ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
    Junior Member

ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ....ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΕ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ 3 ΜΗΝΕΣ!ΗΜΑΣΤΑΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ,ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΝΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΕ!ΔΕ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ!ΝΟΙΘΩ ΧΑΛΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...

Junior Member
    Α!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ??ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΕΠΑΘΑ ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ, ΕΚΑΝΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΜΕΡΕΣ ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΥΠΕΡΙΩΔΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΧΑΠΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ!ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ!ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 27,ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ!ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΝΟΔΥΝΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

Junior Member
    E psit, iremise ligo... Eisai 27 kai exeis olo ti zoi sou mprosta sou gia na tin arpaxeis apo ta kerata kai na tin damaseis. Den axizei kali mou. Afou den eixe tin upomoni na se perimenei kai dothike stin proti bimbo ti na ton kaneis....? Agapa to soma sou. Epetrepse tou na zisei, na y-gianei, na therapeutei apo tis pliges, na ginei xana omorfo. Dose xoro stin psixi sou na penthisei kai na apovalei ton pono.....Exeis konta sou anthropos na se stirixoun? Oikogeneia? Filous?

Senior Member
    υακινθη γραφε με ελληνικους χαρακτηρες σε παρακαλω, τα μηνυματα σου δεν διαβαζονται, αλλα ειναι και ορος συμμετοχης στο φορουμ...

Senior Member
    Καλημερα... ειναι αρραβονιασμενοι δεν εχουν παντρευτει κι ολασ μην κανεισ ετσι... ανελαβε δραση... παρ τον τηλεφωνο..βρεσ τον μιλα του πεσ του τα ολα αυτα... πεσ του πωσ μαζι του θελεισ να ζησεισ .. πωσ τον αγαπασ..

..μεσα σε 3 μηνεσ δεν σβηνωνται τα αισθηματα... κανε κατι...

αν δεν κανεισ τιποτα.. θα σου φυφει .. απο τα χερια.. επειδη εσυ θα το εχεισ αφησει...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by jackieli2 View Post
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ....ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΕ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ 3 ΜΗΝΕΣ!ΗΜΑΣΤΑΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ,ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΝΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΕ!ΔΕ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ!ΝΟΙΘΩ ΧΑΛΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...
    νομιζω οτι το ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ και φθειρεις την υγεια σου και τα νευρα σου εντελως αδικα..
    αυτο που πραγματικα δεν σου αξιζει, ειναι να δεσμευοσουν με αυτον τον ανθρωπο που ειτε δεν ξερει τι του γινεται, εφοσον γνωρισε σε 10 μερες και στην συνεχεια αρραβωνιαστηκε μια αγνωστη, ειτε ειχε ηδη σχεση μαζι της παραλληλη με την δικη σας!
    φανταζεσαι να τον παντρευοσουν και ολη αυτη η ανισορροπια να προεκυπτε μετα? και ειδκα μετα που θα ειχε γεννηθει και καποιο παιδι??????
    ελα στα συγκαλα σου και ξεγραψε το ατομο αυτο απο την ζωη σου!
    να σκεφτεσαι μονο οτι χαρη στην περαστικη που παντρευεται, ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΕΣΥ! με τα μυαλα που κουβαλαει ο πρωην σου βεβαια, οπωσδηποτε θα τα βρει μπροστα της και η καινουρια κοπελα, αλλα αυτο δεν σε αφορα....
    κοιτα τι θα κανεις με την υγεια σου, ηρεμησε και προχωρα παρακατω.
    ο τυπος ηταν απλα μια λαθος επιλογη σου...

Senior Member
    Ρεμ λεσ?..δεν το σκεφτηκα αυτο... παντωσ αξιζει τουλαχιστον να το ξεκαθαρισεισ να δεισ αν οντωσ ετσι ειναι...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Adzik View Post
    Ρεμ λεσ?..δεν το σκεφτηκα αυτο... παντωσ αξιζει τουλαχιστον να το ξεκαθαρισεισ να δεισ αν οντωσ ετσι ειναι...
    ναι ρε συ, λεω! μα ειναι δυνατον να εχουν τοσο σοβαρη σχεση , να προσπαθει να βρει τροπο να ειναι μαζι (η κοπελα) και μολις χωρισαν (προφανως για κατι οχι πολυ σημαντικο) ο αλλος γνωριζει μια και την αρραβωνιαζεται???σου φαινεται καλα, ο τυπος?

Senior Member
    Ισως αυτο που σου λεω αυτη τη στιγμη να ακουγεται πολυ μακρινο αλλα ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ. Ειχες το δικαιωμα να θρηνησεις αλλα μου φαινεται οτι πρεπει να πατησεις το κουμπι STOP. Aρκετα θρηνησες! Ειναι καιρος να σηκωθεις κ να σταθεις στα ποδια σου. Πρεπει να συνειδητοποιησεις οτι υπαρχει αμεση αναγκη να σκεφτεις ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ, δηλ να κοιταξεις τον εαυτο σου. Κανενας σωστος συντροφος δεν θα σε οδηγουσε να αρρωστησεις, να χασεις τη δουλεια σου, να φτασεις εδω που εχεις φτασει!!!!! Αστον να παει στην ευχη του Θεου.... ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!!!! Xτυπα το χερι στο τραπεζι κ πες στον εαυτο σου οτι αξιζεις κατι καλυτερο απο αυτο. ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.
    Ολη η ζωη ειναι μπροστα σου για να ζησεις καλλιτερες κ δυστυχως χειροτερες στιγμες κ να συνειδητοποιησεις μετα απο καιρο οτι ησουν πολυ χαζη που στενοχωριοσουν με κατι τοσο ΛΙΓΟ...
    ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ!!!!
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Junior Member
    ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΗ ΑΝΑΓΚΗ!ΑΠΛΑ ΧΘΕΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΛΟΓΟ ΓΙΟΡΤΩΝ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΧΘΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Κ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ Κ ΑΥΤΟ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.....ΠΡΟΦΑΝΩΣ Κ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΦΕΥΓΑ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΕΠΝΙΓΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ Κ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!ΜΕΝΩ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΤΟ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Τ Ο Σ Ο!ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΙ Κ ΓΩ ΠΑΛΕΥΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΠΕΡΑΣΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ,ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΟΝΕΨΩΩΩΩΩΩ..ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΦΟΒΕΙΑ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ,ΤΡΕΜΩ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΩ ΜΑΖΙ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ Κ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΘΗΝΑ Κ ΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ Κ ΝΑ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΙΣΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΑΡΧΗ!ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ(ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ ΔΕ ΜΕ ΠΙΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ..ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ) ΓΙΑΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΟΛΟ ΑΘΗΝΑ!ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΣΕΠ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΝΕΡΩΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ Κ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ Κ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ..

Junior Member
    Καλή σου μέρα και καλή χρονιά. Μήπως με το ξεκίνημα της καινούργιας μέρας θα ηταν καλό να κάνεις μια λίστα όχι με το τι θέλεις να σου φέρει ο Αη Βασιλης αλλά μετο τι πραγματικά θέλεις να σου φέρει ο καινουργιος σου εαυτός την καινούργια χρονιά η τουλάχιστον πως θα οδηγήσεις τον εαυτό σου μετά τα πολλαπλά σόκ να γίνει ξανά ευτυχισμένος? Την σχολή μπορεί να την ξαναρχίσεις αν το θές οποιαδήποτε στιγμή. Λες οτι οι φίλοι σου μένουν εκεί. Ίσως αν συγκατοικούσες με κάποιον και μοιραζόσταν τα έξοδα με μια έξτρα δουλειά να μπορούσες να κάνεις μια καινούργια αρχή. Σκέψου το...είμαι σίγουρη οτι λύσεις υπάρχουν, το μόνο που αρκεί είναι να καθαρίσουν τα μάτια για να μπορέσουν να τις δούν.

Junior Member
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ!ΑΝ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ Κ Η ΜΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΩ...

Senior Member
    αντι να χαιρεσαι που γλιτωσες, καθεσαι και στεναχωριεσαι κ καταστρεφεις την υγεια σου κ αφηνεις να περναει χρονος απο τη ζωη σου. Αμα αξιζε θα ηταν μαζι σου. Αμα σε ηθελε θα εκανε τα παντα. Εισαι μια χαρα κοπελα, υπαρχουν χιλιαδες καλυτεροι αντρες απο αυτον εκει εξω, δε βλεπω το λογο να στεναχωριεσαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by jackieli2 View Post
    ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΗ ΑΝΑΓΚΗ!ΑΠΛΑ ΧΘΕΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΛΟΓΟ ΓΙΟΡΤΩΝ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΧΘΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Κ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ Κ ΑΥΤΟ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.....ΠΡΟΦΑΝΩΣ Κ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΦΕΥΓΑ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΕΠΝΙΓΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ Κ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!ΜΕΝΩ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΤΟ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Τ Ο Σ Ο!ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΙ Κ ΓΩ ΠΑΛΕΥΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΠΕΡΑΣΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ,ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΟΝΕΨΩΩΩΩΩΩ..ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΦΟΒΕΙΑ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ,ΤΡΕΜΩ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΩ ΜΑΖΙ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ Κ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΘΗΝΑ Κ ΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ Κ ΝΑ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΙΣΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΑΡΧΗ!ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ(ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ ΔΕ ΜΕ ΠΙΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ..ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ) ΓΙΑΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΟΛΟ ΑΘΗΝΑ!ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΣΕΠ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΝΕΡΩΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ Κ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ Κ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ..
    ε μα κι εσυ.. πωσ εκανεσ τοσο κακο στον εαυτο σου..ειναι δυνατον???/ ακου εκει δεν γουσταρε δημοσιο υπαλληλο... κι εσυ.. τι εκανεσ??γλυκια μου .. οσο και να αγαπαμε τον αλλον πρεπει να ξερουμε πωσ καποια πραγαμτα εχουν να κανουν με την δικη μασ ζωη και μονο..

επισεισ αυτοσ δεν καταλαβα ο θεοσ ηταν και ειχε απετησεισ στο ποια θα γινεισ στην ζωη σου??τον βλακα...

ευτυχωσ να λεσ που εγεινε αυτο.. οπωσ σου λενε τα παιδια ολα για καποιο λογο γινονται.. θα γνωρισεισ καποιον που θα σε δεχεται και θα σε αγαπαει οπωσ εισαι.. και οχι που θα θελει να κουμανταρει την ζωη σου..

Ζησε για εσενα για λιγο καιρο... και θα δεισ καθαρα..!!!

Junior Member
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΒΑΦΟΜΑΙ ΝΑ ΝΑ ΦΤΑΧΝΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΛΠ...Κ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ!ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ 14 ΚΙΛΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ!Κ ΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Μ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΠΥ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ!ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΩΡΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΒΓΩ ΓΙΑ ΠΟΤΟ 5 ΜΗΝΕΣ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ!ΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΚΑΠΟΙΟΝ??ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΡΕΜΩ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Page 1 of 2 12 LastLast