Είμαστε πολλοί - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 58 of 58
    Senior Member
    LIMBA ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ U2 ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ(ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑ)ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΑ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Κ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ Κ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Κ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!

Senior Member
    Originally posted by libpa
    Ρε παιδιά, ποιοί του στέλνουν U2U και χλευάζουν; Ειλικρινά απορώ. Μήπως τα φαντάζεται;
    σωστη και δικαιη απορια...
    ΜΑΛΛΟΝ!!!!!

Senior Member
    Θα συμφωνήσω με τον maus.Παλιότερα τα πραγματα ηταν χειρότερα,τώρα ομως αντιμετωπίζετε και η σχιζοφρένεια και οι αλλες ψυχικές παθήσεις με αποτέλεσμα να εουμε καλή ποιότητα ζωης και να μπορούμε να μιλαμε εδω σήμερα.
    libpa δεν μπορω να σου στείλω u2u ομως απάντησα σχετικά με το ερώτημα σου στο θέμα \"ψυχωσική συνδρομή\".

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    Εμείς όμως εδώ για σχιζοφρένεια μιλάμε και για ψυχώσεις!
    αυτο ειναι μια αμελητεα λεπτομερεια.
    στην πραγματικοτητα ολα συνδεονται με τον κροκο κοζανης...
    Remedy σε ποιόν αναφέρεσαι εδώ ποιόν ειρωνεύεσαι; Δεν κατάλαβα
    εννοω αγαπητη λιμπα
    οτι τον πανο δεν τον ενδιαφερει καθολου τι εννοειτε και για ποιο θεμα μιλατε
    θα πει και παλι το κατεβατο με τα απωθυμενα του και τους χαρακτηρισμους για ψυχοπαθεις και θα καταληξει στον κροκο κοζανης και τις τοιχογραφιες της σαντορινης...

Originally posted by mairh
    LIMBA ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ U2 ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ(ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑ)ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΑ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Κ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ Κ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Κ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!
    Μαίρη μου δεν λέω αυτό...Λέει ότι κοροιδεύουν εμένα γι\'αυτά που γράφω, λες και έγραψα κάτι κακό. Θα μπορούσαν να με κοροιδεύουν επειδή έχω ψυχωσικό σύνδρομο, αλλά μάλλον λέει ψέμματα

Λίμπρα...εδω μέσα υπάρχουν πολλοί άρωστοι άνθρωποι και ελάχιστα άρωστα μυαλά.
    Οπότε, δεν υπάρχει περίπτωση να σε κοροιδέψει κανείς, πλην ελάχιστων περιπτώσεων.
    Εκφράσου όπως θέλεις και μη πέφτεις σε παγίδες που δεν σου αναλογούν.

Senior Member
    ουφ τι ασχολειστε μαζι τουυυ???? κ αυτοσ αυτο θελει!!!!

Senior Member
    libpa δεν ξέρω γιατι,προσπάθησα να σου στείλω απάντηση με το u2u αλλα δεν τα κατάφερα.

Originally posted by mihalis
    libpa δεν ξέρω γιατι,προσπάθησα να σου στείλω απάντηση με το u2u αλλα δεν τα κατάφερα.
    Μιχάλη, κοίτα μήπως ξεπέρασες το όριο και άδειασε και τον κάδο σου...

Τα υ2υ δουλεύουν.

το ποιος δουλευει ποιον λιμπα μαλλον θα παρει λιγο καιρο για να το διαπιστωσεις ...
    παντως μην ξεχνας αυτο που σου ειπα για την ποδοσφαιρικη ομαδα των δακτυλοδεικτουμενων ! εκει θα καταληξει να μου το θυμασαι !

τιποτα δεν ειναι τυχαιο ....

Senior Member
    Το πας γυρεύοντας να διαγραφείςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςς.

Originally posted by Θεοφανία

Μιχάλη, κοίτα μήπως ξεπέρασες το όριο και άδειασε και τον κάδο σου...

Τα υ2υ δουλεύουν.
    Ποιό όριο να ξεπέρασε; Για να ξέρω κι εγώ. Ο Πάνος γιατί δεν δημοσιεύει τα U2U; Έχει πιάσει κουβέντα τώρα με αυτούς που λέει ότι κοροιδεύουν;
    Οπως ανοίγεις τα υ2υ πήγαινε κάτω και δες πόσο % εχεις . Αν έχεις 100% πρέπει να διαγράψεις μερικά και να αδειάσεις και τον κάδο με τα διεγραμμένα.

Senior Member
    libpa αποπροσωποιηση ειναι οταν νομιζεις οτι δεν εισαι εσυ,οτι βλεπεις τον ευατο σου απο έξω και αποπραγματοποιηση ειναι κατι ανάλογο οταν δηλαδή νομίζεις οτι τα πράγματα γύρω σου δεν υπάρχουν.
    Και κατι ακόμα, μην συγχήζεσε εδω μέσα, ο καθένας λεει το μακρύ και το κοντό του.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234