Ο εξορκισμός της D. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    στην πρωτη και δευτερη παραγραφο τριελα συμφωνω και εγω,αλλα ολα τα ατομα σε αυτη την ηλικια θελουν να γυρνουν αργα στο σπιτι.η διασκεδαση ξεκιναει στις 12 ετσι δεν ειναι;

Senior Member
    Ξέρεις, πολλοί νομίζουν ότι οι εφηβοι μένουν έξω μέχρι αργά απλά από αντίδραση προς τους γονείς τους. Θεωρώντας τον εαυτό μου ακόμα στην επήρεια της εφηβικής \"τρέλας\" το τελευταίο που σκεφτόμαστε όντας έξω (είτε πρωί, είτε βραδυ, είτε καταμεσήμερο) είναι οι γονείς μας. Η παρέα είναι τόσο καλή και περνάμε τόσο ευχάριστα που απλά δε θέλουμε να τελειώσει. Άσε που οϊμέ και τρισαλί στον κακόμοιρο που θα βρεθεί στο έλεος μιας κοριτσοπαρεας εφηβων ;)
    Το πρόβλημα ξεκινάει όταν το να μένεις έξω αργά η τέλος πάντων πέρα από τα χρονικά όρια που σου έθεσαν οι γονείς σου, εξισώνεται με παρανομία, αλητεία και όλα τα αρνητικά που μπορεί να βάλει ο γονικός νους. Δεν έβγαινα δε και ΚΑΘΕ Σάββατο μέχρι πρωίας, αλλα ίσως και λόγω της πολλής θρησκευτικής ενασχόλησης η μητέρα μου να με ήθελε του κατηχητικού.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Οκ αυτο ηθελα να διαπιστωσω. Περασα απο αυτην την εφηβικη τρελα, αλλα οχι με εξοδους μεχρι αργα το βραδυ...περισσοτερο με μπουγελα, σινεμα και πολεμο με μελι....:P (μην ρωτησεις δεν θελεις να μαθεις τι εγινε...χαχαχα....το αποτελεσμα ηταν τραγικα αστειο)...

Εμπνευστη η διασκεδαση μπορει να ξεκιναει στις 12, ξεκιναει ομως και νωριτερα...δεν παιζει ρολο η ωρα αλλα η παρεα. Αλλα αν η κοπελιτσα γυρναγε στις 5 και 6 τα ξημερωματα, ειναι φυσιολογικο η μητερα να ανησυχει και να πιστευει οτι κανει αλητειες, κλεψιες και οτι αλλο ασχημο γινεται τα βραδια. Φυσικα σαν φανατισμενη μητερα την τριχα την εκανε τριχια και αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να ερχεται σε μεγαλη ριξη με την κορη της...
    Αν ειχε εστω και λιγο \"ελευθερο\" μυαλο να σκεφτει γιατι φερεται ετσι η κορη της, η να θελησει να λυσουν τις διαφορες τους, τοτε σιγουρα θα ειχε αποφευχθει ο εξορκισμος και οποιαδηποτε αλλη ακραια συμπεριφορα εις βαρος τις Ντι.

Παρολα αυτα η dissolveg girl μας, αποτελει ενα κανονικο κοριτσι της ηλικιας της με ολα τα παρελκομενα της εφηβειας και καλα κανει και τα χαιρεται. Εγω παλι λυπαμαι αν καποιος τυχει και κρυφακουσει συνομιλια κοριτσοπαρεας 25αρηδων...εχουμε ξεφυγει εντελως...χιχιχι...
    Θα ηθελα παρα πολυ να πω οτι εισαι και ψυχολογικα καλα...αλλα διαφορετικα δεν θα ησουν εδω αν δεν σου ειχε συμβει αυτο το αποτροπαιο εγκλημα...πραγματικα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι....

Ασε που πιστευω οτι ο εν λογω παπας, επιβαλεται να απαγχονιστει μετα δημοσιου θεαματος στην κεντρικη πλατεια προς παραδειγματισμο, καθως και ολων των ειδων οι βιαστες που βασανιζουν ετσι αθωες ψυχες. Δυστυχως με αυτα που εχω ακουσει και εγω, εχω αρχισει και αναπτυσσω μια πολυ απολυτη και ακραια αποψη για το πως θα επρεπε να χειριζεται η κοινωνια της εκαστοτε αδικιες. Αλλα παμε πολυ μακρια ξανακολλαω στο θεμα.

Οσο για την αποκολληση απο την θρησκεια....
    Ντι, και εγω δεν πηγαινω τακτικα στην εκκλησια...μονο Χριστουγεννα, Πασχα, τον 15Αυγουστο, αντε και στον Ευαγγελισμο της Θεοτοκου και οταν πρεπει να κανω καμμια φορα τον ταξιτζη στην θεουσα γιαγια μου και το θεωρω βλαστημια να την φερνω στα σκαλια της εκκλησιας και να μην αναψω τουλαχιστον ενα κερι.
    Πιστευω.....οχι υποχρεωτικα στον θεο που μας εχει πλασαρει ο Χριστιανισμος, αλλα σε εναν θεο που ο καθε πολιτισμος εχει δωσει ενα διαφορετικο ονομα. Οι Αραβες τον ονομαζουν Αλλαχ, οι Κινεζοι και οι Ινδοι Βουδα, οι Αζτεκοι Κετζακοατλ (να το παρει ο διατανος για ονομα)...οι χριστιανοι τον ονομαζουν απλα θεο...(για τους Αφρικανους δεν ξερω....λολ)
    Αυτο που σου συνεβη, ειμαι της αποψης οτι περισσοτερο σε απωθησε εντελως απο την εννοια της θρησκειας, παρα απο τον \"Χριστιανικο θεο\" οπως λες. Πες μου μετα απο αυτο και με τα τωρα δεδομενα, αν σου δινοταν η ευκαιρια να ασπαστεις μια αλλη θρησκεια, οπως ο βουδισμος ας πουμε...θα το εκανες? Ναι η οχι και γιατι? Ειναι καθαρα θεωρητικη η ερωτηση, παρακαλω μην υπαρξουν παρεξηγησεις...
    Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.

Banned
    Πωπω τώρα διάβασα την ιστορία σου, μου φάνηκε πολύ παράξενη. Ψυχικός εξαναγκασμός και εξευτελισμός. Αν είναι δυνατόν να προκαλούνται από μια μητέρα. Βέβαια θα μου πεις πως και αυτές τα ίδια τράβηξαν και θέλουν να τα περάσουν στα παιδιά τους, αλλά δεν είναι λύση αυτό είναι λάθος. Μεγάλο λάθος. Κρίμα κορίτσι μου, αλλά τώρα πάει πέρασε.

Senior Member
    H Di είναι μια χαρά και φαίνεται να έχει αντιληφθεί αρκετά από τα οικογενειακά θέματα με τρόπο ικανό και να τα βάζει στις σωστές τους διαστάσεις.Είναι ένα θέμα αυτό με τον θρησκόληπτο γονιό.Η διαφυγή τους έχει πολλές φορές μεγάλο αντίχτυπο στο τι προσπαθούν να χώσουν με το ζόρι στο λαρύγγι και στις επιλογές των παιδιών τους.Δεν επιλέγουμε όλοι το μπούκωμα των αναγκών μας με την ευχή της αναβαλλόμενης σωτηρίας,ούτε την λύση του παράδρομου.
    Αλλά δε μασάμε Di,go on!:cool:
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    μητεροπληκτοι ολου του κοσμου, ενωθειτε!
    NON PASSARAN!!!!

Senior Member
    Xμ... δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω αυτό στο παρόν thread αλλα δε θέλω να αρχίσω και καινούριο (sorry προκαταβολικά CeliaM αν είμαι εκτος).

Γενικά η μητέρα μου δεν ασχολείται συνεχεια με τη θρησκεία, το κόλλημα της έρχεται και φεύγει ανά διαστήματα. Δεν την εμποδίζω ούτε την αμφισβητώ διότι ούτε δικό μου θέμα είναι ούτε και θέλω να την απομακρύνω από κάτι που πιστεύει ότι τη στηρίζει. Υπάρχει μια παράμετρος στο θρησκευτικό \"παραλήρημα\" της όμως που είναι πάντα παρόν και με ενοχλεί διότι αποτελεί ήδη -και θα αποτελέσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον- βασικό ψυχολογικό η και πρακτικό παράγοντα στο πως αντιμετωπίζουμε κάποια πράγματα.

Αυτή η παράμετρος είναι η \"τύχη\" της υγείας. Αν και η μητέρα μου είναι πανέξυπνος άνθρωπος, με πόλη στενή σχέση με όλους τους γιατρούς της και την καταπολέμηση των προβλημάτων υγείας και ψυχολογίας, έχει μια πολλή μεμψιμοιρικη θέση όσον αφορά το πως προκλήθηκαν. Τη βλέπω πολλές φορες να αναρωτιέται γιατί ο Θεός τη δοκιμάζει τόσο, την ακούω να εναποθέτει τόση πιστη στο ότι \"ο θεός δίνει, ο θεός παίρνει\" (εις το αγγλικό \"What the Lord giveth, the Lord can taketh away\") που με ξενίζει, σε κάθε άνθρωπο ποσο μάλλον σε κάποιον σαν τη μητέρα μου που, αν μου επιτραπεί ο σαρκασμός, είναι διαόλου καλτσα*.
    Με ενοχλεί όταν της λέω ότι είμαι αρρωστουλα (είναι κακό πράγμα να βγαίνεις λουσμένος) και μετά μου περνάει, να μου λέει πως προσευχήθηκε στο Θεό να μην είναι η γρίπη των χοίρων και ο Θεός με προστάτευσε. Με ενοχλεί όταν τσακωνόμαστε, να μου λέει πως ο Θεός φροντίζει, την κακια που έχω στην ψυχή μου, να την μοιράζει και στο σώμα μου. Με ενοχλεί να τη βλέπω να αντιμετωπίζει κάθε δυσκολία στη ζωή ως θεόσταλτη πρώτου την ξεπεράσει, με ενοχλεί να τη βλέπω να πιστεύει πως η ψυχή του πατέρα μου και των παιδιών της θα μας προστατεύσουν όταν κάνει ριψοκίνδυνες ενέργειες, με ενοχλεί να τη βλέπω να εναποθέτει τόση πιστη στη \"Θεία Δικη\" και να μου λέει εκφράσεις όπως \"θα το βρει από το Θεό\".

Y.Γ. Ποτε δεν έμαθα τι IQ έχει μια καλτσα του διαβόλου για να θεωρείται μέτρο σύγκρισης της εξυπνάδας ενός ανθρώπου. Οποιος έχει πληροφορίες για το εν λόγο IQ παρακαλείται να το μοιραστεί και με τους υπολοιπους :)

Originally posted by DissolvedGirl
    Xμ... δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω αυτό στο παρόν thread αλλα δε θέλω να αρχίσω και καινούριο (sorry προκαταβολικά CeliaM αν είμαι εκτος).

Γενικά η μητέρα μου δεν ασχολείται συνεχεια με τη θρησκεία, το κόλλημα της έρχεται και φεύγει ανά διαστήματα. Δεν την εμποδίζω ούτε την αμφισβητώ διότι ούτε δικό μου θέμα είναι ούτε και θέλω να την απομακρύνω από κάτι που πιστεύει ότι τη στηρίζει. Υπάρχει μια παράμετρος στο θρησκευτικό \"παραλήρημα\" της όμως που είναι πάντα παρόν και με ενοχλεί διότι αποτελεί ήδη -και θα αποτελέσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον- βασικό ψυχολογικό η και πρακτικό παράγοντα στο πως αντιμετωπίζουμε κάποια πράγματα.

Αυτή η παράμετρος είναι η \"τύχη\" της υγείας. Αν και η μητέρα μου είναι πανέξυπνος άνθρωπος, με πόλη στενή σχέση με όλους τους γιατρούς της και την καταπολέμηση των προβλημάτων υγείας και ψυχολογίας, έχει μια πολλή μεμψιμοιρικη θέση όσον αφορά το πως προκλήθηκαν. Τη βλέπω πολλές φορες να αναρωτιέται γιατί ο Θεός τη δοκιμάζει τόσο, την ακούω να εναποθέτει τόση πιστη στο ότι \"ο θεός δίνει, ο θεός παίρνει\" (εις το αγγλικό \"What the Lord giveth, the Lord can taketh away\") που με ξενίζει, σε κάθε άνθρωπο ποσο μάλλον σε κάποιον σαν τη μητέρα μου που, αν μου επιτραπεί ο σαρκασμός, είναι διαόλου καλτσα*.
    Με ενοχλεί όταν της λέω ότι είμαι αρρωστουλα (είναι κακό πράγμα να βγαίνεις λουσμένος) και μετά μου περνάει, να μου λέει πως προσευχήθηκε στο Θεό να μην είναι η γρίπη των χοίρων και ο Θεός με προστάτευσε. Με ενοχλεί όταν τσακωνόμαστε, να μου λέει πως ο Θεός φροντίζει, την κακια που έχω στην ψυχή μου, να την μοιράζει και στο σώμα μου. Με ενοχλεί να τη βλέπω να αντιμετωπίζει κάθε δυσκολία στη ζωή ως θεόσταλτη πρώτου την ξεπεράσει, με ενοχλεί να τη βλέπω να πιστεύει πως η ψυχή του πατέρα μου και των παιδιών της θα μας προστατεύσουν όταν κάνει ριψοκίνδυνες ενέργειες, με ενοχλεί να τη βλέπω να εναποθέτει τόση πιστη στη \"Θεία Δικη\" και να μου λέει εκφράσεις όπως \"θα το βρει από το Θεό\".

Y.Γ. Ποτε δεν έμαθα τι IQ έχει μια καλτσα του διαβόλου για να θεωρείται μέτρο σύγκρισης της εξυπνάδας ενός ανθρώπου. Οποιος έχει πληροφορίες για το εν λόγο IQ παρακαλείται να το μοιραστεί και με τους υπολοιπους :)
    Ντι...απο κάποιες άλλες κουβεντες σου, ειχα την εντύπωση πως η μητέρα σου είναι ένας μορφωμένος/καλλιεργημένος άνθρωπος που εργάζεται και γενικότερα στεκεται στα ποδια του μετα απ\' όλο αυτό που συνέβη και κάποιοι άνθρωποι ενδεχομένως δεν θα άντεχαν.
    Λέω λοιπόν-διαβάζοντας όλα αυτά τα \"τρελλα\" που σου λέει-μηπως δειχνει δυνατή, μήπως στην πραγματικότητα οι γιατροί της δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά και όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της ψυχολογικής της ευαισθησίας απέναντι στο κακό που έγινε?

Senior Member
    Ότι στάθηκε στα πόδια της δεν το συζητώ, μη σου πω ανέβηκε σε ξυλοπόδαρα. Ένας άνθρωπος μονος του και κατάφερε να με περάσει από τα καλύτερα σχολεια, τόσα ιδιαιτερα, τόσες εξωσχολικές δραστηριότητες, τα κατάφερε μια χαρά όσον αφορά εμενα. Και η ζωή μας δεν ήταν βεβαια η τέλεια από άποψη ανέσεων, αλλα ούτε και μπορώ να πω ότι στερήθηκα κάτι που είχα ανάγκη. Από ιδίαν μόρφωση και καλλιέργεια δεν υστερεί επίσης, τελειωσε Νομική δέκατη όγδοη στη σειρά της και μιλάει 3-4 γλώσσες (και όχι Αγγλικά... φαντάσου!)και έχει δουλέψει σε πολύ καλά πόστα, αποσπάσεις στο εξωτερικό κτλ. Αλλα ξέρεις, βγήκε πλέον στη σύνταξη και μπορεί να την επηρεάζει πολύ το ότι δεν έχει πλέον την εργασία της να της αποσπά την προσοχή.

Καταλαβαίνω πως ο κάθε άνθρωπος αποζητά στήριξη από όπου μπορεί σε κατάστασης που τον φέρνουν σε απόγνωση, όπως και καταλαβαίνω ότι εγώ δεν ήμουν σε θέση να την στηρίξω όταν πέθανε ο μπαμπάς μας. Δεν έχω δικαίωμα να υποδαυλίσω τη σχέση που έχει με την πιστη της, και είναι δικαίωμα της να πιστεύει ότι βοηθήθηκε από την εκκλησια αν το θέλει και της κάνει καλο. Τέλος, καταλαβαίνω πως οι γονείς μας γενικά έχουν άλλη σχέση με την θρησκεία από ότι έχουμε εμείς. Αλλα μου φαίνεται τόσο... λάθος. Τόσο περίεργο, ένας άνθρωπος που πέρασε τόσα και κατάφερε τόσα, να πιστεύει πως κάποια ανώτερη δύναμη τη βοηθησε και δεν ήταν ο ίδιος της ο εαυτός που τα έβγαλε πέρα. Μου φαίνεται αστείο στα όρια του υστερικού όταν μου λέει πως ο Θεός με τιμωρεί η επιβλέπει την υγεία μου, είναι σαν να προσπαθεί να αποποιηθεί κάποια πράγματα δίχως να υπάρχει λόγος.

Originally posted by DissolvedGirl
    Ότι στάθηκε στα πόδια της δεν το συζητώ, μη σου πω ανέβηκε σε ξυλοπόδαρα. Ένας άνθρωπος μονος του και κατάφερε να με περάσει από τα καλύτερα σχολεια, τόσα ιδιαιτερα, τόσες εξωσχολικές δραστηριότητες, τα κατάφερε μια χαρά όσον αφορά εμενα. Και η ζωή μας δεν ήταν βεβαια η τέλεια από άποψη ανέσεων, αλλα ούτε και μπορώ να πω ότι στερήθηκα κάτι που είχα ανάγκη. Από ιδίαν μόρφωση και καλλιέργεια δεν υστερεί επίσης, τελειωσε Νομική δέκατη όγδοη στη σειρά της και μιλάει 3-4 γλώσσες (και όχι Αγγλικά... φαντάσου!)και έχει δουλέψει σε πολύ καλά πόστα, αποσπάσεις στο εξωτερικό κτλ. Αλλα ξέρεις, βγήκε πλέον στη σύνταξη και μπορεί να την επηρεάζει πολύ το ότι δεν έχει πλέον την εργασία της να της αποσπά την προσοχή.

Καταλαβαίνω πως ο κάθε άνθρωπος αποζητά στήριξη από όπου μπορεί σε κατάστασης που τον φέρνουν σε απόγνωση, όπως και καταλαβαίνω ότι εγώ δεν ήμουν σε θέση να την στηρίξω όταν πέθανε ο μπαμπάς μας. Δεν έχω δικαίωμα να υποδαυλίσω τη σχέση που έχει με την πιστη της, και είναι δικαίωμα της να πιστεύει ότι βοηθήθηκε από την εκκλησια αν το θέλει και της κάνει καλο. Τέλος, καταλαβαίνω πως οι γονείς μας γενικά έχουν άλλη σχέση με την θρησκεία από ότι έχουμε εμείς. Αλλα μου φαίνεται τόσο... λάθος. Τόσο περίεργο, ένας άνθρωπος που πέρασε τόσα και κατάφερε τόσα, να πιστεύει πως κάποια ανώτερη δύναμη τη βοηθησε και δεν ήταν ο ίδιος της ο εαυτός που τα έβγαλε πέρα. Μου φαίνεται αστείο στα όρια του υστερικού όταν μου λέει πως ο Θεός με τιμωρεί η επιβλέπει την υγεία μου, είναι σαν να προσπαθεί να αποποιηθεί κάποια πράγματα δίχως να υπάρχει λόγος.
    Για ολα αυτα τα σημαντικα που καταφερε μου κανει εντύπωση αυτη η απαρχαιωμένη \"λογικη\" της.
    Το να πιστευει ένας άνθρωπος στο Θεο, δεν τον κατατάσει στους ακαλλιέργητους ή αμόρφωτους ανθρώπους, αλλα ειναι αλλο η πίστη και αλλο να πιστευει (?), πως ο Θεος σε εκανε καλα απο τις μαγουλαδες ή σε καταραστηκε με αυτες για να τιμωρησει τις αταξιες σου.
    Καπου εκει πιστεύω πως δεν ειναι η ιδια που τα λεει, αλλα η φόρτιση όλων αυτων που έχει περάσει....

Senior Member
    Δεν ειναι η πρωτη φορα που ακουω για εναν ανθρωπο καλλιεργημενο και ανοιχτομυαλο να πεσει σε τετοιο...θρησκευτικο παραληρημα...συγκεκριμενα η μητερα ενος φιλου μου (χρονια τωρα) αγαπουσε τα βιβλια και την γνωση οσο τιποτε αλλο....ειχε βιβλια απο αστρονομια, βουδισμο, και αλλα που θελει γενικοτερα ανοιχτο μυαλο για να τα διαβασεις...καποια στιγμη η οικογενεια αυτη βιωσε ενα πολυ σοβαρο προβλημα υγειας....επανεκαμψαν αλλα η μητερα του ειχε αλλαξει...στην κυριολεξια πεταξε ολα της τα βιβλια που ειχε μερικα τα εκαψε κιολας και τα αντικατεστησε με θρησκευτικου περιεχομενου χριστιανικου...ο φιλος μου φυσικα απομακρυνθηκε λιγο γιατι εβλεπε τον φανατισμο που την τυφλωνε...και ηταν και εκεινη σπουδαγμενη και μορφωμενη...

το πως και γιατι γυρνανε ετσι 180 μοιρες συμπεριφορα μου ειναι ανεξηγητο...σαν να ...τους ηρθε η φωτιση του αγιου πνευματος...το να απορριπτεις ομως ολα τα αλλα και να λες οτι ΟΛΑ τα ελεγχει ο θεος ειναι σαν να θελεις να αποποιηθεις τις ευθυνες σου για τις πραξεις σου, η για την ζωη σου και να μιλας εκ του ασφαλους...
    και νομιζω οτι εχω μια θεωρια...η μητερα σου ειναι ενας ανθρωπος που οπως ειπες στην κυριολεξια σταθηκε μονη της στα ποδια της...οι προσπαθειες της ολα αυτα τα χρονια να σε μεγαλωσει και να κανει οικογενεια την εκαναν να ξεπερασει τον εαυτο της για πολυ καιρο....η συνεχης προσπαθεια ομως φερνει την κουραση...η συνταξη ή η λήξη της δουλειας τους, συνηθως για τους ανθρωπους ειναι μια μορφη οτι εδω τελειωνει το εργο τους και αφηνουν αλλους να συνεχισουν...αυτο αποτελει εναν σταθμο για εκεινους και αυτοματα παραδινουν τα οπλα...καπου ομως πρεπει να στηριχτουν για να μπορεσουν να ζησουν αφου δεν μπορουν πλεον να το κανουν μονοι τους...ετσι επιλεγεται η ανωτερη δυναμη....αυτη που θεωρητικα κινει τα νηματα της ζωης της ανθρωποτητας...
    Το οτι κρυωσες...ειναι γιατι δεν ντυθηκες καλα και βγηκες εξω με κρυο...δεν φταιει ο θεος που κρυωσες...το οτι εγινες καλα ειναι γιατι προσεξες να μεινεις σπιτι και να παιρνεις φαρμακα...ουτε ο θεος σε εκανε καλα...τα απλα πραγματα μπορουμε να τα χειριστουμε μονοι μας....τα πιο δυσκολα ομως και τα πιο συνθετα τα αναθετουμε στον θεο...

Εχω την εντυπωση οτι η μητερα σου οταν εργαζοταν και στηριζοταν μονη της, δεν επικαλουσε συχνα το θεο ακριβως γιατι θεωρουσε οτι η δυναμη της ηταν αρκετη για να τα βγαλει περα...οταν καταφερνουμε πραγματα αισθανομαστε παντοδυναμοι.

Επισης κατι που πρεπει να προσεξουμε ειναι οτι θα την σωσουν τα παιδια της αν κανει ριψοκινδυνες ενεργειες...δηλαδη τι ενεργειες ειναι αυτες που θα φερουν σε κινδυνο τη ζωη της???? μηπως το προκαλει κιολας με τον αρνητισμο της? Ο συνεχης φοβος οτι κατι θα παει στραβα μετατρεπεται σε πραγματικοτητα μερικες φορες...επουδενη λογω οταν μεγαλωσεις δεν πρεπει να γινεις η βακτηρια (βοηθητικο μπαστουνι) της μητερας σου...να την βοηθησεις αλλα μεχρι εκει που μπορεις εσυ....

δυστυχως οι μεγαλοι ανθρωποι δεν αλλαζουν σχεδον καθολου και ειναι στο χερι μας να αποδεχτουμε καποια πραγματα...και εμενα μου την δινει οταν η γιαγια μου ντυνεται σαν κακομοιρα για να την προσεξουν ολη απο λυπηση παρα σαν μια ηλικιωμενη και ευπρεπη κυρια...οτι ζηταει το ζηταει με παραπονο και στην κυριολεξια μας βγαζει την ψυχη αν απλα δεν μπορουμε να της κανουμε το χατηρι...μου την δινει που εχει μπερδεψει τις εκκλησιες για αρχαιολογικα μουσεια και τις εχει παρει σβαρνα τις κυριακες...μου την δινει που ενω το παιζει καλη χριστιανη τολμησε καποια στιγμη να μιλησει στα ξαδερφια μου για θανατο την στιγμη που ειχαν χασει τον πατερα τους...

Και κατι αλλο...συγνωμη που θα το πω αλλα αν νομιζει η μητερα σου οτι εχεις κακια στην ψυχη σου τοτε ειναι σαν να της εχουν κανει μεγαλη πλυση εγκεφαλου...τα ανοιχτα και λογικα μυαλα ειναι δυσκολο να ακουστουν...
    Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.

Senior Member
    χι,χι ε τωρα να το πω....γιατι επεσα στην περιπτωση..ελπιζω να μην πηγες στο δικο μου παπα γιατι σιγουρα μονο εξορκισμο δεν κανει...ολε........ η προσευχη λενε οτι ειναι ψυχαναγκασμος...το να πηγαινεις σε και ντε καθε κυριακη εμενα δεν μου λεει τιποτα.....κακος η μανα σου σε πιεζει τοσο πολυ...την στιγμη που νιωσεις την αναγκη θα το κανεις απο μονη σου..........

Page 2 of 2 FirstFirst 12