Results 1 to 15 of 29
Thread: δεν αντεχω ..βοηθειστε με
-
18-10-2009, 20:00 #1
δεν αντεχω ..βοηθειστε με
τι κανετε ??????συγνωμη που χαθηκα....γραφω κ θελω να με βοηθεισετε......τελευταια δεν ειμαι καθολου καλα ........δεν εχω ορεξη για τιποτα ολοι με κατακρινουν με σχλιαζουν κ εγω καθομαι χωρις να λεω τιποτα χωρις να απαντω.......εχω φτασει σε σημειο να με μισω..........ειμαι μες στην μελαγχολια ........ολοι τα καταφερνουν να με κανουν χαλια με αποτελεσμα να μισω εμενα .το πιστευετε??????
Post tenebras spero lucem .... !
- 18-10-2009, 20:05 #2
Καλησπέρα,
Τι συμβαίνει, μπορείς να πεις περισσότερες λεπτομέρειες γιατί πιστεύεις ότι ολοι σε κατακρινουν.
18-10-2009, 20:11 #3
παμε κοιτα ειμαι 18χρ κ παω τριτη λυκειου..εχω ενα υπεροχο αγορι σχεση 3 χρονων ολα υπεροχα κ οι γονεις μου τον συμπαθουν κ ολα καλα......δεν ειναι αυτο το θεμα ......στο σχολειο μπορω να πω οτι ειμαι απ τις κοπελες κ γενικως στη ζωη μου το χω αυτο που κοιτω να ναι ολοι οι αλλοι καλα κ μετα εγω//////οταν ολοι καθονται κ με σχολιαζουν αρνητικα εγω δε μιλω κ καομαι κα τα ακουω αυτο αφορα τις φιλες μου κ αλλους γνωστους μου........παντα τους αλλους σκευτομαι κ μοιτω με καθε τροπο να τους κανω να αισθανονται καλα με τον εαυτο τους μ ε αυτο που ειναι κ γω κ σε μενα πιο το ευχαριστω απολυτως κανενα////////σα σκουπιδι νιωθω δεν εχω καμια ορεξη να παω σχολειο αυριο .......φοβαμαι μην αρχισουν τις βλακειες τους αυτες δεν ειναι φιλες που εχω////να πω την μαυρη αληθεια αισθανομαι μονη μου............
18-10-2009, 20:24 #4
Για να κάνεις τους άλλους να αισθάνονται καλά πρέπει εσυ καταρχήν να αισθάνεσαι καλά, άλλο να προσποιείσαι ότι είσαι καλά όταν δεν είσαι(για παράδειγμα εγω όταν είχα δυσθυμία δεν μπορούσα να δώσω τίποτα) και άλλο να δινεις πράγματα απο την καρδιά σου. Μη περιμένεις απο κανένα να σου πει ευχαριστώ, γιατί περιμένεις άδικα. Μάλλον οι φίλες απ\'ότι κατάλαβα μιλάνε πίσω από την πλάτη σου και λένε βλακείες, μάλλον δεν είναι φίλες σου, μπορεί να είναι ανωριμότητα, ζήλια ή απλά να παρασύρονται. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σε κάνει να αισθάνεσαι χάλια.Οσο αφόρα αυτό που λες ότι δίνεις, αυτό είναι πολύ γεναιοδωρο εκ μέρους σου αλλά δεν ανταποκρίνονται ολοι και πάντα.
18-10-2009, 20:28 #5
δεν εχω φιλες παραγματικα αισθανομαι πως δεν εχω μονο την παρτη τους κοιτανε πριν χρονια που εμενα σε καποια αλλη περιοχη ειχα μια πραγματικη φιλη αλλα λογω αποστασης ξεχασε η μια την αλλην κ δυστυχως δε μιλαμε.........νιωθω υπερβολικα μονη τι να κανω δε ξερω.........
18-10-2009, 20:37 #6
Τα κορίτσια σε αυτήν την ηλικία είναι λίγο βλαμενα, κοιτάνε την παρτυ τους όπως λες και αδιαφορούν για τα συναισθήματα του άλλου,εσυ είσαι αρκετά ώριμη και ευαίσθητη. Κανε μου μια χάρη σε παρακαλώ μην γινεις και εσυ σαν και αυτές, προσεχε τον ευατό σου, αυτόν έχεις και αστες αυτές να κουρευονται.
18-10-2009, 20:39 #7
σε ευχαριστω πολυ βρε ξερεις τι με στεναχωρει ομως βρε κ αυτος στην ηλικια μου ειναι κ παει σε αλλο λυκειο αλλα το καλο ειναι οτι παμε μαζι φροντιστηριο........αυτες ξερουν που ποναω κ εουν που να με χτυπανε ......πραγματικα δε θελω να τους μοισω το ξερω οτι ειμαι πολυ καλη κ χαιρομαι που δεν τους μοιαζω.....
18-10-2009, 20:48 #8
Ποιος αυτός, ο φίλος σου? Να σου πω κάτι αν σε χτυπάνε αυτές έχουν το πρόβλημα, αν ψάχνουν σάκους του μποξ για να βγάζουν τα απωθημενα τους έχουν πολυ μεγάλο πρόβλημα. Ισως να αισθάνονται πιο μοναχικά απο εσενα και να ξεσπουν με αυτό τον τρόπο, η άμυνα ειναι η καλύτερη επιθεση, επιτιθεσαι για να μην δει ο άλλος ποιος πραγματικά εισαι, αυτό λέγεται ανασφάλεια και τα κορίτσια στην ηλικία σου το έχουν σε πολύ μεγάλες ποσότητες.Τα αγόρια είναι πιο χαλαρά τα κορίστια όμως μπορουν να γίνουν πολύ σκληροί κριτες και να σε γονατισουν.
18-10-2009, 20:51 #9
ναι το αγορι μου εννουσα βρε ναι ειναι σε αλο σχολειο.......το ξερω συμφωνω μαυτο κ εγω εχω μεγαλες ανασφαλειες αλλα δεν τις βγαζω σαυτες κ χτυπωντασ με ετσι με κανουν χειροτερα.......
18-10-2009, 20:56 #10
Πως σε \"χτυπάνε\"?. Λενε για την εμφάνιση σου, για το χαρακτήρα σου, για την συμπεριφορά σου?
18-10-2009, 20:58 #11
ακριβως για ολα αυτααααα ακομα κ για το τι φοραω με το παραμικρο βρισκουν
18-10-2009, 21:10 #12
Ξερεις τι λενε οτι και η λέξη φίλη και η λέξη φιδι ξεκινάνε απο το γραμμα φ. Δεν είναι τυχαίο, το να είσαι φίλος με κάποιον που δεν σου προσφέρει τίποτα και σε κανει να ασθάνεσαι ετσι,δεν είναι φίλος σου. Καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι, εχουν αποψη για τα πάντα και συνήθως αρνητική. Τετοιοι άνθρωποι είναι κενοί και ποτε στην ζωή τους δεν θα προσφέρουν τίποτα αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά που να τους ταρακουνήσει. Να σε ρωτησω εκείνες εχουν κάποια σχεση?
18-10-2009, 21:11 #13
οχι δεν εχουν 3 ειναι κ καμια απο αυτες δεν εχει.
18-10-2009, 21:15 #14
Ελα καλέ εχουν σκυλιάσει, βλέπουν εσενα μια χαρα κοπελιτσα και το αγόρι σου μια χαρα παληκάρι, να περνάτε καλά και εχουν λυσσάξει σου λεω. Γιατι με το αγόρι σου ειστε μια χαρα απ\'οτι κατάλαβα αυτές είναι το πρόβλημα.
18-10-2009, 21:18 #15
ναι κ το θεμα ειναι πως το αγορι μου δεν ξερει τιποτα απο ολα αυτα γιατι αν το μαθει ασε παει θα γινει χαμως μαυτες.τελευταια με βλεπει χαλια κ μου λεει τι εχω κ εγω απαντω πως απλως ειμαι κουρασμενη κ αλλα τετοια
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία