Results 31 to 35 of 35
Thread: neo ema..palies pliges
-
18-10-2009, 17:54 #31
καλα ειμαι,ας πουμε.απλως βαριεμαι να κανω οτιδηποτε σημερα.εσυ τι κανεις?
- 18-10-2009, 18:04 #32
Originally posted by marinaxexexe
καλα ειμαι,ας πουμε.απλως βαριεμαι να κανω οτιδηποτε σημερα.εσυ τι κανεις?
Δεν έχω φάει και σε λίγο θα πρέπει να πάω σινεμα, ακόμα κι αυτό το βαριέμαι να το κάνω!
ο λόγος είναι οτι με απασχολούν τα επαγγελματικά μου θέματα απο το πρωί.
Διαβάζω προκηρύξεις.
Χαίρομαι που σήμερα είσαι καλύτερα
Σκέψου αυτά που σου είπαμε για να επισκεφτείς πάλι κάποιον ειδικό, θα σου κάνει καλό πιστεύω.
Αρκεί να έχετε χημείαΟ καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-10-2009, 18:13 #33
μακαρι να βρεις την προκυρηξη που σου ταιριαζει..σου ευχομαι τα καλυτερα.
δεν νομιζω να παω σε ειδικο,τουλαχιστον οχι αυτην τη στιγμη.πιστευω οτι οι γιατροι εκφραζουν τις εκαστοτε αποψεις της κοινωνιας και φυσικα δενονται απο οικονομικα συμφεροντα.
ο γιατρος που ειχα παει παντως ηταν καλος(ως επιστημονας εννοω) και για να ειμαι ειλικρινης μ αρεσε πολυ που μου ειπε οτι οι αντιδρασεις μου ειναι φυσιολογικες και να προσεξω τον εαυτο μου.
τωρα δεν ξερω?λετε να μου το πε επιτηδες?γιατι ειδε τι αποψεις εχω για τους ψυχιατρους?να μην με φρικαρει?υπαρχει λετε αυτη η περιπτωση????
18-10-2009, 18:44 #34
καλησπερα.ναι την ειχα και γω καποτε αυτη τη φοβια...μετα αποφασισα οτι οτι κανω ειναι δικη μου αποφαση.αν και συμφωνω οτι ο αλκοολισμος συνδεεται με την κληρονομικοτητα.περισσοτε� �ο πιστευω ομ οτι μαθαινεται.ναι πινω αν και δεν θα ελεγα οτι εχω φτασει σε σημειο αλκοολισμου.
με ιντριγκαρε αυτο που ειπε ο πανος οτι ισως ειναι ο ιδιος μηχανισμος με τον πατερα μου.το σκεφτομαι τωρα.δεν πινω καθημερινα.και οταν πινω ειμαι ηρεμη εντελως και εχω καλη διαθεση.νομιζω το αγχοσ και η καχυποψια υπαρχει οταν δεν πινω.χμμμμ χμμμμμ θα το σκεφτω παραπανω το θεμα
Η κληρονομικοτητα ειναι αναγνωρισμενος επιστημονικα παραγοντας που ειπεσερχεται στον αλκοολισμο , αλλ αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ο μονος παραγντας που διαμορφωνει την προσωπικοτητα του ανθρωπου
Συνηθως ολοι μας εχουμε κληρονομικα στοιχεια που εμπλεκονται με παριβαλοντικα και ο καθε ενας μονος του αποτελει μια μοναδικη στον κοσμο οντοτητα ,
ακομα και αν προκειται για ομοζυγωτικους διδυμους που πριν την γεννα το γενετικο τους υλικο ειναι απολυτα τυτοσημο!
17-11-2009, 17:29 #35
λοιπον μαλλον εχω κανει λαθος αρχη κ ξαναζηταω συγγνωμη δεν ξερω τους κανονες εδω(οχι το ομολογω δεν τους διαβασα)αλλα αποψε με εχει πιασει το συγγραφικο μου.
οταν ημουνα παιδι το μονο που ηθελα ηταν να φυγω απο το πατρικο μου.δεν τους αντεχα με τιποτα.ο πατερας μου ενας αλκοολικος,να γυριζει αργα στο σπιτι για να μας βριζει.τον θυμαμαι να πεταει ροαδακινα στους τοιχους-συνηθως απειλουσε οτι θα πεταξει την τηλεοραση απο το μπαλκονι αλλα ποτε δεν το εκανε...μαλλον γιατι ηταν πολυ τζαμπατζης για να πληρωσει καινουρια.ενα συγκεκριμενο βραδυ(ημουν δημοτικο τοτε,αναγκαστηκα να πηδηξω απο το παραθυρο της κουζινας(ενω η μανα μου σηκωσε και κρατουσε το παντζουρι ωστε να χωθω μεσα)λοιπον μπηκα.περπατουσα στα σκοταδια,κουζινα διαδρομος χολ.ηξερα οτι δεν επρεπε να αναψω φωσ,αν ξυπνουσε θα επρεπε να ξαναφυγουμε.φτανοντας στην εξωπορτα και μισοκλεινοντας τα ματια για να συνηθισω το σκοταδι το ειδα.το κλειδι ηταν περασμενο σε εναν ασπρο σπαγκο.ειχε ψαξει και ειχε βρει εξτρα κλειδι για να μας κλειδωσει εξω(το σπιτι ειχε 3 πορτες και οι 3 κλειδωμενες)θελει και αυτο την προσπαθεια του φανταζομαι.
εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε κ μενω μονη μου
κ ομως θα μπορουσα να ορκιστω..αυτο που ειπε καποτε ενας αγαπημενος συγγραφεας,οτι ο πατερας ειναι το αφεντικο σου ακομα κ αν εχει φυγει....ειναι αληθεια.
μου χε πει ενα απογευμα οτι ειμαι ενα μηδενικο και οτι δεν αξιζω τιποτα.παντα θα εισαι ενα τιποτα ειπε.
τα χρονια περασαν και διαπιστωνω πως ειχε δικιο.
ουτε το αλκοολ ουτε οι φιλοι ουτε αυτοι που λεγαν οτι με αγαπησαν το αλλαξαν.εινα αργα τη νυχτα και γω γραφω απλως στο ιντερνετ....την ευχη των γονιων σου δεν λενε να χεις?εεεεεεε οριστε χεχχεχεχεεχχ
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....