Results 16 to 20 of 20
Thread: φυσιολογικό ή εμμονή ?
-
01-11-2009, 18:48 #16
Παιδιά δεν ξέρω αν έκανα καλά αλλά πάνω στη συζήτηση \'\'ύψωσα τη φωνή\'\' αν γίνεται να το πω έτσι τσακωθήκαμε λίγο αλλά της έδωσα να καταλάβει ότι δεν μπορώ να τον έχει μέσα στη ζωή της... Άρχισε να κλαίει κ μου είπε ότι με καταλαβαίνει κ ότι θα μιλήσει μαζί του για αυτό το λόγο.. Μου έδειξε και τα μηνύματα που του έστειλε ( χωρίς να το ζητήσω βέβαια ). .Το ζήτημα είναι ότι μπορεί να είμαστε τώρα καλά ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω και να σιγουρευτώ πως σκέφτεται κ πώς ακριβώς τον βλέπει μέσα της όσο κ αν αρνείται κάθε ερωτικό.. Απ\'την άλλη κιόλας έχω κολλήσει με αυτό που προανέφερα κιόλας, δυστυχώς είμαστε ίδια σχολή ίδιο έτος ίδιο τμήμα :mad: ( μαζί του ) και αναγκαστικά τον βλέπω πολύ συχνά και τρελαίνομαι σκέφτομαι όσα ζήσανε κ όσα κάνανε δεν ξέρω αν είναι ζήλεια καθαρή ή εμμονή.. :(
- 01-11-2009, 19:02 #17
ειναι μια απολυτα φυσιολογικη ζηλεια , που εχει προκληθει απο σκοπιμο η τυχαιο λαθος
εκ μερους της κοπελας σου !
το κακο παντα σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι οτι μας πληγωνει τον εγωισμο και πεφτουμε θυμα συχνα σε λαθος ατομα !
αυτο μονο προσεξε τζωνυ ....
αξιζει το συγκεκριμενο κοριτσι να τα δινεις ολα ?
αν ναι , επειδη το εχω ζησει πολλες φορες το εργο , θα νοιωσεις τον ερωτα απλα σε πολυ ανεβασμενα ντεσιμπελ !
αν ομως τελικα ειναι μια σκοπιμη προσπαθεια μιας πανεξυπνης κοπελας να σε κανει να πεσεις με τα μουτρα στον ερωτα , ισως φας καμια 20 χρονια οπως εγω και αλλοι πολλοι
εραστες του γνησιου παθους και του ερωτα και μετα ισως να ειναι δυσκολο πια να κανεις πισω και βαδιζουμε για τον Ισαια ...
Σε καλο σταδιο παντως βλεπω να εξελισεται το σεναριο ....
Τον δικο σου ρολο μαλλον τον εχει υποψιν της η κοπελα και προσπαθει να σε καθυσηχασει γιατι προφανως δεν θελει να σε χασει ....
16-11-2009, 09:36 #18
Η αλήθεια είναι πάντως πως αρκετές φορές νιώθω πως της έχει αφήσει ένα απωθημένο... Έχουν όντως διακόψει τις σχέσεις τους τελευταία το βλέπω κι εγώ ωστόσο μου παρουσιάζεται ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να καταλάβω κατά πόσο είναι ιδέα μου γιατί μου συμβαίνει πρώτη φορά.. :(
Δυστυχώς δεν μπορώ να αποφύγω την οπτική επαφή μαζί του και δεν ξέρω πώς να ελέγξω το μυαλό μου έχω καταντήσει πλέον να κάνω συνεχώς άσχημες εικόνες με αυτούς καταλαβαίνετε τί :( είναι και η κοπέλα μου που πολύ συχνά τον αναφέρει πάνω στη ροή του λόγου για διάφορα θέματα και με ξενερώνει αφάνταστα. Της έχω εξηγήσει πώς δεν με ενδιαφέρει καθόλου και πώς δεν θέλω να μάθω τίποτα ούτε καν το παραμικρό για οτιδήποτε και το κατανοεί αλλά ισχυρίζεται πώς το κάνει από συνήθεια.. Ακόμα και πάνω στο σεξ μου λέει από μόνη της << με τον Π. το έκανα έτσι ... μου έκανε εκείνο μου έκανε το άλλο .. κάναμε το τάδε... >>Δεν ξέρω αν μπορεί να φανταστεί πώς νιώθω εκείνη τη στιγμή όσο και αν της το εξηγώ και μου΄χουν μείνει διάφορες εικόνες που όσο κι αν θέλω να τις ξεχάσω οι περιστάσεις όπως έχουν μου τις κάνουν ακόμα πιο έντονες... :o:(
16-11-2009, 09:46 #19
καλημερα τζονακο!Ημαρτον και ελεος!!Στο sex εκανα αυτο με τον ταδε?Τι κανει το κοριτσακι συγκρινει?Για ξεκινα το ιδιο παιχνιδι θα της αρεσει?Συγνωμη φιλε μου για τον τροπο μου αλλα π ο τ ε δεν συγκρινα και εξακολουθουν να με συγκρινουν...να θυμασαι λοιπον οτι δεν συγκρινεσαι διακρινεσαι και αστην να αυταπαταται!!!
16-11-2009, 12:06 #20
Αααααααντε γεια....γιαννακη συγνωμη θα μιλησω για αλλη μια φορα ΠΟΛΥ χυμα...αν σου μιλησε και πανω στο σεξ για τον πρωην της...κλαφτα χαραλαμπε...οχι απλως δεν τον εχει ξεπερασει ακομα αλλα καποια απωθημενα τα εχει σιγουρα...
γνωμη μου ειναι οτι ΑΝ της αρεσες πραγματικα και ΑΝ σε ειχε ερωτευτει πραγματικα δεν θα σου μιλουσε τοσο συχνα για εκεινον...με το να σου λεει οτιδηποτε κανει οταν συναντιουνται, ειναι σαν να προσπαθει να δικαιολογηθει σε σενα και να πεισει και τον εαυτο της οτι δεν τρεχει τιποτα..ενω στην ουσια ακομα τρεχει....
οταν μου το εκανε αυτο καποιος να μου μιλαει την ωρα του σεξ για το πως το εκανε αυτο η πρωην του, και κατι αλλα, ξενερωσα τοσο πολυ και εκνευριστηκα που σηκωθηκα και εφυγα...η προσοχη της δυστυχως εξακολουθει να ειναι αλλου...
κοροιδευει τον εαυτο της, κοροιδευει και σενα...κριμα ειναι....κανε αυτο που ειπε ο Πανος...βρες και συ μια πρωην που εχεις καιρο να δεις εντελως τυχαια και να πιασετε την κουβεντα...εκει να δουμε τι θα γινει....αν νοιαζεται, τοτε θα καταλαβει...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ....σορρυ συγχυστηκα λιγο....
οταν αναφερεις στον νυν για τον πρωην, αυτοματα μπαινεις σε συγκριση και εχεις δικιο να αισθανεσαι τοσο χαλια...προφανως οτι εκανε με εκεινον την εξιταρε και τωρα θελει να σε βαλει να κανεις τα ιδια...δεν σε εχει αποδεχτει ακομα σαν ξεχωριστη προσωπικοτητα και σαν ΓΙΑΝΝΗ...
ψαξε λιγο μετα στην καρδια σου εσυ τι θελεις, αλλα να ξερεις οτι αν συνεχισει ετσι το κοριτσι και παρολες τις προειδοποιησεις σου δεν ιδρωσει το αυτι της και συνεχισει, τοτε πετα της τα παπουτσια στο χερι και βρες μια που θα προσεξει για αυτο που εισαι οχι για αυτο που θα ηθελε να εισαι...Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....