Results 151 to 165 of 222
-
04-11-2009, 02:50 #151
Θα σε παρακαλέσω να μην αναφεέρεις ξανά το όνομά μου ας κοιτάξει ο καθένας τις δικές του ευθύνες ,προσωπικά δεν ασχολούμαι ξανά με κοκορομαχίες μπήκα για συγκεκριμένους λόγους,δέχομαι να εκτιμησει ο Νίκος την στάση μου, εσύ νατσούρ δικηγόρος του εαυτού σου γίνε και να μην απαντάς επιλεκτικά.Αρκετούς χαρακτηρισμούς μου έχεις χρεώσει χωρίς πιστεύω να υπάρχει λόγος. ΄Μπήκα να βρώ συμπαράσταση σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για μένα και να πω την άποψή μου εαν κάτι γνωρίζω.Ο καθένας μπορεί να έχει την δική του γνώμη.Προσεξε και εσύ την συμπεριφορά σου και τους χαρακτηρισμούς σου οσον αφορά εμένα.Δεν υπάρχει τίποτε άλλο να πούμε εξ άλλου δεν μπορούν όλοι να συμφωνούν τουλάχιστον ας μην προκαλούν.Τέλος ελπίζω να επικρατήσει η λογική και όχι ο εγωϊσμός ποιός θα πει την καλύτερη ατάκα.Ελπίζω να γίνει το φόρουμ εκείνο που μπήκα και βρήκα συμπαράσταση και αισθάνθηκα ότι έχω ανθρώπους που με καταλαβαίνουν.Τέλος δεν υπάρχει τίποτε άλλο να πούμε.Ας επικεντρωθούμε στον άνθρωπο που υποφέρει που ζητάει συμπαράσταση.
- 04-11-2009, 03:14 #152
Στο συγκεκριμένο θρεντ δεν φαντάζομαι να μπήκες για να ζητήσεις βοήθεια ούτε συμπαράσταση. Σου θυμίζω πως μπήκες:
Originally posted by giota
Απλά μια επίσκεψη σε ειδικό χρειάζεται γιατί είναι φανερό ότι έχει πρόβλημα και δεν θέλει να το παραδεχτεί.δεν μιλά μονίμως ειρωνεύεται απευθύνομαι στους υπόλοιπους και όχι στον ιδιο
Δεν σε κάλεσε κανείς στο θρεντ. Μπήκες για να πείς πόσο αντιπαθές σου είναι το μέλος που είχε ανοίξει το θρεντ. Κρίμα γιατί το συγκεκριμένο μέλος είχε δεχτεί μια απρόκλητη επίθεση από έναν ουρανοκατέβατο …..κνουλπ, αλλά αντί να σε θορυβήσει μάλλον σου έδωσε ικανοποίηση. Όπως και οι προσβολές των Α. Κ. Ο.
Μέχρι να το πάρει απόφαση ότι δεν μπορεί να έχει δίκιο και όλοι οι άλλοι να είναι λάθος και ότι οι ειρωνίες τον κάνουν αντιπαθή
Θεωρείς ότι ο κρινο καταλαβαίνει απο ευγένεια;μήπως προκαλεί;
Τέλος, λυπάμαι γιώτα αλλά δεν είδα κανέναν να σε προκαλεί στο παρόν θρεντ. Επαναλαμβάνω πως μόνη σου ήρθες και μάλιστα με σκοπό την επίθεση.
Καλή σου νύχτα
04-11-2009, 03:17 #153
NATURE ΠOY HΣOYN OTAN ANOIΞE TO EIPΩNIKO TOΠIK ΓIA THN ΘEOΦANIA ΠOY AΠOYΣIAZEI? ΠOΛY ANTPIKIA ΠPAΞH.
ΠOY HΣOYN OTAN YΠONNOOYΣE OTI EIMAI O OBORO, OTAN MAΛΛΩNE ME THN ΘEOΦANIA KAI AΦHNE ΠANTA YΠONNOOYMENA ΓIA MENA ΩΣTE NA MΠΩ ΣTON KAYΓA KAI NA ΦANEI ΛIΓO KAI AYTOΣ? OTAN ΣTHN ΠEPIBOHTH ΠΛAKA AΦHNE YΠONNOOYMENA KAI ΓIA MENA?
TO ΞEPEIΣ ΠΩΣ HTAN ΣXEΔON EΞAΦANIΣMENOΣ AΠO TO ΦOPOYM ΓIA 2 XPONIA KAI EΠANAΔPAΣTHPOΠOIHΘHKE OTAN ΓPAΦTHKAME EΓΩ ME THN ΘEOΦANIA KAI ETPEXE ΠIΣΩ AΠO KAΘE MAΣ ΠOΣT ΩΣTE NA ΦAINETAI?
ΣTAMATA EΠITEΛOYΣ NA BΛEΠEIΣ MONO OTI ΣE ΣYMΦEPEIΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
04-11-2009, 03:17 #154
Originally posted by nature
Originally posted by PETRAN
Νature...άλλο άτομο με προβλήματα προφανώς δεν νομίζω να είχε τη δύναμη η/και το λόγο να σπαταλήσει τόσο χρόνο και δυνάμεις σε ένα τέτοιο εικονικό ανευ-ιδιαίτερης-αιτίας πολέμο...
Τώρα μην παρουσιάζεις τον κρινο λες και είναι το αθώο κοριτσάκι με τα σπίρτα που κατα-κακοποιήθηκε από όλους τους άξεστους του e-psychology γιατί δεν είναι έτσι. Το άτομο (αντε-)επιτέθηκε με όσο μεγάλη μανία-αν όχι μεγαλύτερη- του επιτέθηκαν. Επίσης έχει αρχίσει θρεντς πολέμου εδώ πέρα που όπως φαίνεται δεν είχαν κανένα ιδιαίτερο άλλο λόγο ύπαρξης πέρα από τον πόλεμο και την εικωνική vendetta...δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο γιατί άνοιξε ολόκληρο ειρωνικό θρεντ για άτομο που έφυγε ταξίδι...και σήμερα ανοίγει αυτό για ένα άγνωστο εντελώς νικ που του ποσταρε μια χούφτα ειρωνικών ποστς σε ένα άλλο θέμα. Δεν είναι η αθώα περιστέρα, αντιθέτως. Γι\'αυτό του επιτέθηκαν όλοι σφοδρά. Ηθελέστα και παθέστα όπως έχω ξαναπεί.
Σε είχα για πιο έξυπνο. Τόσο ώστε να μπορείς να καταλάβεις την ασχήμια του ψυχολογικού πολέμου που κρύβει μια ομαδική επίθεση. Επειδή άλλωστε είσαι και του επαγγέλματος.
Καλή σου νύχτα.
Πρώτα από όλα δεν είμαι ψυχολόγος φύση. Ένα πτυχίο έχω και αυτό δεν με κάνει κλινικό η συμβουλευτικό ψυχολόγο υπάρχουν άλλωστε και άλλες ειδικότητες αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Δεύτερον δεν δίνω μία για του τι με θεωρείς, αλλα΄το γεγονός ότι το πέρασες κατευθείαν στην προσωπική επίθεση (ad hominem) ονομάζοντας με έμμεσο τρόπο την σχολή που έχω τελειώσει και αφήνοντας υπονοούμενα (η φύση σου είναι γλοιώδης?)πάει να πει ότι άλλος μάλλον δεν είναι τόσο έξυπνος...και ναι μιλάω για σένα, σε αντίθεση με σένα και με τα quote που έκανες με τα δήθεν \"ότι έχουμε να πούμε το λέμε στα ίσα\"
και τρίτον, οι \"μαζικές επιθέσεις\" όπως θες να το τραγικοποιείς, που το κάνεις να ακούγεται σαν την άδικη εσταύρωση ενώς αθώου μεσσία ενώ μιλάμε απλά για επιθέσεις κάποιων μελών σε ένα μέλος που τους επιτίθεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, δεν είνα τίποτα άλλο από τα τυπικά flame-wars που παίρνουν μέρος οι \"θερμοκέφαλοι\"...και πιστεύω ότι αυτοί που έχουν όρεξη για flamming...και που το ανταποδίδουν με ένα εξίσου σκληρό flamming δεν είναι σε καμιά περίπτωση \"αθώα θήματα\" απλά, αλλά στρατιώτες στην πρώτη γραμμή τρου πολέμου. Είναι απίθανο τώρα ξαφνικά μερικά μέλη του e-psychology να μετατράπηκαν εν μια νυκτί στα ζομπι της νύχτας των ζωντανών νεκρών που θέλουν σώνει και καλά να κατασπαράξουν ένα μέλος χωρίς λόγο και αιτία. Οποιοσδήποτε θα στοχοποιούνταν αν άνοιγε ολόκληρα προκλητικά και ειρωνικά θρεντς. Σκέψου λίγο γιατί γίνεται όλο αυτό με το βουκολικό μυαλό σου.
04-11-2009, 05:49 #155
Μπορώ να σου απαντήσω ποστάροντας όσα έχεις πεί για μένα για τα κοσμιτικά επίθετα που με στόλισες για λόγια που διαστρέβλωσες για αναπάντητες ερωτήσεις αλλά δεν αξίζει τον κόπο γιατί θα αγορεύσεις πάλι.Κάνε την αυτοκριτική σου και καμμία αναφορά στο πρόσωπό μου δικηγορε.Τέλος
04-11-2009, 09:12 #156
Originally posted by NikosD.
Αυτό λοιπόν που με θλίβει δεν είναι η ένταση. Είναι η παρατεταμένη ένταση. Είναι η ένταση άνευ ορίων. Κι αυτό το πράγμα δεν αφαιρεί κάτι από τον νικοςδ. Αισθάνομαι όμως ότι αφαιρεί από τον καθένα που εμπλέκεται.
Και δεν εννοώ πως αφαιρεί κάτι από την εικόνα του. Εννοώ ότι αφαιρεί κάτι από την ΑΥΤΟεικόνα του και από την καλή του ενέργεια που τόσα χρόνια με περισσή διάθεση χάριζε στους άλλους.
Που να πάρει η ευχή, δεν υπάρχει τρόπος να ξανα ζεστάνουμε τις ψυχές μας?
Ας ελπίσουμε κάτι να ζεστάνει τις τόσες ανθρώπινες ψυχές που τρώγονται μεταξύ τους μέσα απο μια εικονική πραγματικότητα με έναν τρόπο που μόνο θλιβερός μπορεί να είναι σε σχέση με την ζεστασιά και την στήριξη που τις έχουμε δει να εκπέμπουν άλλοτε.
Υπάρχει τρόπος Νίκο μου.
Θα τον βρούμε : )Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
04-11-2009, 09:14 #157
έχω μείνει άναυδος και ταυτόχρονα συνειδητοποιώ με έκπληξη και με λύπη ότι άλλος ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος σε αυτή τη κοινότητα κι άλλοι είναι οι βάρβαροι που χωρίς αυτούς δεν κάνουμε
Είναι από τις λίγες φορές που νοιώθω λύπη για μια επιβεβαίωσή μου.
Μα δεν κινδύνευε μόνο η κοινότητα απο τον Πάνο.
Κινδύνευε κι ο Πάνος απο την κοινότητα!
Αυτό ας είναι σαφές.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
04-11-2009, 09:17 #158
Originally posted by anwnimi
Θα πω κάτι που το απευθύνω κυρίως στον Κρίνο αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται...
.....................................
Το αν έχουμε το θάρρος της γνώμης και λέμε κατάμουτρα
τα κακώς κείμενα που βλέπουμε
κι αυτό είναι αξιοθαύμαστο.
Αλλά όπως και οι άλλοι,
έτσι μπορεί να έχουμε κι εμείς τα κακώς κείμενά μας
Δεν μπορεί εμείς να είμαστε οι αλάθητοι πάντα
και όπως έχουμε το θάρρος να λέμε κατάμουτρα τα κακώς κείμενα και μπράβο μας
έτσι να έχουμε το θάρρος όταν τα ακούμε επίσης κατάμουτρα
να κάτσουμε λίγο και να σκεφτούμε.
Όπως επίσης,
άνθρωποι με τους οποίους ήρθαμε κοντά,
υποστηρίξαμε, γνωριστήκαμε
ακόμα κι αν έσφαλαν κατ\'εμάς
δεν τους ρίχνουμε στο πυρ το εξώτερο
δεν είναι μαυρόασπροι οι άνθρωποι -καλοί ή κακοί-
όπως ούτε εμείς. Έχουμε και τις άσπρες και τις μαύρες και τις γκρι περιοχές μας.
Ναι Κρίνο ακόμα κι εσύ τις έχεις.
.......................................
Σίγουρα συμφωνώ ισχύουν για όλους. Ολοι κάνουμε λάθη και είναι καλό να τα αναγνωρίζουμε.
Επισημαίνω όμως ότι κατά τη γνώμη μου, αυτή τη στιγμή πρωτεύει να καταδικάσουμε την ομαδική επίθεση.
Φοβάμαι πως αν δεν το κάνουμε και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα θα δούμε σύντομα να επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια σκηνικά.
Αλλά πραγματικά, το ποιός έχει δίκιο ή άδικο, είναι δευτερεύουσας σημασίας όταν βλέπουμε ομαδική επίθεση μπροστά στα μάτια μας.
Το πρώτο που πρέπει να αποφεύγεται είναι αυτό, μετά ο καθένας να κοιτάξει τα στραβάδια του, που σίγουρα έχει απο αρκετά.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
04-11-2009, 09:21 #159
Νature...άλλο άτομο με προβλήματα προφανώς δεν νομίζω να είχε τη δύναμη η/και το λόγο να σπαταλήσει τόσο χρόνο και δυνάμεις σε ένα τέτοιο εικονικό ανευ-ιδιαίτερης-αιτίας πολέμο...
Τώρα μην παρουσιάζεις τον κρινο λες και είναι το αθώο κοριτσάκι με τα σπίρτα που κατα-κακοποιήθηκε από όλους τους άξεστους του e-psychology γιατί δεν είναι έτσι. Το άτομο (αντε-)επιτέθηκε με όσο μεγάλη μανία-αν όχι μεγαλύτερη- του επιτέθηκαν. Επίσης έχει αρχίσει θρεντς πολέμου εδώ πέρα που όπως φαίνεται δεν είχαν κανένα ιδιαίτερο άλλο λόγο ύπαρξης πέρα από τον πόλεμο και την εικωνική vendetta...δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο γιατί άνοιξε ολόκληρο ειρωνικό θρεντ για άτομο που έφυγε ταξίδι...και σήμερα ανοίγει αυτό για ένα άγνωστο εντελώς νικ που του ποσταρε μια χούφτα ειρωνικών ποστς σε ένα άλλο θέμα. Δεν είναι η αθώα περιστέρα, αντιθέτως. Γι\'αυτό του επιτέθηκαν όλοι σφοδρά. Ηθελέστα και παθέστα όπως έχω ξαναπεί.
Σε είχα για πιο έξυπνο. Τόσο ώστε να μπορείς να καταλάβεις την ασχήμια του ψυχολογικού πολέμου που κρύβει μια ομαδική επίθεση. Επειδή άλλωστε είσαι και του επαγγέλματος.
Καλή σου νύχτα.
Συμφωνώ οτι έχει αντιδράσει ο Κρίνο με ένταση σε πολλές περιπτώσεις.
Και υπήρξαν πολλοί που αντί να αδιαφορήσουν αμέσως ενεπλάκησαν περισσότερο.
Αυτό όμως δεν δικαιολογεί τις ομαδικές επιθέσεις, απο κανέναν προς κανέναν.
Γιατί ναι, μια ομαδική επίθεση σαν αυτή που μόλις παρακολουθήσαμε, κρύβει μεγάλη ασχήμια μέσα της.
Την χειρότερη ασχήμια όλων.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
04-11-2009, 09:25 #160
Originally posted by krino
σαββα μιλησες ορθα.
φαντασου τωρα στην μπυρα που ηπιαμε......
να σου ελεγα εσενα οτι εισαι ταδε...!
Δηλαδη θα το περναγες ετσι ντουκου?
ΟΧΙ ρε σαββα, δεν το δεχομαι αυτο.
Σεβομαι το ********, οτι τραβηχτηκες για παρτη μου οπως τραβηχτηκες εκεινο το βραδυ.
Ε οκ!
εχουμε παει περα απο το καθε φορουμ,
η συζητηση εκεινη ειναι κατακτηση δικη μας δεν ειναι το φορουμ πια!
Θα χασω σημερα οτι αξια εχω σαν ανθρωπος,
επειδη ετυχε να το θελει καποιος?
Οχι ρε αδερφε, ε δεν θα το κανω, και τελος!
Ειμαι νευριασμενος καπως σημερα αλλα αυριο θα μου περασει.
Να ηρεμήσουμε όλοι εύχομαι.
Βάλτο αυτό καλά στο μυαλό σου όμως,
την αξία που έχεις σαν άνθρωπος, δεν την χάνεις
έτσι απλά, επειδή έτυχε να το θέλει κάποιος.
Υπάρχει μέσα σου.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
04-11-2009, 09:31 #161
Originally posted by krino
τι επιθυμια ρε συ νατουρ?
βλεπεις να μιλαει ο... ακαταδεχτος νεος φιλος μου?
εχει κολλησει εκει, στην λειτουργια της κοινοτητας και δεν ξεκολαει με τιποτις....
Πες οτι θες,
αλλωστε ετσι καναμε και οι υπολοιποι.
Υγ......... η ουσια ειναι οτι πρεπει να τηρουμε καποια πραγματα εδω μεσα.
Οταν λεμε οτι εδω ειναι αλλο θεμα και πρεπει να παμε αλλου, αυτο πρεπει να γινεται κατανοητο.
Αν οχι, υπαρχουν λογοι και χαζος δεν ειναι κανενας.
Καταρχήν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον λόγο ύπαρξης μου. Κρίνε μου καλημέρα σου.
Θα μου επιτρέψετε να θέσω κάποια πράγματα στην θέση που τους ανήκει να υπάρχουν.
Τυχαία έπεσε το μάτι μου σε αυτήν την ιστοσελίδα. Ως πάσχον και για αρκετά έτη ασχολούμενος με την ψυχολογία (καθαρά ερασιτεχνικά και μόνο), είπα να ρίξω μια ματιά να δω τι γίνετε εδώ μέσα. Για να είμαι ειλικρινής θεώρησα ότι είναι μια ιστοσελίδα που ίσως μπορούσε να δώσει σε κάποιον την ευκαιρία να βοηθηθεί από κάποιους άλλους πάσχοντες και να μπορέσει να δώσει μια καινούργια προοπτική στην δική του περιπέτεια.
Φυσικά ως παλαιός χρήστης του διαδικτύου είχα γενικός τις επιφυλάξεις μου αναφορικά με μια τόσο ανοιχτή κοινότητα όπως αυτή του διαδικτύου.
Όπως και δεν έπεσα έξω διαβάζοντας στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου κάποιες καταχωρήσεις του Κρινο. Είναι σύνηθες φαινόμενο και αναφέρετε και σε σχετική βιβλιογραφία, το γεγονός ότι κάποιοι λυμαίνονται τον χώρο που τους προσφέρετε και δίνουν στην ζωή τους μια νέα πιο ενδιαφέρουσα άποψη μέσω της ανωνυμίας του υπολογιστή τους. Είναι απολύτως δεκτό να συμβαίνει κάτι τέτοιο και σε αυτό δεν θα είχα αντιδράσει ούτε με τον Κρίνο ούτε και με κανέναν άλλο που έχει επιλέξει να ακολουθήσει τα χνάρια της τετράγωνης (η 16:9 σε κάποιες περιπτώσεις) ζωής.
Αυτό που με κάνει όμως να ενίσταμαι είναι το γεγονός ότι κάποιος, κατά δήλωση ανήθικος, λυμαίνεται έναν χώρο ο οποίος χρησιμοποιείται από πάσχοντες.
Επίσης, πάλι κατά δήλωση του ιδίου, ο σκοπός της ύπαρξής του εδώ μέσα είναι να ενοχλεί και να ιντριγκάρει τους πάσχοντες και μη, με σκοπό να διερευνήσει τις αντιδράσεις τους. Θεωρώ ότι αυτό είναι άκρος επικίνδυνο, ειδικά για αυτούς που δεν έχουν ακόμη αναπτύξει τα σχετικά φίλτρα, τα οποία θα μπορούσαν να τους προστατέψουν από τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Κατά την ταπεινή μου άποψη, χώροι σαν και αυτόν εδώ δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από ιδιαίτερα επικίνδυνα άτομα, τα οποία με την συμπεριφορά τους θα μπορούσαν να ωθήσουν κάποιον σε δυσκολότερα κανάλια επιβίωσης.
Πιστεύω πως κανείς για να βρίσκετε εδώ μέσα θα πρέπει να έχει μία άμεση ή έμμεση σχέση με το αντικείμενο.
Λυπάμαι πολύ εάν σας κούρασα με την απρέπειά μου και την ειρωνεία μου απέναντι σε ένα μέλος, και ακόμη περισσότερο όταν αυτό έγινε σε εντελώς άσχετο χώρο.
Φυσικά και μπορώ να συνεχίσώ να ειρωνεύομαι και να χλευάζω τις πρακτικές και τα άτομα που βρίσκονται από πίσω τους. Όμως ο σκοπός της δικής μου παρέμβασης είναι να μας κάνω όλους λίγο πιο υποψιασμένους και να ενισχύσω τα φίλτρα κάποιον αδυνάμων, προκειμένου να επηρεάζονται λιγότερο από τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Φυσικά θα ήταν ουτοπία να πιστέψω πως κάποιος θα μπορούσε έστω και στο ελάχιστο να ευαισθητοποιηθεί και να αλλάξει πορεία.
Εδώ σταματούν οι ενστάσεις μου και οι απόψεις μου (επί του παρόντος) περί του θέματος.
04-11-2009, 09:36 #162
«Γιάννη, πού κίνησες να φτάσεις;»
«Στα δυο χωριά.»
«Κι ακόμα βρίσκεσαι δω κάτου;
Πολύ μακριά!»
«Εγώ πηγαίνω, όλο πηγαίνω.
Τι έφταιξα εγώ;
Σκιάζεται ο λόγκος και με φεύγει,
γι\' αυτό είμαι δω.
Πότε ξεκίνησα; Είναι μέρες...
για δυο, για τρεις...
Ο νους μου σήμερα δε ξέρω,
τ\' είναι βαρύς».
«Να μια βρυσούλα, πιε νεράκι
να δροσιστείς».
Σκύβει να πιει νερό στη βρύση,
στερεύει ευθύς.
Οι μέρες πέρασαν κι οι μήνες,
φεύγει ο καιρός,
Στον ίδιο τόπο είν\' ο Γιάννης,
κι ας τρέχει εμπρός...
Ζαχαρίας Παπαντωνίου.
Κρινάκι σου το χαρίζω σήμερα γιατί θέλω ένα χαμογελάκι πια. Σου πάει;κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
ΣΕΦΕΡΗΣ
04-11-2009, 09:36 #163
Originally posted by vince
Originally posted by vince
Εύχομαι καλή δύναμη Νίκο σε σένα αλλά και σε όλα τα μέλη. Το φορουμ σαν ιδέα είναι καλό. Θα μπορούσε να συνδυάσει και το κοινωφελές αλλά και τον επαγγελματισμό.
Δεν θα διευρύνω την αρνητική όψη του ίδιου πλαισίου. Αρκετά για σήμερα, τουλάχιστον από μένα.
Το διαδίκτυο είναι πράγματι ένα σύγχρονο τεχνολογικό θαύμα. Δεν θα μπορούσα ποτέ μου να διανοηθώ πως θα τσακώνομαι εγώ, χρησιμοποιώντας ένα εικονικό προφίλ για το οποίο ο οποιοσδήποτε μπορεί να υποθέσει και να σκεφτεί το οτιδήποτε, ότι θα φτάσω να βλέπω σενάρια που δεν πηγάζουν καν απο κάποια μορφή, να αμφισβητώ τα χνώτα του καθενός, να φτάσω ακόμα και να κρίνω άτομα τα οποία αν τα είχα γνωρίσει στην έξω ζωή πιθανώς να κάναμε και παρέα!
Μου έκανε εντύπωση η ιστορία του πανος12345. Ειλικρινά δεν πίστευα αυτά που διάβαζα όταν αποφάσισα να ρίξω ξανά μια ματιά στο φορουμ. Θα ήθελα να έχω και την δική σου άποψη σε αυτό το θέμα. Τι είχε αυτός ο άνθρωπος. Γιατί έλεγε τα όσα έλεγε? Τα λόγια του ήταν και μια αφορμή βέβαια για να δείξουμε όλοι μας την απέχθεια απέναντι σε έναν σκοταδισμό που εν τέλη είχαμε την ικανότητα να αναγνωρίσουμε.
Πάλι για τον ίδιο χρήστη, οι συμπεριφορές που επικράτησαν ήταν βγαλμένες από θρίλερ, ούτε ο Χιτσκοκ να το είχε γράψει.. όσο για τις πλάκες, δεν το βρήκα αστείο αν και προσπάθησα να γελάσω για να μην με πάρει το ποτάμι. Έπειτα αναρωτιόμουν.. πως καταντάει έτσι ένας άνθρωπος? Από κάποια ασθένεια ή από καταχρήσεις/ ουσίες? Και εφόσον καταντήσει έτσι τι μέλη γενέσθαι? Νομίζω πως πήραμε μια γεύση, και με τις πλάκες και με βρισίματα και με τόσα ακόμα. Οι προαναφερόμενες προφητείες που βρήκαν το μυαλό του πανος12345 και δημιούργησαν μια μεσαιωνική κοινωνία. Μήπως αν άρχιζε να μιλάει ένας πίθηκος στην τηλεόραση να βγαίναμε όλοι έξω και να αρχίζαμε να σκαρφαλώνουμε τα δέντρα? Δεν νομίζω, μάλλον θα προσπαθούσαμε να μάθουμε κάτι από αυτόν τον πίθηκο, να ανακαλύψουμε κάτι προς όφελος μας, και όχι να πυροδοτήσουμε τον Αρμαγεδδών, επειδή ένας πίθηκος έμαθε να μιλάει. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις..
Είχα βγει και είχα πει για πλάκα στην αρχή που είχα δει τα ποστς του πανος12345, όταν άρχισε να επικρατεί μια ευρύτερη ένταση πριν αυτή-όπως φαίνεται-εξελιχθεί σε τσουνάμι που ακόμα σκεπάζει κάποια μέρη του φορουμ-ότι και καλά ο πανος12345 προκαλεί σχιζοφρένεια στο φορουμ...αυτό ήταν απλά μια πλάκα βέβαια.
Αν και η σχιζοφρένεια φυσικά δεν είναι κάτι που μπορεί να προκληθεί, το σίγουρο είναι ότι ο πανος12345 πραγματικά με την χαοτική συμπεριφορά του και γραφόμενα του όντως φαίνεται κάπως να άλλαξε το φορουμ...ίσως να μείωσε τις ανοχές...ίσως να \"άπλωσε τα όρια\" που περιμένει κάποιος να δει σε ένα τέτοιο φορουμ...ίσως με τον παρορμητικό του τρόπο στην τελική να ξύπνησε το ζώο που βρίσκεται στον καθένα από εμάς...με αποτέλεσμα να αρχίζει να βγαίνει μια ευρύτερη καταπίεση που έτσι και αλλιώς βλέπεις στο ιντερνετ...(αλλά δεν περιμένεις τόσο συχνά σε ένα φορουμ ψυχολογικής υποστήριξης). Τελικά δεν ξέρω αν ο πανος12345 είχε κάποιο πρόβλημα-και ναι μπορεί και να είχε- αλλά κανείς δεν μπορεί να το ξέρει αυτό....το ομολογώ ότι ποσταρα και εγώ λίγα αστεία ποστς, αν και ο λόγος που το έκανα ήταν ότι κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με κανένα τρόπο...ούτε καταλάβαινε τι έκανε ούτε έδειχνε να έχει κάποια επίγνωση. Αφελής? Άτομο με κάποια διαταραχή?\"Στην κοσμάρα του\"? Απλό τρολλ? Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.
Προσωπικά δεν ξέρω τον Κρινο αν και ξέρω ότι έχει ποσταρει πάρα πολύ εδώ μέσα. Αυτό που βλέπω στα τελευταία θρεντς του Κρινο, είναι ο τρόπος των τελευταίων θρεντς της πανικούλας, αλλά μέσω ενώς ατόμου με εντελώς διαφορετικό τρόπο γραφής και σκέψης. Το να κάθεσαι να ποσταρεις ανελέητα και να ανοίγεις θέματα για τον κάθε πικραμένο που σου έκανε πλάκα και να απαντάς και να quοτάρεις μια-πρως-μια κάθε ατάκα που απευθύνεται σε σένα και να απαντάς με πολλαπλάσια κείμενα...όχι...αυτό δεν είναι και τόσο φυσιολογικό, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Βαριέσαι? Κάτι σου λείπει? Δεν έχεις κάποιο καλύτερο τρόπο να περάσεις την ώρα σου? Σ\'αρέσει να μάχεσαι σε debates χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος? Η νομίζεις ότι υπάρχει ιδιαίτερος λόγος και ότι είσαι κάτι σαν τον che του e-psychology? Δηλαδή τι στο καλό σίγουρα πρέπει να είναι κάτι από αυτά διότι δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο πραγματικά καλό λόγο που να αξίζει τόσο χρόνο και κόπο από τη μέρα κάποιου...γιατί όλα αυτά? Κρινο...μπορεί να δεις και το δικό μου ποστ σαν επιθετικό αλλά δεν είναι, απλά δεν με νοιάζει στο τέλος γιατί δεν σε ξέρω. Αλλά δες το λίγο απ\'έξω...τι σε κάνει να κολλάς σε αυτό το φορουμ τόσες ώρες? Τόσες μέρες? Αν κάνεις αποχή από τον υπολογιστή-φορουμ κάποιες μέρες τι θα γίνει? Θα σε πειράξει η όχι? Αν ναι γιατί? Ρώτα τον εαυτό σου αυτά...και κάνε μια αποχή-έστω μικρή-για να δεις όλα αυτά με καθαρό μυαλό γιατί φαίνεται ότι έχεις μπει μέσα σε ένα κύμα μηνυμάτων που σε έχει πάρει σβάρνα...νομίζεις ότι εσύ το ελέγχεις αλλά ίσως να μην είναι έτσι. Δοκίμασε να βγάλεις το κεφάλι έξω από το νερό για λίγο.
Κάποια μέρη του φορουμ σίγουρα είναι σε μια ένταση. Σίγουρα-όπως και οτιδήποτε στη φύση-αυτό το \"peak\" θα ακολουθήσει ένα βαθύ πέσιμο, είναι σίγουρο αυτό.
Ο πανος12345 δέχτηκε επίθεση ως σχιζοφρενής και ειπώθηκαν άπειρες ειρωνείες, χλευασμοί, υπονοούμενα και βρισιές για τους σχιζοφρενείς. Εσύ τι δεν κατάλαβες από το post μου? Το λέω ξεκάθαρα.. πως φερόμαστε σε μια μαϊμού που μιλάει? Σφάζοντας τις υπόλοιπες που δεν έμαθαν?
..από τότε που έγινε αυτό βέβαια τα υπονοούμενα για τους σχιζοφρενείς είναι πάμπολλα και δεν τιμούν κανέναν. Τι καταφέρατε δηλαδή .. να δείξετε πως πετάτε πιο έξυπνες ατάκες από τους σχιζοφρενείς..? Μήπως η συνειδητή τρέλα είναι τελικά χειρότερη?
04-11-2009, 09:44 #164
Originally posted by arktos
Υ.Γ. Krino, μπάχαλο το θέμα σου ή μου φάνηκε?
αστα να πανε βρε συ αρκτος.....
ουτε ενα θεμα δεν μπορεις να ανοιξεις την σημερον εποχη χωρις να το βρεις μεσα στο μπαχαλο....
:P
04-11-2009, 09:46 #165
Originally posted by narnia
Κρινάκι σου το χαρίζω σήμερα γιατί θέλω ένα χαμογελάκι πια. Σου πάει;
Σε ευχαριστω,
τα πρωινα παντα σηκωνομαι χαμογελαστος.
Ετσι και σημερα.
:)
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή