Results 61 to 75 of 122
-
01-11-2009, 15:25 #61
Originally posted by Θεοφανία
Originally posted by PETRAN
Originally posted by Θεοφανία
Originally posted by PETRAN
Λοιπόν πρέπει να τελειώσει αυτό το αστείο και να πέσουν τα bans η διαχείριση του φορουμ καταντάει αστεία πλεον.
NIKOSSSDDDDDD ένα μπάνιο για τον κύριοοοο πάνος12345 παρακαλώωω
Ευχαρίστως ! Αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση θέλει ολόκληρο φράγμα να ανοίξεις...
Εχω καλό εκτόπισμα...ντοντ γουορι
και οι φωκιες εχουν,
μην μου πεις οτι εχεις και μουστακια?
- 01-11-2009, 15:25 #62
ζητω να ασκησω τα συνταγματικα μου δικαιωματα συμμετοχης σε αυτο το φορουμ στο οποιο εχουν ηδη επιβεβαιωθει οι υποψιες μου απο την διαχειρηση, οτι λειτουργει παρανομο κυκλωμα διακινησης ασθενων σε ιδιωτικα ιατρεια μεσω γιου του !
καθημερινα οι κυκλοι αυτοι προσπαθουν να μου σπασουν τα νευρα για να εγκαταλειψω το φορουμ προκειμενου να συνεχισουν αγερωχα και χωρις ιχνος της ευθυνης τους
την καταισχυντη πραξη να παρακαμπτουν το ΕΣΥ και το περιβλημα του κρατους για την αντιμετωπιση των ψυχικων νοσηματων , βριζνοντας με συστηματαικα μεθοδικα και οργανωνοντας αλλους σε αυτη την αναδρη επιθεση για να υποβαθμισουν την καταγγελια μου
01-11-2009, 15:27 #63
Originally posted by πανος12345
Originally posted by krino
Το φορουμ η θα λειτουργησει στα πλαισια των νομων της Πολιτειας η θα κλεισει !
βρε πανο! βρε πανο!
φαντασου ομως να ερθει που λεει ο λογος η πολιτεια και να σου πει,
κυριε εδω ειναι ολα νομιμα....
ε οσο να ναι, θα ειναι ηττα ε?
τοτε κρινε ειναι η ιδια η Πολιτεια αρρωστη και θα την αποκαλυψω εγω στους πολιτες της !
ναι αλλα αμα κατρευσει το ποινικο μερος, δεν εχουν νοημα οι μυνησεις και τα κλεισιματα.... για αυτο το λεω....
ξερεις οταν στηνεις μια δικη, δεν θεωρειται δεδομενο οτι θα την κερδισεις κιολας.
ασκωντας τα συνταγματικα μου δικαιωματα της συμμετοχης σε διαλογο και της ψυχολογικης υποστηριξης ψυχικα ασθενων εδω μεσα ?
μηπως εννοεις οτι καποιοι δεν κανουν καλα την δουλια τους στο ελεγχο της παραβατικοτητας της συμεριφορας οσων με βριζουν απο την πρωτη μερα που μπηκα εδω για να προσφερω τις υπηρεσιες μου εθελοντικα χωρις κανενα οφελος ?
οταν αναφερεις για μυνηση, πας να στησεις δικη.
Αυτο εννοω.
Και επισης εννοω οτι ενδεχωμενα να μην ερθουν ετσι οπως τα ελπιζεις.
Τεσπα, εκανες οτι νομιζες,
οποτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να περιμενεις και να σταματησουμε τις αναφορες ενθεν και ενθεν.
01-11-2009, 15:27 #64
νικος με την σιλια παλι εκδρομη πηγαν.
δεν ακουω την σκουπα....
01-11-2009, 15:29 #65
Originally posted by Remedy
νικος με την σιλια παλι εκδρομη πηγαν.
δεν ακουω την σκουπα....
δεν εχεις σπιτι σου σκουπα?
για βαλε την μπροστα να ακους κατι.....
01-11-2009, 15:43 #66
ο ανθρωπος ειναι εκτος πραγματικοτητας οσο του απαντατε τοσο παιρνει τροφη και αραδιαζει οτι του κατεβαινει απο το αρρωστημενο του μυαλο
Dum spiro spero (?)
01-11-2009, 15:43 #67
οι μασκες πεφτουν φυση ....
καταλαβαινω την επιθυμια σου να σταθεις εξω απο τα φαινομενα σηψης που πεφτουν σαν βροχη καθημερινα σχεδον, αλλα η τακτικη του νικου δεν βοηθαει στην αποσυμφοριση της εντασης .... συνεχιζουν καθημερινα παρα τις οποιες εκκλησεις να με προκαλουν παντου οι 3 \"κυριες \" τις οποιες ζητω τα στοιχεια τους για να υποβαλω μηνυσεις για σπιλωση της προσωπικοτητας μου μεθοδικη συστηματικη και οργανωση ψυχικα ασθενων μεσω γιου του για ολα τα παραπανω ποινικα αδικηματα ....
Δεν θα φυγω αν δεν γινει σεβαστο το δικαιωμα της προστασιας της προσωπικοτητας μου στο φορουμ και αν δεν μπορει να το κανει ο νικος ας το κλεισει !
Σου εχω ξαναπεί Πάνο να σκέφτεσαι πριν γράψεις αρλούμπες.Ο παπαδόπουλος έπεσε εδώ και πολλά χρόνια δεν το έμαθες ακόμη;
01-11-2009, 15:43 #68
γιατι αληθεια κανεις σας δεν μπαινει στην ουσια του σχολιου ?
μπορει ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης να γινεται χωρος εκθεσης καθε παρανομης δραστηριοτητας , σκεψης , παρομησης και να μην υπαρχει μια υπευθυνη , λογικη και νομιμη τοποθετηση των μελων η της διαχειρησης ?
οχι και καθε παρομοιο ποστ θα επρεπε να διαγραφει αφου υπαρξει ικανοποιητικη αιτιολογηση και ενημερωση
Ειναι παρανομη η η οχι η οδηγηση αυτοκινητου υπο την επιρεια ψυχοφραμακων ?
ειναι και το ποστ θα επρεπε να εχει διαγραφει
Ειναι παρανομη η οχι η οδηγηση αυτοκινητου απο ατομα που εχουν παραισθησεις η ψευδαισθησεις ?
Ειναι παρανομη η οχι η εκτεταμενη κινδυνολογια κατα του εμβολιου του Παγκοσμιου Οργανισμου Υγειας ιδιως μαλιστα
σε ενα χωρο με την συμμετοχη ατομων με μειωμενη αντιληπτικη ικανοτητα και γνωσεις σχετικα με την ιατρικη ?
Ειναι επικινδυνη και αντιθεραπευτικη η παρορμηση για ενταξη σε οργανωμενη ομαδα σχιζοφρενων , κατα της κοινωνικης φοβιας και του αποκλεισμου τους ?
Προυποθετει η οχι την αποδοχη της αρρωστειας και αυτο δεν θα εχει ολεθριες συνεπειες στην προσπαθεια του καθε ενος για κοινωνικη επανενταξη ?
Γιατι επιτιθεστε λοιπον σε εναν που απλα τα καταγραφει και τα απαντα οπως οφειλε να κανει η διαχειρηση και η Πολιτεια ?
01-11-2009, 15:45 #69
ο ανθρωπος ειναι εκτος πραγματικοτητας οσο του απαντατε τοσο παιρνει τροφη και αραδιαζει οτι του κατεβαινει απο το αρρωστημενο του μυαλο
Dum spiro spero (?)
01-11-2009, 15:51 #70
Το φορουμ η θα λειτουργησει στα πλαισια των νομων της Πολιτειας η θα κλεισει !
βρε πανο! βρε πανο!
φαντασου ομως να ερθει που λεει ο λογος η πολιτεια και να σου πει,
κυριε εδω ειναι ολα νομιμα....
ε οσο να ναι, θα ειναι ηττα ε?
τοτε κρινε ειναι η ιδια η Πολιτεια αρρωστη και θα την αποκαλυψω εγω στους πολιτες της !
ναι αλλα αμα κατρευσει το ποινικο μερος, δεν εχουν νοημα οι μυνησεις και τα κλεισιματα.... για αυτο το λεω....
ξερεις οταν στηνεις μια δικη, δεν θεωρειται δεδομενο οτι θα την κερδισεις κιολας.
ασκωντας τα συνταγματικα μου δικαιωματα της συμμετοχης σε διαλογο και της ψυχολογικης υποστηριξης ψυχικα ασθενων εδω μεσα ?
μηπως εννοεις οτι καποιοι δεν κανουν καλα την δουλια τους στο ελεγχο της παραβατικοτητας της συμεριφορας οσων με βριζουν απο την πρωτη μερα που μπηκα εδω για να προσφερω τις υπηρεσιες μου εθελοντικα χωρις κανενα οφελος ?
οταν αναφερεις για μυνηση, πας να στησεις δικη.
Αυτο εννοω.
Και επισης εννοω οτι ενδεχωμενα να μην ερθουν ετσι οπως τα ελπιζεις.
Τεσπα, εκανες οτι νομιζες,
οποτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να περιμενεις και να σταματησουμε τις αναφορες ενθεν και ενθεν.
Πριμενω την προστασια που εχω ζητησει απο τους υπευθυνους του σαιτ πριν το ζητησω σαν υστατο μεσο απο την Πολιτεια με ολες τις νομιμες συνεπειες επακολουθησουν ...
01-11-2009, 15:52 #71
Κρινο επανέφερε τον Πάνο σε τάξη με γιου του
01-11-2009, 15:54 #72
...Τελικά δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά ο κ. Πάνος12345, \"παίζει\" όλο το φόρουμ στα δάχτυλα...
Όπου ένα θέμα που ανοίγει ο ίδιος για να πυροδοτήσει εντάσεις μεταξύ των μελών, φτάνει στη παρακμή και φθίνει φυσιολογικά, γιατί , ό,τι υπήρχε για να ειπωθεί προς εκτόνωση, έχει πια ειπωθεί, ανοίγει άλλο θέμα που με κατάλληλες εκφράσεις που προσβάλουν,λοιδωρούν και απαξιώνουν, εξωθεί όλους όσους συμμετέχουν, αντιπαθούντες / συμπαθούντες, να περιπλέκονται εκ νέου σ\' ένα γαϊτανάκι στείρων αντιπαραθέσεων και πάει λέγοντας.
Ο κ. Πάνος12345, έχει \"διαγνώσει\" το κλίμα εμπάθειας μεταξύ συγκεκριμένων προφίλ και ξέρει πια καλά, πως με εμβόλιμα κάποια ποσταρίσματα που θα συντηρούν την \"φωτιά\" , θα κλιμακώσει την πολεμική και την ένταση που αναπτύσσεται για να μπορέσει έτσι να φτάσει στο στόχο του....
Είναι μια προφανής τακτική που παρασύρει σε παγίδα όλα τα υπόλοιπα μέλη, μηδενός εξαιρουμένου....
Η επίκληση νομοφανών επιχειρημάτων, είναι αν μητι άλλο προσβολή στη νοημοσύνη όλων όσων ατυχώς διαβάζουν παραληρήματα χωρίς ειρμό και συγκρότηση, ποσταρίσματα μ\' ένα και μόνο σκοπό.
Την παρακμή του φόρουμ.....
οι μασκες πεφτουν φυση ....
καταλαβαινω την επιθυμια σου να σταθεις εξω απο τα φαινομενα σηψης που πεφτουν σαν βροχη καθημερινα σχεδον, αλλα η τακτικη του νικου δεν βοηθαει στην αποσυμφοριση της εντασης .... συνεχιζουν καθημερινα παρα τις οποιες εκκλησεις να με προκαλουν παντου οι 3 \"κυριες \" τις οποιες ζητω τα στοιχεια τους για να υποβαλω μηνυσεις για σπιλωση της προσωπικοτητας μου μεθοδικη συστηματικη και οργανωση ψυχικα ασθενων μεσω γιου του για ολα τα παραπανω ποινικα αδικηματα ....
Δεν θα φυγω αν δεν γινει σεβαστο το δικαιωμα της προστασιας της προσωπικοτητας μου στο φορουμ και αν δεν μπορει να το κανει ο νικος ας το κλεισει !
Απεχθέστατο και αλγεινό, για όσους συνανθρώπους μας έχετε λοιδωρήσει, απαξιώσει, μειώσει και πληγώσει μέσα σ\' αυτό το φόρουμ....
Η απορία μου δεν έχει να κάνει με εσάς, σας είπα και χτες...
Για μένα είσαστε πλέον πάρα πολύ προβλέψιμος...
Η απορία μου αφορά ωστόσο τον Κρίνο και την nature, που στο όνομα ανούσιων εμπαθειών του παρελθόντος, συνεχίζουν να μην λένε τίποτε για την ταμπακέρα.
Κι όπου ταμπακέρα είναι ο χαφιεδισμός και το ρουφιανιλίκι..
Η απαίτηση για κανόνες επικοινωνίας με αρχές του μεσαίωνα - όπως η κατάργηση των προσωπικών μηνυμάτων..
Η απαξίωση της Λίτσας - ενός προφίλ που ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα στην κοινότητα...
Οι χαρακτηρισμοί και η λοιδωρία προς τον vince, μια ευγενική και σοβαρή παρουσία στο χώρο με μηδενική επιθετικότητα ,
Η συκοφάντηση της Γιώτας για σκευωρία με u2u προς τη πανικούλα. για να βρίζει τον θεματοθέτη !!!...
(Αλήθεια πως μπορεί να στοιχειοθετηθεί μια κατηγορία εις βάρος κάποιου, με υποτιθέμενα u2u που ..δεν υπάρχουν πια, από ένα άτομο που κατασκεύασε στο πρόσφατο παρελθόν χαλκευμένα μηνύματα για να συκοφαντήσει τον Κρίνο και ενέπαιζε ένα ολόκληρο φόρουμ επί 9 σελίδες παριστάνοντας πως είναι.. έγγυος ?)
Για όλα τα παραπάνω , αναρωτιέμαι Κρίνο και nature..
Δεν υπάρχει το θάρρος να πούμε τη γνώμη μας, αγνοώντας το γεγονός πως μπορεί αυτή να ταυτίζεται με το κοινό δημόσιο αίσθημα ?
Ας πάμε και με τη πλέμπα μια φορά βρε αδελφέ...
Εκτός αν ταυτίζουμε τις απόψεις μας με τις πρακτικές του χαφιέ .....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
01-11-2009, 15:55 #73
Originally posted by Helena
εγκαλωντας την στην ταξη , η να μου δωσει τα στοιχεια και αυτης της κυριας για να προχωρησω στην μυνητηρια αναφορα
01-11-2009, 15:56 #74
ζητω να ασκησω τα συνταγματικα μου δικαιωματα συμμετοχης σε αυτο το φορουμ στο οποιο εχουν ηδη επιβεβαιωθει οι υποψιες μου απο την διαχειρηση, οτι λειτουργει παρανομο κυκλωμα διακινησης ασθενων σε ιδιωτικα ιατρεια μεσω γιου του !
καθημερινα οι κυκλοι αυτοι προσπαθουν να μου σπασουν τα νευρα για να εγκαταλειψω το φορουμ προκειμενου να συνεχισουν αγερωχα και χωρις ιχνος της ευθυνης τους
την καταισχυντη πραξη να παρακαμπτουν το ΕΣΥ και το περιβλημα του κρατους για την αντιμετωπιση των ψυχικων νοσηματων , βριζνοντας με συστηματαικα μεθοδικα και οργανωνοντας αλλους σε αυτη την αναδρη επιθεση για να υποβαθμισουν την καταγγελια μου
Πανος12345...
...είρθε η \'ωρα να μάθεις την αλήθεια...
Δεν διακινούνται απλά ασθενείς...
εδώ δημιουργούνται!
Μάλιστα!
Αυτό το site...που όπως κατάλαβες πανέξυπνο πουλί δεν είναι τόσο \"αθώο\"...είναι το αποτέλεσμα του άρρωστου πειράματος μιας ομάδας ψυχολόγων που κάναν σε συνεργασία με το FBI, τους ροδόσταυρους και την Αμερικανικη \"Majestic-12\", την οργάνωση που πείρε μέρος στην συγκάλυψη της πτώσης του άγνωστου αντικειμένου στο roswell στην Αμερική το 1947...
Κάποια συγκεκριμένα μέλη-που προφανώς ως άλλος mulder κατάλαβες ποια είναι- φτιάχνουν συγκεκριμένα ποστς που περνάνε υποσυνείδητα μηνύματα στους άμειρους άλλους ποστερς...ίσως και να είσαι και εσύ θύμα! αν και δεν νομίζω γιατί εσύ κατάλαβες το μεγάλο κακό που έχει στηθεί πίσω από όλα αυτά!
Κάποιοι λειπούν επηρεάζονται από τα υποσεινήδητα semantics...και είναι θέμα ημερών μέχρι να εμφανίσουν τα πρώτα συμπτώματα...
Αυτά είναι...
Σεξουαλικά προβλήματα...κυρίως πρόβλημα στύσης, υψηλή πίεση, υβρεολογία και γενικότερα κοπρολαλία, την τάση για trolling σε ιντερνετ sites καθώς και εμφάνιση πεποιθήσεων ότι το άτομο θα σώσει τον΄κόσμο ΄μέσω site γνωριμιών...
Τελικά αυτοί οι ασθενείς εισάγωνται σε συγκεκριμένα ψυχιατρικά ιδρύματα-που υπ οψιν αυτά δεν φαίνονται στον χάρτη μιας και σε αναλογία με την area 51 είναι θαμμένα κάτω από τον θεσσαλικό κάμπο- όπου εκεί κατακρατείται η περιουσία τους και τους γίνεται πλύση εγκεφάλου στην οποία εμφυτεύονται ψεύτικες αναμνήσεις...!
Στην συνέχεια και όπως έγινε και στην ταινία \"αυτοκρατoρία των λύκων\" που είναι μια γαλλική παραγωγή- τα άτομα που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου τοποθετούνται σε ψεύτικες ζωές κυρίως στο παρίσι όπου δεν έχουν ιδέα για το αληθινό παρελθόν τους παρά μόνο μέσα από περιστασιακές αναμνήσεις και την υπόνοια ότι \"κάτι δεν πάει καλά\"...
Ναι πανος12345...τα κατάλαβες όλα...! Τώρα οι ειδικοί Swat στρατιώτες μας είναι καθ\'οδόν για το σπίτι σου...ruunnn!!!
01-11-2009, 15:57 #75
Κρινε , η μυνηση ειναι το υστατο μεσο προστασιας της προσωπικοτητας ενος ανθρωπου οταν βεβηλωνεταιμεθοδικα συστηματικα και οργανωμενα μεσα σε ενα χωρο δημοσιας προβολης ...
Πριμενω την προστασια που εχω ζητησει απο τους υπευθυνους του σαιτ πριν το ζητησω σαν υστατο μεσο απο την Πολιτεια με ολες τις νομιμες συνεπειες επακολουθησουν ...
Πανο,
αλλο να περιμενεις και αλλο να επιβαλεις.
Θα σου πω λοιπον οτι κανεις εδω μεσα δεν ειναι τυφλος, κυριως δε ο αντμιν.
Μην το επαναλαμβανεις,
δειχνεις οτι ολοι σου οι συνομιλητες ειναι χαζοι.
Ας το τερματισουμε εδω λοιπον.
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία