ONEIRA - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 71

Thread: ONEIRA

Senior Member
    Originally posted by EFAKI55555
    Α ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΙΚΡΟΣ Κ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ Κ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΘΥΜΟΥ Κ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΑ!!!ΟΚ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΗ Κ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΤΙ ΝΑ Σ ΠΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Θ ΠΡΕΠΕΙ Ν Σ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ Κ Ν Σ ΖΗΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!!!!ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ!ΑΣ ΛΗΞΕΙ ΕΔΩ!
    Δικαιολογώ την ειρωνική σου απάντηση ως προς την λέξη συγνώμη αλλά δεν δικαιολογώ την ειρωνεία σου ως προς την λογική της δικής μου απάντησης. Με τι λογική ερμηνεύεις εσύ τα όσα μου καταλόγισες?

Αν θες απαντάς ειλικρινά και το ληγούμε ισοπαλία.

Junior Member
    ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΙΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ!!!!!

Senior Member
    ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΙΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ!!!!!
    1. Αλήθεια είναι.
    2. Συμφωνώ ότι παραφέρθηκα και σε προσέβαλα. Προσπάθησα όμως να επανορθώσω.
    3. Όπως είπα και στον krino αυτό δεν έγινε επειδή έψαχνα έναν τρόπο να περάσει η ώρα. Ένιωσα θυμό και τον απώθησα από μέσα μου. Το ίδιο συνιστώ και σε σένα.
    4. Δεν ήθελα να μαλώσω μαζί σου. Αυτό βέβαια έγινε. Αν τώρα δεχτείς το γεγονός οτί σου μιλάω όπως ακριβώς μιλάει ένας άνθρωπος που παραδέχτηκε το λάθος του μπορεί να ωφεληθείς περισσότερο απο όσο πιστεύεις.

Senior Member
    Ξεκολλα EFAKI55555 γιατί για καινούριο μέλος δεν κανεις και την καλύτερη εντύπωση. Όλοι ξεφεύγουν, όλοι ξεσπάνε κατά λάθος μερικές φορες και πολύ λίγοι ζητάνε συγγνώμη. Ο Vince σου ζήτησε συγγνώμη και εσύ συνεχίζεις με βαρύγδουπες εκφράσεις \"με ξεφτίλισε\" και \"να τα λες του επιπεδου σου\" και \"κάποιον να μαλώσεις για να περάσει η ώρα σου\" λες και εσύ ξέρεις τον vince και μπορείς να βγάζεις συμπεράσματα. Συνήθως είναι τα νέα μέλη που προσπαθούν να κάνουν τους άλλους να ασχοληθούν μαζί τους, και με το να συνεχίζεις αυτή την \"αγανάκτηση\" σου αντί απλά να δεχτείς πως κάποιος είχε μια κακια στιγμή, δεν δείχνεις να το διαψεύδεις. Δείχνεις να έχεις και εσύ πολύ μεγάλο πρόβλημα θυμου οποτε το ξαναλέω. Ξεκολλα.

Όσο για τα όνειρα, ναι μου έχουν πει και εμενα πως τα δόντια γενικά σημαίνουν αρρώστια. Όταν σου πέφτουν η τα βγάζεις όμως σημαίνει πως το ξεπερνάς. Όταν απλά σε πονάνε θεωρείται χειρότερος οιωνός αν πιστεύεις στα όνειρα.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Junior Member
    ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ Σ ΞΕΦΤΥΛΙΣΩ ΕΓΩ 10ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΧΑΜΠΑΡΙ..!!!ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΦΕΡΘΕΙΣ ΘΑ Σ ΦΕΡΘΩ..ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ!!!!

Senior Member
    Originally posted by DissolvedGirl
    Όταν σου πέφτουν η τα βγάζεις όμως σημαίνει πως το ξεπερνάς.
    Αυτό είναι πολύ θετικό :) και ελπίζω τώρα να ληξει εδώ το θέμα η και μετά απο την απάντηση της efis.

Senior Member
    ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ Σ ΞΕΦΤΥΛΙΣΩ ΕΓΩ 10ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΧΑΜΠΑΡΙ..!!!ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΦΕΡΘΕΙΣ ΘΑ Σ ΦΕΡΘΩ..ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ!!!!
    Δεν κατάλαβα? Με απειλείς?

Junior Member
    ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΝΣ... ΟΚ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ Κ ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΤΕ!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

Senior Member
    Συγχωρεμένη. Καλή σου νύχτα επίσης.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    ναι ειναι καποιο μυνημα αυτο με τα δοντια που περιγραφεις.. οτι ανησυχεις για τον ανθρωπο σου που εχει προβλημα υγειας
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΝΣ... ΟΚ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ Κ ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΤΕ!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
    Δεν νομίζω πως βιάστηκε κανείς να βγάλει συμπεράσματα. Δεν γνωρίζω την ηλικία σου αλλά μάθε πως ο αγώνας στην ζωή είναι αδιάκοπος. Θα βρεις μπροστά σου τρις χειρότερους απο εμένα και όποιον άλλο να σε μειώσουν, να σε βρίσουν και πίστεψε με δεν θα μπούν καν σον κόπο να σου μιλήσουν όπως σου μίλησα. Πιθανώς να είσαι ακόμα θυμωμένη μαζί μου. Εύχομαι κάποια στιγμή να κάνεις log in και να μου απαντήσεις. Καλό θα ήταν να μην αναβάλεις το σημερινό μάθημα εις βάρος αυριανών παθημάτων..

Καλό σου βράδυ.

Senior Member
    Δε νομίζω πως ειναι σε θέση να δεχτεί κάτι η Efaki55555
    Προσωπικά θα ζητούσα εξηγηση γιατι ήταν τοσο απολυτος αρχικά και θα τελειωνε εκει το θέμα.

K βγάλε τα κεφαλαία ,δεν ειναι ευγενικό

Junior Member
    ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΗΤΑΝ!

Senior Member
    Μην μου πεις ότι δύο μέρες τώρα αυτό σκεφτόσουν?

Junior Member
    ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑ VINCE

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast