ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Member

ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ....

Member
    :P ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?????

Senior Member
    ειναι ομορφο που εισαι χαρουμενος

και εγω ειμαι χαρουμενη αλλα οχι για πρωτη φορα

καλο μεσημερι σχιζοφρενικ25
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Banned
    Χαρούμενε, θα φτιάξω ένα θεματάκι για να χαρούμε όλοι μας, όσοι παίρνουμε αντιψυχωτικά - αντικούκου.

Member
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΗ ΨΥΧΙΚΗ ΣΟΥ ΥΓΕΙΑ Η ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΚΟΥ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ:D

Banned
    Τη ψυχική μου υγεία δεν την βρίσκω με ναρκωτικά (είναι κάτι ψεύτικο άλλωστε αφού στην ουσία δεν εκφράζονται τα αληθινά συναισθήματα), αντιθέτως είναι πολύ δύσκολο να βγεις μέσα από ένα λούκι που άθελα σου έμπλεξες.

Senior Member
    Σιγα βρε libpa ποιος τους χεζει αυτους.. δε πανε να παθουν αλτσχαϊμερ..

Senior Member
    Λολ, την χαρά του μπήκε να μειραστεί το παιδί και έφαγε πακέτο :P:P:P

Μπράβο ex-schizophrenic25! Μπράβο, μακάρι ο δρόμος να είναι ομαλός από εδώ και πέρα (και θα είναι!) και να κάνεις ότι θέλεις! Πάλι μπράβο φίλε

Senior Member
    Μπράβο κι από μένα.:)Είναι σημαντικό που θέλησες να το μοιραστείς μαζί μας,τα αισιόδοξα μηνύματα πάντα ανεβάζουν την ψυχολογία και κάνουν και ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις στη ζωή τους να παίρνουν δύναμη για συνέχιση της προσπάθειας και αναζήτηση της ισορροπίας.Νά\'σαι καλά.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Και εγω λεω ενα μπραβο και να εισαι παντα καλα !!
    Μονο μια συμβουλη , απο εμενα που το εχει παθει , μη τα κοψεις καλυτερα ποτε τα φαρμακα..
    Τοσοι και τοσοι παιρνουν φαρμακα για κατι..

Senior Member
    Χεχε μπραβο και απο μενα και αν εισαι και 25 οπως δειχνει το ονομα σου και το ξεπερασες απο τωρα ετοιμασου για μια φουλ ζωη γεματη συγκινησεις:)
    Never give up the fight.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    μπραβο schizophrenic! συνεχισε ετσι ;-]

Member
    σε ευχαριστω που το μοιραστηκες schizophrenic25 ολοψυχα ευχομαι τα καλυτερα!!!! μακαρι και αλλα παιδια που νιωθουν καλυτερα να το λεγαν πιο συχνα να ανεβουν και οι υπολοιποι!

Senior Member
    Συγχαρητήρια κ απο μένα κ ειλικρινά εύχομαι να ξεπεράσουν όλοι όσοι έχουν προβλήματα ψυχικής υγείας το συντομότερο, δεν θέλω να στα θυμίζω πάλι αλλα επειδή φοβάμαι μήπως έχω ΣΦ κ εγώ θα σου ήταν εύκολο να μου περιγράψεις πώς νοιώθεις όταν έχεις αυτη την ασθένεια? Και στην αρχή κ στην εξέλιξη της. Ευχαριστώ θερμά κ πάλι μπράβο σου!