το θρησκευτικο παραληρημα και τα κοινωνικα στερεοτυπα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 72
    Banned
    Originally posted by λίτσα

κρίνο είμαι εδώ για να μοιράζομαι πράγματα και να παίρνω πράγματα.....
    όταν γράφω κάτι και αυτό στην συνέχεια παραποιείται για να βγάλει ο κάθε πάνος το μένος του με συγχωρείς αλλά προσπαθώ με νύχια και με δόντια να μείνω αμέτοχη....

και καλα κανεις,
    αν και δεν θα σε κατηγορησω αν δεν τα καταφερεις.....

για το συγκεκριμένο θέμα εμείς οι δυο έχουμε διαφωνήσει έτσι δεν είναι;;;;

σωστα, ειμαι δηλωμενος αθεος.

ποτέ όμως δεν μου επιτέθηκες και δεν σου επιτέθηκα φραστικά.....
    κρατήσαμε και οι δύο τις ισορροπίες ή κάνω λάθος;;;;

ναι αυτο πιστευω και εγω.

τώρα όμως αυτό δεν γίνεται.....

οχι αλλα θα σου πω οτι ειναι κατι που μπορει να συμβει.
    Δεν το θεωρω οτι καλυτερο, και δεν θα υπερασπιστω την επιθεση που κανει ο πανος (εννοω την σφοδροτητα των αποψεων του, οχι τις αποψεις του).

εσύ ξέρεις πολύ καλά τις απόψεις μου για αυτό το θέμα και αν έχω προσπαθήσει ποτέ να τις περάσω σε κανεναν....

ενταξει βρε, και να το εκανες τι θα γινοτανε?

δεν δέχομαι όμως να με λένε δημοσίως δημόσιο κίνδυνο επειδή τυγχάνει να παίρνω κάποια φάρμακα...

οντως το δημοσιος κινδυνος ειναι εκφραση που δεν στεκει ιδιως οταν μιλαμε μεσω καλωδιων.
    Δεν βλεπω τον τροπο που καποιος μπορει να δει τι κανεις στη ζωη σου και να εχει αντικειμενικη αποψη για το τι εισαι....

εσύ στην θέση μου τί θα έκανες;;;;

χμμμ δεν ξερω να σου πω την αληθεια.
    Εγω ειμαι κατι αλλο και δεν εχουμε τις ιδιες σκεψεις και προβληματα.
    Αναλογα ομως το ποιος μου επιτιθετε και γιατι εχω και την αναλογη αντιδραση.
    Τωρα ο πανος ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση ανθρωπου που ζει εκτος της ελληνικης κοινωνιας.
    Αν θες ζητα διευκρινισεις, αν οχι κοψε του την καλημερα, αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα απαντησε στο ιδιο μηκος κυματος.

μήπως ήταν λάθος που μοιράστηκα μαζί σας τις εμπειρίες μου;;;;

οχι βεβαια, αλλα αυτο δεν σημαινει, οτι θα λαβεις απο παντου θετικα μυνηματα.
    Τετοια εγγυηση δεν υπαρχει πουθενα.

μήπως να αρχίσω να χάνω και την εμπιστοσύνη μου στο φόρουμ;;;;

φροντισε να εχεις εμπιστοσυνη στον εαυτο σου και ασε το φορουμ.
    Το φορουμ άλλοτε εχει υψηλο επιπεδο επικοινωνιας μεταξυ των μελων και αλλοτε οχι.

Ειναι σαφες οτι μια καλη συζητηση απαιτει σεβασμο και χαμηλους τονους.
    Ωστοσο αυτο δεν εξασφαλιζεται απο καμια προς καμια πλευρα.
    Και σε αυτο μπορει να συμβαλουν παρα πολλοι λογοι.

Senior Member
    Originally posted by πανος12345

το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
    ναι το έγραψα....
    όπως επίσης έγραψα πως ενώ οδηγούσα μου πετάχτηκε άλλο αυτοκίνητο από κάποιο στενό και εγώ ήμουν αυτή που φρέναρα ενώ ο άλλος συνέχισε τον δρόμο του....
    όπως καταλαβαίνεις τα αντανακλαστικά μου δούλεψαν άριστα....
    για ποιον παραληρισμό μιλάς λοιπόν;;;;;;

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    το οτι υπαρχει θρησκευτικο παραληρημα πανο
    δεν ειναι αποδειξη οτι οποιοσδηποτε συζηταει για την θρησκευτικη του πιστη ,παραληρει.
    οντως οι θρησκειες βασιζονται σε δογματα και ακριτη πιστη και οχι σε λογικες διεργασιες, αυτο δεν τις καθιστα παραληρηματα, αλλα επιλογη του καθενα..σου θυμιζω οτι κανεις δεν διωκεται για την πιστη του στον πολιτισμενο κοσμο, ποσο μαλλον να λοιδωρειται!!!!
    αντιθετα εσυ,αν και δηλωνεις αθεος(χριστιανος) θα επρεπε να ξαναδεις τις αντιδρασεις σου στο σχετικο ποστ που αναφερεσαι και την συνεχεια του στο σημερινο,την αμετροεπεια και τους παραλογισμους που εξεφρασες, τις κατηγοριες και τις συνομωσιολογιεγια εγκαθετους, για το απλο γεγονος οτι ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΔΟΞΑΣΙΩΝ!!!!!

χαλαρωσε και ζητα βοηθεια για την εντονη ανησυχια που νοιωθεις και εχει σαν συμπτωμα την συγγραφικη σου διαρροια στο φορουμ,τις επιθεσεις κατα ανυπαρκτων εχθρων και τα ασχετασεναρια περι συνομωσιων εναντιον σου, αλλα σιγουρα και την δικη σου δυστυχια, αλλα σταματα να ενοχλεις τον καθενα που εκφραζει απλα και ειρηνικα την αποψη του με τα ατελειωτα και προσβλητικα παραληρηματα σου
    στο αμεσως προηγουμενο ποστ σου ρεμνετυ απεδειξες ισως κατα λαθος οτι σκοπιμα χρησιμοποιεις εδω και καιρο εσυ και οι φιλες σου ψυχικα ασθενεις , προκειμενου να πιεσετε την διαχειρηση να κανει τι ? να πει σε ολους τους ασθενεις με ψυχαναγκασμο και παραληρημα να βγουν στους δρομους με τα αυτοκινητα τους η να αναβουν κερια πριν πεσουν στην μεθη ?
    αυτο το μηνυμα που σε εγραψα ανα στειλης μονη σου στον νικο !
    γιατι εγω το δικο μου το εστειλα απο χθες και περιμενω συντομα οριστικη λυση στο προβλημα της λειτουργιας αυτου του φορουμ κσι την προστασια της δημοσιας ασφαλειας !
    πανο
    αν εχεις και ηρεμες φασεις, ισως σε μια τετοια αναγνωρισεις οτι η απαντηση σου εντασσεται στο ακατασχετο παραληρημα συνομωσιολογιας που σε κατατρεχει εδω και κατι μερες...
    συμφωνω κι εγω μαζι σου οτι καποτε θα πρεπει ο διαχειριστης να επιληφθει της καταστασης αυτης και της ενοχλησης και ταραχης που προκαλειται σε ολους εξαιτιας σου...

μεχρι τοτε, δεν μπορω εγω να σου απανταω συνεχως οτι κανεις δεν συνομωτει εις βαρος σου,αλλα εσυ προσβαλεις και ενοχλεις πολυ κοσμο εδω μεσα με τις ανεπιτρεπτες εκφρασεις σου και ρημαζεις τα ποστ το ενα μετα το αλλο με τις απαντησεις σου, αλλα αυτο συμβαινει..

λιτσα , εγραψες ναι η οχι χθες το βραδυ οτι μυριζες λιβανι μεσα στο αυτοκινητο σου ? αυτο ειναι οσφρητικο παραληρημα
    λιτσα !σου τραβηξε την προσοχη και παραλιγο να τραυματιστεις τοσο η ιδια οσο και οι αλλοι οδηγοι γυρω σου !
    δεν ξερω αν παιρνεις φαρμακα και τι ακριβως παντως ειναι επικινδυνο να οδηγεις αυτοκινητο σε αυτη την κατασταση !
    ναι το έγραψα....
    όπως επίσης έγραψα πως ενώ οδηγούσα μου πετάχτηκε άλλο αυτοκίνητο από κάποιο στενό και εγώ ήμουν αυτή που φρέναρα ενώ ο άλλος συνέχισε τον δρόμο του....
    το οτι τοαυτοκινητο μυριζε λιβανι ...
    μηπως καπνιζες χορτο ?

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Για ηρέμησε σε παρακαλώ λίγο Πάνο κ σταμάτα επιτέλους να είσαι τόσο προσβλητικός απέναντι σε ανθρώπους.Σε ανθρώπους.Κ όχι σε ψυχασθενείς όπως έχεις αναφέρει στο παρελθόν κ προφανέστατα περιθωριοποιείς-ταμπελοποιείς-γενικεύεις πιανόμενος από μια απλή ανθρώπινη κουβέντα κ διαστρεβλώνοντάς την μέσα στο μυαλό σου παραληρείς όντος.
    Σεβάσου τον εαυτό σου κ τους συνανθρώπους σου.

Banned

ναι το έγραψα....
    μηπως καπνιζες χορτο ?

ρε συ πανο,
    να ομολογησει να το ληξουμε
    αλλα να σταματησουμε καποτε αυτο το βιολι.

δεν ειναι αποδειξη οτι οποιοσδηποτε συζηταει για την θρησκευτικη του πιστη ,παραληρει.
    οντως οι θρησκειες βασιζονται σε δογματα και ακριτη πιστη και οχι σε λογικες διεργασιες, αυτο δεν τις καθιστα παραληρηματα, αλλα επιλογη του καθενα..σου θυμιζω οτι κανεις δεν διωκεται για την πιστη του στον πολιτισμενο κοσμο, ποσο μαλλον να λοιδωρειται!!!!
    αντιθετα εσυ,αν και δηλωνεις αθεος(χριστιανος) θα επρεπε να ξαναδεις τις αντιδρασεις σου στο σχετικο ποστ που αναφερεσαι και την συνεχεια του στο σημερινο,την αμετροεπεια και τους παραλογισμους που εξεφρασες, τις κατηγοριες και τις συνομωσιολογιεγια εγκαθετους, για το απλο γεγονος οτι ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΔΟΞΑΣΙΩΝ!!!!!

χαλαρωσε και ζητα βοηθεια για την εντονη ανησυχια που νοιωθεις και εχει σαν συμπτωμα την συγγραφικη σου διαρροια στο φορουμ,τις επιθεσεις κατα ανυπαρκτων εχθρων και τα ασχετασεναρια περι συνομωσιων εναντιον σου, αλλα σιγουρα και την δικη σου δυστυχια, αλλα σταματα να ενοχλεις τον καθενα που εκφραζει απλα και ειρηνικα την αποψη του με τα ατελειωτα και προσβλητικα παραληρηματα σου
    στο αμεσως προηγουμενο ποστ σου ρεμνετυ απεδειξες ισως κατα λαθος οτι σκοπιμα χρησιμοποιεις εδω και καιρο εσυ και οι φιλες σου ψυχικα ασθενεις , προκειμενου να πιεσετε την διαχειρηση να κανει τι ? να πει σε ολους τους ασθενεις με ψυχαναγκασμο και παραληρημα να βγουν στους δρομους με τα αυτοκινητα τους η να αναβουν κερια πριν πεσουν στην μεθη ?
    γιατι εγω το δικο μου το εστειλα απο χθες και περιμενω συντομα οριστικη λυση στο προβλημα της λειτουργιας αυτου του φορουμ κσι την προστασια της δημοσιας ασφαλειας !
    πανο
    αν εχεις και ηρεμες φασεις, ισως σε μια τεοια αναγνωρισεις οτι η απαντηση σου εντασσεται στο ακατασχετο παραληρημα συνομωσιολογιας που σε κατατρεχει εδω και κατι μερες...
    συμφωνω κι εγω μαζι σου οτι καποτε θα πρεπει ο διαχειριστης να επιληφθει της καταστασης αυτης και της ενοχλησης και ταραχης που προκαλειται σε ολους...

μεχρι τοτε, δεν μπορω εγω να σου απανταω συνεχως οτι κανεις δεν συνομωτει εις βαρος σου,αλλα εσυ προσβαλεις και ενοχλεις πολυ κοσμο εδω μεσα με τις εκφρασεις σου και ρημαζεις τα ποστ το ενα μετα το αλλο με τις απαντησεις σου, αλλα αυτο συμβαινει..
    δεν συνομωτει κανεις σε βαρος μου αλλα σε βαρος της ωφελιμοτητας του φορουμ!
    αποδεδειγμενα πλεον καθοδηγειτε εσυ και οι φιλες σου ψυχικα ασθενεις να κανουν αξιοποινες πραξεις !
    να σου φερω ενα παραδειγμα ?
    δεν μου απαντησες ακομα στο ερωτημα του ποστ που σημαινει οτι αποδεχεσαι με την σιωπη σου ατομα υπο την χρηση βαριων ψυχοφαμακων να οδηγουν αυτοκινητα !

Senior Member

ναι το έγραψα....
    μηπως καπνιζες χορτο ?
    όπως επίσης είπα πως δεν είχα πιει και δεν είχα καπνίσει τίποτα.....
    είσαι τελείως άτοπος......
    ξέρεις υπάρχουν πράγματα που κάποιοι είχαν την τύχη να τα ζήσουν ενώ εσύ δεν θα τα χαρείς ποτέ.....

κρινε κανεις πολυ μεγαλο λαθος με την σειρα σου να μην βλεπεις γιατι εχω βγει απο χθες απο τα ρουχα μου !
    ενα μελος γραφει οτι εβαλε πυρκαγια στο σπιτι του και απο \"θαυμα \" γλυτωσε , ενω αποκοιμηθηκε λογω μεθης με αναμενα κερια ,
    ενω ενα αλλο μελος η λιτσα παλι απο \"θαυμα \" απεφυγε ενα αυτοκινητιστικο δυστυχημα
    ενω ειμαι σιγουρος οτι τα φραμκα που της δινει ο γιατρος της γραφουν καθαρα πανω τις επιπτωσεις για την οδηγηση αυτοκινητων !
    δεν εχει να κανει σε καμμια περιπτωση με τοοτι ζω σημερα στην Γαλλια , αφου πριν απο χρονια εσυρα στο διακστηριο και αποζημιωθηκα απο ενα ασθενη με σκληρυνση κατα πλακας που κοντεψε να με σκοτωσει στην εθνικο οδο !

Senior Member
    Πανο απο ολα αυτα εχω καταλαβει 2 πραγματα.
    1. οτι πρηζεις συνεχεια τον Νικο με προσωπικα μηνυματα για το τι λεμε στο φορουμ.
    2. Οτι εκανα λαθος που πιστευα πως κανεις πλακα στο φορουμ. Αντιμετωπιζεις σοβαροτατα ψυχολογικα προβληματα και χρειαζεσαι αμεσα να απευθυνθεις σε ειδικο γιατι η κατασταση σου εχει ξεφυγει.
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member

πανο
    αν εχεις και ηρεμες φασεις, ισως σε μια τεοια αναγνωρισεις οτι η απαντηση σου εντασσεται στο ακατασχετο παραληρημα συνομωσιολογιας που σε κατατρεχει εδω και κατι μερες...
    συμφωνω κι εγω μαζι σου οτι καποτε θα πρεπει ο διαχειριστης να επιληφθει της καταστασης αυτης και της ενοχλησης και ταραχης που προκαλειται σε ολους...

μεχρι τοτε, δεν μπορω εγω να σου απανταω συνεχως οτι κανεις δεν συνομωτει εις βαρος σου,αλλα εσυ προσβαλεις και ενοχλεις πολυ κοσμο εδω μεσα με τις εκφρασεις σου και ρημαζεις τα ποστ το ενα μετα το αλλο με τις απαντησεις σου, αλλα αυτο συμβαινει..
    δεν συνομωτει κανεις σε βαρος μου αλλα σε βαρος της ωφελιμοτητας του φορουμ!
    αποδεδειγμενα πλεον καθοδηγειτε εσυ και οι φιλες σου ψυχικα ασθενεις να κανουν αξιοποινες πραξεις !
    να σου φερω ενα παραδειγμα ?
    δεν μου απαντησες ακομα στο ερωτημα του ποστ που σημαινει οτι αποδεχεσαι με την σιωπη σου ατομα υπο την χρηση βαριων ψυχοφαμακων να οδηγουν αυτοκινητα !
    κανεις δεν συνομωτει πανο....
    δεν εισαι ισως σε θεση αυτη τη στιγμη να το καταλαβεις, αλλα το φορουμ δειχνει να εχει πολυ ασχημη επιδραση επανω σου,αλλα αυτο αφορα εσενα κι αν δεν το αναγνωριζεις δεν μπορω να κανω κατι, αλλα και εσυ εχεις πολυ ασχημη επιδραση στο φορουμ , προσβαλεις κατ εξακολουθηση ατομα εδω μεσα μοιραζοντας χαρακτηρισμους και διαγνωσεις για ψυχοπαθειες και αναστατωνεις τους παντες με την ανησυχια σου...

οσο για το ερωτημασου,
    δεν ειμαι ουτε μπατσος ουτε γιατρος ουτε δικαστης για να πρεπει να αποφανθω τι πρεπει να κανει ως οδηγος καποιος που παιρνει βαρια η ελαφρια φαρμακα, ουτε ειμαι εντεταλμενη για ερευνες για το ποιος το κανει η δεν το κανει αυτο.....
    δεν ειμαστε εδω γι αυτο ουτε εγω, ΟΥΤΕ ΕΣΥ κι αν καποτε το βαλεις αυτο στο κεφαλι σου και σταματησεις να κυνηγας και να προσβαλεις τα ατομα που απλα εκφραζουν αποψεις και ανησυχιες εδω μεσα σε συνανθρωπους και δεν εχουν καμια ορεξη το κυνηγητο που τους κανεις και τις προσβολες σου, ισως ηρεμησεις κι εσυ...
    διαφορετικα μαλλον θα πρεπει να ασχοληθει ο διαχειριστης με το θεμα σουκαι ελπιζω κι εγω να παρεις μια απαντηση απο αυτον για οσα εκφραζεις κι εδω καισε αυτον..

ειναι στοιχειωδες για την ομαλη λειτουργια του φορουμ να υπαρχει εστω και η βασικη γνωση των κανονων προληψης οικιακων ατυχηματων και η ολως βλαπτικη παραβαση απο καποιους ψυχικα ασθενης του απαραβατου ορου για την απαγορευση χρησης οχηματων μετα την χρηση ψυχοφαρμακων !
    αυτα που εγραψα κανονικα ,
    θα επρεπε να το κανει ο διχειριστης μονος του !

Banned
    κρινε κανεις πολυ μεγαλο λαθος με την σειρα σου να μην βλεπεις γιατι εχω βγει απο χθες απο τα ρουχα μου !
    ενα μελος γραφει οτι εβαλε πυρκαγια στο σπιτι του και απο \"θαυμα \" γλυτωσε , ενω αποκοιμηθηκε λογω μεθης με αναμενα κερια ,
    ενω ενα αλλο μελος η λιτσα παλι απο \"θαυμα \" απεφυγε ενα αυτοκινητιστικο δυστυχημα
    ενω ειμαι σιγουρος οτι τα φραμκα που της δινει ο γιατρος της γραφουν καθαρα πανω τις επιπτωσεις για την οδηγηση αυτοκινητων !
    δεν εχει να κανει σε καμμια περιπτωση με τοοτι ζω σημερα στην Γαλλια , αφου πριν απο χρονια εσυρα στο διακστηριο και αποζημιωθηκα απο ενα ασθενη με σκληρυνση κατα πλακας που κοντεψε να με σκοτωσει στην εθνικο οδο !

ρε συ πανο,
    αν υποθεσουμε οτι το δικαιο ειναι ΟΛΟ δικο σου,
    πως βοηθαμε ολο αυτο το κοσμο που σχολιαζεις?
    Βλεπεις οτι με το να βγαινεις εκτος ρουχων,
    μενουν οι αλλοι με τα δικα τους?

Αντε να τα βγαλουμε ολοι,
    να δουμε προκοπη.....
    :cool:

Ας χαλαρωσουμε λιγο ε?

Banned

διαφορετικα μαλλον θα πρεπει να ασχοληθει ο διαχειριστης με το θεμα σουκαι ελπιζω κι εγω να παρεις μια απαντηση απο αυτον για οσα εκφραζεις κι εδω καισε αυτον..

εσυ μπορεις να μεινεις στο τι νομιζεις εσυ,
    και στο τι θα νομιζουν οι υπολοιποι να μην τους εκφραζεις?

Οσοι διαχειριστες θελουν να εκφραστουν θα το κανουν,
    λες να χρειαζονται τις πολυτιμες υποδειξεις σου?

Banned
    ειναι στοιχειωδες για την ομαλη λειτουργια του φορουμ να υπαρχει εστω και η βασικη γνωση των κανονων προληψης οικιακων ατυχηματων και η ολως βλαπτικη παραβαση απο καποιους ψυχικα ασθενης του απαραβατου ορου για την ικανοτητα χρησης οχηματων μετα την χρηση ψυχοφαρμακων !
    αυτα που εγραψα κανονικα θα επρεπε να το κανει ο διχειριστης μονος του !

ωραια πιθανον να εχεις δικαιο,
    αλλα ας το αφησουμε προς το παρον.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast