Results 16 to 30 of 31
-
30-10-2009, 23:51 #16
πανος .... θα σου ελεγα να διαβασεις την αγια γραφη για να μαθεις καπια πραγματα για τι θρησκεια ?
Η αγια γραφη δειχνει πως μπορουμε να εχουμε αυτα ακριβως τα πραγματα που επυθυμουν παρα πολυ εκεινοι που
αγαπουν τη δικαιοσυνη?? μας λεει που μπορουμε να βρουμε καλους φιλους που αγαπουν πραγματικα ο ενας τον αλλον {ιωανης ιγ\",35 } τι μπορει να μας διαβεβαιωσει οτι εμεις και οι οικογενειες μας θα εχουμε αρκετη τροφη {ματθαιος, ς\" 31-33, και παροιμ, ιθ\",15 και εφεσ, δ\",28 }πως μπωρουμε να ειμαστε ευτυχισμενοι παρα τις δυσκολες συνθηκες που μας περιβαλουν --ψαλμος, α 1,2. λδ, 8-λουκας, ια\", 28. πραξ,κ¨35 } εξηγει οτι η βασιλεια του θεου, η
κυβερνηση του, θα απομακρυνει το σημερινο κακο συστημα {δαν, β\" 44 }και κατω απο τη διακυβερνηση της το ανθρωπινο γενος θα μπορει να απολαμβανει τελεια υγεια και αιωνια ζωη.-αποκαλ,,κα\"3,4 ισαιαςλγ\"24 }σιγουρα αξιζει να εξετασει κανεις ενα βιβλιο που ισχυριζεται οτι προερχεται απο τον θεο, που εξηγει το νοημα των παγκοσμιων συνθηκων καθως και το σκοπο της ζωης,και που δειχνει πως θα λυθουν τα προβληματα μας ????
- 31-10-2009, 14:00 #17
κανενα βιβλιο δεν προερχεται απο τον θεο !
το μονο στοιχειο που ο τυρρανος της Αιγυπτου Πτολεμαιος ηθελε να κανει να φαινεται οτι προερχεται απο τον θεο ηταν οι 10 εντολες του Μωυση που μαλιστα εγραψε 2 φορες
http://www.santorini-culture.gr/content/moises.jpg
γιατι την πρωτη τις εσπασε [τις πετρες ] πανω στο χρυσο βοδι συμβολο του θεου που ο ιδιος ηταν ιερεας του πριν αποφασισει να οδηγησει τον λαο του , μακρυα απο την Αιγυπτο
και την αιχμαλωσια !
01-11-2009, 16:41 #18
πανος... οι προοφητειες της αγιας γραφης εξηγουν τη σημασια των παγκοσμιων συνθηκων ..... πολλοι κοσμικοι ηγετες αναγνωριζουν οτι η ανθρωποτητα ειναι στο χειλος της καταστροφης. η αγια γραφη προειπε αυτες τις συνθηκες απο πολυ καιπο πριν, εξηγει τη σημασια τους και το πως θα εξελιχθουν τελικα.{β΄τιμ. γ΄1-5 λουκ. κα΄25-31}λεει τι πρεπει να κανουμε για να διασωθουμε απο την επικειμενη παγκοσμια καταστροφη, παρεχοντας μας την ευκαιρια να λαβουμε αιωνια ζωη εδω στη γη, κατω απο δικαιες συνθηκες..--σοφ.β΄3. ιωαν. ιζ΄3. ψαλμ. λζ΄10, 11, 29. η αγια γραφη μας καθιστα ικανους να κατανοησουμε το σκοπο της ζωης.....απανταει σε ερωτησεις οπως..απο που προηλθε η ζωη ? {πραξ.ιζ΄24-26 } γιατι βρισκομαστε εδω ? ειναι απλως για να ζησουμε λιγα χρονια, να απολαυσουμε ο,τι μπορουμε στη ζωη, και μετα να πεθανουμε ?--γεν. α΄27, 28. ρωμ. ε΄12. ιωαν. ιζ΄3 .ψαλμ.λζ΄11. ψαλμ.μ΄8. ........αυτα και αλα πολα αρκει να διαβασεις..........εχω δυο ματια γαλανααααα γαλαναααααα μου αρεσε πολυ θελω να το ακουω γαλανααααα
01-11-2009, 17:24 #19
σεραφινο , καθε βιβλιο , ειναι ενα μνημειο ανθρωπινης αντιληψης και γνωσης ...
Δεν αμφεβαλα ποτε οτι το εργο 70 σοφων να συγκεντρωσουν την γνωση των 12 φυλων βεδουινων και εμπορων του ισραηλ το 300 πΧ θα ισοδυναμουσε ισως σημερα με ενα παγκοσμιο συνεδριο φιλοσοφιας οπου τα \"ιερα τερατα \" οπως ο Κααν , ο Μπενταντερ , ο Χοπκινς , ο Τσομτσκι , σαν Εβραιοι , ισως κατω απο την καθοδηγηση του σημερινου πλανηταρχη Χριστιανου , ΟΜΠΑΜΑ πλαισιομενα με τους σοφους του Ισλαμ , ισως καταφερναν να αλλαξουν την εικονα του θεου και των Γραφων , δινονατς στο δογμαμια προοπτικη λιγοτερο απολυτη και περισσοτερο ανθρωποκεντρικη ....
Οσο και να περιοριζεται η χρηματοδοτηση των διαστημικων προγραμματων απο την ΝΑΣΑ
Το πολυ σε λιγα χρονια , οι αναγκες επιβιωσης στον πλανητη , η επειγουσα αναγκη προσαρμογης στις αναγκες της πρασινης αναπτυξης αλλα κυριως της ενεργους χρηματοδοτησης των πολιτων στις εβραιοχριστιανικες κοινωνιες , μεσω φορολογησης
της αλλαγης πορειας στο καπιταλιστικο συστημα και την τεχνολογικη του υποδομη
με την χρηση των κεκορεσμενων υδρογοναναθρακων τα αποθεμετα των οποιων
δεν ξεπερνουν τα 50 χρονια στην καλυτερη περιπτωση, απαιτει και θα συμβει πολυ γρηγορα με την πληρη χαρτογραφηση του Ντι Εν Ει ,
την αποκαλυψη του τροπου εμφανισης της ζωης στον πλανητη, με τροπο που δεν θα υπαρχει αποδεκτη
αμφιβολια .....
Επιστημονικα , εμπεριστατωμενα και αμετακλητα ...
Οταν θα συμβει αυτο και αναποφεχτα η σημερινη προσπαθεια του μεγαλου κεφαλαιου να παραπλανισει ακομα μια φορα τον πληθυσμο του πλανητη με τις θεωριες των σιεντολογων περι θηταν , οσοι ανθρωποι θα πιστευουν ακομα σε θεο , θα βρεθουν αγκαλιασμενοι με την ψυχωση χωρις να φταινε οι ιδιοι αλλα τα συμφεροντα της αρχουσας ταξης που σημερα εμποδιζει σκοπιμα την αφυπνιση των λαων για να μπορει να ελεγχει μεσω της πιστης , την συσπειρωση και την ανατροπη τους .
Ειναι καθηκον της Πολιτιστικης και Πνευματικης ηγεσιας
του πλανητη , να κανει οτι ειναι δυνατον για να προστατευθει η ψυχικη υγεια οσων μεγαλωσαν με τον μυθο και αυριο θα βρεθουν απο την μια στιγμη στην αλλη, μονοι σε ενα κοσμο που ουτε υπηρξε ποτε , ουτε θα υπαρξει στο μελλον .
\" Χους εις χουν \"
01-11-2009, 17:38 #20
δεν ειναι δυσκολο αγαπητε σεραφινο , να προβλεψω σημερα οτι σε 100 χρονια απο σημερα
ολα τα μηχανηματα , ολα τα οχηματα , σκαφη θαλασσης η αεροπλανα , θα κινουνται με τον ανεμο , την ηλιακη ενεργεια και την δυναμη των θαλασιων ρευματων ....
ουτε ηταν δυσκολο για τον Δαιδαλο να χρησιμοποιησει το κερι απο τη κερυθρα των μελισων για να ενωσει τα φτερα με τα οποια επιχειρησε να μιμηθει τα πουλια και να πεταξει
οπως κανουν σημερα οι αθλουμενοι με την χρηση απομιμησης φτερων κατασκευασμενων απο υφασμα πετωντας για πολλες ωρες , με την βοηθεια του ανεμου...
η διαφορα ειναι οτι τοτε κατι παρομοιο θεωρειτο μαγεια , ενω σημερα ενοραση και φαντασια σε συνδυασμο με δημιουργικοτητα ...
01-11-2009, 17:43 #21
βεβαια ο ηλιος λυωνει το κερι , τα αποθεματα πετρελαιου εξαντλουνται η γινονται αιτια κοινωνικων και εθνικων αναταραχων , ο ανθρωπος ειναι θνητος και ευαλωτος σε αρρωστειες και το γηρας , αλλα μπορει να μεταδιδει την πειρα του , αν ξερει να κρατα με την λογικη οτι του προσφερει η μακρα πολιτιστικη του πορεια και να κρινει τι του ειναι χρησιμο για την συνεχεια της περιπετειας του στην γη αλλα και στο διαστημα ...
01-11-2009, 19:11 #22
01-11-2009, 19:50 #23
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
01-11-2009, 20:06 #24
Originally posted by esquif
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
01-11-2009, 20:11 #25
01-11-2009, 20:38 #26
Δεν μιλάει κανείς ε? Τι να πείτε μάλλον είστε όλοι σας πολύ καλοί άνθρωποι και εγώ ο μεγάλος κακός του φορουμ.. Χτυπάω παλαμάκια για την καλωσύνη σας και την αποδεδειγμένη ανωτερότητα σας. Θα μου πεις βέβαια τώρα εγώ δεν ειρωνεύομαι. Ναι αλλά έτσι έμαθα εδώ μέσα καλοί μου άνθρωποι πως πρέπει να είμαι για να θεωρούμαι φυσιολογικός. Ακόμα και από τον sabb έφαγα την ειρωνεία... next please!
01-11-2009, 21:02 #27
Originally posted by vince
Δεν μιλάει κανείς ε? Τι να πείτε μάλλον είστε όλοι σας πολύ καλοί άνθρωποι και εγώ ο μεγάλος κακός του φορουμ.. Χτυπάω παλαμάκια για την καλωσύνη σας και την αποδεδειγμένη ανωτερότητα σας. Θα μου πεις βέβαια τώρα εγώ δεν ειρωνεύομαι. Ναι αλλά έτσι έμαθα εδώ μέσα καλοί μου άνθρωποι πως πρέπει να είμαι για να θεωρούμαι φυσιολογικός. Ακόμα και από τον sabb έφαγα την ειρωνεία... next please!
Θα έλπιζα αν μη τι άλλο να είχες αντιληφθεί στις μέχρι σήμερα συζητήσεις μας ποιο είναι το μέγεθος της εκτίμησης μου για το πρόσωπό σου....
Θα ήμουν ο τελευταίος σ\' αυτό το φόρουμ που θα επέτρεπε στον εαυτό του να σε ειρωνευτεί vince, πόσο μάλλον να σε θεωρεί σαν τον κακό της κοινότητας...
Κι απ\' όσο αντιλαμβάνομαι δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να σου καταλογίζει κακή ή παραβατική συμπεριφορά...
Βέβαια απ\' όσα διάβασα τις τελευταίες ημέρες δεν θα έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά για το τι θεωρούν και τι όχι οι υπόλοιποι για τον καθένα μας, αλλά πεποίθηση μου είναι πως αν όχι όλοι , οι περισσότεροι εδώ μέσα εκτιμούν την αναλυτική και συγκροτημένη σου σκέψη και την εν γένει παρουσία σου...
Δεν ξέρω τι παρεξήγησες, αλλά ότι κι αν είναι , a priori σου λέω πως με αδικείς...
Έχεις τον σεβασμό μου...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
01-11-2009, 21:11 #28
Originally posted by sabb
Θα έλπιζα αν μη τι άλλο να είχες αντιληφθεί στις μέχρι σήμερα συζητήσεις μας ποιο είναι το μέγεθος της εκτίμησης μου για το πρόσωπό σου....
Θα ήμουν ο τελευταίος σ\' αυτό το φόρουμ που θα επέτρεπε στον εαυτό του να σε ειρωνευτεί vince, πόσο μάλλον να σε θεωρεί σαν τον κακό της κοινότητας...
Κι απ\' όσο αντιλαμβάνομαι δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να σου καταλογίζει κακή ή παραβατική συμπεριφορά...
Βέβαια απ\' όσα διάβασα τις τελευταίες ημέρες δεν θα έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά για το τι θεωρούν και τι όχι οι υπόλοιποι για τον καθένα μας, αλλά πεποίθηση μου είναι πως αν όχι όλοι , οι περισσότεροι εδώ μέσα εκτιμούν την αναλυτική και συγκροτημένη σου σκέψη και την εν γένει παρουσία σου...
Δεν ξέρω τι παρεξήγησες, αλλά ότι κι αν είναι , a priori σου λέω πως με αδικείς...
Έχεις τον σεβασμό μου...
Βέβαια το κάθε είδος επικοινωνίας μπορεί να εκφραστεί και καλοπροαίρετα αλλά και κακοπροαίρετα. Παρασύρθηκα ομολογουμένως απο το κλίμα και σε έβαλα στο ίδιο \"κλουβί\" της κακής επικοινωνίας. Είπα ακόμα και ο sabb για τον λόγο πως έχεις δώσει μια αξιοπρεπή εικόνα στο χώρο και αισθάνθηκα ότι εν τέλη η φωτιά είναι πιο δυνατή απο το νερό κάτι όμως που μου απέδειξες ότι δεν ισχύει στην πραγματικότητα.
ΥΓ Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει ένα subforum με flames όπως και στα περισσότερα φορουμ? Θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε τουλάχιστον..
01-11-2009, 21:12 #29
Εγω προσωπικά στο έχω ξαναπεί νομίζω πως σε θεωρώ απ τα πιο σοβαρά και σημαντικά μέλη του φόρουμ, παρόλο που ψιλοκοντραριστήκαμε κάποιες φορές.....
Αν θεωρηθείς εσύ κακός του φόρουμ, τι να πούμε κάποιοι άλλοι?
01-11-2009, 21:23 #30
Originally posted by Θεοφανία
Εγω προσωπικά στο έχω ξαναπεί νομίζω πως σε θεωρώ απ τα πιο σοβαρά και σημαντικά μέλη του φόρουμ, παρόλο που ψιλοκοντραριστήκαμε κάποιες φορές.....
Αν θεωρηθείς εσύ κακός του φόρουμ, τι να πούμε κάποιοι άλλοι?
Μια και λες πως έχουμε κοντραριστεί κατά καιρούς (καμία σχέση βέβαια με άλλες περιπτώσεις).. αυτό ισχύει όπως ισχυεί και το ότι έχω συμφωνήσει και ταυτιστεί με κάποια απο τα μηνύματα σου. Εύχομαι να το καταλαβαίνεις αυτό που λεω :)
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση