ασχημη διαθεση. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    εγώ πάντως δε γνωρίζω πολλούς σήμερα να μένουν στα 25 τους μόνοι σε σπίτι που δεν τους έχουν δώσει οι γονείς τους. οπότε μάλλον θα πρέπει να νιώθεις καλά γι αυτά που έχεις καταφέρει μέχρι τώρα! και να πέσεις για λίγο, θα ξανασηκωθείς

Banned
    να σαι καλα..καλα με βοηθησε αρχικα και ο φιλος μου πριν καλα καλα μεινω εδω αλλα εχω δωσει και εγω πολλα για αυτο για να φυγω...και δεν ξαναγυρναω !!!!...και το θεμα εναι ξερεις ποιο/δεν θα το πιστεψεις το θελα παντα να μενω μονη...ηταν και λιγο περιεργο το κλιμα και ελεγα πχ στα 18 θελω να φυγω θελω να φυγω ..για να σε δω λεει ο πατερας μ και εμενα εκει..καμια φορα ελεγα θα μεινω μεχρ τα 40 εκει..μηπως λεω εχω δεθει συναισθηματικα πολυ?και οταν εμεινα πρωτη φορα μονη τρελαθηκα!ειπα γιατι ΔΕΝ εμενα τοσο καιρο μονη?μονο αυτο σου λεω.

Banned
    ενα προβλημα που ειχα στο σπιτι μ ηταν οτι ενιωθα ασχημα γιατι η αδερφη μ α τα εκανε ολα μ τα χαν ολα ετοιμα μη μου λειψεει τιποτα το φαγακι μ πλυ βαρετα πραγματα..τουλαχιστον τωρα ζοριζομαι μονη μου!και ξερετε κατι ?τα νευρα τα απεκτησα με τον φοβο μ τυχον και λογω της δολειας μ καποια στιγμη αναγκαζομουν αν γυριζω πισω!αλλα δεν πειραζει!ετσι ειναι η ζωη ζορια μικρα μεγαλα!θα ερθουν και πιο μεγαλα για ελατε!

Originally posted by sunset
    και δεν ειναι τοσο οτι εχω νευρα οσο οτι με πιανει ενα πραγμα να βαριεμαι να σηκωθω απο το κρεβατι και μια μινι καταθλιψη αρκετες φορες..η κατι που συμβαινει συχνα να τωρα αυτο πχ μπορει πχ αυτα που εχασα να στεναχωριομουν για λιγο σε αλλη φαση και μετα απο σκεψη να μου περναγε και τωρα το εκανα ολοκληρο θεμα και εκλαψα λιγο.λες και εχασα το σπιτι μου και ολα μαζι.πανο λες οτι περναω με αγχος η με διαθεση να εχουν σχεση με οιστρογονα?παλια ειχα καποια σκαμπανεβασματα στην εφηβεια μου θυμαμαι σε μια τεοια εξεταση.επαιρνα αντισσυλπιτιια νομιζω και για μια κυστη που ειχε βγει στις ωοθηκες αλλα και για αυτο..
    να το κοιταξεις τοτε σανσετ γιατι υπαρχει και προιστορια ορμονικης δυσλειτουργιας ! ισως εχει μαλιστα και γενετικη βαση

Page 2 of 2 FirstFirst 12