Results 91 to 105 of 122
-
01-11-2009, 17:39 #91
Originally posted by PETRAN
Originally posted by πανος12345
ζητω να ασκησω τα συνταγματικα μου δικαιωματα συμμετοχης σε αυτο το φορουμ στο οποιο εχουν ηδη επιβεβαιωθει οι υποψιες μου απο την διαχειρηση, οτι λειτουργει παρανομο κυκλωμα διακινησης ασθενων σε ιδιωτικα ιατρεια μεσω γιου του !
καθημερινα οι κυκλοι αυτοι προσπαθουν να μου σπασουν τα νευρα για να εγκαταλειψω το φορουμ προκειμενου να συνεχισουν αγερωχα και χωρις ιχνος της ευθυνης τους
την καταισχυντη πραξη να παρακαμπτουν το ΕΣΥ και το περιβλημα του κρατους για την αντιμετωπιση των ψυχικων νοσηματων , βριζνοντας με συστηματαικα μεθοδικα και οργανωνοντας αλλους σε αυτη την αναδρη επιθεση για να υποβαθμισουν την καταγγελια μου
Πανος12345...
...είρθε η \'ωρα να μάθεις την αλήθεια...
Δεν διακινούνται απλά ασθενείς...
εδώ δημιουργούνται!
Μάλιστα!
Αυτό το site...που όπως κατάλαβες πανέξυπνο πουλί δεν είναι τόσο \"αθώο\"...είναι το αποτέλεσμα του άρρωστου πειράματος μιας ομάδας ψυχολόγων που κάναν σε συνεργασία με το FBI, τους ροδόσταυρους και την Αμερικανικη \"Majestic-12\", την οργάνωση που πείρε μέρος στην συγκάλυψη της πτώσης του άγνωστου αντικειμένου στο roswell στην Αμερική το 1947...
Κάποια συγκεκριμένα μέλη-που προφανώς ως άλλος mulder κατάλαβες ποια είναι- φτιάχνουν συγκεκριμένα ποστς που περνάνε υποσυνείδητα μηνύματα στους άμειρους άλλους ποστερς...ίσως και να είσαι και εσύ θύμα! αν και δεν νομίζω γιατί εσύ κατάλαβες το μεγάλο κακό που έχει στηθεί πίσω από όλα αυτά!
Κάποιοι λειπούν επηρεάζονται από τα υποσεινήδητα semantics...και είναι θέμα ημερών μέχρι να εμφανίσουν τα πρώτα συμπτώματα...
Αυτά είναι...
Σεξουαλικά προβλήματα...κυρίως πρόβλημα στύσης, υψηλή πίεση, υβρεολογία και γενικότερα κοπρολαλία, την τάση για trolling σε ιντερνετ sites καθώς και εμφάνιση πεποιθήσεων ότι το άτομο θα σώσει τον΄κόσμο ΄μέσω site γνωριμιών...
Τελικά αυτοί οι ασθενείς εισάγωνται σε συγκεκριμένα ψυχιατρικά ιδρύματα-που υπ οψιν αυτά δεν φαίνονται στον χάρτη μιας και σε αναλογία με την area 51 είναι θαμμένα κάτω από τον θεσσαλικό κάμπο- όπου εκεί κατακρατείται η περιουσία τους και τους γίνεται πλύση εγκεφάλου στην οποία εμφυτεύονται ψεύτικες αναμνήσεις...!
Στην συνέχεια και όπως έγινε και στην ταινία \"αυτοκρατoρία των λύκων\" που είναι μια γαλλική παραγωγή- τα άτομα που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου τοποθετούνται σε ψεύτικες ζωές κυρίως στο παρίσι όπου δεν έχουν ιδέα για το αληθινό παρελθόν τους παρά μόνο μέσα από περιστασιακές αναμνήσεις και την υπόνοια ότι \"κάτι δεν πάει καλά\"...
Ναι πανος12345...τα κατάλαβες όλα...! Τώρα οι ειδικοί Swat στρατιώτες μας είναι καθ\'οδόν για το σπίτι σου...ruunnn!!!
Τελικα η ρουφιανιά είναι κολλητική, έτσι Πετράν?
Καλά να πάθουμε που σου εμπιστευτήκαμε το πρότζεκτ.....
- 01-11-2009, 17:52 #92
πραγματικα κουραστηκα με την ολη φαση...πανο δουλεια αλλη δεν εχεις?δε εργαζεσαι?η μοναδικη σου ασχολια ειναι αυτο το φορουμ?δε μπορω να καταλαβω...μ\'αρεσει που στη αρχη εδειχνα εναν ειλικρινη σεβασμο απεναντι στα λογια σου(η να το πω καλυτερα με ειχες πεισει με το καταιγισμο γνωσεων που παρεθετες) και τωρα εχεις κολλησει με με τη σατανικη συνομωσια αυτου του φορουμ...ελεος...
αν κολλας τοσο με ενα φορουμ (το οποιο δεν εναι υποχρεωτικο να το παρακολουθει κανεις που δεν ενδιαφερεται) στη πραγματικη ζωη τι κανεις?βλεπεις καποιον να περναει με κοκκινο το φαναρι και τρεχεις απο πισω να γραψεις τον αριθμο του να τον καταγγειλεις?η ψαχνεις ολες τις ιδιωτικες καμερες μηπως εχουν καταγραψει τον αριθμο? λολ συνελθε λιγο
01-11-2009, 17:53 #93
Originally posted by Θεοφανία
Originally posted by PETRAN
ζητω να ασκησω τα συνταγματικα μου δικαιωματα συμμετοχης σε αυτο το φορουμ στο οποιο εχουν ηδη επιβεβαιωθει οι υποψιες μου απο την διαχειρηση, οτι λειτουργει παρανομο κυκλωμα διακινησης ασθενων σε ιδιωτικα ιατρεια μεσω γιου του !
καθημερινα οι κυκλοι αυτοι προσπαθουν να μου σπασουν τα νευρα για να εγκαταλειψω το φορουμ προκειμενου να συνεχισουν αγερωχα και χωρις ιχνος της ευθυνης τους
την καταισχυντη πραξη να παρακαμπτουν το ΕΣΥ και το περιβλημα του κρατους για την αντιμετωπιση των ψυχικων νοσηματων , βριζνοντας με συστηματαικα μεθοδικα και οργανωνοντας αλλους σε αυτη την αναδρη επιθεση για να υποβαθμισουν την καταγγελια μου
Πανος12345...
...είρθε η \'ωρα να μάθεις την αλήθεια...
Δεν διακινούνται απλά ασθενείς...
εδώ δημιουργούνται!
Μάλιστα!
Αυτό το site...που όπως κατάλαβες πανέξυπνο πουλί δεν είναι τόσο \"αθώο\"...είναι το αποτέλεσμα του άρρωστου πειράματος μιας ομάδας ψυχολόγων που κάναν σε συνεργασία με το FBI, τους ροδόσταυρους και την Αμερικανικη \"Majestic-12\", την οργάνωση που πείρε μέρος στην συγκάλυψη της πτώσης του άγνωστου αντικειμένου στο roswell στην Αμερική το 1947...
Κάποια συγκεκριμένα μέλη-που προφανώς ως άλλος mulder κατάλαβες ποια είναι- φτιάχνουν συγκεκριμένα ποστς που περνάνε υποσυνείδητα μηνύματα στους άμειρους άλλους ποστερς...ίσως και να είσαι και εσύ θύμα! αν και δεν νομίζω γιατί εσύ κατάλαβες το μεγάλο κακό που έχει στηθεί πίσω από όλα αυτά!
Κάποιοι λειπούν επηρεάζονται από τα υποσεινήδητα semantics...και είναι θέμα ημερών μέχρι να εμφανίσουν τα πρώτα συμπτώματα...
Αυτά είναι...
Σεξουαλικά προβλήματα...κυρίως πρόβλημα στύσης, υψηλή πίεση, υβρεολογία και γενικότερα κοπρολαλία, την τάση για trolling σε ιντερνετ sites καθώς και εμφάνιση πεποιθήσεων ότι το άτομο θα σώσει τον΄κόσμο ΄μέσω site γνωριμιών...
Τελικά αυτοί οι ασθενείς εισάγωνται σε συγκεκριμένα ψυχιατρικά ιδρύματα-που υπ οψιν αυτά δεν φαίνονται στον χάρτη μιας και σε αναλογία με την area 51 είναι θαμμένα κάτω από τον θεσσαλικό κάμπο- όπου εκεί κατακρατείται η περιουσία τους και τους γίνεται πλύση εγκεφάλου στην οποία εμφυτεύονται ψεύτικες αναμνήσεις...!
Στην συνέχεια και όπως έγινε και στην ταινία \"αυτοκρατoρία των λύκων\" που είναι μια γαλλική παραγωγή- τα άτομα που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου τοποθετούνται σε ψεύτικες ζωές κυρίως στο παρίσι όπου δεν έχουν ιδέα για το αληθινό παρελθόν τους παρά μόνο μέσα από περιστασιακές αναμνήσεις και την υπόνοια ότι \"κάτι δεν πάει καλά\"...
Ναι πανος12345...τα κατάλαβες όλα...! Τώρα οι ειδικοί Swat στρατιώτες μας είναι καθ\'οδόν για το σπίτι σου...ruunnn!!!
Τελικα η ρουφιανιά είναι κολλητική, έτσι Πετράν?
Καλά να πάθουμε που σου εμπιστευτήκαμε το πρότζεκτ.....
Συγγνώμηηηη...έπρεπε να τα πωωω...
Μην μου κάνετε κακό...
κλαψ
Κrino πες και εσύ κάτι με τα ροζ γραμματάκια σου
01-11-2009, 18:31 #94
ποιοι και γιατί θέλουν να κλείσει αυτό το φόρουμ;;; έλα μου ντε!!!!!!θα κάνω λίγο διαφορετικό τον τίτλο...
ποιός και γιατί θέλει να κλείσει αυτό το φόρουμ;;; και πάλι έλα μου ντε!!!!!!!
δεν θα έμπαινα στον κόπο να συνεχίσω το θέμα αλλά επειδή αναφέρθηκε το όνομά μου θα πω τα εξής
1) οδηγώ με την έγκριση του θεράποντα ιατρού μου και θα ζητήσω και έγγραφη συνέναιση από εκείνον.
2)τα φάρμακα που έπαιρνα και που παιρνω είναι καταγεγραμένα με ημερομηνίες στο βιβλιάριο συνταγογράφησης και καμμία σχέση δεν έχουν με όσα έχει παραθέσει το μέλος πανος12345
3)ναι σκέφτηκα να πάω σε δικηγόρο εφόσον θίχτηκε κατά κόρον η προσωπικότητά μου και οι ικανότητές μου.
4)δεν θα το κάνω όμως τουλάχιστον όχι ακόμα ,έχω αντοχές να δω μέχρι που θα φτάσει.δεν έχω μπει ποτέ σε αίθουσα δικαστηρίου και δεν είμαι διατεθειμένη να το κάνω τώρα τουλάχιστον από την δική μου πλευρά.
στην περίπτωση που ο χρήστης πανος12345 ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον μου τότε θα αναγκαστώ και εγώ να κάνω το ίδιο επικαλλούμενη την ίδια του την κατάθεση πως ήταν χρήστης ινδίκής κάνναβης για τουλάχιστον 20 χρόνια και πολλά ακόμα άλλα τα οποία είναι καταγεγραμένα από τον ίδιο σε αυτό εδώ το φόρουμ.....μην παρεξηγηθώ δεν απειλώ και δεν προειδοπειώ με τα παραπάνω απλά υπερασπίζομαι τον εαυτό μου....
λυπάμαι πάρα πολύ που αναγκάζομαι να γράφω τα παραπάνω ειλικρινά.....
ελπίζω και εύχομαι να λήξει το θέμα εδώ για όλους μας και από εδώ και πέρα το μόνο που θα συζητούμε να είναι πώς θα μπορούσαν να βοηθηθούν άνθρωποι μέσα από αυτό το βήμα που μας έχει δωθεί.....
για ακόμα μία φορά λυπάμαι ειλικρινά....
01-11-2009, 18:39 #95
ποιος θα σου κάνει δίωξη Λίτσα;ακούς τι κοτσάνες που πετάει;
01-11-2009, 19:27 #96
1. Κλείνω το θέμα και ταυτόχρονα αποχαιρετώ τον Πάνο.
2. Κρατώ καταρχάς ένα copy από τα μηνύματα με τις συκοφαντικές δυσφημίσεις, τις διαγνώσεις κτλ και στη συνέχεια θα τροποποιήσω τα μηνύματα που δεν είναι συμβατά με τους όρους χρήσης.
3. Θεωρώ εντελώς λανθασμένα και ενίοτε απαράδεκτα όλα αυτά τα ειρωνικά μηνύματα προς τον Πάνο. Το λάδι στη φωτιά δεν ήταν ποτέ καλός σύμβουλος σε αυτή την κοινότητα.
Ειλικρινά, και πιστέψτε με, οι δυσφημίσεις, οι προσβολές, τα ψέμματα και όλος ο βαρύγδουπος τρόπος ύπαρξης του Πανου μέσα στο φόρουμ δημιουργεί σε μένα σοβαρές δυσκολίες, \"πονοκεφαλους\", σπατάλη ενέργειας και χρόνου και ενίοτε ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα από τα παραπάνω, εν αντιθέση με τους περισσότερους που μπαίνουν σε όλη αυτή την πολεμική ατμοσφαιρα μέχρι να βαρεθούν, να κλείσουν τον υπολογιστή τους και να πέσουν ήσυχοι στο κρεβάτι τους για ύπνο.
Με διαφορετικά λόγια, \'πληρώνω\' αδρά μια ίσως ηλίθια ρομαντική ανοχή που επιδεικνύω σε κάθε Πάνο, Ονούφριο κτλ.
Θερμοπαρακαλώ όλους και φυσικά ακόμη περισσότερο όσους έχουν αναμιχθεί έντονα σε αυτή την ιστορια να μη συνεχίσουν να απευθύνονται προς τον Πάνο με ειρωνία ή με όποιο τρόπο, ειδικά από τη στιγμή που ο Πάνος έχει αποκλειστει απο το φόρουμ και δεν έχει δικαίωμα να απαντήσει.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
01-11-2009, 19:54 #97
test
01-11-2009, 19:56 #98
Originally posted by Orion
test
01-11-2009, 20:16 #99
Νικο
καλοδεχουμενη η αντιδραση σου κι ας ειναι καθυστερημενη κατα πολυ, κατα τη γνωμη μου.
και εχεις πραγματικα δικιο σε ΟΛΑ τα σημεια της κριτικης σου.
σε καλω ομως να σκεφτεις, οτι η πρακτικη αυτης της μεγαλης \"ρομαντικης ανοχης\" οπως την χαρακτηρισες, στο φορουμ, εχει οδηγησει καποια ατομα με πολυ καλο αυτοελεγχο, να επιδιδονται συνειδητα, κι οχι λογω θερμοκεφαλισμου, σε ειρωνικες αντιδρασεις ακομα και επιθετικες, διοτι η ρομαντικη αυτη ανοχη, μετατρεπει κατα καιρους το φορουμ σε ζουγκλα, καθως ο καθενας που δεχεται την επιθεση του οποιουδηποτε κακοβουλου εδω μεσα, η βλεπει καποιον πιο αδυναμο του να δεχεται επιθεση, νοιωθει απροστατευτος και αναγκασμενος να \"καθαρισει\" μονος του, μιας και η διαχειρηση θα μεινει αμετοχη στο εγκλημα...
απο την μετατροπη του τοπιου σε ζουγκλα και μετα, οι επιλογες ειναι περιορισμενες...καποιοι φευγουν, καποιοι επιτιθενται ευθεως, καποιοι ειρωνευονται, καποιοι κανουν τα παγωνια μιας και δεν ιδρωνει το αυτι τους απο οτι δεν τους αφορα προσωπικα..
αυτες ειναι οι επιλογες σε μια ζουγκλα....
τωρα, ποιο ειναι το μη χειρον απ τα παραπανω,περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα.
προσωπικα εκτιμω την ειρωνια μιας και την θεωρω ανωτερη αλλα και δυσκολοτερη και πνευματικοτερη και πιο καλαισθητη απο την υβρη, οχι οτι δεν την θεωρω επιθετικη βεβαια....
και βεβαια κανεις δεν εχει την διαθεση η λογο να επιτεθει σε μονιμως αποντα(=μπαναρισμενο),εγω οχι παντως
αυτα εκ μερους μου
με εκτιμηση
01-11-2009, 21:14 #100
IΣΩΣ ΠPEΠEI NA YΠAPΞOYN KAI AΛΛA MΠAN ΣTOYΣ EΠOMENOYΣ KAYΓAΔEΣ ΠOY ΘA EMΦANIΣTOYN, O ΠANOΣ HTAN AΦOPMH KAI AITIA ΣYΓXPONΩΣ, MEXPI NA AΛΛAΞEI TO KΛIMA. KAI ΔEN EINAI KAKO NA YΠAPXOYN KANONEΣ EIΔIKA AYTH THN EΠOXH.
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
01-11-2009, 22:13 #101
τι ειναι ολααυτο καλε??????
επεσα απο τα συννεφα ..τι απαραδεκτα πραγματα ειναι αυτα πανο12345??
αν ειιιιναι δυνατον....παιδια πραγματικα...επεσα απο τα συννεφα...
...σε οποιον δεν αρεσει το φορουν ειναι ελευθεροσ να φυγει και να μην ξαναμπει....δεν ενοχλουμε κανεναν..μην μασ ενοχλειτε.
τελοσ....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
02-11-2009, 12:19 #102
Originally posted by Remedy
σε καλω ομως να σκεφτεις, οτι η πρακτικη αυτης της μεγαλης \"ρομαντικης ανοχης\" οπως την χαρακτηρισες, στο φορουμ, εχει οδηγησει καποια ατομα με πολυ καλο αυτοελεγχο, να επιδιδονται συνειδητα, κι οχι λογω θερμοκεφαλισμου, σε ειρωνικες αντιδρασεις ακομα και επιθετικες, διοτι η ρομαντικη αυτη ανοχη, μετατρεπει κατα καιρους το φορουμ σε ζουγκλα, καθως ο καθενας που δεχεται την επιθεση του οποιουδηποτε κακοβουλου εδω μεσα, η βλεπει καποιον πιο αδυναμο του να δεχεται επιθεση, νοιωθει απροστατευτος και αναγκασμενος να \"καθαρισει\" μονος του, μιας και η διαχειρηση θα μεινει αμετοχη στο εγκλημα...
Σκεφτομαι αν δεν υπήρχε ολη αυτη η ενασχοληση με το τί ειπε ο κάθε Πανος, πώς το ειπε, γιατι το ειπε κ πώς θα του ανταπαντησει ο καθενας, ποσος χωρος θα υπηρχε ακομη ωστε να απανταει.Κ τοσο πολυ και με τετοια εμμονη.
Καταλαβαινω πως ειναι εκνευριστικο, απαραδεκτο το να απειλει καποιος ή να μιλάει ασυναρτητα ή χυδαια.Οποιοσδηποτε και αν ειναι αυτος, εγω, ο Πανος, ο Νικος, ο καθενας... Πιστευω ομως απολυτα πώς αυτο δεν ειναι δικαιολογια, ωστε να μπω κ εγω κ ο καθενας σ αυτο το παιχνιδι ή να πατησω πανω σ αυτο για ακολουθησω μια αναλογη συμπεριφορα ή εστω ειρωνικη.
Την ειρωνια δεν την θεωρω εξυπναδα, μπορει να ειναι κ σκληρη κ βιαιη. Κ απαξιωτικη.
Originally posted by Remedy
απο την μετατροπη του τοπιου σε ζουγκλα και μετα, οι επιλογες ειναι περιορισμενες...καποιοι φευγουν, καποιοι επιτιθενται ευθεως, καποιοι ειρωνευονται, καποιοι κανουν τα παγωνια μιας και δεν ιδρωνει το αυτι τους απο οτι δεν τους αφορα προσωπικα..
αυτες ειναι οι επιλογες σε μια ζουγκλα....
τωρα, ποιο ειναι το μη χειρον απ τα παραπανω,περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα.
προσωπικα εκτιμω την ειρωνια μιας και την θεωρω ανωτερη αλλα και δυσκολοτερη και πνευματικοτερη και πιο καλαισθητη απο την υβρη, οχι οτι δεν την θεωρω επιθετικη βεβαια....
Δεν πιστεύω πώς οι επιλογες ειναι περιορισμενες εξαιτιας ενος ατομου, εκτος αν επιμενουμε να βλεπουμε ενα μονο ατομο. Εκτος αν δεν βλεπουμε ποσα αλλα ατομα μπαινουν εδω μεσα καθημερινα κ τί λενε. Τί ζητανε, τί περιμενουν.
Εχοντας μπει κ εγω σε μια τετοια σκεψη αποχωρησης, απογοητευσης κ αποσυρσης απο το φορουμ αναρωτηθηκα αν ολο αυτο ειχε να κανει με τον Πανο. Ειδα καθε φορα πως αυτο δεν ειχε να κανει με τον Πανο ή τον καθε Πανο. Αλλα με δικες μου απαιτησεις απο τον χωρο αυτο κ την επικοινωνια στο μεταξυ μας. Κ βεβαια κ δικες μου αναγκες.
Αν εμεις λοιπον δεν ειμαστε ικανοι να περιφρουρισουμε ο καθενας την αξιοπρεπεια του κ τον σεβασμο του, πρωτα στον εαυτο του κ στην πορεια με τον συνομιλητη μας, ας μην περιμενουμε να το κανει κανεις αλλος για μας.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
02-11-2009, 12:54 #103
ναι καλα κυρια σοφη σοφια....
στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα λεει ο θυμοσοφος λαος.....
Η ζουγκλα υπηρχε εδω μεσα για μηνες, σημερα την ανακαλυψαμε?
η αλλιως για ποσους μηνες την καλυπταμε και εμεις νομιζαμε οτι ζουμε σε παραλια?
Μετα την κηδεια, ψελνουν πολλοι παπαδες.
02-11-2009, 15:23 #104
Ένα ζεστό χειροκρότημα...
Αναρρωτήθηκαν κάποιοι που θελουν να σπάσουν την πλάκα τους εδώ μέσα τι θέση έχει αυτή η πλάκα ως ψυχολογική υποστήριξη;
Το μόνο θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι τα μέλη που ενεπλάκησαν σε αυτή την τόσο όμορφη πλακίτσα ήταν σαφώς πολύ λιγότερα.
Το τελευταίο που θα πω είναι ότι όσοι ψάχνουν εύκολα θύματα για να κοροϊδέψουν, περνώντας έτσι ευχάριστα την ώρα τους, είτε εδώ μέσα είτε εκεί έξω, επειδή μια λαϊκή παροιμία λέει:
\"Πρόσεξε ότι κοροϊδεύεις να μην έρθει στο κεφάλι σου\",
εύχομαι ποτέ να μην έρθουν στη δυσάρεστη θέση να τους κοροϊδέψουν επειδή θα έχουν πάθει τα ίδια οι ίδιοι, ή οι αγαπημένοι τους άνθρωποι.
Ανθρώπινη ευαισθησία οφείλουμε να έχουμε όχι μόνο στον εαυτο μας και στους δικούς μας, αλλά σε κάθε άνθρωπο.
Δυστυχώς αυτό κάποιοι δεν μπορούν να το εννοήσουν, είτε γιατί δε θέλουν είτε γιατί απλά δεν μπορούν.
Απλά δεν...
.--Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
02-11-2009, 15:27 #105
3. Να αποτρεπει την τελεση αξιοποινων πραξεων οπως οι σοβαροτατες παραβασεις του ΚΟΚ απο τους χρηστες ψυχοφαρμακων οδηγους και χειριστες αυτοκινητων και μηχανηματων
ειδικά αυτό, πως μπορεί να το κάνει η διαχείρηση ενός φόρουμ? αυτό δεν είναι δουλειά της τροχαίας??
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή