρχει τετοια διαθεση ηταν να εφαρμοσω το συστημα
με τις .................για οποιο μελος κατα την γνωμη μου δεν ειναι σε θεση να επικοινωνησει λογω απωλειας αυτοελεγχου και κυριως με την συνεχη μου προτροπη ιδιως σε οσους ειναι πραγματι ψυχικα αρρωστοι να αποφευγουν οπως ο διαλος το λιβανι τα γιου του γιατι ειναι επικινδυνα για την ψυχικη τους υγεια !
Νικο εσύ τι ρόλο παίζεις;εδώ σε λίγο θα ακούσουμε Αποφασίζουμε αυτά Απαγορεύονται αυτά.
Μήπως πρέπει να επέμβεις γιατί ορισμένοι νομίζουν ότι είναι πλανητάρχες;ποιοί είναι οι ψυχικά ασθενείς;μήπως έγινε κάποιο λάθος;μήπως μερικοί σταμάτησααν την θεραπεία τους;απο πότε τα u2u είναι επικίνδυνα για την ψυχική υγεία;απαγορεύεται να μιλήσω με κάποιο μέλος χωρίς να θέλω να δημοσιευτεί;υπάρχουν κανόνες λειτουργίας ή όχι;
Το σεξ η εργασία και η επικοινωνία ειναι οι 3 λέξεις που θα κρινουν
- 18-10-2009, 15:02 #17
Originally posted by giota
απανταω φυσικα μονο σε αυτο που με αφορα ...
οτι και να μου πει οποιος και να μου το πει , σε μια \"πλατεια \" στην οποια συγκεντρωννται ανθρωποι με πορβληματα ψυχικης υγειας , ειμαι υποχρεωμενος επαγγελματικα να τα εκλαμβανω απλα σαν πιθανα συμπτωματα μιας ψυχικης νοσου η οποια εκδηλωνεται μεσω ελλειψης αυτοελεγχου και κατα προεκταση της δυνατοτητας επικοινωνιας
Αρα ειμαι φιλος με ολους ανεξαιρετως πλην αυτων που θα αποδειχθει αργοτερα [οταντο θελησει η διαχειρηση του φορουμ ]οτι ψαρευαν πελατες απο εδω μεσα !
Αυτο που εκανα οταν καταλαβα οτι ρπος τοπαρον δεν υπαρχει τετοια διαθεση ηταν να εφαρμοσω το συστημα
με τις .................για οποιο μελος κατα την γνωμη μου δεν ειναι σε θεση να επικοινωνησει λογω απωλειας αυτοελεγχου και κυριως με την συνεχη μου προτροπη ιδιως σε οσους ειναι πραγματι ψυχικα αρρωστοι να αποφευγουν οπως ο διαλος το λιβανι τα γιου του γιατι ειναι επικινδυνα για την ψυχικη τους υγεια !
Νικο εσύ τι ρόλο παίζεις;εδώ σε λίγο θα ακούσουμε Αποφασίζουμε αυτά Απαγορεύονται αυτά.
Μήπως πρέπει να επέμβεις γιατί ορισμένοι νομίζουν ότι είναι πλανητάρχες;ποιοί είναι οι ψυχικά ασθενείς;μήπως έγινε κάποιο λάθος;μήπως μερικοί σταμάτησααν την θεραπεία τους;απο πότε τα u2u είναι επικίνδυνα για την ψυχική υγεία;απαγορεύεται να μιλήσω με κάποιο μέλος χωρίς να θέλω να δημοσιευτεί;υπάρχουν κανόνες λειτουργίας ή όχι;
Το σεξ η εργασία και η επικοινωνία ειναι οι 3 λέξεις που θα κρινουν
18-10-2009, 15:02 #18
Originally posted by Empneustns
Originally posted by krino
Οπως επισης οτι υπαρχει πολυ φιλελευθερισμος σωστα?
η οτι ο πανος ειναι ο σχιζοφρενης με το πριονι?
Δυστυχως δεν γνωριζετε καθολου να χειριστειτε μια κατασταση,
για να αποφευγονται εντασεις.
ο καθενας, πριν βγει να κατηγορησει καποιον αλλο, κατα τη γνωμη μου θα πρεπε να δει κ τη δικη του σταση. Ή πώς η δικη του σταση δημιουργει συγκεκριμενες αντιδρασεις. Μπορει να βρισκε σημαντικα πραγματα για τον εαυτο του, ετσι. Κατι που θα βοηθουσε στην επικοινωνια ολων μας και με τους αλλους.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
18-10-2009, 15:04 #19
Originally posted by Θεοφανία
Και τελικά τι συμπέρασμα βγηκε απ όλο αυτό?
Πως ο κρίνο και ο πάνος είναι οι σωτήρες τους φόρουμ, που το προστατευουν απο μας τα κακόβουλα πλάσματα.
Άλλο ένα θέατρο του παραλόγου δηλαδή.
Δεν θέλω να σας προσγειώσω απότομα αγαπητοί μοντερέιτορ άνευ χαρτοφυλακίου, αλλά τα περισσότερα μέλη εδω μέσα σας θεωρούν επικίνδυνους και δήθεν.
Ένα καλό που μας έκανε το τσατ ήταν αυτό. Ελεύθερη γνώμη.
Την καλημέρα μου....
18-10-2009, 15:04 #20
Αν λοιπον υπαρχουν καποιοι εδω μεσα που θελουν να συνεχισει αυτο το φορουμ , ας φυλαξουν τον εαυτο τους απο παρομοιες τακτικες και ας αποφευγουν συνειδητα τα γιου του ...
18-10-2009, 15:05 #21
Originally posted by vince
..........Ακόμα και να αναφέρεται στον χρήστη πανος12345 ή να κάνει χιούμορ άνευ ορίων το βρίσκω καταδικαστέο τόσο το μήνυμα όσο και τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί καθώς αφορά ρατσιστικό σχόλιο για πολλούς απο τους ανθρώπους που γράφουν στο φορουμ.
Ακόμα περισσότερο με λύπησε το γεγονός οτι δεν διαμαρτυρήθηκε κανένας. Λυπάμαι που θα το πω αλλά \"ως εδώ και μη παρέκει\".πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
18-10-2009, 15:13 #22
Εμ λογικο δεν ειναι Σοφια?
Συμμετεχουμε αλλα δεν το παιζουμε και εθνοσωτηρες...στην συγκεκριμενη forumσωτηρες.
Μην το παρεις σαν μομφη.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-10-2009, 15:14 #23
Originally posted by Sofia
Originally posted by Empneustns
Originally posted by krino
Οπως επισης οτι υπαρχει πολυ φιλελευθερισμος σωστα?
η οτι ο πανος ειναι ο σχιζοφρενης με το πριονι?
Δυστυχως δεν γνωριζετε καθολου να χειριστειτε μια κατασταση,
για να αποφευγονται εντασεις.
ο καθενας, πριν βγει να κατηγορησει καποιον αλλο, κατα τη γνωμη μου θα πρεπε να δει κ τη δικη του σταση. Ή πώς η δικη του σταση δημιουργει συγκεκριμενες αντιδρασεις. Μπορει να βρισκε σημαντικα πραγματα για τον εαυτο του, ετσι. Κατι που θα βοηθουσε στην επικοινωνια ολων μας και με τους αλλους.
Στην δικονικη μας μορφη λειτουργιας της Πολιτειας
η συσταση συμοριας τιμωρειται απο τον νομο !
Το ιδιο πρεπει να γινει και στην εικονικη πραγματικοτητα γιατι οσα επιτελουνται στον πραγματικο κοσμο δεν αποκλειονται ουτε στον εικονικο...
ποσο μαλλον οταν απριορι η συμμετοχη ψυχικα ασθενων προυποθετει την υποβολιμοτητα που ειναι το κυριο στοιχειο για να αφαιρεση την δυνατοτητα απο ορισμενα μελη στο να μπορουν να προβαλουν αντισταση στις βουλες αυτων που τους κατευθυνουν ενατιον των αλλων
Θα μπορουσαν να φερω παραδειγματα εδω και αν αμφιβαλει καποιος να φερει ο Νικος ενα απο τα τελευταια μηνυματα που ελαβα οπου υπαρχει αυτη η συγκεκριμενη καταγγελια 2 φορες απο το ιδιο προσωπο για 2διαφορετικα μελη αυτων που επιχειρουν να κλεισουν αυτο το φορουμ για να στρατολογησουν μελη για αλλες οργανωσεις !
18-10-2009, 15:15 #24
δλδ συμμετεχουμε αλλα δεν θα μας αγγιξει κ το θεμα του αλλου? ή ο χαρακτηρισμος σε καποιον αλλο εφοσον δεν μας αφορα?Σωστα?
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
18-10-2009, 15:16 #25
Originally posted by Sofia
Originally posted by vince
..........Ακόμα και να αναφέρεται στον χρήστη πανος12345 ή να κάνει χιούμορ άνευ ορίων το βρίσκω καταδικαστέο τόσο το μήνυμα όσο και τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί καθώς αφορά ρατσιστικό σχόλιο για πολλούς απο τους ανθρώπους που γράφουν στο φορουμ.
Ακόμα περισσότερο με λύπησε το γεγονός οτι δεν διαμαρτυρήθηκε κανένας. Λυπάμαι που θα το πω αλλά \"ως εδώ και μη παρέκει\".
Αδικούμε πολλούς αν το δεχτούμε αυτό.
Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα πολλοί Άνθρωποι μέσα σε αυτό το φόρουμ.
Ανθρωποι, που μπαίνουν εδώ για να στηρίξουν τον συνάνθρωπό τους.
Τον τελευταίο καιρό τους κοιτάω και τους χαίρομαι.
Προσωπικά έμαθα να ξέρω που κοιτάω, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι κάνω τα σταβά μάτια ή οτι δεν διαμαρτύρομαι, χωρίς όμως να αναλαμβάνω ρόλο τιμωρού, δημιουργώντας εντάσεις.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-10-2009, 15:17 #26
Originally posted by keep_walking
Εμ λογικο δεν ειναι Σοφια?
Συμμετεχουμε αλλα δεν το παιζουμε και εθνοσωτηρες...στην συγκεκριμενη forumσωτηρες.
Μην το παρεις σαν μομφη.
δεχθηκες ναι η οχι προσωπικα μηνυματα απο αλλα μελη για να κανετε την περιφημη πλακα εδω μεσα ?
ηταν αυτοι η Γιωτα και η Θεοφανια ναι η οχι ?
18-10-2009, 15:19 #27
δλδ συμμετεχουμε αλλα δεν θα μας αγγιξει κ το θεμα του αλλου? ή ο χαρακτηρισμος σε καποιον αλλο εφοσον δεν μας αφορα?Σωστα?
Συμμετεχουμε υποστηριχτικα λεγοντας την αποψη μας.
Δεν ειπα οτι εχεις αδικο απλως ορισμενα πραγματα δεν πρεπει να παιρνουν κωμικοτραγικες διαστασεις,βαζοντας ενα λιθαρακι ο καθενας σε τετοια ποστ στο τελος γινεται ογκολιθος.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-10-2009, 15:21 #28
κιπ σε ρωτω ευθεως ..
δεχθηκες ναι η οχι προσωπικα μηνυματα απο αλλα μελη για να κανετε την περιφημη πλακα εδω μεσα ?
ηταν αυτοι η Γιωτα και η Θεοφανια ναι η οχι ?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-10-2009, 15:21 #29
Συμφωνώ, το θρεντ αυτό δεν έχει άλλο λόγο ύπαρξης παρα να λειτουργήσει ως πυροδοτητής εντάσεων.
Ευελπιστώ οτι κάποια στιγμή, θα κλειδωθεί.
Μέχρι τότε, όσοι το έχουν ανάγκη, καλό ξεμάλλιασμα !Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-10-2009, 15:22 #30
Originally posted by keep_walking
Συμμετεχουμε υποστηριχτικα λεγοντας την αποψη μας.
Δεν ειπα οτι εχεις αδικο απλως ορισμενα πραγματα δεν πρεπει να παιρνουν κωμικοτραγικες διαστασεις,βαζοντας ενα λιθαρακι ο καθενας σε τετοια ποστ στο τελος γινεται ογκολιθος.
Συμμετοχη οπως λες πολυ σωστα Keep ειναι το να εκφραζει καποιος τη γνωμη του. Αυτο εγω δεν το χω δει σε πολλες περιπτωσεις. Και για να ειμαι κ ξεκαθαρη, οχι δεν αναφερομαι σε καταστασεις που με αφορουν προσωπικα.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία