Results 91 to 105 of 308
Thread: υπαρχουν αγγελοι αραγε???
-
25-10-2009, 19:13 #91
Εγώ παιδιά γράφω από πολύ μικρή. Κάποτε επινόησα έναν τύπο με μαύρα ρούχα, πανέμορφος άντρας που δεν ήταν και πολύ καλό παιδί όσο ζούσε. Πέθανε με βίαιο τρόπο. Σε κάθε μου διήγημα, είχε και μια διαφορετική αποστολή να εκτελέσει. Και τον έχω φτιάξει σκληρό μεν, ιδιαίτερα ευαίσθητο δε... :D. Πολλά χρόνια αργότερα, είδα την ταινία \'Το Κοράκι\' με τον Μπράντον Λι. Ο ήρωάς μου, έχει ακριβώς τα χαρακτηριστικά του (συν ένα ζευγάρι φτερά!). Επίσης πολύ αγαπημένη μου ταινία είναι \'Ο ουρανός πάνω απ\' το Βερολίνο\' του Βέντερς.
:D
- 25-10-2009, 19:15 #92
Originally posted by keep_walking
Το τι πιστευει ο καθενας ειναι δικο του καπελλο...αλλωστε οτι αντιλαμβανομαστε με τις αισθησεις μας ειναι πολυ λιγο απο την πραγματικη εικονα και τις πραγματικες ισως διαστασεις του κοσμου στον οποιο αντιλαμβανομαστε τρεις μονο.
Ο πανος πολλες φορες μου θυμιζει ενα θεολογο που ειχε γραψει ενα βιβλιο σχετικα.
Ενας κυβος ειχε παρει ενα τετραγωνο που ηξερε δυο διαστασεις,το ανυψωσε και του εδειξε και την τριτη διασταση.
Αυτο περιηγηθηκε σε διαφορους κοσμους συναντησε παυλες που ηξεραν μονο τη μια διασταση...αλλα το εντελως παρανοϊκο ηταν οταν συνατησε την τελεια...που ειχε μονο αισθηση του εαυτου του και μονολογουσε ποσο τελεια ειναι...και καθε αποπειρα να τις μιλησει πηγαινε στο βροντο...γιατι η τελεια νομιζε οτι οτι αυτοκρινοταν μες την τελειοτητα της και οτι δεν υπηρχε τιποτα αλλο.
Ξεφυγαμε λιγο αλλα θελω να δειξω ποσο πραγματικα μικροι και ασημαντοι ειμαστε και ποσο δικιο ειχε εντελει ο Σωκρατης.
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα.
Πανο εισαι η τελεια :P
25-10-2009, 19:17 #93
\"Σε κάθε μου διήγημα, είχε και μια διαφορετική αποστολή να εκτελέσει. \"
Alobar,
μήπως στον ήρωά σου στην ουσία προέβαλες ένα κομμάτι του εαυτού σου;
:)-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
25-10-2009, 19:19 #94
Ε μα ναι! Θυμάστε την ιστορία με τα παιδιά στα Τέμπη; Είχα στεναχωρεθεί τόσο πολύ, που τον έβαλα να προλαβαίνει το δυστύχημα... :(
25-10-2009, 19:23 #95
Το τι πιστευει ο καθενας ειναι δικο του καπελλο...αλλωστε οτι αντιλαμβανομαστε με τις αισθησεις μας ειναι πολυ λιγο απο την πραγματικη εικονα και τις πραγματικες ισως διαστασεις του κοσμου στον οποιο αντιλαμβανομαστε τρεις μονο.
Ο πανος πολλες φορες μου θυμιζει ενα θεολογο που ειχε γραψει ενα βιβλιο σχετικα.
Ενας κυβος ειχε παρει ενα τετραγωνο που ηξερε δυο διαστασεις,το ανυψωσε και του εδειξε και την τριτη διασταση.
Αυτο περιηγηθηκε σε διαφορους κοσμους συναντησε παυλες που ηξεραν μονο τη μια διασταση...αλλα το εντελως παρανοϊκο ηταν οταν συνατησε την τελεια...που ειχε μονο αισθηση του εαυτου του και μονολογουσε ποσο τελεια ειναι...και καθε αποπειρα να τις μιλησει πηγαινε στο βροντο...γιατι η τελεια νομιζε οτι οτι αυτοκρινοταν μες την τελειοτητα της και οτι δεν υπηρχε τιποτα αλλο.
Ξεφυγαμε λιγο αλλα θελω να δειξω ποσο πραγματικα μικροι και ασημαντοι ειμαστε και ποσο δικιο ειχε εντελει ο Σωκρατης.
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα.
25-10-2009, 19:24 #96
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα.
εχω γραψει πολλες φορες εδω μεσα οτι δεν πιστευω στις ταμπελες ....αρα ουτε μπορω να ταυτιστω με την τελεια ...
γιατι μπορει ακομα να μην εχω μαθει αν υπαρχει ζωη στο διαστημα , αλλα δεν εχω καμμια απολυτως αμφιβολια για το πως γεννηθηκα ο ιδιος ! ουτε γιατι που θα παω αν πεθανω !
εσυ πως πιστευεις οτι ηρθες στην γη ?
σε εφερε μηπως καποιος πελαργος στην μαμα και τον μαπαμπα σου ?
μηπως ευλογισε ο παππας την κοιλια της μαμας σου και δεν χρειαστηκε καν το σπερμα του πατερα σου ?
ισως αν συζυτουσαμε ολα αυτα τον μεσαιωνα τωρα να ειμασταν και οι δυο στην πυρα !
γιατι αραγε κιπ?
τι ηθελενα να κρυψουν τοτε οι παπαδες ?
25-10-2009, 19:26 #97
\'... γιατι η τελεια νομιζε οτι οτι αυτοκρινοταν μες την τελειοτητα της και οτι δεν υπηρχε τιποτα αλλο...\'
... λες γι\' αυτό να έχω εμμονή με τις τελίτσες Κηπ;... :D ...
25-10-2009, 19:29 #98
γιατι αλλαξαν το ονομα του κροκου με το κρινο που ειναι η οικογενεια που ανηκει το φυτο?
γιατι το αγιο μυρο δεν γινεται με κρινολουλουδα της ανοιξης
αλλα μονο με κροκο του φθινοπωρου?
γιατι ο κροκος ειναι ενα απο τα 24 διαφορετικα στοιχεια
που συνθετεται το Αγιο Μυρο?
γιατι το εκκλησακι στην Σαντορινη που εναποθεται η κροκοσυλλογη ειναι των τρων Ιεραρχων ?
Τι κρυβουν τοσα χρονια οι τραγοπαππες απο τον λαο μας ?
Μηπως οτι ο χριστος ηταν οσο γηινος οσο ολοι μας και απλα εδωσε με αυτοθυσια την ζωη του για να αλλαξει τον κοσμο ?
25-10-2009, 19:30 #99
Όλοι ειμαστε ατελείς.
Όλοι μέσα μας κρύβουμε μια τελεία που φαντάζει τέλεια και θέλουμε να την αναδείξουμε.
Όλοι μέσα μας κρύβουμε μια παύλα που δυστυχώς είναι μόνο δισδιάστατη και θέλουμε να την κρύψουμε.
Απαρτιζόμαστε από όλα, και τελείες και παύλες και τετράγωνα.
Όσο νωρίτερα το αποδεχτούμε, τόσο περισσότερο σε επαφή με τον πραγματικό εαυτό μας θα είμαστε, το όλον, τον κύβο...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
25-10-2009, 19:30 #100
Η ζωή είναι ωραία... έτσι παιδιά?
πανος5, μήπως πρέπει να αρχίσω να κλαίω ...γιατί τα όσα λες αρχίζουν να μου δείχνουν άνθρωπο με πολλές πίκρες στην ζωή του...
25-10-2009, 19:35 #101
Originally posted by πανος12345
γιατι αλλαξαν το ονομα του κροκου με το κρινο που ειναι η οικογενεια που ανηκει το φυτο?
γιατι το αγιο μυρο δεν γινται με κρινολουλουδα της ανοιξης αλλα μονο με κροκο του φθινοπωρου?
γιατι ο κροκος ειναι ενα απο τα 24 διαφορετικα τοιχεια που συνθετεαι το Αγιο Μυρο?
γιατι το εκκλησακι στην Σαντορινη που ανποθεται η κροκοσυλλογη ειναι των τρων Ιεαρχων ?
Το κρυβουν τοσα χρονια οι τραγοπαππες απο τον λαο μας ?
πιστεύεις πως οι παπάδες θέλουν να κρύψουν κάτι;;;
και αν ναι τί;;;;
και όχι τραγόπαπες παρακαλώ.....
25-10-2009, 19:37 #102
δεν πιστεύω ποτέ κάποιος ιερέας να σε έχει αποκαλέσει τράγο....
μην το κάνεις και εσύ...
λίγος σεβασμός στα ιερά που αγγίζουν δεν βλάπτει....
25-10-2009, 19:41 #103
Παιδιά αν μου επιτρέπει κι η Αμαρυλλίς, το αφιερώνω σε όλους μας. Σε όσους πιστεύουν κι όσους δε πιστεύουν σε αγγέλους...
http://www.youtube.com/watch?v=YcLlsZwTUQs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=WOf045PPlSU&feature=related
:D
25-10-2009, 19:42 #104
Originally posted by λίτσα
Originally posted by πανος12345
γιατι το αγιο μυρο δεν γινται με κρινολουλουδα της ανοιξης αλλα μονο με κροκο του φθινοπωρου?
γιατι ο κροκος ειναι ενα απο τα 24 διαφορετικα τοιχεια που συνθετεαι το Αγιο Μυρο?
γιατι το εκκλησακι στην Σαντορινη που ανποθεται η κροκοσυλλογη ειναι των τρων Ιεαρχων ?
Το κρυβουν τοσα χρονια οι τραγοπαππες απο τον λαο μας ?
πιστεύεις πως οι παπάδες θέλουν να κρύψουν κάτι;;;
και αν ναι τί;;;;
και όχι τραγόπαπες παρακαλώ.....
αυτοι που εφτιαξαν κατ\'εντολη του αιμοσταγους δολοφονου που λεγεται Κωνσταντινος και ο οποιος σκοτωσε με την βοηθεια της μανας του τον ιδιο τον πατερα του , για να του παρει τον θρονο της ρωμης !
25-10-2009, 19:43 #105
Originally posted by λίτσα
δεν πιστεύω ποτέ κάποιος ιερέας να σε έχει αποκαλέσει τράγο....
μην το κάνεις και εσύ...
λίγος σεβασμός στα ιερά που αγγίζουν δεν βλάπτει....
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή