Η αβαστασταχτη ενσυνειδηση του Knoulp καθως συναντα τον Krino - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 222
    Senior Member
    Originally posted by weird
    Μα δεν κινδύνευε μόνο η κοινότητα απο τον Πάνο.
    Κινδύνευε κι ο Πάνος απο την κοινότητα!

Αυτό ας είναι σαφές.
    Καλημερα weird :) Συμφωνω οτι ο πανος με τη συμπεριφορα του εφερε στην επιφανεια προυπαρχουσες σκοτεινες πλευρες των περισσοτερων απο εμας, που βλεπω δυστυχως πεισματικα να αρνουνται η να μην μπορουν αρκετοι να αναγνωρισουν. Προσωπικα του ειμαι ευγνωμων για την επιδραση του αυτη στο σκοτεινο κομματι του δικου μου ψυχισμου. Επισης του χρωσταω ενα μεγαλο ευχαριστω για τη μια και μοναδικη σοβαρη συζητηση που ειχα μαζι του στο φορουμ, που εκεινες τις μερες ουτε φανταζομουν σε ποσο θετικες αλυσιδωτες αντιδρασεις για εμενα θα κατεληγε, σε τελειως διαφορετικα πλαισια, λιγο καιρο μετα (κατι που δεν ξερει ουτε ο πανος, ουτε σχεδον κανεις)

Παραδεχομαι οτι κι εγω χλευασα και ειρωνευτικα τον πανο, και μαλιστα στα πλαισια της δικης μου επιθετικοτητας και μονο - σε νεκρο χρονο δηλαδη, σε περιοδους σπανιας μη-επιθετικοτητας του, χωρις μαλιστα να ειναι online εκεινες τις στιγμες. Το μετανιωσα πολυ συντομα, και ευχομαι να ειχα κρατησει απαραβατα την ιδια σταση που ειχα κατα το bullying θρεντ απεναντι του, δηλαδη να τον ειχα αγνοησει παντελως, με εξαιρεση τη μια συζητηση που προανεφερα.

Κατα τα αλλα, λυπαμαι weird αλλα το μονο \"σαφες\" απο το μηνυμα σου ειναι οτι οπως και στην αρχη υπερασπιζεσαι και παλι τον πανο, τωρα που δεν μπορει πλεον με τις απαραδεκτες καταχωρησεις του να ακυρωσει την υπερβολικα καλη θεληση που ανεκαθεν εδειχνες για το ατομο και την περιπτωση του. Αν ειναι δυνατον να υπηρξαμε επικινδυνοι για τον πανο, ποσο μαλλον στο βαθμο που υπηρξαν οι δικες του επιθεσεις και \"συμβουλες\"! Στο λεω αυτο χωρις την παραμικρη διαθεση να σε κρινω. Σου λεω ευθεως πως ειναι κατι που βλεπω να κανεις, και μαλιστα οχι μονο με τον πανο στο συγκεκριμενο θρεντ... Ισως θα ηταν θεμιτο να αναρωτηθεις αν υπαρχει λιγο \"σκοταδι\" και στην σταση αυτη που κρατας.

Παντα φιλικα :)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Originally posted by weird
    την αξία που έχεις σαν άνθρωπος, δεν την χάνεις
    έτσι απλά, επειδή έτυχε να το θέλει κάποιος.

Υπάρχει μέσα σου.

ετσι,
    ακριβως ετσι.

Και εκεινο που πραγματικα θα με εβαζε σε σκεψεις,
    αν διαπιστωσω καποια στιγμη οτι μεσα δεν υπαρχει τιποτα.

Τωρα βεβαια, αυτο που εγω βλεπω,
    αλλος σου λεει δεν εχεις τιποτα.
    Δικαιωμα του, παμ παρακατ

Banned
    Originally posted by nature

Σκέψου λίγο αν ο στόχος δεν ήταν ένα ψυχικά υγιές άτομο όπως ο κρίνο με φίλους, σχέση και εργασία και ήταν στη θέση του κάποιο άλλο άτομο με ασταθή ισορροπία. Πιστεύω πως θα είχες μεγάλη ευθύνη. Μπορεί να οδηγηθεί ένα άτομο σε break down. Ασε που πιστεύω ότι όλη τη ψυχική υγεία του κόσμου να έχει κανείς δεν χρωστάει τίποτα να εκνευρίζεται μέσα από αυτό εδώ το \"κατ\' ευφημισμό\" πλέον, φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης.

Αυτο το σκεπτικο ειναι που με εχει προβληματισει εδω και μηνες....
    και με προβληματισε ιδιαιτερα το καλοκαιρι.
    Ελειπα για διακοπες, και στην επιστροφη βρηκα ενα αλλο φορουμ.
    Ειδα κοσμο να επιτιθεται ομαδικα και συντονισμενα σε ενα ατομο,
    και λεω, καλα τι γινεται εδω?

Σημερα εκτιμω οτι ακριβως μια τετοια συντονισμενη σταση ειναι που οδηγησε τον πανο σαν προβατο στη σφαγη.

Γιατι θα ηταν δυσκολο να ειχα μια ιδια πορεια?
    Οπως προσευχονται ο ολα ειναι δανεικα, η θεοφανια, η γιωτα, η αλομπαρ, ο κηπ, και τελευταίως ο φρεσκοτατος κνουλπιος?
    Μα το κλειδι ολης αυτης της υποθεσης ειναι να κλειδωσει ετσι μια συντονισμενη επιθεση ετσι ωστε να χασεις την ψυχραιμια σου και να αρχισεις να μην ξερεις τι γραφεις.

Μετα θα αρχισουν να σου λενε, οτι βλεπεις φαντασματα, οτι ολοι σε κυνηγανε η αλλα σεναρια που κατα καιρους διαβαζω, οτι πρεπει να πας σε ειδικο, οτι κατι εχεις αλλα δεν μπορεις να το δεις και δεν το κανουμε μονο για το καλο της κοινοτητας αλλα και για σενα.....

Ειναι σαφες οτι θα δεχτεις την απειρη \"καλωσυνη\" ολου του κοσμου αρκει να σε ξεσκονισουν και να ξεμπερδευουν απο τον ενοχλητικο.

Χθες το μονο που με ενοχλησε ηταν οτι ο κηπ ανεβασε τον πηχη παραπανω απο οσο πιστευα.
    Αλλα εγινε και αυτο, αλλωστε ο καθενας τοποθετει τον εαυτο του εκει που νομιζει.
    Θα το ξεπερασουμε και αυτο ομως, δεν χαθηκε ο κοσμος.

Οσο με αφορα ειναι σαφες οτι ειμαι ειρωνας, τουλαχιστον εκει που εκτιμω οτι τους πρεπει.
    Οι συγκεκριμενοι βεβαια που αναφερα δεν χρηζουν μονο ειρωνιας αλλα και περιφρονησης.
    Γιατι αν σιχαίνομαι κατι σε αυτο το κοσμο ειναι τις συντονισμενες ενεργειες κατα ατομου.
    Ομως δεν με ενοχλει ιδιαιτερα οταν αυτες γινονται στο προσωπο μου.
    Εχω τις δικες μου απασφαλιστικες βαλβιδες και μπορω να τις αντιμετωπιζω. Οσα χρονια και να περασουν, μπορειτε να βαρατε ανελεητα, πριν απο εσας βαρουσαν αλλοι, και οταν κουραστειτε εσεις θα ερθουν καινουριοι (βλεπε τον κνουλπ) και φτου απο την αρχη.
    Ειναι μια ιστορια χωρις αρχη και τελος.

Εαν ομως στην θεση μου βρεθει, ενας οποιοσδηποτε εχει μια αγχωδη διαταραχη, μια φοβια η οτι αλλο, ειναι αδυνατο να αντεξει.
    Οι επιλογες του ειναι συγκεκριμενες: Να μην δειξει επιθετικη αντιδραση σε καποιον που εχει συγκεκριμενη δραση οπως αυτη που εξελιχθηκε σε αυτο το θρεντ.
    Θα πεσουν τα ορνια πανω του και δεν θα του αφησουν ουτε κοκκαλακι.....
    Και εγω τι θα μπορουσα να κανω σε ολα αυτα?
    Απο οτι αποδειχτηκε τιποτα η πολυ ελαχιστα.....
    Το ζητουμενο για μενα παραμενει:
    Υπηρξε ενα μελος το οποιο δεχτηκε επιθεσεις και εγω δεν μπορεσα να τον βοηθησω. Ολα τα υπολοιπα ειναι ψιλιες ελιες.

Και για να γινω πιο συγκεκριμενος,
    Νικο,
    το οτι ο πανος εφτασε στο σημειο που εφτασε,
    ειναι και δικη σου ευθυνη.
    Και ας μην κανουμε την παπια και τους ανηξερους.
    Οταν εγω προσπαθουσα να σταματησει το ομαδικο πεσιμο,
    η ομαδουλα νομιμοποιηθηκε απολυτα να κανει το εργο της.
    Χωρις αιδω και με συστημα.
    Ο πανος θα μπορουσε να ειχε λειτουργησει αλλιως,
    αν ειχε κατανοησει οτι βεβαια εδω δεν ειναι σωστο που σου την πεφτουν, αλλα και εσυ εδω εχεις λαθος......
    Αντιθετα φανηκε ο πανος σαν ο μονος υπευθυνος και οι υπολοιποι βγηκαν λαδι.
    Ειναι ετσι ομως? οντως ο πανος ηταν ο κακος και οι υπολοιποι οι καλοι σαμαριτες?
    Εκανες 2-3 νουθεσιες στον πανο, αλλα ΚΑΜΙΑ στα πεσιματα που δεχωνταν.
    Αν ενας εδω μεσα δεχθηκε χλευη στην ιστορια αυτου του φορουμ, αυτος ειναι ο πανος.
    Και για μενα δεν υπαρχει δικαιη η αδικη χλευη, οταν αυτη προαγεται ομαδικα, αλλα στοχευμενη χλευη με συγκεκριμενο προσδοκουμενο αποτελεσμα.

Στο ειχα πει αλλωστε, οτι αν διαγραφει ο πανος,
    αυτο θα ηταν προβλημα για την ιδια διαδικασια του φορουμ.
    Μην κοιτας που η ενταση του πανου, τον εφερε σε τετοιο σημειο ετσι ωστε να μας ειναι βολικη η διαγραφη του.
    Αυτο ειναι η ανασα και το αλλοθι για να κανεις την βρωμοδουλεια.
    Γιατι ο πανος, μπορει να διαγραφτηκε, αλλα συνεχιζει να ζει.
    Συνεχιζει να υπαρχει μαζι με τα προβληματα του.
    Τωρα βεβαια αφου δεν τον εχουμε μεσα στα ποδια μας, χεστηκαμαν και παμ παρακατ.....
    Ε οχι δεν ειναι ετσι!
    Η ψυχη ειναι ψυχη και αυτη δεν μπορει να την διαγραψει κανενας....

Αυτα σαν συνολικο προβληματισμο και απολογισμο των τελευταιων μηνων αλλα και σκεψεις για τους μηνες που ερχονται.
    Εντασεις θα ξαναεπανελθουν για αυτο ειμαι σιγουρος.
    Αρα ματια και αυτια ανοικτα και προσοχη πολλη.

Banned
    Originally posted by anwnimi
    Θα πω κάτι που το απευθύνω κυρίως στον Κρίνο αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται...
    Το αν δώσαμε πολλά σε αυτό το φόρουμ
    το αν σηκωθήκαμε από την οθόνη του υπολογιστή μας και κάναμε κάτι πραγματικά ανθρώπινο
    είναι αξιοθαύμαστο, είναι φτωχή η λέξη που χρησιμοποιώ για αυτή την πράξη, η πράξη μιλάει περισσότερο από τις λέξεις.

Το αν έχουμε το θάρρος της γνώμης και λέμε κατάμουτρα
    τα κακώς κείμενα που βλέπουμε
    κι αυτό είναι αξιοθαύμαστο.

Αλλά όπως και οι άλλοι,
    έτσι μπορεί να έχουμε κι εμείς τα κακώς κείμενά μας
    Δεν μπορεί εμείς να είμαστε οι αλάθητοι πάντα
    και όπως έχουμε το θάρρος να λέμε κατάμουτρα τα κακώς κείμενα και μπράβο μας
    έτσι να έχουμε το θάρρος όταν τα ακούμε επίσης κατάμουτρα
    να κάτσουμε λίγο και να σκεφτούμε.

Όπως επίσης,
    άνθρωποι με τους οποίους ήρθαμε κοντά,
    υποστηρίξαμε, γνωριστήκαμε
    ακόμα κι αν έσφαλαν κατ\'εμάς
    δεν τους ρίχνουμε στο πυρ το εξώτερο
    δεν είναι μαυρόασπροι οι άνθρωποι -καλοί ή κακοί-
    όπως ούτε εμείς. Έχουμε και τις άσπρες και τις μαύρες και τις γκρι περιοχές μας.
    Ναι Κρίνο ακόμα κι εσύ τις έχεις.

Και τέλος,
    μην μπάινουμε στο τρυπάκι να \"υποβαθμίζουμε\" ανθρώπους και τη γνώμη τους, επειδή κάποτε χρειαζόντουσαν βοήθεια και τους τη δώσαμε απλόχερα. Δε μας κάνει καλύτερους από εκείνους, αλλά καλύτερους ανθρώπους σκέτο.

ανωνυμη,
    ενδιαφερον το κειμενο σου και το κραταω.

Ομως προσεξε με λιγο,
    σε συγκεκριμενες συνθηκες οπως πχ αυτες που υπηρξαν τηνχθεσινη ημερα, ειμαι αναγκασμενος να αμυνθω.

Δυστυχως οσο και να μην μου αρεσει η ολη καταληξη,
    μερικες κινησεις μου στενευουν περιθωρια να ελιχθω.
    Παρολα αυτα ο προβληματισμος υπαρχει και με προβληματιζει οχι μονο αυτα που γραφεις αλλα και πολλα περισσοτερα.

Ο κρινος ειναι κατι που εχει ελαχιστη σημασια εδω μεσα.
    Το πιο σημαντικο απο ολα, ειναι οτι το φορουμ απο υποστηριξης εχει καταληξει να ειναι φορουμ αρενας.
    Και αυτο ειναι μια εξελιξη που κανεις δεν μπορεινα την αρνηθει και να την παραβλεψει.

Αγαπημενα μου προσωπα, που ξερω οτι δεν εχουν λογο να μεροληπτουν, μου εχουν πει να εγκαταλειψω το φορουμ με την εννοια οτι δεν ειναι αυτο που ηξερα.
    Ενα κομματι μου, λεει οτι εχουν δικαιο, ενα αλλο μου λεει να μην υποχωρησω σε πιεσεις και οτι ο χαρακτηρας του φορουμ δεν ειναι ενα παραχωρημενο δικαιωμα μιας παρεας αλλα αντιθετα μια κατακτηση παρα πολλων προσωπων που υπηρχαν, εδωσαν, εφυγαν και παραχωρησαν την θεση τους σε αλλους.
    Αυτο ειναι μια υποθηκη ομως και ειμαι σιγουρος οτι αν γυρνουσαν πισω ειτε δεν θα το αναγνωριζαν ειτε θα κουνουσαν το κεφαλι τους με λυπη.
    Η σκεψη μου σημερα λεει οτι αυτη την υποθηκη θελω να την υπερασπισω και οχι απο βιτσιο αλλα γιατι ημουν και ειμαι μεχρι σημερα μερος της.

Καλημερα.

Banned
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    NATURE ΠOY HΣOYN OTAN ANOIΞE TO EIPΩNIKO TOΠIK ΓIA THN ΘEOΦANIA ΠOY AΠOYΣIAZEI? ΠOΛY ANTPIKIA ΠPAΞH.

εσυ που ησουν οταν μου απαντουσε η θεοφανια οτι θα λειψει?
    Πολυ γυναικεια πραξη....

ΠOY HΣOYN OTAN YΠONNOOYΣE OTI EIMAI O OBORO,

που εχω αναφερθει στο ονομα σου?
    να μου το επισημανεις να το δουμε....
    Και αν ναι να σου ζητησω συγνωμη.

OTAN MAΛΛΩNE ME THN ΘEOΦANIA KAI AΦHNE ΠANTA YΠONNOOYMENA ΓIA MENA ΩΣTE NA MΠΩ ΣTON KAYΓA KAI NA ΦANEI ΛIΓO KAI AYTOΣ?

ζητας και τα ρεστα τωρα ετσι?
    Θυμασαι ποσες φορες εχεις πει οτι ειμαι λουγκρα, πουσταρα και οτι αλλο σου κατεβαινε?
    Σημερα θυμηθηκες οτι εισαι προσκοπος και καλο παιδι?

OTAN ΣTHN ΠEPIBOHTH ΠΛAKA AΦHNE YΠONNOOYMENA KAI ΓIA MENA?

να ψαξεις και να βρεις που εχω αναφερθει σε εσενα οτι συμμετειχες σε οτιδηποτε.
    Για την \"πλακα\" εχω αναφερθει πολυ συγκεκριμενα σε ατομα, και ημουν πολυ προσεκτικος.

TO ΞEPEIΣ ΠΩΣ HTAN ΣXEΔON EΞAΦANIΣMENOΣ AΠO TO ΦOPOYM ΓIA 2 XPONIA KAI EΠANAΔPAΣTHPOΠOIHΘHKE OTAN ΓPAΦTHKAME EΓΩ ME THN ΘEOΦANIA KAI ETPEXE ΠIΣΩ AΠO KAΘE MAΣ ΠOΣT ΩΣTE NA ΦAINETAI?

κυνηγας φαντασματα, αυτο σου λεω μονο,
    απο παλια αυτο που ελεγες ειναι οτι ειμαι ερωτευμενος με την θεοφανια και οτι δεν εξηγηται αλλιως.

Βεβαια δεν σε απασχολησε οτι ολα αυτα τα διαβαζε κοσμος οπου με ρωταγε, κατσε γιατι τα λεει ολα αυτα τουτος εδω?
    Μηπως τρεχει οντως κατι?
    Αλλα εσενα δεν σε ενδιαφερε ποτε σε ποιον πεταγες λασπη και αν επρεπε να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας.
    Ευχυως που η γυναικα μου ξερει αν ειμαι \"πουσταρα\" οπως θες να λες συνεχεια και δεν χρειαζονται οι δικες σου γνωματευσεις.

ΣTAMATA EΠITEΛOYΣ NA BΛEΠEIΣ MONO OTI ΣE ΣYMΦEPEI

και εσυ κοιτα να κρατας το στομα σου κλειστο, αφου οποτε το ανοιγεις, για καλο σκοπο δεν το κανεις.

Senior Member
    TOΣO KAIPO ΠPOKAΛOYΣEΣ ME YΠOYΛO TPOΠO AΛΛA XΩPIΣ NA ANAΦEPEIΣ TO ONOMA MOY.
    TΩPA MONO ΠOY ΔEN BAZEIΣ TA KΛAMMATA KAI TO ΠAIZEIΣ ΘYMA ME AΣTEIEΣ AΠANTHΣEIΣ.
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Originally posted by krino
    NATURE ΠOY HΣOYN OTAN ANOIΞE TO EIPΩNIKO TOΠIK ΓIA THN ΘEOΦANIA ΠOY AΠOYΣIAZEI? ΠOΛY ANTPIKIA ΠPAΞH.

εσυ που ησουν οταν μου απαντουσε η θεοφανια οτι θα λειψει?
    Πολυ γυναικεια πραξη....

ΠOY HΣOYN OTAN YΠONNOOYΣE OTI EIMAI O OBORO,

που εχω αναφερθει στο ονομα σου?
    να μου το επισημανεις να το δουμε....
    Και αν ναι να σου ζητησω συγνωμη.

OTAN MAΛΛΩNE ME THN ΘEOΦANIA KAI AΦHNE ΠANTA YΠONNOOYMENA ΓIA MENA ΩΣTE NA MΠΩ ΣTON KAYΓA KAI NA ΦANEI ΛIΓO KAI AYTOΣ?

ζητας και τα ρεστα τωρα ετσι?
    Θυμασαι ποσες φορες εχεις πει οτι ειμαι λουγκρα, πουσταρα και οτι αλλο σου κατεβαινε?
    Σημερα θυμηθηκες οτι εισαι προσκοπος και καλο παιδι?

OTAN ΣTHN ΠEPIBOHTH ΠΛAKA AΦHNE YΠONNOOYMENA KAI ΓIA MENA?

να ψαξεις και να βρεις που εχω αναφερθει σε εσενα οτι συμμετειχες σε οτιδηποτε.
    Για την \"πλακα\" εχω αναφερθει πολυ συγκεκριμενα σε ατομα, και ημουν πολυ προσεκτικος.

TO ΞEPEIΣ ΠΩΣ HTAN ΣXEΔON EΞAΦANIΣMENOΣ AΠO TO ΦOPOYM ΓIA 2 XPONIA KAI EΠANAΔPAΣTHPOΠOIHΘHKE OTAN ΓPAΦTHKAME EΓΩ ME THN ΘEOΦANIA KAI ETPEXE ΠIΣΩ AΠO KAΘE MAΣ ΠOΣT ΩΣTE NA ΦAINETAI?

κυνηγας φαντασματα, αυτο σου λεω μονο,
    απο παλια αυτο που ελεγες ειναι οτι ειμαι ερωτευμενος με την θεοφανια και οτι δεν εξηγηται αλλιως.

Βεβαια δεν σε απασχολησε οτι ολα αυτα τα διαβαζε κοσμος οπου με ρωταγε, κατσε γιατι τα λεει ολα αυτα τουτος εδω?
    Μηπως τρεχει οντως κατι?
    Αλλα εσενα δεν σε ενδιαφερε ποτε σε ποιον πεταγες λασπη και αν επρεπε να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας.
    Ευχυως που η γυναικα μου ξερει αν ειμαι \"πουσταρα\" οπως θες να λες συνεχεια και δεν χρειαζονται οι δικες σου γνωματευσεις.

ΣTAMATA EΠITEΛOYΣ NA BΛEΠEIΣ MONO OTI ΣE ΣYMΦEPEI

και εσυ κοιτα να κρατας το στομα σου κλειστο, αφου οποτε το ανοιγεις, για καλο σκοπο δεν το κανεις.

Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι πως η επίθεση που δέχεσαι εδώ μέσα έχει να κάνει μόνο με την συμπεριφορά σου. Γιαυτό μη κυνηγάς ανεμόμυλους.
    Ρίξε μια ματιά και μέσα σου να δεις τι γίνετε.

Προφανώς και επικρατεί σκοτάδι στην ψυχή σου και τρικυμία στο κρανίο σου. Πράγμα που σε καθηλώνει και δεν μπορείς να δεις την πραγματική ζωή.

Όσο αυτό επηρεάζει εσένα έχει καλό. Όμως από ότι βλέπεις επηρεάζει πολλούς άλλους εδώ μέσα. Οπότε ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτεί την γνώμη των φίλων σου που σε παροτρύνουν να φύγεις από αυτόν εδώ τον τόπο.

Εκτός και εάν δώσεις μια πειστική απάντηση για το τι ακριβώς κάνεις εσύ εδώ μέσα.

Senior Member
    Προτείνω να κλείσουμε το θέμα ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, γιατί δεν υπάρχει λόγος πια να λέμε τα ιδια.

Banned
    TOΣO KAIPO ΠPOKAΛOYΣEΣ ME YΠOYΛO TPOΠO AΛΛA XΩPIΣ NA ANAΦEPEIΣ TO ONOMA MOY.
    TΩPA MONO ΠOY ΔEN BAZEIΣ TA KΛAMMATA KAI TO ΠAIZEIΣ ΘYMA ME AΣTEIEΣ AΠANTHΣEIΣ.

οταν σου λεω να γινεις συγκεκριμενος,
    το ριχνεις στα υπουλα....

Προσεξε το ομως,
    γιατι και εγω μπορω να πω οτι βλεπω εδω μεσα ολους υπουλους και εναντιον μου, και να αρχισω να κατηγορω.

Για να βαλω τα κλαματα απεχω παρα που,
    μην ανησυχεις....

Senior Member
    Originally posted by giota
    Προτείνω να κλείσουμε το θέμα ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, γιατί δεν υπάρχει λόγος πια να λέμε τα ιδια.

Καμία αντίρρηση από εμένα σε αυτήν την πρόταση.

Banned
    Originally posted by knoulp

Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι πως η επίθεση που δέχεσαι εδώ μέσα έχει να κάνει μόνο με την συμπεριφορά σου. Γιαυτό μη κυνηγάς ανεμόμυλους.

Προφανώς και επικρατεί σκοτάδι στην ψυχή σου και τρικυμία στο κρανίο σου. Πράγμα που σε καθηλώνει και δεν μπορείς να δεις την πραγματική ζωή.

Όσο αυτό επηρεάζει εσένα έχει καλό. Όμως από ότι βλέπεις επηρεάζει πολλούς άλλους εδώ μέσα. Οπότε ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτεί την γνώμη των φίλων σου που σε παροτρύνουν να φύγεις από αυτόν εδώ τον τόπο.

Εκτός και εάν δώσεις μια πειστική απάντηση για το τι ακριβώς κάνεις εσύ εδώ μέσα.

εσυ αυτο που εχεις να καταλαβεις,
    ειναι οτι ο χρονος σου - προς το παρον - τελειωσε.

Οταν θα γινεις φυσιολογικο μελος,
    ευχαριστως να τα ξαναπουμε.

Ο χρονος θα δειξει.

Senior Member
    Originally posted by krino

εσυ αυτο που εχεις να καταλαβεις,
    ειναι οτι ο χρονος σου - προς το παρον - τελειωσε.

Οταν θα γινεις φυσιολογικο μελος,
    ευχαριστως να τα ξαναπουμε.

Ο χρονος θα δειξει.

Καταλαβαίνω την αδυναμία αντιμετώπισης του προφανούς.
    Αντιλαμβάνομαι και δέχομαι την ανικανότητα.
    Όμως θα ακολουθήσω την προτροπή του μέλους που συνέστησε την λήξη του θέματος μια και όλοι μας βγάλαμε τα συμπεράσματα μας.

Senior Member
    Κρίνο,έχεις γράψει πως δε σε αφορά ο ετεροκαθορισμός.Τήρησε την αρχή αυτή,που και για μένα αποτελεί αρχή και στάση ζωής.Αναλώνεσαι σε έναν μάταιο αγώνα προσπαθώντας να αξιολογήσεις τα κίνητρα του καθενός που δεν αποτελεί μέρος της ζωής σου και δεν έχει ουσιαστικά κανένα τρόπο να σε επηρεάσει,παρά μόνο ιντερνετικά,όχι στην πραγματικότητα.

Εκτός αν έχουμε πια ταυτίσει τη διαδικτυακή μας εικονική παρουσία με την αίσθηση της αυταξίας μας,προσπαθώντας να σταχυολογήσουμε το κάθε post ως μέρος ενός δικού μας ερωτηματολογίου αμφιβολίας.

Μη γνωρίζοντάς σε προσωπικά,έχω παρολαυτά την αίσθηση πως δε δρας με τέτοιους τρόπους αξιολόγησης στη ζωή σου.Αναρωτήσου αν ακουμπάνε κάποια κουμπιά σου οι εκάστοτε διαφορουμικές κρίσεις,αν σε ηλεκτρίζουν και γιατί.Το ζήτημα δεν είναι να είμαστε καθολικά αποδεκτοί,το γνωρίζεις.Δεν χρειάζεται να τρέφεις τέτοιες διαδρομές που σου αφαιρούν ηρεμία.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member

Καταλαβαίνω την αδυναμία αντιμετώπισης του προφανούς.
    Αντιλαμβάνομαι και δέχομαι την ανικανότητα.
    Όμως θα ακολουθήσω την προτροπή του μέλους που συνέστησε την λήξη του θέματος μια και όλοι μας βγάλαμε τα συμπεράσματα μας.
    Στο καλό.
    Πήγαινε κάνε την προτροπή του μέλους και μην αργείς.
    Χάρη σου κάναμε που σε ανεχτήκαμε.

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Το ζήτημα δεν είναι να είμαστε καθολικά αποδεκτοί,το γνωρίζεις.
    Ομως ένα ζήτημα είναι να είμαστε σε θέση να καταδικάζουμε το καθολικά λάθος.
    Να έχουμε σαφείς κάποιες γραμμές που δεν περνάμε.

Η ομαδική επίθεση δεν είναι κάτι που υπόκειται σε υποκειμενική κριτική.

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast