μοναχος-ναταλια λιονακη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Banned

μοναχος-ναταλια λιονακη

εχετε παρακολουθησει την πορεια της που εγινε μοναχος τι λετε?

Senior Member
    Τι να πούμε ότι έτσι ξαφνικά της ήλθε η φώτιση να κλειστεί σε μοναστήρι;και μάλιστα μια όμορφη γυναίκα με ένα επάγγελμα που εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας.Εσείς πιστεύευε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος;τώρα αν αυτό λεγεται προσυτιλιτισμός αν λέγεται ερωτική απογοήτευση κατάθλιψη χειραγωγιση ή φόβος για κάτι αυτό το ξέρει η ίδια και ο Θεός.Δεν νομίζω ότι απλά μπορεί μια κοπέλα νέα να κλειστεί σε μοναστήρι όσο και αν πιστεύει.

Banned
    στο καλο και καλα να περναει.

δε μπορώ να καταλάβω το 2009 πως νέοι άνθρωποι σκέφτονται έτσι. Νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά ψυχολογικά...

Senior Member
    Το ανύπαρκτο συναίσθημα συγκίνησης το παγωμένο ύφος για την μάνα της που είναι άρρωστη δεν δείχνουν άνθρωπο που έχει υποστεί πλύση εκγεφάλου;Νομίζω επαναλαμβάνει σαν ρομποτ αυτά που της είπαν και την παρέσυραν.Το ότι δεν είναι μικρή ανήλικη και το γεγονός ότι το επάγγελμα που έκανε μόνο σε μοναχή δεν ταιριάζει αυτό πρέπει να κοιτάξουν αυτοί που πρέπει τι συμφέροντα κρύβονται πίσω απο την απόφαση της κοπέλας ή τι συνέβει στην ζωή της αν οικειοθελως επέλεξε να γίνει μοναχή

Originally posted by giota
    Το ανύπαρκτο συναίσθημα συγκίνησης το παγωμένο ύφος για την μάνα της που είναι άρρωστη δεν δείχνουν άνθρωπο που έχει υποστεί πλύση εκγεφάλου;Νομίζω επαναλαμβάνει σαν ρομποτ αυτά που της είπαν και την παρέσυραν.Το ότι δεν είναι μικρή ανήλικη και το γεγονός ότι το επάγγελμα που έκανε μόνο σε μοναχή δεν ταιριάζει αυτό πρέπει να κοιτάξουν αυτοί που πρέπει τι συμφέροντα κρύβονται πίσω απο την απόφαση της κοπέλας ή τι συνέβει στην ζωή της αν οικειοθελως επέλεξε να γίνει μοναχή
    γιωτα ...τιποτε δεν είναι τυχαίο.

Όλοι έχουμε περάσει από εκκλησία και παπάδες, αλλά δεν χρηστήκαμε μοναχές.
    Η κοπέλα είχε υπόβαθρο, μπορεί να σιχάθηκε τη σοουμπιζ, μπορεί να κάνει ακόμη και αποτοξίνωση.
    Κανείς δεν ξέρει.
    Τριάντα χρονών είναι, δεν είναι δεκα....

συμφωνώ Γιώτα απλά πιστεύω ότι αυτοί οι επιτήδειοι βρίσκουν έδαφος σε συγκεκριμένα άτομα κ κάνουν πλύση εγκεφάλου. Άτομα που έχουν κάποια ανασφάλεια, είναι αδύναμα, έχουν κάποια ψυχολογικά.