το θρησκευτικο παραληρημα και τα κοινωνικα στερεοτυπα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 72
    Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by Remedy

διαφορετικα μαλλον θα πρεπει να ασχοληθει ο διαχειριστης με το θεμα σουκαι ελπιζω κι εγω να παρεις μια απαντηση απο αυτον για οσα εκφραζεις κι εδω καισε αυτον..

εσυ μπορεις να μεινεις στο τι νομιζεις εσυ,
    και στο τι θα νομιζουν οι υπολοιποι να μην τους εκφραζεις?

Οσοι διαχειριστες θελουν να εκφραστουν θα το κανουν,
    λες να χρειαζονται τις πολυτιμες υποδειξεις σου?
    ακριβως το τι νομιζω εγω εκφραζω.

Banned

διαφορετικα μαλλον θα πρεπει να ασχοληθει ο διαχειριστης με το θεμα σουκαι ελπιζω κι εγω να παρεις μια απαντηση απο αυτον για οσα εκφραζεις κι εδω καισε αυτον..

Α ναι?
    καθε μερα ακουω αυτο το τροπαρι,
    \"μαλλον θα πρεπει οι διαχειριστες\" - \"πιστευω οτι οι διαχειριστες\"
    και μεντολες οι διαχειριστες.....

Γιατι δεν τα λετε απευθειας με τους διαχειριστες να πιασουν τοπο οι σκεψεις σας?

Senior Member

Α ναι?

Γιατι δεν τα λετε απευθειας με τους διαχειριστες να πιασουν τοπο οι σκεψεις σας?
    κρινο
    αντιλαμβανομαι την διαθεση σου να κανεις τον τροχονομο του φορουμ, αλλα ειλικρινα δεν μου εχει περασει ποτε απ το μυαλο να σου ζηταμε την αδεια για το ποτε μιλαμε δημοσιως και ποτε ιδιωτικως και απορω πως σου ηρθε εσενα οτι χρειαζομαστε την γνωμη σου επ αυτου :)
    χαχαχαχα
    πολυ συμπαθες αλλα και πολυ αστειο :)

Originally posted by πανος12345
    κρινε κανεις πολυ μεγαλο λαθος με την σειρα σου να μην βλεπεις γιατι εχω βγει απο χθες απο τα ρουχα μου !
    ενα μελος γραφει οτι εβαλε πυρκαγια στο σπιτι του και απο \"θαυμα \" γλυτωσε , ενω αποκοιμηθηκε λογω μεθης με αναμενα κερια ,
    ενω ενα αλλο μελος η λιτσα παλι απο \"θαυμα \" απεφυγε ενα αυτοκινητιστικο δυστυχημα
    ενω ειμαι σιγουρος οτι τα φραμκα που της δινει ο γιατρος της γραφουν καθαρα πανω τις επιπτωσεις για την οδηγηση αυτοκινητων !
    δεν εχει να κανει σε καμμια περιπτωση με τοοτι ζω σημερα στην Γαλλια , αφου πριν απο χρονια εσυρα στο διακστηριο και αποζημιωθηκα απο ενα ασθενη με σκληρυνση κατα πλακας που κοντεψε να με σκοτωσει στην εθνικο οδο !

ρε συ πανο,
    αν υποθεσουμε οτι το δικαιο ειναι ΟΛΟ δικο σου,
    πως βοηθαμε ολο αυτο το κοσμο που σχολιαζεις?
    Βλεπεις οτι με το να βγαινεις εκτος ρουχων,
    μενουν οι αλλοι με τα δικα τους?

Αντε να τα βγαλουμε ολοι,
    να δουμε προκοπη.....
    :cool:

Ας χαλαρωσουμε λιγο ε?
    υπηρετωντας τους στοχους της \"πλατειας \" κρινε !
    Υποστηριξη δεν σημαινει να χαιδευω τα αυτια καποιων για να τους καταχωρώ στους φιλους μου και να τους προωθω σε ιατρεια ενδιαφεροντων μου !
    Υποστηριξη σημαινει , να επαινω και να κατακρινω , σκεψεις ιδεες και πραξεις , με συνειδηση και υπευθυνοτητα , να παραπεμπω υπευθυνα και σοβαρα σε ειδικους οταν το κρινω απαραιτητο , ανιδιοτελως , να στηριζω αυτους που το εχουν αναγκη ειτε με επιβραβευση ειτε με αποδοκιμασια , αυτων που γραφουν με γνωμονα παντα το δημοσιο συμφερον και την δημοσια υγεια .
    Οταν συγκρουονται αυτα με την ατομικη συμπερφιορα ενος μελους , υπερτερει παντα το δημοσιο οφελος , το οφελος της \"πλατειας \" απο την πιθανοτητα να δυσαρεστησω καποιους και να κινδυνευω να τους χασω απο φιλους !
    Καλλιο να μαλωσω με καποιον , παρα να τον αφησω να βαλει φωτια στο σπιτι του ξανα !
    Καλλιο να πικρανω καποιον ,
    παρα να τον αφησω να παιρνει ψυχοφραμακα και να οδηγει το αυτοκινητο του γιατι πιστευει στον ιδιο αγγελο προφητη η θεο με εμενα!

Senior Member
    \'... ενα μελος γραφει οτι εβαλε πυρκαγια στο σπιτι του και απο \"θαυμα \" γλυτωσε , ενω αποκοιμηθηκε λογω μεθης με αναμενα κερια ,...\'

Θα πω μόνο ότι λυπάμαι που δε δύναμαι πραγματικά να επικοινωνώ μαζί σου. Δε μπορείς ούτε να με προσβάλλεις, αλλά ούτε και να με θυμώσεις. Επίσης δε θα σου κάνω καμιά προτροπή για ο,τιδήποτε. Απλά αποφασίζω να μη ξανασχολιάσω κανένα σου ποστ και να μην ξαναπαντήσω ούτε και σε δικό σου σχόλιο πάνω σε γραφόμενα δικά μου. Κατά τ\' άλλα, σε βρίσκω έναν πολύ ενδιαφέρων άνθρωπο και με βρίσκεις θετικά προσκείμενη σε πολλές απ\' τις ιδέες σου. Νά \'σαι καλά.

Banned

Α ναι?

κρινο
    αντιλαμβανομαι την διαθεση σου να κανεις τον τροχονομο του φορουμ, αλλα ειλικρινα δεν μου εχει περασει ποτε απ το μυαλο να σου ζηταμε την αδεια για το ποτε μιλαμε δημοσιως και ποτε ιδιωτικως και απορω πως σου ηρθε εσενα οτι χρειαζομαστε την γνωμη σου επ αυτου :)
    χαχαχαχα
    πολυ συμπαθες αλλα και πολυ αστειο :)

α μπααααααα τα γαλονια τροχονομων τα εχουν παρει αλλοι, και δεν περισεψε τιποτις....

Δεν χρειαζεται να μου ζητας αδεια για να εισαι περιττη, μπορεις και χωρις εμενα να το κανεις εξισου καλα.

Και εγω εχω σκασει στα γελια,
    συμφωνω μαζι σου.....

Banned
    οκ πανο,
    ας μην χαιδεψουμε αυτια,
    αλλα και με το μαστιγιο δεν βγαινει κατι....
    ετσι φαινεται δηλαδη.

Senior Member
    με κολακευεις κρινε,δεν ειναι αναγκη :)

Banned
    μα παρακαλω, μην το κανετε θεμα....
    αλλωστε ταιριαζει και με το πνευμα του φορουμ....
    :cool:

Originally posted by Alobar
    \'... ενα μελος γραφει οτι εβαλε πυρκαγια στο σπιτι του και απο \"θαυμα \" γλυτωσε , ενω αποκοιμηθηκε λογω μεθης με αναμενα κερια ,...\'

Θα πω μόνο ότι λυπάμαι που δε δύναμαι πραγματικά να επικοινωνώ μαζί σου. Δε μπορείς ούτε να με προσβάλλεις, αλλά ούτε και να με θυμώσεις. Επίσης δε θα σου κάνω καμιά προτροπή για ο,τιδήποτε. Απλά αποφασίζω να μη ξανασχολιάσω κανένα σου ποστ και να μην ξαναπαντήσω ούτε και σε δικό σου σχόλιο πάνω σε γραφόμενα δικά μου. Κατά τ\' άλλα, σε βρίσκω έναν πολύ ενδιαφέρων άνθρωπο και με βρίσκεις θετικά προσκείμενη σε πολλές απ\' τις ιδέες σου. Νά \'σαι καλά.
    αυτα που γραφεις δειχνουν ελλειψη λογικης αλομπαρ!
    γιατι αρνησαι να παραδεχθεις οτι εκανες μια γκαφα και απλα δεν θα το ξανακανεις ποτες σου ?

οκ πανο,
    ας μην χαιδεψουμε αυτια,
    αλλα και με το μαστιγιο δεν βγαινει κατι....
    ετσι φαινεται δηλαδη.
    τι αποκαλεις μαστιγιο την αληθεια ?
    ε τοτε δεν συμβιβαζομαι κρινε !

Banned
    προσεξε με πανο,
    θα σου μιλησω λιγο αυστηρα επειδη θα θεωρησω οτι εισαι επαγγελματιας της ψυχικης υγειας.

Εαν θες να επικοινωησεις με καποιον, και στην κριτικη σου, αντι να βαλεις τον αλλον σε σκεψεις,
    στην ουσια το βαζει στα ποδια πρεπει να βρουμε αλλη μεθοδο προσεγγισης.
    Ξερεις το ζητουμενο ειναι το αποτελεσμα και οχι η διαδρομη.

Εκτος αν δεν ειναι το ζητουμενο η ιαση μεσω της επικοινωνιας,
    οποτε εκει, αστο να χτυπαει το κεφαλι του κατω....

προσεξε με πανο,
    θα σου μιλησω λιγο αυστηρα επειδη θα θεωρησω οτι εισαι επαγγελματιας της ψυχικης υγειας.
    να μην το θεωρησεις ειμαι απο τους πρωτους που παρουσιαστηκαν στην Ελλαδα , για να κανουν αυτη την υπηρεσια

Εαν θες να επικοινωησεις με καποιον, και στην κριτικη σου, αντι να βαλεις τον αλλον σε σκεψεις,
    στην ουσια το βαζει στα ποδια πρεπει να βρουμε αλλη μεθοδο προσεγγισης.

Περιοριζομαστε λογω διαδικτυου κρινε , σε ανωνυμες αποψεις χωρις θεραπευτικες προεκτασεις ! Οσο πιο κοολ γραφεις [που φυσικα δεν χαρακτηριζει ουτε τον τροπο που σκεφτεσαι εσυ ουτε το θαρρος που εχεις δειξει μερι σημρα για να βγεις απο την γυαλα] τοσο λιγοτερες πιθανοτητες εχεις,
    να περασεις το μηνυμα σου

Ξερεις το ζητουμενο ειναι το αποτελεσμα και οχι η διαδρομη.
    Το αποτελεσμα εξαρταται ομως απο την πορεια που θα παρεις Η γη ειναι μεν στρογγυλη , αλλα πολλοι φοβουνται τα ταξιδια

Εκτος αν δεν ειναι το ζητουμενο η ιαση μεσω της επικοινωνιας,
    οποτε εκει, αστο να χτυπαει το κεφαλι του κατω....
    Η επικοινωνια ειναι θεραπευτικη οπως το κουδουνισμα ενος τηλεφωνου που σε ειδοποιει οτι εχεις μια κληση Αν τραγουδαει σιγανα μια κλασσικη μουσικη ισως να μην το ακουσεις η να μπορεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι δεν το ακουσες !

Αγαπω τον ανθρωπο με τα ελατωματα του σημαινει οτι δεν του χαιδευω τα αυτια !

Banned
    Originally posted by πανος12345

Περιοριζομαστε λογω διαδικτυου κρινε , σε ανωνυμες αποψεις χωρις θεραπευτικες προεκτασεις ! Οσο πιο κοολ γραφεις [που φυσικα δεν χαρακτηριζει ουτε τον τροπο που σκεφτεσαι εσυ ουτε το θαρρος που εχεις δειξει μερι σημρα για να βγεις απο την γυαλα] τοσο λιγοτερες πιθανοτητες εχεις,
    να περασεις το μηνυμα σου

ε ναι, δεν διαφωνω, το διαδυκτιο ειναι περιοριστικο σε σχεση με την αμεση επικοινωνια.
    Αν ειμασταν ολοι f2f αμφιβαλλω κατα πολυ, αν θα ξανακουγαμε ακριβως τα ιδια σχολια απο ολους.

Πρεπει ομως να κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε μεσα στους περιορισμους που μας επιβαλλει η τεχνολογια και να εκμεταλευτουμε το φορουμ κατα το μεγιστο.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast