Προσοχή! Το διαδύκτιο είναι ανθρώπινο έργο με σενάριο την αμφιβολία - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 169
    Senior Member
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    WEIRD EIΣAI TO TEΛEYTAIO ATOMO ΠOY ΘA MOY KANEI ΣYΣTAΣEIΣ ΠΩΣ ΘA MIΛAΩ. TOΣO ME KOBEI KAI TOΣO ΛEΩ. ETΣI ΔEN EIΠEΣ?
    EΣY ME THN NATURE KAI TON KPINO TOY ΔΩΣATE TO ΔIKAIΩMA NA KANEI ANΩ KATΩ TO ΦOPOYM ME TIΣ ATEΛEIΩTEΣ AEPOΛOΓIEΣ TOY.
    KAI HTAN AYTOΣ ME TON KPINO ΠOY ΠPOKAΛOYΣAN THN ΠANIKOYΛA OTAN EKANAN THN ΠΛAKA TOYΣ OI 3.
    H EYΘYNH ΓIA AYTO TO MΠAXAΛO EINAI ΣE TEPAΣTIO BAΘMO ΔIKH ΣAΣ. TΩPA KANTE HΣYXIA KAI AΦHΣTE TON NA ΣAΣ KANEI MAΘHMATA
    Ξέρεις Όλα είναι Δανεικά, εκτιμώ την όλη κατάσταση πολύ διαφορετικά απο εσένα.
    Δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουμε φυσικά.
    Ωστόσο πρέπει να παραδεχτώ οτι έχεις δίκιο, δεν μπορεί κανείς να σου υποδείξει σε τι επίπεδο θα κινείται η ομιλία σου και δεν θα επαναληφθεί απο πλευράς μου. :)
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Originally posted by πανος12345
    Originally posted by Θεοφανία
    Μόνος ένας ηλίθιος εμπαθής θα μπορούσε να κατασκευάσει μια τέτοιου είδους ίντριγκα εις βάρος της Γιώτας.
    Καταλαβαίνω πως η αμφισβήτηση πολλών μελών, γλυκό πουλί της νιότης σε έχει βαρέσει πιο πολύ στο κεφάλι ακόμη και απ τα τριάντα χρόνια αποχής απ το σεξ, αλλά όλα έχουν ένα όριο.
    Ευτυχώς που πλέον σε έχουν πάρει είδηση όλοι και απλά σε δουλεύουν....
    ...................................

Originally posted by weird
    απευθυνω μια ερωτηση σε ολους εδω μεσα
    γιατι νομιζετε οτι στο σχολειο , και στο πανεπιστημιο ακομα , οταν δυο μαθητες η φοιτητες ανοιγουν ιδιωτικη συνομιλια , τους κανει συχνα παρατηρηση ο δασκαλος η ο καθηγητης τους ?
    γιατι ο σκοπος του μαθηματος , ειναι η καλλιεργεια μια συλλογικης μαθησης
    και οχι ιδιωτικης ...
    σκεφθειτε μοναχα οτι ενα ολοκληρο μαθημα στο 4ο ετος σπουδων της πανεπιστημιακης υλης για πτυχιο ψυχολογιας αφορα την Μεθοδολογια ...
    τον τροπο δηλαδη που μπορουν να υλοποιουνται οι στοχοι της παιδαγωγικης πραξης .
    Το που θα καθεται ο εισηγητης και το πως θα καθονται οι ακροατες ειναι το μειζον αντικειμενο της Μεθοδολογιας , προκειμενου να εξασφαλιζεται η καλη προσοχη και να αποκλειονται \"τα παρασιτα\".....
    Το φορουμ εχει μια πολυ σημαντικη και συναμμα πολυ δυσκολη αποστολη να επιτελεσει!
    Δεν αποτελειται ουτε απο μαθητες ουτε απο καθηγητες αλλα απο ενα κοινο με διαφορετικα κινητρα προσχωρησης και διαφορετικο πολιτισμικο πεδιο προελευσης που δυσκολευει αφανταστα την χορηγηση μιας χρησιμης συμβουλης με ομοφωνια και με ομοκεντρη αντιληψη του υπαρχοντος προβληματος ....
    Κατα κανονα οι περισσοτεροι προβαλουν ατομικες εμπειριες που δεν μοιαζουν παρα μονο επιφανειακα στην συμπτωματολογια τους ....
    Αν ο ρυθμος καταθεσης αποψεων αποκτησει δυναμικο απο παραπλευρη επικοινωνια ,
    \"τα παρασιτα \" με την εννοια της ομαδοποιησης αποψεων , γινονται \"εκωφαντικα\" και καλυπτει καθε χρησιμοτητα στην αισθηση του ανθρωπου που ερχεται εδω μεσα για να ανοιξει την ψυχη του , αναμενοντας μια συγκλισιμη απαντηση στα μετρα ενος κανονικου δειγματος της κοινης γνωμης !
    Η ολη ωφελιμοτητα στηριζεται στον τυχαιο παραγοντα ....
    θεωρητικα , οσο το φορουμ θα λειτουργει με οργανωμενες ομαδες στα σπλαχνα του , η επιθετικοτητα αυτων των ομαδων θα διαμορφωνουν ενα κυμα αντιλογιας που θα καλυπτει την οποια συμβουλευτικη δραση οσων παραμενουν μεμονωμένοι ακομα και αν εχουν στοχευσει σωστα στην απαντηση τους !
    Η συζητηση αναμεσα στον πασχοντα η τον συγγενη του , παρεκτρεπεται , γιατι η α η,
    η β ομαδα , αδιαφορει κυριολεκτικα για το αν θα ωφεληθει η θα επιβαρυνθει ακομα περισσοτερο ψυχολογικα ο πασχων , προκειμενου να κρατησει στα χερια της τον ελεγχο του φορουμ!
    Ενα απλο κοινωνιογραμμα εδω μεσα θα μπορουσε πολυ ευκολα να αποκαλυψει την ομαδοποιηση οπως εχει σημερα σε αυτο εδω το φορουμ οπως και σε καθε ταξη η αμφιθεατρο ....
    Πάνο πραγματικά ώρες ώρες φέρεσαι σαν όχι κάτι διαφορετικό απο ένα τρολ.
    Δεν νομίζεις, οτι πρέπει να αναλογιστείς την ευθύνη σου, την όλη συμβολή σου πιο εύστοχα, στην δημιουργία εντάσεων?
    Είσαι σε θέση πιστεύεις να κάνεις έναν ειλικρινή διάλογο με τον εαυτό σου?
    παραξενη
    ζητα απο τον κηδεμονα σου να σου εξηγησει τι εγραψα πρωτα και μετα ελα πισω να σου απαντησω διευκρινικστικες ερωτησεις !
    εχω λαβει πολλα προσωπικα μηνυματα τα οποια μου καταγγελουν οσα γραφω και οσα καταγγελω για την δραση ομαδων με διαφορετικα συμφεροντα απο αυτα του φορουμ

Πάνο όμως δεν νομίζεις οτι θα έπρεπε να είσαι πιο συγκροτημένος?
    Εφόσον έχεις στοιχεία, συγκέντρωσέ τα και συζήτησέ τα όλα αυτά με τον διαχειριστή.
    Αυτό θα είναι και προς την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των όποιων θέσεών σου.
    Απεναντίας, το να δημιουργούνται εντάσεις ανάμεσα στα μέλη, δεν νομίζω οτι ουσιαστικά βοηθάει αυτό το τόσο σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας, όπως το λες.
    την τελευται φορα που κοινοποιησα στο φορουμ στοιχεια απο προσωπικη επικοινωνια εσπευσε η σελια να μου τα σβησει παραξενη !
    την κουμπαρα θες να παιζω για πολυ καιρο ακομα ?
    να βγει μονος του ο διαχειστης και η βοηθος του να με διαψευσουν αν δεν ειναι ετσι ακριβως οπως τα γραφω !
    Πάνο, εφόσον έχεις μια \"καταγγελία\" κατά συγκεκριμένου μέλους, γιατί, μια πρόταση κάνω, δεν επικοινωνείς με τον διαχειριστή ώστε εκείνος να του απευθύνει την όποια σύσταση, αν αυτό χρειάζεται?
    Με το να θέτεις δημόσια μια ένταση τέτοια, δεν νομίζω να σε βοηθήσει πουθενά, ούτε το φόρουμ.
    ειναι 2 μερες τωρα παραξενη που αυτο κανω συνεχεια

Senior Member
    Άρα χρειάζεται υπομονή.
    Οχι άλλες δημοσιοποιήσεις που δεν βοηθούνε παρά περιπλέκουνε τα πράγματα.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Xμ δεν προσεξα οτι ειχες αναφερει την Γιωτα...δεν εχει καμμια σχεση η Γιωτα σε τιποτα...πως μπλεχτηκε?

Το αναφερω δευτερη φορα.
    εχω λαβει κιπ προσωπικα μηνυματα που καταγρφαουν οτι η Γιωτα πιεζε καθημερινα επι σειρα μηνων συγκεκριμενο μελος του φορουμπου μονο με αδεια του θα το αποκαλυψω για να συμπεριφερεται σε βαρος μου με χυδαιολογιες !
    πανο
    εχεις κανει ανω κατω ολο το φορουμ διατυμπανιζοντας την αποψη σου οτι τα υ2υ ειναι πηγη ολων των κακων που ταλανιζουν το φορουμ, αλλοτε επαναλαμβανοντας σε ολα τα θρεντς την αποψη αυτη και αλλοτε με απαγορευμενες συμπεριφορες οπως η δημοσιευση εκ μερους σου υ2υ (!!!!) χωρις την εγκριση του (υποτιθεμενου) αρχικου αποστολεα.
    τωρα επιχειρεις να ισχυροποιησεις απαραδκτεςαποψεις σου που εμπλεκουν την γιωτα σε κατι που και η ιδια και ο κιπ σου λενε οτι δεν εχει καμια συμμετοχη, ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Υ2Υ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙ Υ2Υ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΑΠΕΥΘΥΝΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΜΙΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑΑΠΑΣΧΟΛΕΙΣ ΜΕ ΓΕΛΟΙΑ Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ!!!
    ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Άρα χρειάζεται υπομονή.
    δεν βρισκω πως επικοινωνουνε με την διαχειρηση!
    μηπως ξερεις εσυ παραξενη?

Senior Member
    Άρα χρειάζεται υπομονή.
    Βρες στις λιστες οσων μπαινουν το ονομα ενος αντμιν και κανε κλικ στο ονομα του,μετα βρες επιλογη για αποστολη υ2υ

Senior Member
    Άρα χρειάζεται υπομονή.
    Μπορείς να στείλεις ένα u2u στον NikosD. ή ένα ε-μαιλ σε αυτά που βρίσκονται στην κεντρική σελίδα ( home) αν πας θα τα εντοπίσεις.

Originally posted by Remedy
    Originally posted by keep_walking
    Xμ δεν προσεξα οτι ειχες αναφερει την Γιωτα...δεν εχει καμμια σχεση η Γιωτα σε τιποτα...πως μπλεχτηκε?

Το αναφερω δευτερη φορα.
    εχω λαβει κιπ προσωπικα μηνυματα που καταγρφαουν οτι η Γιωτα πιεζε καθημερινα επι σειρα μηνων συγκεκριμενο μελος του φορουμπου μονο με αδεια του θα το αποκαλυψω για να συμπεριφερεται σε βαρος μου με χυδαιολογιες !
    πανο
    εχεις κανει ανω κατω ολο το φορουμ διατυμπανιζοντας την αποψη σου οτι τα υ2υ ειναι πηγη ολων των κακων που ταλανιζουν το φορουμ, αλλοτε επαναλαμβανοντας σε ολα τα θρεντς την αποψη αυτη και αλλοτε με απαγορευμενες συμπεριφορες οπως η δημοσιευση εκ μερους σου υ2υ (!!!!) χωρις την εγκριση του (υποτιθεμενου) αρχικου αποστολεα.
    τωρα επιχειρεις να ισχυροποιησεις απαραδκτεςαποψεις σου που εμπλεκουν την γιωτα σε κατι που και η ιδια και ο κιπ σου λενε οτι δεν εχει καμια συμμετοχη, ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Υ2Υ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙ Υ2Υ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΑΠΕΥΘΥΝΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΜΙΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑΑΠΑΣΧΟΛΕΙΣ ΜΕ ΓΕΛΟΙΑ Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ!!!
    ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    ..............................................

Senior Member
    Επικοινωνία: [email protected] | [email protected]

Ορίστε.

Ορίστε.
    του ταστειλα μεσω γιου του οπως θα κανω απο εδω και μρπος για καθε μηνυμα που θα παιρνω σε γιου του!
    ευχαριστω παραξενη!

Άρα χρειάζεται υπομονή.
    Βρες στις λιστες οσων μπαινουν το ονομα ενος αντμιν και κανε κ
    λικ στο ονομα του,μετα βρες επιλογη για αποστολη υ2υ
    το κανα ρεμεντυ
    σε ευχαριστω και εσενα !

Senior Member

Ορίστε.
    του ταστειλα μεσω γιου του οπως θα κανω απο εδω και μρπος για καθε μηνυμα που θα παιρνω σε γιου του!
    ευχαριστω παραξενη!
    ευγε!
    ελπιζω να μη μας ξαναπασχολησεις με τα υ2υ που λαμβανεις και να τα στελνεις στον νικο (να μαθει να φερεται) :)

Ορίστε.
    ευχαριστω παραξενη!
    ευγε!
    ελπιζω να μη μας ξαναπασχολησεις με τα υ2υ που λαμβανεις και να τα στελνεις στον νικο (να μαθει να φερεται) :)
    Αχαααααααααααααααα (καιρός ήταν, νισάφι πια!)

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    Originally posted by vince
    ..........Ακόμα και να αναφέρεται στον χρήστη πανος12345 ή να κάνει χιούμορ άνευ ορίων το βρίσκω καταδικαστέο τόσο το μήνυμα όσο και τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί καθώς αφορά ρατσιστικό σχόλιο για πολλούς απο τους ανθρώπους που γράφουν στο φορουμ.

Ακόμα περισσότερο με λύπησε το γεγονός οτι δεν διαμαρτυρήθηκε κανένας. Λυπάμαι που θα το πω αλλά \"ως εδώ και μη παρέκει\".
    Θα σου πω εγω γιατί λυπάμαι: γιατι εχουν γραφτει πολλα απο διαφορα μελη, εδω και καιρο. Και σαν κ αυτο, και χειροτερα.Αλλα φαινεται πώς το όριο ανοχης μας, εχει να κανει οταν κατι αγγιζει την δικη μας καμπουρα. Οταν αφορα αλλους, τοτε ολα τα περναμε ξυστα. Ή δεν τα βλεπουμε καν αγαπητε Vince. Γι αυτο λυπαμαι.
    Sofia, επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Αισθάνομαι πως έχω προσπαθήσει να προσφέρω την βοήθεια μου εδώ μέσα ακόμα και όταν το θέμα δεν με αφορούσε ή για να το θέσω διαφορετικά ακόμα και όταν το θέμα δεν μου θύμιζε το δικό μου πρόβλημα. Αν πιστεύεις πως ο μοναδικός λόγος ύπαρξης μου σε αυτό το φορουμ ήταν να ωφεληθώ μόνο εγώ τότε πραγματικά λυπάμαι και πολύ περισσότερο λυπάμαι που όσες φορές προσέφερα εγώ την βοήθεια βρισκόμουν μετά ξανά μόνος μου να παλεύω με τις αμφιβολίες - απο εμένα και προς εμένα..(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων από μέλη που με έχουν υποστηρίξει κατά καιρούς). Περαιτέρω αυτό που ΔΕΝ έκανα τόσο καιρό είναι να παρέχω βοήθεια και υποστήριξη αυθαίρετα.. σκεφτόμουν δηλαδή καλά τι θα πω και πως θα το πω ώστε να ωφεληθεί ο συνομιλητής μου καιθ όχι ο εαυτούλης μου, ούτε να ατενίζω σε πονηρές ατάκες για να μειώσω τον οποιοδήποτε..

Έφτασα βέβαια σε ένα βούρκο απο κάποια στιγμή και μετά ..δηλαδή να νιώθω πως και το παραμικρό βήμα εδώ μέσα οδηγεί στον πάτο..

..κάποιες φορές ξέσπασα, πιστεύω πολιτισμένα και κάποιες φορές εξέθεσα συμπεριφορές/ καταστάσεις ή ψευδώνυμα. Η προσπάθεια δυστυχώς δεν μετράει εφόσον είμαστε κατακριτέοι μόνο απο τα λάθη μας. Κρίμα..

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast