\"Ειμαι ο εαυτος μου\"
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Member

\"Ειμαι ο εαυτος μου\"

\"Ειμαι ο εαυτος μου\" σημαινει ειμαι αυτή που ειμαι στις σχέσεις μου, κι οχι αυτή που οι αλλοι θέλουν, έχουν ανάγκη και περιμένουν να είμαι. Σημαίνει επίσης ότι μπορώ να επιτρέπω στους άλλους να ειναι ο εαυτος τους. Σημαινει ακόμη ότι η συμμετοχή μου σε μία σχέση δεν γινεται βάρος του \"εγώ\" και πως δεν πρωθώ το \"εγώ\" σε βαρος του αλλου!
    Ευχαριστω πολύ!

Junior Member
    Ειμαι ο εαυτος μου σημαινει οτι εχω επαφη με το βαθυτερο ειναι μου και εχω ξεπερασει τα ταμπου της κοινωνιας αποκτωντας στην πορεια την αναλογη αυτοπεποιθηση ωστε να πιστευω οτι το δικο μου ειναι πιο σοφο απο αυτο που το συνολο πιστευει και να το πραττω χωρις να με ενδιαφερει η αποψη των λιγοτερο \"σοφων\" αλλων....

Member
    Ευχαριστώ παρα πολυ τα άτομα vasos panagiotou και afroditi για την δικιά τους παράθεση στο άθρο μου και την Helena για τα ερωτηματα οπου έχει θέσει!
    Ευχαριστώ!

Junior Member
    κοιτα Helena δεν πιστευω οτι πρεπει παντου και παντα να ειμαστε και να δειχνουμε τον εαυτο μας.. αλλωστε τουλαχιστον στην εργασια μας αυτο που απαιτειτε απο εμας ειναι να ειμαστε το μοντελο του εργαζομενου και οχι ο εαυτος μας δεν ειναι για αυτο που πληρωνομαστε... Τωρα δεν λεω να μην εχουμε αποψη απλα πρεπει παντα να σκεφτεται κανεις οτι και οι αλλοι γυρω μας εχουν μια δικη αντιληψη και δεν πρπει να την καταπαταμε ..
    Εγω τον πραγματικο μου εαυτο τον φυλαω μονο για τα ατομα που μπορουν να τον καταλαβουν.. πανω απ ολα φροντιζω να εχω αλλες πτυχες στη ζωη μου εντελως διαφορετικες απο αυτες που απετει η περσονα της εργασιας μου και εστι να ξεφευγω απο τα καλουπια.. μεσα απο τον κυκλο και εξω απο τον κυκλο που ελεγε και ο Λουης στα βαμενα κοκκινα μαλλια...
    Μπορεις το πρωι να εισαι ο βαρετος γιατρος και το απογευμα ο δημιουργικος συγραφεας.. να βλεπεις την ζωη μεσα απο 2 διαφορετικες οπτικες γωνιες και ακομη περισσοτερες αν θελεις αυτο αποδεικνυει καθε μερα σε σενα οτι εισαι ενα ξεχωριστο ον που δεν καθοριζεται απο τους κανονες του συνολου...

Member
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ Κ Ο,ΤΙ ΣΕ ΕΜΠΝΕΕΙ??
    ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ(ΜΗ ΛΕΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ:P ) ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ..:(

:cool:

Member
    Για μενα παιδια, \"ειμαι ο εαυτος μου\" σημαινει, εχω κανω την εσωτερη βουτια μεσα μου, εχω ανακαλυψει απο τι αποτελουμαι,εχω προσπαθησει να βελτιωσω-οπου βελτιωνονται-τα αρνητικα και εχω προσπαθησει με τον καλυτερο δυνατο τροπο να βγαλω στην επιφανεια τα θετικα μου.
    Σεβομενη παντα τα δικαιωματα και τις αρχες των αλλων γυρω μου, αυτο τον εαυτο θα προσπαθησω να προβαλλω και να εχω.
    Μα πανω απο ολα αυτο τον εαυτο μαθαινω να αγαπω και να σεβομαι, ωστε να ελπιζω πως καποια στιγμη θα μ αγαπησουν και θα με σεβαστουν και οι αλλοι.
    Και αν ολα αυτα τα καταφερω,αρα δικαια \"ειμαι ο εαυτος μου\", τοτε μπορω να χρησιμοποιησω και εκεινο το στιχο απο το γνωστο τραγουδακι: \"..σε οποιον αρεσουμε και για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε..\"!

Member
    Ευχαριστώ παρα πολύ για την συμμετοχη σου και την προσωπικη σου άποψη dr. Επισεις, ευχαριστώ τα άτομα που συμμετέχουν με δικα τους ερωτήματα(vasos panagiotou,atwa)
    Ευχαριστω!