Φίλοι και ψυχασθένεια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Banned
    Originally posted by libpa
    Γιατί εύλογα φοβόσουν; Τι έχουν οι τρελοί; Εμένα το ξέρουν όλοι οι φίλοι μου και με κάνουν ακόμα παρέα. Μπορεί να έχει αλλάξει κάτι και να μην το έχω καταλάβει, αλλά δεν ξέρω. Πάντως εγώ δεν θεωρώ τους τρελούς κάτι που να με φοβίζει πιστεύω
    Φοβομουν με οσα ειχα ακουσει απο τα ΜΜΕ. Με τους τιτλους απο τις ταινιες...και με λιγα λογια με αυτα που λεγονται απο τους ανθρωπους... προσωπικα πιστευω πως τη μονη κατανοηση για τους
    ψυχωτικους την εχουμε μονο εμεις που ειμαστε οι ιδιοι ψυχωτικοι αν και δεν θα πρεπε. Δυστυχως υπαρχει ρατσισμος... αυτο ειναι γεγονος . Τσσσ ρημμα

Senior Member
    Απ\' ό,τι γνωρίζω, τα ποσοστά \'επικινδυνότητας\' των εγκληματιών δεν απέχουν πολύ ανάμεσα σε \'νορμάλ\' και μη. Αν θυμάμαι καλά στην περίπτωση Σεχίδη, υπήρχε έντονη διαφωνία για το αν ήταν εν συνειδήσει ή όχι. Τελικά ήταν και μπήκε ισόβια. Βέβαια ως \'πραγματικότητα\' αντιλαμβανόταν μια εσφαλμένη αντίληψη για τα πράγματα. Εγώ το ξανατονίζω. Όλα για μας είναι. Άσχετο και σχετικό παράδειγμα. Κάτοικος περιοχής διαμαρτυρόταν με άλλους γείτονες για την ανέγερση κτιρίου του \'Οκανά\'. Όταν έγινε χρήστης ο γιος της όμως, έβγαινε στα κανάλια και παρακαλούσε να τον βάλουν στην λίστα. Γιατί όμως να χρειάζεται να πάθουμε για να κατανοήσουμε τους άλλους;

:)

Senior Member
    Originally posted by vince
    Originally posted by Helena
    σε μια περιπτωση διαφωνιας η τσακωμου πχ νιωθεις οτι θα χασεις την αντιμετωπιση ισος προς ισο που εχεις αυτη τη στιγμη αν καταλαβαινω τι εννοεις βινς
    ....ξερετε τι ομωσ...συμβαινει αυτο...σε περιπτωση μεγαλου τσακωμου...οι αλλοι αμφισβητουν το καθαρο σου βλεμμα στο θεμα... δεν σου το χτυπανε ...αλλα ..σου λενε ενα...
    καθε φωρα τα παιρνεισ ολα αρνητικα...ή ..τα παιρνεισ ολα προσωπικα....ή ..μηπωσ τελικα πρεπει να πασ στον ψυχολογο??

μονο και μονο επειδη εχεισ \'\'προιπηρεσια\'\' στο θεμα..στο εχουν ευκολο...

εκει ..θυμωνεισ περισσοτερο..και φυσικα σου λενε..\'\'ειδεσ που εχω δικιο..\'\'...

φαυλοσ κυκλοσ...οποτε συμβαινει κατι εκτοσ..ηρεμησ καθημερινοτητασ.....και ηρεμησ συμπεριφορασ...μπορει να θεωρηθει΄΄ελαφρα υποπτο\'\'για την κατασταση τησ ψυχικησ μασ υγειασ...

ποιοσ ξερει ομωσ...ισωσ στη θεση τουσ καναμε το ιδιο..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Page 3 of 3 FirstFirst 123