Results 1 to 15 of 26
Thread: Νοσηλεία σε Ψυχιατρική κλινική
-
19-10-2009, 23:28 #1
Νοσηλεία σε Ψυχιατρική κλινική
Πιατε΄θεται οτι βοηθάει η νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική?Ποσοι απο εδώ έχουν νοσηλευτεί και σε τι κατάσταση βγήκαν απο την κλινική?Προσωπικά εχω νοσηλευτεί σε κλινική και σημείωσα βελτίωση.
Ο γιατρός μου επέμενε να μπω σε ψυχιατρική κλινική και γι αυτό τον λόγο μπήκα με τη θέληση μου.Είναι πολλά άτομα που δεν συνεργάζονατι και εκει μπαίνει η εισαγγελική παρέμβαση.
Ακούω τις εμπειρίες σας.
- 19-10-2009, 23:29 #2
Originally posted by mihalis
Πιστέυεται οτι βοηθάει η νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική?Ποσοι απο εδώ έχουν νοσηλευτεί και σε τι κατάσταση βγήκαν απο την κλινική?Προσωπικά εχω νοσηλευτεί σε κλινική και σημείωσα βελτίωση.
Ο γιατρός μου επέμενε να μπω σε ψυχιατρική κλινική και γι αυτό τον λόγο μπήκα με τη θέληση μου.Είναι πολλά άτομα που δεν συνεργάζονατι και εκει μπαίνει η εισαγγελική παρέμβαση.
Ακούω τις εμπειρίες σας.
19-10-2009, 23:38 #3
Γιατί δεν ξεκινάς με βάση τις δικές σου εμπειρίες? Εσύ τι πιστεύεις? Σου έκανε καλό?
19-10-2009, 23:54 #4
Ναι vince εμένα μου έκανε καλό.Το είπα παραπάνω.Ενιωθά οτι με παρακολουθούν,οτι θέλουν να μου κάνουν κακό και αλλες τέτοιες παραισθήσεις.Επίσης έκανα συσχετισμούς γεγονότων.Δηλαδή συνέδεα γεγονότα μεταξύ τους.
Ολα αυτά στην κλινική μου φύγανε ομως ηταν πολυ κουραστικά στην κλινική γιατί δεν είχαμε ασχολίες και δεν περνούσε η μέρα.Σ\'αυτο το κομμάτι ηταν αρνητική η εμπειρία γιατι θα έπρεπε να ειχαμε ασχολίες πχ γυμναστική για να ξεχνάμε το πρόβλημα μας.
20-10-2009, 00:05 #5
Μιχάλη, δεν γνωρίζω πως είναι και ούτε θα ήθελα για να είμαι ειλικρινής.
Αυτό που λες για την γυμναστική δεν είναι λάθος όπως λες για να ξεχνάμε το πρόβλημα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι πως όλοι μας βρίσκουμε λύσεις και καταλήγουμε ξανά να βωλοδέρνουμε στο ιντερνετ..
20-10-2009, 09:32 #6
Originally posted by vince
Μιχάλη, δεν γνωρίζω πως είναι και ούτε θα ήθελα για να είμαι ειλικρινής.
Αυτό που λες για την γυμναστική δεν είναι λάθος όπως λες για να ξεχνάμε το πρόβλημα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι πως όλοι μας βρίσκουμε λύσεις και καταλήγουμε ξανά να βωλοδέρνουμε στο ιντερνετ..
20-10-2009, 10:08 #7
Mιχάλη,καλή σου μέρα!
Εφόσον για σένα λειτούργησε,γιατί επιθυμείς να μάθεις τη γνώμη άλλων;"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
20-10-2009, 14:16 #8
Πιατε΄θεται οτι βοηθάει η νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική?Ποσοι απο εδώ έχουν νοσηλευτεί και σε τι κατάσταση βγήκαν απο την κλινική?Προσωπικά εχω νοσηλευτεί σε κλινική και σημείωσα βελτίωση.
Ακούω τις εμπειρίες σας.
νοσηλειας στο ψυχικο νοσημα στην Χωρα μας και καθε αντιθετη αποψη απλα καταγραφει τις πιθανες εμπειριες καποιων απο την δυσλειτουργια καποιου συγκεκριμενου ισως , αλλα δεν μπορει να αναιρει την αναγκη του , τουλαχιστον ως προς στιγμης !
Γιατι στην γειτονικη μας Ιταλια , πρωτοπορα στον τομεα της ψυχικης υγειας εχουν καταργηθει εντελως !
Η θεραπεια γινεται μονο σε εξωτερικους ασθενεις οι οποιοι αντιμετωπιζονται με αγωγη στο σπιτι τους !
Αποφευγεται ετσι το \"συνδρομο της λευκης μπλουζας\" και ο οποιος τραυματισμος κποιων ασθενων απο τις συνθηκες που επικρατουν εκει....
Αυτο ομως απαιτει αλλαγη του χαρτη παροχης πρωτοβαθμιας φροντιδας στο ψυχικο νοσημα ,με καλυτερη προληψη και ευκολοτερη προσβαση του κοινου στις υπηρεσιες του ...
20-10-2009, 14:21 #9
Ναι vince εμένα μου έκανε καλό.Το είπα παραπάνω.Ενιωθά οτι με παρακολουθούν,οτι θέλουν να μου κάνουν κακό και αλλες τέτοιες παραισθήσεις.Επίσης έκανα συσχετισμούς γεγονότων.Δηλαδή συνέδεα γεγονότα μεταξύ τους.
Ολα αυτά στην κλινική μου φύγανε ομως ηταν πολυ κουραστικά στην κλινική γιατί δεν είχαμε ασχολίες και δεν περνούσε η μέρα.Σ\'αυτο το κομμάτι ηταν αρνητική η εμπειρία γιατι θα έπρεπε να ειχαμε ασχολίες πχ γυμναστική για να ξεχνάμε το πρόβλημα μας.
Για την ιστορια αναφερω οτι στην Γαλλια υπαρχει ομαδα ψυχικα ασθενων η οποια κανει ιστιοπλοια και συχνα εχουν γινει ρεπορταζ που παρουσιαζονται στην τηλεοραση με πολυ θετικα αποτελεσματα στην αναπτυξη της συντροικοτητας μεταξυ των ασθενων οταν βρισκονται απομομονωμενοι μεσα στην θαλασσα
20-10-2009, 21:42 #10
Μιχάλη ποσο καιρό νοσηλεύτηκες?
20-10-2009, 21:48 #11
Νοσηλεύτηκα 4 μήνες
20-10-2009, 21:51 #12
Ηταν ιδιωτική η κλινική?
Και τωρα πως είσαι?
Εχεις ξεπεράσει όλες τις φοβίες σου?
20-10-2009, 21:53 #13
Ναι σε ιδιωτική κλινική.Τώρα μου εχουν φύγει ολες οι αρνητικές σκέψεις που είχα.Αν διαβάσεις παραπάνω γραφω πως νομιζά οτι ηθελαν να μου κανουν κακό και αλλες τέτοιες σκέψεις οι οποιες μου έφυγαν.
20-10-2009, 21:59 #14
συγγνώμη κιόλας, αν θέλεις μου λες, ποια ήταν ακριβώς η διάγνωση?
Εγώ δεν έχω νοσηλευτεί αλλα πηγαινα ως επισκέπτρια.Πράγματι ήταν αρκετά άσχημο το κλίμα, αλλα πιστεύω αν έχεις και εκεί την παρέα και την στήριξη δικών σου ανθρώπων, δεν είναι και τοσο δύσκολο..
τώρα συνεχίζεις την φαρμακευτική αγωγή?
20-10-2009, 22:02 #15
Η διάγνωση είναι ψυχωσική συνδρομή.Ναι συνεχίζω την φαρμακευτική αγωγή.Στήριξη απο την οικογένεια είχα και εχώ ακόμη.
Fildena 100 mg: Powerful Treatment for Erectile Dysfunction...
05-05-2025, 07:23 in Αυτοεκτίμηση - Αυτοπεποίθηση