Τί κάνουμε τώρα; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Ελληνική Ζυθοποϊία
    Posts
    1,023
    Originally posted by Θεοφανία
    Αλ...το θέμα με τη δουλειά μου βγάζει λίγο το ανέκδοτο με το γρύλο....Φυσικά δεν ξέρω αν έχεις προσπαθήσει να βρεις δουλειά και σε ποιον τομέα, αλλά νομίζω πως περισσότερο η ψυχολογική σου κατάσταση σε εμποδίζει, παρά η ηλικία σου ή η αγορά εργασίας. Για αυτό σου μίλησα για αντικαταθλιπτικά, προκειμένου να σταθείς στα πόδια σου και να αρπάξεις απ τα μαλλιά τη ζωή.
    Μετά από όλα αυτά που έχεις περάσει, είναι πολύ δύσκολο να βρεις τη δύναμη και την αισιοδοξία για μια καινούργια αρχή, εξ ου και η παρότρυνση μου για κάτι τέτοιο.
    Πήγαινε σε ένα κέντρο ψυχικής υγείας της περιοχής σου και μίλα με κάποιον.
    Ξέρεις...μερικές φορές βλέπουμε τον εαυτό μας με την ηλικία των εμπειριών μας και όχι την πραγματική. Είσαι πολύ μικρή για να παραιτηθείς από τώρα. Έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου για να δουλέψεις, να ερωτευτείς, να παντρευτείς να κάνεις παιδιά.
    Μην παραιτέισαι, προσπάθησε...
    Καλησπέρα Θεοφανία. Ψάχνω για δουλειά απ\' τον 4ο μήνα της απεξάρτησης. Έχω ακούσει \'είστε πολύ αδύνατη\', \' αν ξέρατε να γεμίζετε κρουασάν θα ήταν καλύτερα\', \' η αγγελία μας λέει μέχρι 32 και είστε 38\'. Πωλήτρια ήμουν, μη φανταστείς κάτι ιδιαίτερο. Σταμάτησα πια να ψάχνω και λόγω κόπωσης και γιατί δεν έχω για να αγοράσω εφημερίδα. Δε ντρέπομαι να το πω. Ναι, λέω να πάω σ\' ένα κέντρο αλλά όπως ξαναέγραψα, θα παω πρώτα στο ΨΝΘ για την επίσημη διάγνωση. Κυρίως όμως για να δω τί θα μου πει ένας ψυχίατρος με εμπειρία σε πρώην αλκοολικούς και τί στο καλό μπορεί να γίνει με την κατάστασή μου. Δυστυχώς δε μπορώ να κάνω παιδιά. Αλλά και να μπορούσα Θεοφανία, δε θα έκανα. Τα παιδιά θέλουν να είσαι σε εγρήγορση κι εγώ δεν είμαι. Επίσης με ιστορικό καρκίνου και αλκοολισμού, με τίποτα. Έτσι, σαν ένα δείγμα σεβασμού απέναντί τους... σ\' ευχαριστώ.


  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Ελληνική Ζυθοποϊία
    Posts
    1,023
    Originally posted by Sofia
    Alobar,

    θα θελα να σου πω ενα τεραστιο μπραβο. Τουλαχιστον αυτο μου βγαινει να πω ως πρωτο κ πιο αυθορμητο, απο αυτο που διαβασα παραπανω!

    Φανταζομαι λοιπον, πώς τωρα εισαι στο επομενο σταδιο πριν το επομενο βημα. Εργαζομαι κ εγω στον ιδιωτικο τομεα χρονια τωρα κ ξερω οτι οντως τα πραγματα ειναι ανταγωνιστικα κ δυσκολα. Ομως δεν νομιζω πώς ειναι απαγορευτικα για την ηλικια σου. Δεν εισαι 58, εισαι 38. Φανταζομαι δεν ψαχνεις την τελεια δουλεια, αλλα μια δουλεια που θα σου προσφερει τα στοιχειωδη. Τουλαχιστον για αρχη. Για να ενταχθεις πιο ομαλα. Σκεφτομαι διαφορες επιλογες ή εναλλακτικες που μπορεις να εχεις στον ιδιωτικο φορεα, αλλα μη γνωριζοντας εσυ τι προσδοκας. Ναι, τα πραγματα ειναι δυσκολα, αλλα κατι γινεται. Ειδικα σε δουλειες που δεν απαιτουνται ιδιαιτερα προσοντα. Ξερω πώς προκειται για μισθους πεινας, αλλα δυστυχως ετσι ειναι (ελπιζω προς το παρον).

    Τωρα σε οτι αφορα την ψυχοθεραπεια και μαλιστα εφοσον εισαι τοσο δεκτικη στην ιδεα, νομιζω πώς μεσω των Κ.Ψ.Υ. θα μπορεσεις να κανεις ψυχοθεραπεια κ να γλυτώσεις μια επερχομενη ή πιο δυνατη καταθλιψη. Τα φαρμακα δεν ειναι απαραιτητα ντε κ καλα στο να αντιμετωπισεις την καταθλιψη. Ειναι πολλοι οι παραγοντες που επιβαλλουν την ληψη τους κ αλλοι που συντεινουν στην αποφυγη τους. Εξαρταται παντα απο την περιπτωση.

    Νομιζω η ηλικια κ κυριως ο αγωνας που εδωσες ως τωρα, θα σε βοηθησει σημαντικα στο να ακους ή να αφουγκραζεσαι το παρον σου, γλυτωνοντας σε απο ενα πιο δυσκολο μελλον

    Θα σου ευχηθω καλη δυναμη κ καλη τυχη στην αναζητηση εργασιας!
    Σοφία για να μη κουράσω, δε ξαναλέω για δουλειά. Σ\' ευχαριστώ αλλά ίσως όπως λες κι εσύ για τον αγώνα που έχω κάνει, να είναι κι αργά. Με την έννοια του \'κάποια στιγμή οι αντοχές εξαντλούνται\', κι ας έχει τακτοποιηθεί το μυαλό. Όχι με την έννοια της μοιρολατρείας. Ίδωμεν, νά \'σαι καλά.


  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    5,668
    Originally posted by Alobar


    Σοφία για να μη κουράσω, δε ξαναλέω για δουλειά. Σ\' ευχαριστώ αλλά ίσως όπως λες κι εσύ για τον αγώνα που έχω κάνει, να είναι κι αργά. Με την έννοια του \'κάποια στιγμή οι αντοχές εξαντλούνται\', κι ας έχει τακτοποιηθεί το μυαλό. Όχι με την έννοια της μοιρολατρείας. Ίδωμεν, νά \'σαι καλά.

    Προσωπικα δεν με κουραζεις.Επιλεγω τί θα διαβασω. Δεν ξερω ομως εσυ αν κουραζεσαι. Που λογικο ειναι να κουραζεσαι. Εχω βρεθει πολλες φορες με την αγωνια της δουλειας, του πώς θα βγαλω τον μηνα κ πώς θα βρω καινουργια δουλεια. Κ πάλι απο την αρχη.

    Διαβασα παραπανω οτι δεν εχεις λεφτα για εφημεριδα. Κ φυσικα δεν ειναι ντροπη να το λες. Ντροπη ειναι γι αυτους που την χρεωνουν τοσο. Οπως κ να χει ομως υπάρχουν μερικα αξιοπιστα κ πολυ ενημερωμενα φορουμ στο νετ που αφορουν εργασιακα κ αγγελιες.

    Τωρα, σε οτι αφορα τις αντοχες: δεν αμφιβάλλω. Εχεις, εχω, εχουμε τα οριακα μας σημεια. Εχω διαβασει για την προσπάθεια σου. Ως παρατηρητης\\ακροατης και νιωθω δεος μπροστα σε ολον αυτον τον αγωνα. Ποσο μαλλον εσυ που εδωσες τον αγωνα. Κάποτε βρηκες τα κουράγια, θα ξαναβρεις κ τα επομενα που θα σου χρειαστουν. Δεν εχουμε στην αποθηκη ευκαιρα, εμεις τα δημιουργουμε. Ειναι σιγουρο αυτο Κ επειδη κοιττωντας πισω σου, εχεις πραγματα τα οποια εκανες εσυ κ δεν βρηκες ετοιμα, μαλλον θα χεις κ μεγαλυτερα περιθωρια στο να ξαναβρεις νεες δυναμεις Στο ευχομαι συντομα να συμβει!
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Ελληνική Ζυθοποϊία
    Posts
    1,023
    Εμπνευστή, πιάνω αυτό:

    \'... να κανουμε ενα μικρο προγραμματακι ομως;πρωτα να αρχισουμε να σκεφτομαστε πως μπορουμε να μειωσουμε το κοστος ζωης μας;
    συγκατοικηση-οχι τσιγαρα-αγορα των βασικων αγαθων.αυτα για αρχη μεχρι να μπορεσεις να βαλεις λιγα λεφτα στην ακρη.και εν τω μεταξυ ψαχνεις για καμια δουλιτσα,ολο και κατι θα βρεθει,απλα το ξερω πως οι δουλειες ειναι για λιγα λεφτα και πολυ δουλεια αλλα τι να κανεις;.. εκμεταλευση.
    για την κουραση αν εχεις χρονο και το σωμα σου θελει υπνο και δεν εχεις κατι αλλο επειγον θα ελεγα να του το δωσεις.δεν νομιζω να κρατησει πολυ,ειναι μεχρι να βρει το σωμα τους νεους του ρυθμους,ακομα ειναι μπερδεμενο...\'

    Ζω μόνη μου, έχω κόψει το τσιγάρο. Βάζεις συγκεκριμένα παραδείγματα κι απαντώ επίσης συγκεκριμένα. Η οικονομική βοήθεια που έχω, αφορά το νοίκι, τους λογαριασμούς, τα χρέη και τα ζώα μου. Ως άνθρωπος, \'λειτουργώ\' σα να μην έχω ανάγκες. Δε βγαίνω, δε διασκεδάζω, δε μπορώ να μαγειρέψω, δεν... αναγκάζομαι και τρώω στη μητέρα μου. Χθες έγινε κάτι πολύ άσχημο. Μου ζήτησε να μη τρώω σπίτι της και να μη χρησιμοποιώ πλυντήριο. Επίσης να μη παίρνω τηλέφωνο. Αυτά θέλω να τα εκθέσω στον ψυχίατρο. Ας μη σχολιαστούν παρακαλώ, αν βρω διάθεση θα κάνω θρεντ. Όσο για τον ύπνο, δε ξέρω πού θα βγει. Από χθες άρχισα να πονάω κιόλας σε κάποια σημεία. Έχω από μικρό παιδί προδιάθεση στα ψυχοσωματικά. Σ\' ευχαριστώ κι εσένα.


  5. #20
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Ελληνική Ζυθοποϊία
    Posts
    1,023
    \'... καταρχην σου αξιζει ενας δημοσιος επαινος , οχι γιατι καταφερες να αποτοξινωθεις τελειως απο το αλκοολ , αλλα γιατι οι περισσοτεροι απο τους ψυχιατρους που θα σου εγραφαν σιως ψυχοφαρμακα , αν ζουσαν εστω και τα μισα απο οσα με τοση ευκρινεια , συγκεντρωση και ταλεντο εγραψες , θα εμπαιναν μονοι τους σε θεραπεια η θα αρχιζαν να πινουν μεχρι σκασμου!
    εισαι καλυτερα λοιπον απο τον καθε ενα φιλεναδα στην τοσο πονεμενη ψυχη σου και το σωμα που πληρωσε ολα τα προηγουμενα οπως ακριβως εκανε και το δικο μου!
    Δεν ξερω αν εχεις δικαιωμα για βοηθημα τυπου προνοιας αλλα το γεγονος οτι υπερξες αλκοολικη απο μονο του βαει νομιζω μια αμεση προτεραιοτητα για να παρεις εστω μια δουλεια γραφειου σε καποιο δημο η κοινοτητα .
    Το ταλεντο σου για γραψιμο θα ηταν ισως πολυ χρησιμο σε μια τοπικη εφημεριδα η ραδιοφωνο και η ιστορια σου τοσο συγκινητικη που εστω μια αγγελια ραδιοφωνικη να εβαζες με εμφαση στο γεγονος οτι ενω σημερα εισαι απολυτως υγειες ψυχικα και απεξαρτημενη , η οικονομικη δυσχερεια ειναι η μονη απειλη για να ξανακυλησεις αν η κοινωνια στην οπιια ζεις δεν απλωσει το χερι , οχι για να σου δωσει ελεημοσυνη , αλλα μια δουλεια που θα την κανεις σιγουρα καλυτερα απο πολλους που την ασκουν σημερα !
    να γραφεις .... εχεις ταλεντο , πιστεψε σε αυτο και ταυτοχρονα θα δυναμωνεις σαν χαρακτηρας και θα βρισκεις την οριστικη εξοδο απο το προβλημα σου που ειναι καθαρα οικονομικο...\'.

    Πάνο ναι, δε ξέρω τί θα έκανε ένας ψυχίατρος. Αλλά και τί νόημα έχει τελικά; Οκ, και; Η ζωή όμως είναι σκατά στην πράξη. Το γράψιμο; Δε ξέρω, μετά θάνατον ίσως... . Συχωράτε με, δε ξέρω τί να πρωτογράψω. Υπάρχει άραγε άνθρωπος που γεννιέται και πεθαίνει \'κολλημένος\';... ίσως ανήκω σ\' αυτούς, τί να πω;...

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Ελληνική Ζυθοποϊία
    Posts
    1,023
    Ολγάκι, αν όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο άφηναν την καρδιά τους να ανασάνει και να ξαποστάσει, κι έπιαναν ο ένας το χέρι του άλλου, δε θά \'χαμε ειδικούς, εξαρτήσεις κι ο πόνος θά \'ταν ανεκτός. Νά \'σαι καλά και καλή συνέχεια.


  7. #22
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Ελληνική Ζυθοποϊία
    Posts
    1,023
    Σοφία, αυτό που εύχομαι σε μένα, σε σένα και κάθε άνθρωπο, είναι να μη ξαναπάρουμε πάνω μας μεγαλύτερες ευθύνες από αυτές που μας αναλογούσαν. Δυστυχώς έκανα αυτό το τεράστιο λάθος. Προσπάθησα να σηκώσω βάρος που δε μπορούσα, γιατί απλά δεν ήταν δικό μου. Εγώ δε το είδα, το ίδιο μου το έδειχνε με τον τρόπο του. Προσπαθούσα να το κρατήσω χρησιμοποιώντας αλκοόλ. Τώρα είναι μπροστά μου και με βρίσκει εξουθενωμένη. Αν ξανασηκώσω το ποτήρι, θά \'ναι από επιλογή. Αλλά να, θα δικαιώσω κάποιους που δε τους αξίζει ο αγώνας μου. Νά \'σαι καλά και πάλι. Κουράστηκα και σταματώ εδώ.


  8. #23
    Αλ.....με κάλυψε πλήρως η Σοφία.

    Να συμπληρώσω....
    Βγάζεις μια κούραση απόλυτα δικαιολογημένη και δεν χρειάζεται να σου πω, πόσο δυνατή υπήρξες αλλά και ταυτόχρονα πόσο αδύναμη, όπως όλοι οι άνθρωποι, ώστε να γονατίσεις.
    Κάπου εκεί θα επανέλθω σε αυτά που έγραψα στην αρχή του θέματος σου.
    Το πρόβλημα δεν είναι η δουλειά και τα λεφτά. Το ζητούμενο είναι πάνω απ όλα να ξανά-δυναμώσεις. Να βρεις εσένα και μέσα απ τη δύναμη σου να αναγεννηθείς και να πας για άλλα, πιο όμορφα.
    Ζήτησε βοήθεια από ένα κέντρο ψυχικής υγείας. Βοήθησε τον εαυτό σου. Ξέρω πως και αυτό σου ακούγεται βουνό, είναι όμως η μόνη λύση.
    Μπες στο άλλο τρυπάκι: \"οκ παραιτούμαι, πόσο πιο κάτω μπορεί να φτάσω?\"
    Πολύ. Ο πάτος δεν έχει ποτέ τέρμα. Εμείς είμαστε που τον οριοθετούμε.
    Μάζεψε όση δύναμη σου έχει απομείνει και κοίταξε λίγο εσένα. Μη μοιρολογείς πάνω σε ότι έχει απομείνει.
    Δεν σου αξίζει, δεν γεννήθηκες γι αυτό, γιατί δεν θα είχες τόσες νίκες.
    Σκέψου το.....

  9. #24
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    104
    Τι κανουμε τωρα???? Ρε παιδια κανενα ψυχολογο-συμβουλο-ψυχοθεραπευτη απο θεσσ/νικη?? ...δεν την παλευω αλλο..
    ...βάδιζα άσκοπα χωρίς να ξέρω που πηγαίνω
    σαν κάποιος άνθρωπος που ο κόσμος θεωρεί χαμένο...

  10. #25
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,494
    Alobar,
    όπως λες κι εσύ, κάθε άνθρωπος που υποφερει από κατάθλιψη, από αλκοολισμό, από πανικούς, από οποιοδήποτε ψυχολογικό πρόβλημα, δεν το παρουσιάζει επειδή είναι μέσα στα πούπουλα και ευτυχής.
    Η ιστορία σου με συγκλόνισε.
    Και γι\'αυτό θέλω να σου πω πως είσαι πραγματική μαχήτρια. Σε θαυμάζω Αlobar...
    Όμως, και οι μαχητές χρειάζονται κάποια στιγμή ξεκούραση, κάποια στιγμή κουράζονται. Και θέλουν μια υποστήριξη, μια αγκαλιά, για να βγουν και πάλι στη μάχη. Αυτό σου λέει η κατάθλιψή σου ϊσως Alobar. Δεν ξέρω, εσύ ξέρεις.
    Κι αυτή την υποστήριξη μην αργείς να τη δώσεις στον εαυτό σου. Πήγαινε σε ένα κέντρο ψυχικής υγείας καλή μου, αύριο κιόλας. Γιατί η κατάθλιψη μπορεί και να αυξάνεται μέρα με τη μέρα.
    Και η δεύτερη φροντίδα που είναι καλό να δώσεις στον εαυτό σου, είναι η δουλειά για να στηρίζεσαι στα δικά σου πόδια. Μην τα παρατάς, ξέρω 4 μήνες ψαξίματος είναι πολλοί αλλά οχι αρκετοί για να παραδώσεις τα όπλα.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

    -H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

  11. #26
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Ελληνική Ζυθοποϊία
    Posts
    1,023
    ... και τώρα κάνουμε αυτό...

    \'... Tο βάλσαμο καταπολεμάει αποτελεσματικά την κατάθλιψη
    H φύση είναι εξίσου ισχυρή με τη φαρμακοβιομηχανία; Mάλλον, αναφέρει έρευνα Γερμανών ιατρών με την οποία διαπιστώθηκε ότι το απόσταγμα του βαλσάμου (St John’s Wort) είναι εξίσου αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης όσο και το Seroxat.

    Γερμανοί ερευνητές πραγματοποίησαν εξετάσεις σε 251 ασθενείς, τους οποίους χώρισαν σε δύο ομάδες. Στη μία, χορηγήθηκαν χάπια βαλσάμου, ενώ η άλλη έλαβε το συνθετικό φάρμακο για περίοδο τριών εβδομάδων. H συσκευασία και η μορφή των χαπιών είναι πανομοιότυπη και έτσι δεν υπήρχε τρόπος αναγνώρισης της διαφοράς από τους ασθενείς. Mετά την ολοκλήρωση της μελέτης, αναφέρει δημοσίευμα του British Medical Jou-rnal, τα συμπτώματα της κατάθλιψης είχαν περιορισθεί σημαντικά στο 56,6% των εθελοντών που έλαβαν το ομοιοπαθητικό σκεύασμα και κατά 44,8% στην ομάδα που πήρε Seroxat. Eπίσης, οι παρενέργειες του βοτάνου ήταν πολύ λιγότερες συγκριτικά με αυτές που προκλήθηκαν από το σκεύασμα.

    Tο απόσταγμα του βοτάνου «WS5570» παρασκευάζεται από τη γερμανική φαρμακοβιομηχανία Dr. Will Schwabe Pharmace-uticals, η οποία χρηματοδότησε την έρευνα. Πρέπει, επίσης, να σημειωθεί ότι στην ερευνητική ομάδα συμμετείχαν και δύο μόνιμοι υπάλληλοι της εταιρείας. «H θεραπεία της κλινικής κατάθλιψης, ακόμα και στις σοβαρές περιπτώσεις, είναι εφικτή και με τη χορήγηση του βαλσάμου. H αποτελεσματικότητα του βοτάνου, αν τη συγκρίνουμε με αυτήν της παροξετίνης (της δραστικής ουσίας στο Seroxat), είναι εξίσου ικανοποιητική. Ωστόσο, οι ερευνητές υπογραμμίζουν ότι θα πρέπει να γίνουν μελέτες για την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα της μακροχρόνιας χορήγησης του βοτάνου.

    H γερμανική δεν είναι η πρώτη έρευνα που δείχνει την ευεργετική δράση του βαλσάμου στη θεραπεία των διαταραχών της διάθεσης και ειδικότερα της κατάθλιψης. Ωστόσο, είναι καλό το απόσταγμα του βοτάνου, παρ’ ότι απολύτως φυσικό, να λαμβάνεται μόνο με καθοδήγηση ιατρού καθώς θα πρέπει να καθορισθεί η ακριβής δοσολογία που θα λαμβάνει ο ασθενής.

    Στο παρελθόν έρευνες είχαν δείξει ότι πιθανώς το βότανο να αλληλεπιδρά με άλλα φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντισυλληπτικά, ενώ έχει κατηγορηθεί ότι ευθύνεται και για αιμορραγίες.

    H έρευνα για την αποτελεσματικότητα του βοτάνου δημοσιεύεται τη στιγμή που δεκάδες άλλες αποδεικνύουν ότι τα αντικαταθλιπτικά χάπια της κατηγορίας των αναστολέων εκλεκτικής επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRI) δεν είναι ακίνδυνα...\'

    ... δεν είμαι ο άνθρωπος που θα έπαιρνε ποτέ φαρμάκια λόγω ταλαιπωρημένου συναισθήματος... αν και δεν έμαθα ποτέ κολύμπι, θυμάμαι πως πάντα βουτούσα στα βαθιά... βαθιά στα πράγματα, βαθιά στα βλέμματα, βαθιά στο μυαλό, βαθιά στις ψυχές των άλλων, ανακαλύπτοντας τις δικές μου πτυχές... Ανώνυμη μεσολάβησαν μέρες απ\' το ποστ σου... όχι μόνο δε μπορώ να εργαστώ, αλλά παράτησα και κάτι σκάλες που καθάριζα... η γνώση φέρνει κούραση... η αυτογνωσία φέρνει ταλαιπώρια... όχι, δε θα μπορούσα να γίνω η χαρά του κάθε ψυχιάτρου, είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος... πολύ απλός δηλαδή... ... έχω ξαναπεί, όλα γίνονται όπως χρειάστηκε να γίνουν... αν θέλω να ξαναλιθοβολίσω τον εαυτό μου είναι το μόνο εύκολο, οπότε αλλάζω άποψη... αλλά δε θα αλλάξω άποψη... όχι δε βγήκα απ\' την εξάρτηση για να μείνω αιωνίως στην κατάθλιψη... καλώς ήρθε, και καλώς θα φύγει... της φέρομαι καλά, καλημερίζοντάς τη το πρωί, καληνυχτώντας τη το βράδυ... το περίεργο θα ήταν να μη την πάθαινα... ...

    ... ξεκινάω από αύριο το \'wort\'... θα σας ενημερώσω και για αυτό...


  12. #27
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Θεσ/νικη
    Posts
    2,195
    καλη τυχη αλομπαρ

  13. #28
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,495
    Alobar,ποιος σου το πρότεινε,από πού έλαβες την πληροφόρηση για το βότανο αυτό;
    Σου εύχομαι καλή δύναμη,μην απογοητεύεσαι,μπορεί να μην είσαι η χαρά κάθε ψυχολόγου ή ψυχίατρου,αλλά δεν είναι εκεί το ζήτημα.Είναι να γίνεις η δική σου χαρά.Εγώ αυτό σου εύχομαι.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

  14. #29
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Ελληνική Ζυθοποϊία
    Posts
    1,023
    Σ \'ευχαριστώ Ρέϊν. Μου το πρότεινε η ομοιοπαθητικός μου. Έχει γίνει φίλη μου, είναι εξαιρετικός άνθρωπος για τα δικά μου δεδομένα. Σημασία έχει ότι κατάλαβε εξαρχής ότι είμαι... ιδιάζουσα περίπτωση... . Δύσκολο παιδί, δύσκολος και πολυπαθής οργανισμός. Σκέψου μόνο πέρα απ\' την εξάρτηση ή ο,τιδήποτε άλλο θα μπορούσε να έχει συμβεί, πως είτε το θέλω, είτε όχι, είμαι σε μια περίοδο επανεξέτασης και επαναπροσδιορισμού όλης μου της ζωής. Αυτό και μόνο είναι βάρος...

    Να πω για το \'wort\' ότι δε συνίσταται η χρήση του με παράλληλη χρήση αντικαταθλιπτικών. Αχρηστεύεται η δράση του ενός απ\' το άλλο.


Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •