τι γκαφα θεε μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Banned

τι γκαφα θεε μου

ειμαι πολυ στεναχωρημενη θα σας πω με λιγα λογια....ακουστηκε κατι για μια παραταση στη δουλεια μου με stage Κοροιδια που ειμαι και ειπα να -παρω τηλ για επιβεβαιωση..ολα καλα μεχρι εδω μεχρι που ανοιξα το στομα μου και ειπα ποσες μερες ακριβως με παιρνει ακομα να παρω αδεια γιατι θελω να φυγω πολλες μερες το καλοκαιρι το θεμα ειναι οτι επειδη γραφαμε ακομα και μια ωρα να λειψουμε την ωρα που την χανουμε σαν λεφτα μας ειπαν εε αμα λειψετε μια μερα μην τν γραψετε και ετσι εγω αφου της ειπα στο τηλ στα κεντρικα εχω παρει με λιγαλογια ατη το ψαξε και λεει αμα σε πιασουν θα σε διωξουν!εχω φρικαρει λιγο γιατι εχουν γινει πολλαμε με την διευθυνση μεχρι να με γνωρισουν και τωρα τα παμε καλα και τωρα δεν θελω να μπλεξω κοσμο ουφ στεναχωρςεθηκα λετε να γινει μαλακια και αλλη?

Senior Member
    εγω βασικα δεν καταλαβα τι εγινε....μονο το stage επιασα...Μεγαλη λαλακια αυτο το προγραμμα δεν το συζητω...

Banned
    εγραψα λιγο βιαστικα οτι ενω ρωτησα μια στο τηλ κατι για μια παραταση ειπα αθελα μου για καλο λογο οτι εχω παρει αδεια και επειδη δεν πληρωνομαστε τις αδειες μας ειπαν στη δουλεια εεεε να μην το γραψουμε..εκεινη ομως το βρηκε (οτι δεν γραψαμε τις αδειες ενω τις πηραμε)λογικο την ωρα που μου μιλουσε και με εκραξε λογικο..εγω τωρα νιωθω τυψεις και ενοχες και για τα αλλα ατομα του ιδιου προγραμματος στη δουλεια τους εκθεσα..

Senior Member
    Μα τι λες...δεν τους εξεθεσες...με την ιδια λογικη μπορουσε να παρει καποιος αλλος...ε τι εσυ θα τσατιζοσουν?αν και μου κανει εντυπωση πως γινεται εστω και ανευ αποδοχων να μην την δηλωνεται..τεσπα...παντως μην σκας

Banned
    σκεφτηκα την διευθυνση που υπογραφει το χαρτι για τις παρουσιες που λεει οτι δεν λειπω ενω εμαθε αυτη ατο το πραγμα και τα αλλα παιδια...τι να πω...αγχωνομαι γιατι η διευθυντρια ακομα δεν εχει ερθει ακομα απο μια αδεια και δεν θελω αν δεν της το πω να γινει καποιο σκηνικο απο τον οαεδ...αγχος εε?

Banned
    40 λεει απουσιες ανευ αποδοχων και 20 με παραταση καπως ετσι το λεει στο χαρτι..εγω της ειπα απλα ελειψα καποιες μερες και τωρα εχω ξεπερασει καποιο οριο να παρω και αλλες?ντοινγκ?και ετυχε να το δει!της εφυγε το μαλλι γιατι δεν φανηκε σχεδον καμια στονυπολογιστη της.

Senior Member
    ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!!!ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ! ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ STAGE ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!

Banned
    NA ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΩΡΑΙΕΣ ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ:(

Senior Member
    Τι εγινε, ειχες καποιο νεο;
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Senior Member
    Κάτσε καλέ,περίμενε λίγο,μην πάει αμέσως ο νους σου στο χειρότερο.Τι μπορείς να κάνεις για να αλλάξει κάτι;Μην αφήνεσαι αμέσως στις τύψεις και στις ενοχές,δεν ήταν κάτι που έκανες με κακό σκοπό,από αφέλεια το έκανες.Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος σε ρωτήσει,απάντησέ του με ειλικρίνεια,πιστεύω πως θα δείξει κατανόηση.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας