Results 106 to 120 of 122
-
02-11-2009, 15:41 #106
Originally posted by claire
Originally posted by πανος12345
3. Να αποτρεπει την τελεση αξιοποινων πραξεων οπως οι σοβαροτατες παραβασεις του ΚΟΚ απο τους χρηστες ψυχοφαρμακων οδηγους και χειριστες αυτοκινητων και μηχανηματων
ειδικά αυτό, πως μπορεί να το κάνει η διαχείρηση ενός φόρουμ? αυτό δεν είναι δουλειά της τροχαίας??
λολ
Τελικά εντάξει \"φάγαν βαριά κλήση\" γνωστή και ως μπαν...
- 02-11-2009, 15:46 #107
Originally posted by anwnimi
Απλά δεν...
.-
.-
-- . -- .- .-.. .- -.- . ...
-.. . -. -... .-. .. ... -.- . .. ... .- -.- .-. ....
02-11-2009, 15:50 #108
Originally posted by krino
Απλά δεν...
.-
.-
-- . -- .- .-.. .- -.- . ...
-.. . -. -... .-. .. ... -.- . .. ... .- -.- .-. ....
μου αρέσει που δεν χάνετε το χιούμορ σας!
02-11-2009, 15:51 #109
jamais....
02-11-2009, 15:52 #110
Ένα ζεστό χειροκρότημα...
Αναρρωτήθηκαν κάποιοι που θελουν να σπάσουν την πλάκα τους εδώ μέσα τι θέση έχει αυτή η πλάκα ως ψυχολογική υποστήριξη;
Το μόνο θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι τα μέλη που ενεπλάκησαν σε αυτή την τόσο όμορφη πλακίτσα ήταν σαφώς πολύ λιγότερα.
Το τελευταίο που θα πω είναι ότι όσοι ψάχνουν εύκολα θύματα για να κοροϊδέψουν, περνώντας έτσι ευχάριστα την ώρα τους, είτε εδώ μέσα είτε εκεί έξω, επειδή μια λαϊκή παροιμία λέει:
\"Πρόσεξε ότι κοροϊδεύεις να μην έρθει στο κεφάλι σου\",
εύχομαι ποτέ να μην έρθουν στη δυσάρεστη θέση να τους κοροϊδέψουν επειδή θα έχουν πάθει τα ίδια οι ίδιοι, ή οι αγαπημένοι τους άνθρωποι.
Ανθρώπινη ευαισθησία οφείλουμε να έχουμε όχι μόνο στον εαυτο μας και στους δικούς μας, αλλά σε κάθε άνθρωπο.
Δυστυχώς αυτό κάποιοι δεν μπορούν να το εννοήσουν, είτε γιατί δε θέλουν είτε γιατί απλά δεν μπορούν.
Απλά δεν...
.-
02-11-2009, 15:54 #111
Originally posted by vince
Αναρρωτήθηκαν κάποιοι που θελουν να σπάσουν την πλάκα τους εδώ μέσα τι θέση έχει αυτή η πλάκα ως ψυχολογική υποστήριξη;
Το μόνο θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι τα μέλη που ενεπλάκησαν σε αυτή την τόσο όμορφη πλακίτσα ήταν σαφώς πολύ λιγότερα.
Το τελευταίο που θα πω είναι ότι όσοι ψάχνουν εύκολα θύματα για να κοροϊδέψουν, περνώντας έτσι ευχάριστα την ώρα τους, είτε εδώ μέσα είτε εκεί έξω, επειδή μια λαϊκή παροιμία λέει:
εύχομαι ποτέ να μην έρθουν στη δυσάρεστη θέση να τους κοροϊδέψουν επειδή θα έχουν πάθει τα ίδια οι ίδιοι, ή οι αγαπημένοι τους άνθρωποι.
Ανθρώπινη ευαισθησία οφείλουμε να έχουμε όχι μόνο στον εαυτο μας και στους δικούς μας, αλλά σε κάθε άνθρωπο.
Δυστυχώς αυτό κάποιοι δεν μπορούν να το εννοήσουν, είτε γιατί δε θέλουν είτε γιατί απλά δεν μπορούν.
Απλά δεν...
.-
Εγώ δεν κατάλαβα...να πάθει τι?
02-11-2009, 15:56 #112
Originally posted by PETRAN
Απλά δεν...
.-
02-11-2009, 16:22 #113
Originally posted by PETRAN
Απλά δεν...
.-
Ααα οκ! Τώρα κατάλαβα.
Εμ, έτσι είναι αυτά ηθελέστα και παθέστα...
02-11-2009, 16:56 #114
Απλά δεν...
.-
vince,
εννοώ αυτό που μόλις είδα ότι ανέφερε η nature σε άλλο θέμα.
Originally posted by nature
Πιστεύω ακράδαντα πως η ανθρωποφαγική ή έστω εχθρική συμπεριφορά κάποιων μελών συνέβαλλε στον εκτροχιασμό του πάνου. Γνωρίζω (χωρίς να είμαι ειδικός) πως μια κατάσταση μανίας ή και απλής εμμονής μπορεί να επιδεινωθεί αν φορτιστεί πολύ συναισθηματικά το άτομο.
Μάλλον αυτό περιμένουμε για να αποδείξουμε στους εαυτούς μας την ανωτερότητά μας, τη λογική μας, την ψυχική μας υγεία;;;;
Πραγματικά λυπηρό.
Δε σχολιάζω πλέον. Άλλωστε το σχολίασε και ο Νίκος αν και κατ\'εμέ πολύ πιο λάιτ από όσο θα έπρεπε...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
02-11-2009, 16:59 #115
Απλά δεν...
.-
vince,
εννοώ αυτό που μόλις είδα ότι ανέφερε η nature σε άλλο θέμα.
Originally posted by nature
Πιστεύω ακράδαντα πως η ανθρωποφαγική ή έστω εχθρική συμπεριφορά κάποιων μελών συνέβαλλε στον εκτροχιασμό του πάνου. Γνωρίζω (χωρίς να είμαι ειδικός) πως μια κατάσταση μανίας ή και απλής εμμονής μπορεί να επιδεινωθεί αν φορτιστεί πολύ συναισθηματικά το άτομο.
Μάλλον αυτό περιμένουμε για να αποδείξουμε στους εαυτούς μας την ανωτερότητά μας, τη λογική μας, την ψυχική μας υγεία;;;;
Πραγματικά λυπηρό.
Δε σχολιάζω πλέον. Άλλωστε το σχολίασε και ο Νίκος αν και κατ\'εμέ πολύ πιο λάιτ από όσο θα έπρεπε...
02-11-2009, 17:13 #116
Βέβαια δεν βρισκόμουν στο φορουμ όταν ο πανος έκανε εγγραφή.. δεν τον υποδέχτηκα εγώ..δεν ξέρω και ούτε θα σπαταλήσω τον χρόνο μου να δω πως του φέρθηκαν μερικοί και πως όχι. Παρα ταύτα φαίνεται πως η τρέλα δεν κάνει στάσεις σε γωνίες και γυρίζει γύρω από το ίδιο μήλο του πρωτόπλαστου..
ΥΓ1 δεν μιλάω για την ψύχωση, με την οποία παθαίνω και εγώ ψύχωση κατά καιρούς αλλά για την σκηνοθετημένη τρέλα
ΥΓ2 με τον όρο σκηνοθετημένη τρέλα μην παει το μυαλό σας σε σενάριο συνομοσιολογίας. Απλά πράγματα. Η σκηνοθεσία είναι μια πράξη. Η τρέλα με τα κριτήρια της ψυχιατρικής είναι η απραξία. Thats all.
02-11-2009, 17:36 #117
Ανώνυμη καλησπέρα σε σένα και τους υπόλοιπους. Θα συμφωνήσω μαζί σου εν μέρει. Έχω ήδη τοποθετηθεί σε απάντηση προς τον χρήστη Σαμπ, αλλά κανείς δεν έδωσε κάποια βαρύτητα, ίσως επειδή ήμουν εντελώς σαφής σε αυτό που βλέπω. Τα στρατόπεδα είναι δυο και είναι οφθαλμοφανέστατο σε μένα. Ο Πάνος χρησιμοποιήθηκε και απ\' τις δυο πλευρές. Έχω την αίσθηση ότι όσοι μπορούν και χλευάζουν ειρωνευόμενοι έναν άνθρωπο που ξεκάθαρα φαίνεται ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα και χάνει την αίσθηση του χώρου και του χρόνου, είτε αγνοούν ότι βρίσκονται σε ένα χώρο όπου αρκετοί άνθρωποι δηλώνουν ότι έχουν κάποιο ιδιαίτερο βάρος, είτε πραγματικά αδυνατούν να μπουν έστω και νοητικά στη θέση ενός ανθρώπου που υποφέρει για τον α ή β λόγο. Εγώ μένω έκπληκτη, διαπιστώνοντας ότι απ\' τη μια δηλώνουν συμπαραστάτες σε ανθρώπους με τέτοιες συμπεριφορές, κι απ\' την άλλη τον χλευάζουν. Στην πραγματική ζωή τί θα έκαναν δηλαδή; Έτσι θα τον αντιμετώπιζαν; Απ\' την άλλη, τα μέλη που προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν, δε νομίζω ότι το κάνουν από συμπόνοια, εξού και καταφέρονται εναντίων των πρώτων. Όταν συμπονάμε και συμπάσχουμε, αφήνουμε όλα τα υπόλοιπα απ\' έξω και ασχολούμαστε με αυτόν που έχει ανάγκη. Αηδίασα ολίγον τί, αλλά αυτά ακριβώς συμβαίνουν και έξω. Θα δώσω δικαιολογία μόνο σε ανθρώπους που δηλώνουν αδυναμία και αντιμετώπισαν τον χρήστη \'επιθετικά\'. Όλοι οι υπόλοιποι - κι απ\' τις δυο πλευρές - είναι αδικαιολόγητοι. Δε καταλαβαίνω γιατί δε δοκίμασε κανείς να αυτοσυγκρατηθεί και να ΜΗΝ συνεχίζει να του απαντάει. Πιθανόν - λέω εικάζοντας - μη βλέποντας ο ίδιος ανταπόκριση, κάποια στιγμή να κουραζόταν και να τελείωνε η κατάσταση. Αν μη τί άλλο, απ\' τη ζωή μου πέρασαν και περνούν ακόμη κάποιοι άνθρωποι ιδιόμορφοι, και ποτέ μα ποτέ δε προσπάθησα ούτε να τους συνετίσω με τη λογική εν ώρα κρίσης, αλλά ούτε και να τους απαξιώσω με ύβρεις και ειρωνία. Αλίμονο, αν ισχυριζόμουν ότι έτσι τους στήριξα. Αλλά όπως έχω ξαναπεί και σε άλλα θρεντς, λίγοι δυστυχώς είναι σε θέση να συνειδητοποιήσουν ότι όλα είναι για μας και μπορεί να μας χτυπήσουν την πόρτα ανά πάσα στιγμή. Λυπάμαι επίσης που βλέπω \'αντικειμενικές\' ματιές - όπως αυτή της Σοφίας στην προηγούμενη σελίδα να αντιμετωπίζονται έτσι.
02-11-2009, 20:33 #118
Πρώτον, ποιοί θέλουν να κλείσουν το φόρουμ;
Δεύτερον, δεν κατάλαβα καλά όσα διάβασα στις δύο τελευταίες σελίδες, γιατί σήμερα δεν λειτουργώ και πολύ, αλλά κατάλαβα λέτε και κάποια υπονοούμενα και για τους άλλους που έγραψαν στo forum.
Τρίτον, εδώ είναι ένα φόρουμ πιστεύω για να γράφουμε ο καθένας ότι θέλει εκτός από διαγνώσεις και προκλητικά πράγματα δεν νομίζω ότι υπάρχει περιορισμός στο πόσα μηνύματα θα γράψουμε!!!!!!Αν είναι δυνατόν.
Και τέλος ήθελα να πω και κάτι άλλο σημαντικό αλλά το ξέχασα, άμα το θυμηθώ θα το γράψω. Συμφωνώ με ανώνυμη πάντως σε γενικές γραμμές.
02-11-2009, 22:28 #119
Θέλει ο φασίστας να χαρεί κι ο ουμανισμός δεν τον αφήνει.Τι έγινε;
\'Επεσε στο τραπέζι και το ζήτημα του δικαιώματος των ψυχικά ασθενών στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι;Μπράβο Κωσταλέξι.
Ξέρετε εσείς καμία ψυχική νόσο που να έχει ως σύμπτωμα το ρατσισμό;Ή καμία μετενσάρκωση των αντίθετων σε διαγραφές σε ιντερνετικούς Δαλάι Λάμα;Mήπως καμιά φορά και οι πλατείες μυρίζονται τον εκάστοτε wannabe Λεό Μπουσκάλια με το μαστίγιο με τις εφτά ουρές και αρνούνται να πέσουνε στη λούμπα όταν δούνε να μεταπηδάει εύκολα από το \"φιλενάδα\" στο\"ακαταλόγιστο των ψυχικά ασθενών\";
Τι μου λέτε...Στεναχωρέθηκα βραδιάτικα και θα μου φύγει το ρίμελ.
Αυτοκριτική δε σημαίνει επίσης είμαι αυτός και σ\'όποιον αρέσω.Αυτοκριτική σημαίνει με βάζω κάτω και με χτυπάω σα χταπόδι.Αλλιώς με ραντίζω με ροδόνερο και με δαφνοστεφανώνω.Πήξαμε στον ουμανισμό αλλά διανθισμένο με κωφότητα κατά τόπους."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
02-11-2009, 22:55 #120
Anwnimi, και εγώ χλεύασα τον πανο (μιλάω για λογαριασμό δικό μου.. οι υπόλοιποι ας πουν την δική τους εκδοχή). Όμως εκείνος με χλεύασε πρώτος και το συνέχιζε με πολλά και διάφορα .. εμμέσως η πλαγίως ή όπως αλλιώς θες. Τι δεν καταλαβαίνει η νατουρ ή εσύ σε αυτό το πολύ απλό παράδειγμα φυσιολογικής αντίδρασης...?
Το πως τον χλεύασες εσύ δεν το είδα -πραγματικα- είναι τόσες αμέτρητες αυτές οι σελίδες πλέον στο φόρουμ (κοίτα δικαίως να βγεις από τα ρούχα σου γιατί ακούγονταν εξωφρενικά πράγματα).
Δεν ξέρω αν ήταν ο τρόπος σου ίδιος με τον τρόπο που διάβασα σε κάποιες σελιδες -εσύ μπορείς να το κρίνεις άλλωστε- που πραγματικά ήταν συστηματική τροφοδότηση του εκτροχιασμού...
Θα περιοριστώ να πω μόνο πως ελπίζω κάποια μέρα να μπορέσει να \"δει\"...
και όχι μόνο αυτός, πολλοί από εμας,
λίγο παραπέρα.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση