Results 16 to 30 of 58
Thread: Είμαστε πολλοί
-
31-10-2009, 18:40 #16
τωρα μην με ρωτησεις γιατι τα υπολοιπα 5.999.999.9999 ισως να μην ξερουν οτι τους χρεαιζεται για να νοιωσουν καλυτερα !
- 31-10-2009, 18:42 #17
Originally posted by libpa
Originally posted by πανος12345
Κάτσε κάτσε,
Καταρχάς δεν είναι libra, είναι libpa (light blue path). Και είμαι κοπέλα. Κατά δεύτερον, μου τα λες πολύ μπερδεμένα, δλδ από τη μία λες ότι είναι γελοίο να αποδέχεται κάποιος ότι δεν είναι φυσιολογικός, και από την άλλη ότι η αποδοχή του ψυχικού νοσήματος είναι εχθρός της ίασης.
ναι λιμπα !
ειναι οντως γελοιο απο δισεκατομυρια χαρακτηρες ενος ανθρωπου να σταθουμε σε 10 που εχουν αλλοιωση προσωπικοτητας ψυχωτικου τυπου !
Ακομα και τα πιο βαρια νοσηματα στις ψυχωσεις , οι ασθενεις μπαινοβγαινουν για νοσηλια !
Γιατι να σταθεις στην κριση μιας προσωπικοτητας και οχι στην υγειη της φαση που δεν διαφερει απο τπυς αλλους ?
Ειναι σαν να λες
Φτιαχνω ομαδα με την αρρωστεια μου του 1 μηνα ,
αλλα αδιαφορω για τη φυσιλογικη φαση της ζωης μου που ειναι 11 μηνες σε ενα χρονο η 23 η 35 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτο σημαινει ψυχικο νοσημα λιμπα !
1 μηνα αρρωστος , πολλους ομως μηνες απολυτως υγιης !
Γιατι ο αγωνας να μην αφορα το συνολο της κοινωνιας ?
Ξερεις κανενα εμβολιο για το ψυχικο νοσημα ?
Μπορει καποιος να πει εγω δεν θα αρρωστησω ποτε ?
Αποφάσισε... Δεν είπε κανείς ότι συμβιβαζόμαστε με το να παραμείνουμε άρρωστοι, αλλά σίγουρα πρέπει να δεχτούμε ότι έχουμε ασθένεια για να την πολεμήσουμε. Επιπλέον, δεν θα κερδίσουμε την αναγνώριση με το να γίνουμε καλά, κι εγώ καλά είμαι, αλλά αν τους πω τι είχα, θα με διώξουν από κοντά τους οι περισσότεροι το πιο πιθανόν. Οπότε, για ποιά αναγνώριση μιλάς από αυτούς που δεν καταλαβαίνουν, που δεν το έχουν ζήσει...
Ενας ψυχικα ασθενης , ισως νοσηλευθει 2-3 φορες την ζωη του στην Ελλαδα , καμμια στην Ιταλια , ποτε στην Αφρικη στην Ασια και ισως 1 στην Γαλλια μεχρι να αλλαξει ο νομος !
Ειναι λογικο να θεωρουμε αυτον τον ανθρωπο σαν ψυχικα ασθενη σε ολη του την ζωη ?
Αν κανουμε και ενα σωματειο με αυτους που εχουν γριπη , γαστριτιδα , εμμηνοπαυση , υπερμεγεθη προστατη, δεν χωριζουμε αντι να ενωνουμε το συνολο ?
Ποιος απο μας δεν θα παθει ποτε γριπη?
Ποιος ανδρας μετα τα 80 χρονια δεν θα εχει υπερμεγεθη προστατη ?
Ολοι !
Γιατι λοιπον να μην πληρωσουν ολοι κατι απο το εισοδημα τους
για να βρουν οταν αρρωσταινουν ετοιμα ΚΥ , νοσοκομεια , νοσηλευτικο προσωπικο για να τους κανει καλα ?
Αλλο ειναι να κανουν σημερα απεργια οι γριπωμενοι , αυριο αυτοι με πονους στο στομαχι κλπ
Θα εχει λιγοτερη απηχηση σαν κοινωνικο αιτημα !
31-10-2009, 18:53 #18
απλη αριθμητικη λιμπα !
Ενας ψυχικα ασθενης , ισως νοσηλευθει 2-3 φορες την ζωη του στην Ελλαδα , καμμια στην Ιταλια , ποτε στην Αφρικη στην Ασια και ισως 1 στην Γαλλια μεχρι να αλλαξει ο νομος !
Ειναι λογικο να θεωρουμε αυτον τον ανθρωπο σας ψυχικα ασθενη σε ολη του την ζωη ?
αλλα στο τι μπορουν να πληρωσουν για να μας κανουν καλα !
Αυτα που λενε τα ακουω βερεσε
Το οτι φοροδιαφευγουν ομως , στερει απο την Πολιτεια τα απαραιτητα εσοδα για να κανει σωστη προνοια και περιθαλψη !
Ο Αγωνας μας δηλαδη , δεν μπορει απλα να τους πει μην μας υποτιματε αλλα για να εχει ουσια πρεπει να τους αποδειξουμε οτι και αυτοι μπορει μια μερα να αρρωστησουν οπως και εμεις αν δεν ειναι ηδη αρρωστοι και απλα δεν το ξερουν !
31-10-2009, 18:54 #19
Και γιατί λες δεν απαντάς σε U2U; Σου στέλνουνε για μένα;
απλα δεν μου αρεσαν ποτε τα μυστικα !
μου αρεσει ο διαλογος ανοιχτα χωρις μυστικα !
31-10-2009, 19:12 #20
Anyway, ας το λήξουμε εδώ δεν ξέρω τι σχέση έχει η πρόνοια με το να καταλάβουν ότι μπορούν να αρρωστήσουν κι αυτοί . Εγώ είπα κάτι πολύ σημαντικό για να ενημερώνονται όσοι δεν το ξέρουν, ότι το 1% μπορεί να νοσήσει από σχιζοφρένεια στη ζωή του, πόσο μάλλον με τις άλλες ψυχώσεις.. Για μένα το θέμα είναι να εστιάσουμε στην κοινωνική αντιμετώπιση, και γι\' αυτό έγραψα αυτό το θέμα. Δεν με ενδιαφέρουν προς το παρόν τα λεφτά γι\'αυτούς που θα το πάθουν, αλλά για εμάς τους παθόντες, αλλά και αυτούς στο μέλλον, να τους αντιμετωπίζουν καλύτερα. Αυτό είναι το σημαντικό.
Όσο για τα U2U, τι μυστικά μπορείς να έχεις;
το 100% του πληθυσμου κινδυνευει καθημερινα να βρεθει κατω απο στρες μπροστα σε μια ανεξελεγχτη κατασταση και να χασει τον αυτοελεγχο του!
να προκαλεσει μια επιθεση η να την δεχθει , λεκτικη , η σωματικη !
καθε μερα 4 γυναικες νοσηλευονται στην Γαλλια με σοβαρες κακωσεις μεσα στα σπιτια τους !
οι ανδρες που τις προκαλεσαν δεν ειναι ψυχικα ασθενεις ?
31-10-2009, 19:16 #21
Να σου πω και ένα παράδειγμα που λες για την γκετοποίηση. Κάθομαι εγώ με 2 κοπέλες και είναι δίπλα ένας που έχει σχιζοφρένεια. Και τον λένε τρελό και τον σχολιάζουν. Ε, εμένα με πειράζει αυτό και ξεκόβω από τις κοπέλες. Το πρώτο part έχει γίνει. Αυτό είναι λάθος για σένα; Ε, για μένα όχι, δεν μπορώ να κάτσω να ανεχτώ κοπέλες που δεν είναι του επιπέδου μου, ούτε έχουν τις ελάχιστες ιατρικές γνώσεις που έχω εγώ και ξέρουν και μιλάνε.
καντο πρωτα και υστερα αν ειναι στουρνοι αμολα τες !
δωστους ομως την ευκαιρια να μαθουν κατι που ισως την ημερα που ειχανε μαθημα ψυχολογιας στο σχολειο , βγηκαν ραντεβουδακι η εκαναν σκασιαρχειο !
31-10-2009, 19:20 #22
οσον αφορα τα γιου του , εχω λαβει ηδη πανω απο 200 και καταλαβα οτι δεν οφελουν πουθενα αντιθετα εμποδιζουν αυτο που θες να κανεις ! δηλαδη να ενωσουν τις φωνες τους ολοι οσοι πιστευουν οτι πρεπει να αλλαξει η κοινωνικη αντιμετωπιση στο ψυχικο νοσημα και αυτο για να γινει ,
πρεπει να το ζητησει ο λαος μας ενωμενος και δυνατος ...
31-10-2009, 19:25 #23
γιατι το περιοριζεις μονο στην σχιζοφρενεια ?
το 100% του πληθυσμου κινδυνευει καθημερινα να βρεθει κατω απο στρες μπροστα σε μια ανεξελεγχτη κατασταση και να χασει τον αυτοελεγχο του!
καθε μερα 4 γυναικες νοσηλευονται στην Γαλλια με σοβαρες κακωσεις μεσα στα σπιτια τους !
Μιλάω για σχιζοφρένεια και για άλλες σοβαρές ασθένειες, γιατί είμαστε στο φάκελο ψυχώσεις, you know. Αυτοί υφίστανται όλο τον κατατρεγμό του λαού και την περιθωριοποίηση, οι άλλοι τι μας νοιάζουν; Είναι μια χαρά. Ακόμη μου φαίνεται δεν έχεις καταλάβει το θέμα, ποιό είναι, το οποίο είναι αυτό που σου εξήγησα.................................... .......Τόινγκ
αν δεν ειναι ψυχικα ασθενης ενας ανδρας που δερνει μεχρι θανατου την γυναικα του , γιατι ας πουμε του αντιμιλησε η γιατι αρνηθηκε να του δωσει τον μισθο της για να παει να ψωνισει ναρκωτικα η αλκοολ , ποιους εννοεις εσυ ψθχικα ασθενεις το 1% των πιθανων πολιτων που μπορει να νοσησουν
καποτε απο τηνσχιζοφρενεια ?
μαλλον για ποδοσφαιρικη ομαδα πας παλι ...
31-10-2009, 19:30 #24
το οτι ο ψυχικα ασθενης ευθυνεται σε απειροελαχιστο βαθμο για τα εγκληματα ειναι και αυτο κοινωνικο στερεοτυπο !
γιατι πχ τα οικογενειακα εγκληματα που ειναι η σημαντικοτερη εστια εγκληματος η οικογενεια , σπανια ανιχνευονται και διαλευκανονται σωστα , γιατι οι περισσοτερες γυναικες δεν θελουν να διαλυσουν τα σπιτια τους απο κοινωνικη φοβια και κυριως γαι τα παιδια
τους ! Συχνα και η ιδια η αστυνομια δεν ανακατευεται αλλα και ο πριγυρος συμβουλευει τις
βασανισμενες και δαρμενες γυναικες να μην προβουν σε μυνησεις ....
31-10-2009, 19:36 #25
μεσα στην οικογενεια εκολαπτεται ο αυριανος εγκληματιας !
η νοσηροτητα της σκεψης και του συναισθηματος του αποκρυπτεται και συχνα δικαιολογειται απο πολιτιστικα φυλετικα και οικογενειακα εθιμα και παραδοσεις ....
η ψυχικη ασθενεια δεν εμφανιζεται σχεδον ποτε μονο εξαιτιας των γονιδιων
εκολαπτεται αναμεσα στο περιβαλλον και τα στερεοτυπα ....
δεν μπορει να ζηταει καποιος σοβαρη αντιμετωπισει το ψυχικου νοσηματος , χωρις την αντιστοιχη φροντιδα για την καταργηση των στερεοτυπων στην οικογενεια .
31-10-2009, 19:46 #26
Anyway, ας το λήξουμε εδώ δεν ξέρω τι σχέση έχει η πρόνοια με το να καταλάβουν ότι μπορούν να αρρωστήσουν κι αυτοί . Εγώ είπα κάτι πολύ σημαντικό για να ενημερώνονται όσοι δεν το ξέρουν, ότι το 1% μπορεί να νοσήσει από σχιζοφρένεια στη ζωή του, πόσο μάλλον με τις άλλες ψυχώσεις.. Για μένα το θέμα είναι να εστιάσουμε στην κοινωνική αντιμετώπιση, και γι\' αυτό έγραψα αυτό το θέμα. Δεν με ενδιαφέρουν προς το παρόν τα λεφτά γι\'αυτούς που θα το πάθουν, αλλά για εμάς τους παθόντες, αλλά και αυτούς στο μέλλον, να τους αντιμετωπίζουν καλύτερα. Αυτό είναι το σημαντικό.
Μαλλον πανο δεν εχεις ιδεα τι ειναι σχιζοφρενεια.
Η σχιζοφρενεια δεν σχετιζεται με την βια , μαλλον οι πασχοντες ειναι θυματα βιας και οχι θυτες. Σχετιζεται με αλλοιωμενη αντιληψη της πραγματικοτητας.
Ολα τα αλλα ειναι μυθοι της κυρα κατινας που προβαλλονται απο την τηλεοραση..
31-10-2009, 19:46 #27
ξαναγυρνας αθελα σου στα σκοτεινα μονοπατια της γκετοποιησης !
αν δεν ειναι ψυχικα ασθενης ενας ανδρας που δερνει μεχρι θανατου την γυναικα του , γιατι ας πουμε του αντιμιλησε η γιατι αρνηθηκε να του δωσει τον μισθο της για να παει να ψωνισει ναρκωτικα η αλκοολ , ποιους εννοεις εσυ ψθχικα ασθενεις το 1% των πιθανων πολιτων που μπορει να νοσησουν
καποτε απο τηνσχιζοφρενεια ?
μαλλον για ποδοσφαιρικη ομαδα πας παλι ...
ποιος ειπε οτι ο σχιζοφρενης ειναι πιο βιαιος απο τον φυσιολογικο ανθρωπο ?
να σου πω τι συμβαινει ?
απλα ο σχιζοφρενης ειναι απροβλεπτος .....
στην φαση της κρισης της αρρωστειας του , χανει τον αυτοελεγχο του συχνα χωρις να εκδηλωσει συναισθηματικη ενταση η θυμο !
αυτο τον κανει να τον φοβαται ο κοσμακης !
31-10-2009, 19:54 #28
Originally posted by maus
Μαλλον πανο δεν εχεις ιδεα τι ειναι σχιζοφρενεια.
Η σχιζοφρενεια δεν σχετιζεται με την βια , μαλλον οι πασχοντες ειναι θυματα βιας και οχι θυτες. Σχετιζεται με αλλοιωμενη αντιληψη της πραγματικοτητας.
Ολα τα αλλα ειναι μυθοι της κυρα κατινας που προβαλλονται απο την τηλεοραση..
Η σχιζοφρενεια και καθε αλλη ψυχικη νοσος , εχει αυξημενη πιθανοτητα να μην μπορει να διαχειριστει σωστα ο ασθενης μια δεδομενη προκληση ακριβως λογω της αλλοιωμενης αντιληψης της πραγματικοτητας!
μην κολαμε ομως σε κατι που ποτε δεν ειπα
Ψυχικο νοσημα δεν ειναι μονο η σχιζοφρενεια αλλα καθε κατασταση απωλειας αυτοελεγχου εστω και στιγμιαια αν εχει δυσαρεστες επιπτωσεις για την σωματικη ακεραιοτητα του ασθενους η καποιου αλλου .
Απλα οι σχιζοφρενιες φερνουν την ταμπελα ενω οι παθολογικες προσωπικοτητες αποκαλυπτονται συνηθως αφου εγκληματισουν και αν υπαρξει μηνυση απο πλευρας των θυματων τους ....
31-10-2009, 20:03 #29
pano γιατι κανεις αλλεπαλληλα quotes?
δεν σε καταλαβαινουμε και το κανεις ακομη πιο δυσκολο.
ελεος πια με τις μπουρδες μας τα κανες τσουρεκιαααααααααααααα1Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
31-10-2009, 20:04 #30
μα γιατι να ψαξω για την ανοησια τπου καθενα ?
ποιος ειπε οτι ο σχιζοφρενης ειναι πιο βιαιος απο τον φυσιολογικο ανθρωπο ?
να σου πω τι συμβαινει ?
απλα ο σχιζοφρενης ειναι απροβλεπτος .....
στην φαση της κρισης της αρρωστειας του , χανει τον αυτοελεγχο του συχνα χωρις να εκδηλωσει συναισθηματικη ενταση η θυμο !
αυτο τον κανει να τον φοβαται ο κοσμακης !
οι ανδρες που τις προκαλεσαν δεν ειναι ψυχικα ασθενεις ? \"
και τώρα το επαναλαμβάνεις.. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι τους σχιζοφρενείς, αυτό που λες είναι θολούρα μυαλού και δεν έχει καμμία σχέση με ψυχικές ασθένειες. Ή όταν έχεις πολλά πολλά νεύρα, πάλι όμως καμμία σχέση με τις ασθένειες...Έλεος τι άλλο θα ακούσουμε.
τοτε τι την προκαλει σε καποιους αλλα οχι σε καποιους
αλλους ?
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....