Results 16 to 30 of 308
Thread: υπαρχουν αγγελοι αραγε???
-
25-10-2009, 11:59 #16
Originally posted by amarylis
θα θελα να σας ρωτησω κατι πιστευετε στους αγγελους .........????αραγε υπαρχουν?????η οχι>>>?????πειτε μου τη γνωμη σας///εγω πιστευω οτι υπαρχουν κ μας βοηθουν μας προστατευουν ολοι εχουμε τον αγγελο μας..Τα τελευταία χρονια με γοήτευε ότι ειχε σχέση με αγγέλους απο εικόνες,βιβλία,έργα τέχνης.
Διαβάζοντας οσα έλεγαν οι διάφορες θρησκείες,είδα ότι δεν υπάρχει θρησκεία στην οποία να μη γίνεται αναφορά
σε αγγέλους.Οταν αρχίσουμε να ψάχνουμε...το ταξίδι είναι μακρύ....
Οχι μόνο στα θρησκευτικά κειμενα,αλλά και η λογοτεχνία,η μουσική,η ζωγραφική και η γλυπτική ειναι γεμάτες
από τις μορφές τους.
αγγελω στα Ελληνικα σημαινει μεταφερω ενα μηνυμα ....
αρα φυσικα και υπηρχαν πολλοι αγγελοι και στο παρελθον και σημερα ακομα !
\"Αγγελος της Ειρηνης \" ανακηρυχθηκε προσφατα ο ΟΜΠΑΜΑ !
Καποτε στο παρελθον δεν υπηρχε διαχωριστικη γραμμη αναμεσα στις 3 μορφες τις εξουσιας
1.πολιτικη
2.θρησκευτικη
3.θεραπευτικη
πχ Ο βασιλιας Σολομωντας , δεν εκανε μονο τον δικαστη στον λαο του αλλα γνωριζε παρα πολλα πραγματα και απο την ιατρικη οπως παλια ολοι οι σαμανιστες και οι μαγοι της φυλης που ηταν οπως ο Ιπποκρατης [ιερεας του Ασκληπιου και γυιος ιερεα του Ασκληπιου ] ταυτοχρονα και θεραπευτες !
Αν δεις στις τοιχογραφιες της Θηρας πχ , στο κεφαλι της Θεας της γονιμοτητας οπως και στο κεφαλι της ιερειας , εχει ζωγραφιστει ενα φιδι οπως ακριβως στην δυναστειακη Αιγυπτο σε καθε απεικονιση των Φαραω
Το φιδι ειναι μεχρι σημερα το σημα της ιατρικης καιτης φαρμακολογιας και τοτε στο παρελθον , οι σαμαντιστες και θεραπευτες , θεωρουνταν σαν ενσαρκωσει του Δημιουργου μας που παντα ηταν η Φυση !
οι αγγελοι λοιπον ηταν οι \"ενδιαμεσοι αγγελιοφοροι \"της Φυσης δηλαδη των εκαστοτε θεων η θεου !
Πχ διαβαζοντας για τον Ευαγγελισμο της θεοτοκου στο Ευαγγελιο , μαθαινουμε οτι ο αντρας της Αννας , μητερας του Ιωαννη του Προδρομου , ξαδελφης της Μαριας μητερας του Χριστου , ηταν επιτετραμενος στον Ναο του Σολομωντα , για να επιλεγει τα αγια μυρα του Ισραηλ τα οποια ο Σολομωντας στο \"Ασμα Ασματων \" καταγραφει και μεταξυ των οποιων βασιλευει ο κροκος ! Τι ειναι ο κροκος ? Ο Ιπποκρατης τον χρησιμοποιει σαν εμμηναγωγο ! Φερνει δηλαδη την εμμηνορυσια σε μια στειρα γυναικα !
Τοσο η Αννα η μητερα της Παναγιας οσο και η Αννα η εξαδελφη και η ιδια η Παναγια επασχαν απο μια πολυ συχνη νοσο εκεινη την εποχη , που εχει να κανει με την εμφανιση της περιοδου τους ! ο Αγγελος Γαβριηλ λοιπον προσφεροντας τον κρινο στην Παναγια , δηλαδη τον κροκο , προφανως ηταν ο επισημος προμηθευτης του Ναου του Σολομωντα και μαλλον ειναι ο ιδιος ο οποιος ειχε συστησει την ιδια ακριβως θεραπεια και στην Αννα μητερα του ιωαννη !
Στην σαντορινη , το εκκλησακι που αποξηραινεται ο κροκος ειναι των Ταξιαρχων δηλαδη των Αγγελων της ορθοδοξιας !
Υπηρξαν λοιπον οι Αγγελοι και ηταν οι γιατροι μιας εποχης που η ιατρικη ηταν ακομα μυστικισμος και θρησκευτικης αξιας εξουσια οπως ειναι και σημερα αφου ειναι κλειστο επαγγελμα !
- 25-10-2009, 12:07 #17
Εμένα μου άρεσε το μήνυμα σου anwnimi.. δεν βρίσκω κάτι το τρελό σε αυτά που λες ούτε βλέπω τον λόγο να σε παρεξηγήσει ο οποιοσδήποτε. Θα έλεγα μάλιστα πως έχω νιώσει/ βιώσει και εγώ κάτι αντίστοιχο, με τον δικό μου τρόπο βέβαια (έχω πει και κάποια πράγματα παλαιότερα σχετικά με τέτοια θέματα..). Με απλότητα και ταπεινότητα το μόνο που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι πως η ανθρώπινη ψυχή ακροβατεί σε δύο πραγματικότητες.. το [όλα τυχερά είναι] και το [τίποτα δεν είναι τυχαίο].
Ωραίο θέμα Κυριακή πρωί.. βαθιές σκέψεις..
Καλημέρα!
25-10-2009, 12:13 #18
Ανώνυμη συμφωνώ μαζί σου. Όλοι οι άνθρωποι για κάποιο λόγο θαρρώ περνάν απ\' τη ζωή μας, Είτε για μια κουβέντα, είτε για μια ζωή. Ανησύχησες μη σε παρεξηγήσουμε... :P. Αν πω δικά μου περιστατικά να δεις... άστο, επιφυλλάσσομαι για την ώρα...
:)
25-10-2009, 12:24 #19
Σας ευχαριστώ παιδιά:)
Όντως ωραίο θέμα Κυριακή (ήμουν έτοιμη να αρχίσω φασίνα αλλά να που κόλλησα πάλι εδώ στα υπαρξιακά μας)
Νομίζω, πως όταν διαχειρίζεται κάποιος την πίστη ή την υπόννοια σε κάτι πιο πέρα, σε κάτι μεταφυσικό με ευεργετικό τρόπο, είναι κάτι ωφέλιμο για τον ψυχικό του κόσμο...
Αν νιώθω οτιδήποτε μεταφυσικό ως εκφοβιστικό ή απειλητικό (αρκετά χρόνια από τα πολλά θρίλερ έτσι ένιωθα) καλύτερα να ...σταματήσω τα θρίλερ (όπως και έκανα:) )
Θα ήθελα να διαβάσω, όταν και αν το επιλέξετε, και τις δικές σας εμπειρίες...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
25-10-2009, 13:03 #20
θα σας πω το πιο πρόσφατο ίσως, κι ό,τι θέλετε πείτε!... :P . Η τελευταία εργασία που έκανα, ήταν να έχω δικό μου μαγαζί. Έχω αρκετά να σας πω από αυτή την περίοδο. Κάποιο πρωί, κι ενώ δεν είχα πελάτη εκείνη την ώρα και καθόμουν έξω και κάπνιζα, σταμάτησε μπροστά μου ένα πιτσιρίκι με το ποδηλατάκι του. Ήταν μούσκεμα απ\' το τρεχαλητό, ήταν περίοδος καύσωνα. Μου είπε \'γεια σας κυρία, θα μου δώσετε λίγο νερό;\'. Το έπιασα απ\' το χέρι και το έβαλα να κάτσει σε σκαμπό μέχρι να του φέρω νερό. Το ρούφηξε μονοκοπανιά και γελούσε. Μου έδωσε το ποτήρι λέγοντας \'ευχαριστώ\'. Με κοίταζε στα μάτια χαμογελώντας και μου είπε και το εξής κουφό: \'εσείς είστε πολύ καλή κυρία\'. Ένιωσα αμήχανα και το ρώτησα πώς το λένε. Είχε το όνομα ενός δικού μου ανθρώπου που έχασα. Φεύγοντας και την ώρα που ανέβηκε στο ποδήλατο, μου είπε \'θα ξανάρθω αύριο για νερό\'. Το παιδάκι δε το ήξερα, μιας και ήξερα όλα τα παιδιά της γειτονιάς που ψώνιζαν από μένα. Το ίδιο βράδυ κοιμήθηκα με τη μπύρα αγκαλιά και ψόφια απ\' την κούραση, και ήταν το βράδυ που πήρε φωτιά το σπίτι μου. Το πρωί πήγα κανονικά στο μαγαζί και περίμενα το πιτσιρίκι. Δε ξαναφάνηκε ποτέ. Το \'θα έρθω πάλι αύριο\' το πήρα ως σημάδι ότι τελικά γλύτωσα απ\' τη φωτιά. Αυτή την ιστορία την έχω διηγηθεί μόνο σε μια πολύ καλή μου φίλη. Θα ήταν πολύ εύκολο Ανώνυμή μου να παρεξηγηθώ ως αλκοολική που άρχισε να έχει παραισθήσεις. Αλλά το παιδάκι με το συγκεκριμένο όνομα που με τάραξε, δε το γνώριζε κανένα άλλο παιδί απ\' τη γειτονιά και δε πήγαινε στο ίδιο σχολείο μαζί τους. Και τώρα παρεξηγείστε με!... :P
25-10-2009, 13:28 #21
Originally posted by Alobar
θα σας πω το πιο πρόσφατο ίσως, κι ό,τι θέλετε πείτε!... :P . Η τελευταία εργασία που έκανα, ήταν να έχω δικό μου μαγαζί. Έχω αρκετά να σας πω από αυτή την περίοδο. Κάποιο πρωί, κι ενώ δεν είχα πελάτη εκείνη την ώρα και καθόμουν έξω και κάπνιζα, σταμάτησε μπροστά μου ένα πιτσιρίκι με το ποδηλατάκι του. Ήταν μούσκεμα απ\' το τρεχαλητό, ήταν περίοδος καύσωνα. Μου είπε \'γεια σας κυρία, θα μου δώσετε λίγο νερό;\'. Το έπιασα απ\' το χέρι και το έβαλα να κάτσει σε σκαμπό μέχρι να του φέρω νερό. Το ρούφηξε μονοκοπανιά και γελούσε. Μου έδωσε το ποτήρι λέγοντας \'ευχαριστώ\'. Με κοίταζε στα μάτια χαμογελώντας και μου είπε και το εξής κουφό: \'εσείς είστε πολύ καλή κυρία\'. Ένιωσα αμήχανα και το ρώτησα πώς το λένε. Είχε το όνομα ενός δικού μου ανθρώπου που έχασα. Φεύγοντας και την ώρα που ανέβηκε στο ποδήλατο, μου είπε \'θα ξανάρθω αύριο για νερό\'. Το παιδάκι δε το ήξερα, μιας και ήξερα όλα τα παιδιά της γειτονιάς που ψώνιζαν από μένα. Το ίδιο βράδυ κοιμήθηκα με τη μπύρα αγκαλιά και ψόφια απ\' την κούραση, και ήταν το βράδυ που πήρε φωτιά το σπίτι μου. Το πρωί πήγα κανονικά στο μαγαζί και περίμενα το πιτσιρίκι. Δε ξαναφάνηκε ποτέ. Το \'θα έρθω πάλι αύριο\' το πήρα ως σημάδι ότι τελικά γλύτωσα απ\' τη φωτιά. Αυτή την ιστορία την έχω διηγηθεί μόνο σε μια πολύ καλή μου φίλη. Θα ήταν πολύ εύκολο Ανώνυμή μου να παρεξηγηθώ ως αλκοολική που άρχισε να έχει παραισθήσεις. Αλλά το παιδάκι με το συγκεκριμένο όνομα που με τάραξε, δε το γνώριζε κανένα άλλο παιδί απ\' τη γειτονιά και δε πήγαινε στο ίδιο σχολείο μαζί τους. Και τώρα παρεξηγείστε με!... :P
Μηπως καπνιζεις ?
Λες κοιμηθηκες αγκαλια με την μπυρα....
Μηπως ξεχασες να σβησεις και κανενα τσιγαρο?
Το παιδακι σε ευχαριστησε για το ξεδιψασμα , αλλα δεν εχει σχεση τοσο με την πυρκαγια ,
οσο το τσιγαρο , το ματι της κουζινας
που ξεχασες ισως αναμενο , καποια ανθρωπινη αμελεια λογω της κουρσης και της μεθης ...
Τι εβγαλε το πορισμα της πυροσβεστικης ?
Ευχομαι να μην εμεινε στην δικη σου ερμηνεια αλλα να κατεληξε καπου σχετικα με την πυρκαγια γιατι την επομενη φορα ισως να μην εισαι τοσο τυχερη!
25-10-2009, 13:36 #22
Originally posted by anwnimi
Σας ευχαριστώ παιδιά:)
Όντως ωραίο θέμα Κυριακή (ήμουν έτοιμη να αρχίσω φασίνα αλλά να που κόλλησα πάλι εδώ στα υπαρξιακά μας)
Νομίζω, πως όταν διαχειρίζεται κάποιος την πίστη ή την υπόννοια σε κάτι πιο πέρα, σε κάτι μεταφυσικό με ευεργετικό τρόπο, είναι κάτι ωφέλιμο για τον ψυχικό του κόσμο...
Αν νιώθω οτιδήποτε μεταφυσικό ως εκφοβιστικό ή απειλητικό (αρκετά χρόνια από τα πολλά θρίλερ έτσι ένιωθα) καλύτερα να ...σταματήσω τα θρίλερ (όπως και έκανα:) )
Θα ήθελα να διαβάσω, όταν και αν το επιλέξετε, και τις δικές σας εμπειρίες...
οταν ενας ανθρωπος αφηνεται στην μεταφυσικη ερμηνεια οσων συμβαινουν γυρω του, ρεπει στην ψυχωση και αρνηται την πραγματικοτητα .
Αυτο γιατι συχνα η μεταφυσικη ερμηνεια , τον στερει απο την απαραιτητη μαθηση απο ολα αυτα τα οποια ισως μονος του εχει δημιουργησει στην ζωη του !
Ιδεες , καταστασεις και συναισθηματα , τα οποια ελεγχονται απο μυστικιστικες δοξασιες και ερμηνειες , στερουν απο την συνειδηση της δυνατοτητας να αναλυσει και να βγαλει μια λογικη σκοπιμοτητα σαν το κινητρο πισω απο καθε πραξη η συναισθημα...
Αν πχ καποιος δεν εχει δουλεια η χρηματα και αναβει ενα κερακι στην εκκλησια , πιστευει οτι με αυτο τον τροπο θα βρει δουλεια , γυναικα , την ετυχια του σε τελευταια αναλυση , κλεινεται σε μια μεταφυσικη θεωρηση της ζωης και αυτο θα εχει ολεθριες συνπειες στην ψυχικη του υγεια γιατι θα τον φερει σε απομονωση απο τους αλλους και σε αδυναμια να αποτιμησει τα πραγματικα αιτια της κρισης για να αντιδρασει αναλογως !
25-10-2009, 13:41 #23
Πάνο καλημέρα, πίστεψέ με, δε μου \'χαλάς\' τίποτα. Αν εννοείς χασίς, όχι κι όπως έχω ξαναγράψει δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα άλλο εκτός από αλκοόλ. Το σπίτι πήρε φωτιά από κεράκι ρεσό, κοιμήθηκα μετρώντας το ταμείο μου για την επόμενη μέρα. Ήταν η περίοδος που έπινα πιο πολύ από ποτέ, αλλά ήμουν λειτουργική στη δουλειά για 13 ώρες τουλάχιστον. Εννοείται ότι το συμβάν έγινε λόγω κούρασης και μέθης, αλλά η κουβέντα του μικρού μεταφράστηκε στο μυαλό μου ακριβώς με τη σιγουριά του \'αύριο\'. Ποιά πυροσβεστική; Ήμουν τυχερή που δε πήρε χαμπάρι κανείς απ\' τους γείτονες, ούτε καν ο νοικοκύρης. Μόνη μου έσβησα τη φωτιά και μάλιστα έβαψα και το δωμάτιο. Πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα στο να μένουν κάποια πράγματα αναπάντητα ή να μη τα εξηγεί όλα η επιστήμη. Είναι πάρα πολλά αυτά που δε γνωρίζουμε ακόμη. Να επισημάνω ότι το πιτσιρίκι δε χαιρέτισε μόνο εμένα μπαίνοντας στο μαγαζί, αλλά και την κυρία που πίναμε μαζί καφέ έξω. Επίσης ότι το εκλιπόν σε μένα πρόσωπο με το ίδιο όνομα, ήταν παιδάκι.
Υ.Γ. Από πλευράς πυρκαγιάς, θέλω να πιστεύω πως δε θα ξαναέχω κάτι στο σπίτι μου τουλάχιστον. Πλέον δε πίνω όπως ξέρεις, κι επίσης δεν ανάβω κεριά όταν κοιμάμαι ή λείπω. Ά, και το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ακίνδυνο!
:P :P :P
25-10-2009, 14:02 #24
Πάνο καλημέρα, πίστεψέ με, δε μου \'χαλάς\' τίποτα. Αν εννοείς χασίς, όχι κι όπως έχω ξαναγράψει δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα άλλο εκτός από αλκοόλ. Το σπίτι πήρε φωτιά από κεράκι ρεσό, κοιμήθηκα μετρώντας το ταμείο μου για την επόμενη μέρα. Ήταν η περίοδος που έπινα πιο πολύ από ποτέ, αλλά ήμουν λειτουργική στη δουλειά για 13 ώρες τουλάχιστον. Εννοείται ότι το συμβάν έγινε λόγω κούρασης και μέθης, αλλά η κουβέντα του μικρού μεταφράστηκε στο μυαλό μου ακριβώς με τη σιγουριά του \'αύριο\'. Ποιά πυροσβεστική; Ήμουν τυχερή που δε πήρε χαμπάρι κανείς απ\' τους γείτονες, ούτε καν ο νοικοκύρης. Μόνη μου έσβησα τη φωτιά και μάλιστα έβαψα και το δωμάτιο. Πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα στο να μένουν κάποια πράγματα αναπάντητα ή να τα εξηγεί όλα η επιστήμη. Είναι πάρα πολλά αυτά που δε γνωρίζουμε ακόμη. Να επισημάνω ότι το πιτσιρίκι δε χαιρέτισε μόνο εμένα μπαίνοντας στο μαγαζί, αλλά και την κυρία που πίναμε μαζί καφέ έξω. Επίσης ότι το εκλιπών σε μένα πρόσωπο με το ίδιο όνομα, ήταν παιδάκι.
Υ.Γ. Από πλευράς πυρκαγιάς, θέλω να πιστεύω πως δε θα ξαναέχω κάτι στο σπίτι μου τουλάχιστον. Πλέον δε πίνω όπως ξέρεις, κι επίσης δεν ανάβω κεριά όταν κοιμάμαι ή λείπω. Ά, και το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ακίνδυνο!
:P :P :P
αυτο ειναι το μον συμπερασμα που ισως να πρεπει να βγαλεις απο αυτο εδω το φορουμ !
Καθε τι αναμενο στο σπιτι οταν κοιμομαστε προκαλει πιθανοτατα πυρκαγιες !
τωρα η συνδεση με το παιδακι δεν εχει καμμια απολυτως λογικη βαση ...εχει μονο συναισθηματικη ....
καταλαβαινω απολυτα την απωλεια και τα κενα που αφηνει στην ψυχη μας ...
ομως δεν οφελει να παρακαμπτουμε την λογικη απο το επιτακτικο της καθηκον μα μας μαθαινει στο πως θα αποφευγουμε στο μελλον τους κινδυνους κατα της ζωης μας !
ΥΓ οταν λεω καπνισμα εννοω το τσιγαρο γιατι τι χασις και το ακλοολ κανουν ακρινβως την ιδια δουλεια και αποτελουνται ακριβως απο τις ιδιες ουσιες δηλαδη τις αλκοολες ...
25-10-2009, 14:12 #25
καθε τι το μεταφυσικο η το μυστηριο , εξ\'ορισμου αποτελει εχθρο της λογικης μας !
γιατι δεν μπορουμε να μαθουμε απο αυτο !
η αισθηση οτι η ζωη μας εξαρταται απο υπερφυσικες δυναμεις , απο μονη της εξυπηρετησε την εξουσια και καταπιεζε τον απλο ανθρωπο χιλιαδες χρονια τωρα σκορπιζοντας στο μυαλο και την ψυχη του το σαρακι της αμφιβολιας για το που μπορει να αλλαξει την ζωη του .... Ο πρωτογονος ανθρωπος ειχε θεοποιησει τα παντα γυρω του ....
τον αερα , το νερο και την γη τα φυτα και τα ζωα .....
καθε τι που μπορουσε να απαλυνει τον πονο και να τον βοηθησει στην επιβιωση του ,
ειτε φυτο , ειτε ζωο , ειτε ανθρωπος , επαιρνε αμεσως διαστασεις θεικες και λατρευοτανε σαν θεος !
Εκει στηριχθηκε η εμφανιση της εξουσιας καποιων σε βαρος των αλλων .
Η ικανοτητα τους να υπερνικουν τις φοβιες των αλλων , να γιατρευουν τον πονο και να εξασφαλιζουν την επιβιωση της κοινοτητας ...
25-10-2009, 14:20 #26
Originally posted by Empneustns
Originally posted by katerinaki
Ωραια! Υπαρχουν αγγελοι!Ενοιωσε κανεις την παρουσια τους?Ειδε καποιος μια μορφη ,μια οπτασια ,κατι που σιγουρα δεν ηταν ψευδαισθηση?
Εγω νομιζω οτι οι αγγελοι ζουν μαζι με τους ανθρωπους κ εχουν την ιδια μορφη! Διαφερουν ως προς τον ενεργειακο τους κραδασμο κ σκοπος της υπαρξης τους ειναι να βοηθουν τους ανθρωπους!Αυτοι ειναι οι επιγειοι αγγελοι ,οι μονοι που μπορουμε να δουμε!
Υπαρχουν κατηγοριες αγγελων κ βρισκονται σε διαφορετικα επιπεδα ιεραρχιας ,αλλοι στον ουρανο με αλλη δικαοδοσια ,αλλοι στη γη,κ αλλοι σε παραλληλα συμπαντα!
Ετσι νομιζω, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρη για τιποτα απολα αυτα τα μεταφυσικα!
25-10-2009, 14:23 #27
Πάνο, δεν εξαρτώ τη ζωή μου από το μεταφυσικό στοιχείο, απλά έγραψα μια εμπειρία μου. Πολλοί εκπρόσωποι της επιστήμης παραδέχονται πώς δεν εξηγούνται όλα, και δεν είναι κακό αυτό. Ένα ακόμη ανοιχτό παράθυρο στη γνώση είναι. Δε με χαλάει καθόλου το πώς το \'μετέφρασα\' όλο αυτό που συνέβη. Τουναντίον, το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν το βασικότερο \'καμπανάκι\' που μου χτύπησε για να αποφασίσω να βγω απ\' το πιώμα. Αυτά!
25-10-2009, 14:32 #28
Πάνο, δεν εξαρτώ τη ζωή μου από το μεταφυσικό στοιχείο, απλά έγραψα μια εμπειρία μου. Πολλοί εκπρόσωποι της επιστήμης παραδέχονται πώς δεν εξηγούνται όλα, και δεν είναι κακό αυτό. Ένα ακόμη ανοιχτό παράθυρο στη γνώση είναι. Δε με χαλάει καθόλου το πώς το \'μετέφρασα\' όλο αυτό που συνέβη. Τουναντίον, το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν το βασικότερο \'καμπανάκι\' που μου χτύπησε για να αποφασίσω να βγω απ\' το πιώμα. Αυτά!
μην το απωθεις γιατι ειναι πολυ σημαντικο βοηθημα στην ζωη σου , εστω και αν δυσκολευεσαι να το κατανοησης το ενστικτο της αυτοσυντηρησης που σε αναγκασε να κοψεις το ποτο και να αποφυγεις την πυρκαγια ξανα στην ζωη σου !
καταλαβες οτι το αλκοολ μπορει στην κυριολεξια να σε καψει ζωντανη !
25-10-2009, 14:32 #29
[quote]Originally posted by Alobar
:) [/quote
Αλ....πριν από 1,5 χρόνο έχασα ένα φίλο μου 38 χρονών. Ζούσε σε νησί και τις ημέρες της κηδείας κοιμόμουν στο σπίτι της αδελφής του. Το δεύτερο βράδυ προσπαθούσα να κοιμηθώ και δεν μπορούσα, τον σκεφτόμουν συνέχεια. Προσπαθώντας να γυρίσω στο πλάι, βλέπω την πόρτα ανοιχτή και μια σκιά να φεύγει σα να σέρνεται τρέχοντας. Σηκώθηκα έντρομη και η πόρτα ήταν όντως ανοιχτή.....
Όταν κάναμε το χρόνο της μαμάς μου, είχα αποφασίσει να τα κάνω όλα μόνη μου. (Μισώ το νοικοκυριό και οτιδήποτε το αφορά). Τα ανέλαβα ΟΛΑ. Το απόγευμα που είχε φύγει ο κόσμος ξάπλωσα να κοιμηθώ στον καναπέ του σαλονιού.
Ένιωσα τη μαμά μου να με αγκαλιάζει και να με φιλάει. \"Μπράβο. Πως το παθες?\"
Περιτό να σου πω, πως με έπιασαν γέλια και κλάματα μαζί.
Ένιωσα ακόμη και τη μυρωδιά της. Έκανε μήνες να συνέλθω από αυτό.
Μικρές, δικές μου εμπειρίες....
25-10-2009, 14:33 #30
Αυτό εννοούσα Πάνο μου!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή