Results 181 to 195 of 222
-
04-11-2009, 12:51 #181
Originally posted by RainAndWind
Κρίνο,έχεις γράψει πως δε σε αφορά ο ετεροκαθορισμός.Τήρησε την αρχή αυτή,που και για μένα αποτελεί αρχή και στάση ζωής.Αναλώνεσαι σε έναν μάταιο αγώνα προσπαθώντας να αξιολογήσεις τα κίνητρα του καθενός που δεν αποτελεί μέρος της ζωής σου και δεν έχει ουσιαστικά κανένα τρόπο να σε επηρεάσει,παρά μόνο ιντερνετικά,όχι στην πραγματικότητα.
Εκτός αν έχουμε πια ταυτίσει τη διαδικτυακή μας εικονική παρουσία με την αίσθηση της αυταξίας μας,προσπαθώντας να σταχυολογήσουμε το κάθε post ως μέρος ενός δικού μας ερωτηματολογίου αμφιβολίας.
Μη γνωρίζοντάς σε προσωπικά,έχω παρολαυτά την αίσθηση πως δε δρας με τέτοιους τρόπους αξιολόγησης στη ζωή σου.Αναρωτήσου αν ακουμπάνε κάποια κουμπιά σου οι εκάστοτε διαφορουμικές κρίσεις,αν σε ηλεκτρίζουν και γιατί.Το ζήτημα δεν είναι να είμαστε καθολικά αποδεκτοί,το γνωρίζεις.Δεν χρειάζεται να τρέφεις τέτοιες διαδρομές που σου αφαιρούν ηρεμία.
Μάλλον τα λόγια σου έχασες.
Αμφιβάλλω εάν αντιλήφθηκε το νόημα των γραφομένων σου.
Παρεπιπτώντως. Εξαιρετική χρήση της Ελληνικής και άκρως περιεκτικό και καίριο το περιεχόμενο σου.
Συγχαρητήρια.
- 04-11-2009, 12:52 #182
\'... Αλομπαρ...
Γιατί μπαίνεις σφήνα σε ένα θέμα που δεν είχες κάτι να πεις μόνο και μόνο για να εκνευρίσεις τον θεματοθέτη?...\'
Καλημέρα. Θα απαντήσω κι εγώ σ\' αυτό το τελευταίο και ειλικρινά θεωρώ λάθος μου που συμμετείχα. Και θα σας μιλήσω στον πληθυντικό αγαπητή Φύση, γιατί χθες παρεκτράπην ολίγον τι, με βάση όσα είδαν τα υπέροχα μικρά μου μάτια. Αν εσείς βλέπετε ότι δεν είχα κανέναν λόγο, είναι κάτι που βλέπετε εσείς, όχι εγώ. Η άποψή σας δεν αποτελεί ούτε πανάκεια, ούτε θέσφατο. Άλλωστε, στα όσα έχω γράψει ως τα τώρα, δεν είδα καν να σχολιάζετε, αντιθέτως μου κάνετε μια ερώτηση άτοπη. Εκτός αν γνωρίζετε ότι ως άνθρωπος ενοχλήθηκα από χαρακτηρισμούς τύπου \'κακομοίρη, αξιολύπητε, άντε χώσου στην τρύπα σου\'. Σ\' ένα φόρουμ υποστήριξης όλα αυτά. Στο ίδιο δηλαδή φόρουμ που εξελίχθηκε το πρότερο σκηνικό, κατά το οποίο χρησιμοποιήθηκε ένας άνθρωπος. Ή όχι; Στον οποίο εξέφρασα τη συμπάθειά μου άλλωστε. Βλέπετε Φύση, εγώ στη ζωή μου ξέρω να αντιμετωπίζω τέτοιες καταστάσεις, έχω στον περίγυρό μου ανθρώπους με τέτοια προβλήματα. Αν έγινε αντιληπτό, δε χρησιμοποιώ πουθενά τον όρο \'ασθενής\' αλλά δεν απαιτώ κιόλα να προσέξετε πώς εκλαμβάνω τη \'νορμάλ\' εποχή στην οποία ζω, μιας κι έχω μιλήσει για αυτήν. Δε μου κάνει εντύπωση όμως ο δικός σας τρόπος αντίληψης, είναι σύνηθες, στην επιλεκτικότητά σας γενικά. Σας ευχαριστώ ως καινούργιο μέλος που δεν είδατε κάποιες μέρες πριν το χαρακτηρισμό \'φτήνιας\' που μου αποδώθηκε. Θα ξανατονίσω όμως, ότι κάποιοι έχουν την ανάγκη να νιώσουν \'καλά\' σ\' ένα χώρο που θεωρούν ότι λόγω της υφής του θα καλύψουν τα κενά τους με όποιον τρόπο. Με απαραίτητη προϋπόθεση να εκθειάζουν βέβαια συνεχώς το χώρο, έτσι για να μη ξεχνιόμαστε κιόλα. Η δε προσπάθειά σας να με εντάξετε σε μια ομάδα, επίσης πέφτει στο κενό αλλά αφήστε να ξέρω κι εγώ κάτι για μένα. Κατ\' τ\' άλλα, όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, ναι όλοι έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας. Φαντάζομαι μάλιστα ότι εφόσον θεωρείτε \'ψυχικά υγιή\' τα άτομα με την προϋπόθεση της εργασίας, των χρημάτων και των φίλων, καταλαβαίνω ότι όντως δεν θα δώσετε καμιά σημασία στις απόψεις μου γιατί προφανώς η ανεργία μου, η αφραγκία μου, η απομάκρυνσή μου από την κοινωνική ζωή λόγω οικονομικών και η κατάθλιψη που με βρήκε σε μια πολύ δύσκολη φάση σε συνδιασμό με την απεξάρτησή μου, είναι αποθαρρυντικά στοιχεία και δε προσφέρουν στο μπαγκράουντ μου ή το επίπεδο νοημοσύνης μου ίσως. Καλή συνέχεια σε ό,τι προβληματικό ξαναβαπτίζεται ως φυσιολογική συμπεριφορά και αντίδραση από τους νορμάλ του χώρου. Σας ευχαριστώ.
04-11-2009, 12:53 #183
Originally posted by nature
Originally posted by knoulp
Καταλαβαίνω την αδυναμία αντιμετώπισης του προφανούς.
Αντιλαμβάνομαι και δέχομαι την ανικανότητα.
Όμως θα ακολουθήσω την προτροπή του μέλους που συνέστησε την λήξη του θέματος μια και όλοι μας βγάλαμε τα συμπεράσματα μας.
Πήγαινε κάνε την προτροπή του μέλους και μην αργείς.
Χάρη σου κάναμε που σε ανεχτήκαμε.
Βαθιά επιχειρήματα.
Μεστή σκέψη.
Ορθός λόγος.
Άκρος εντυπωσιακό.
04-11-2009, 12:53 #184
Originally posted by Arsi
Originally posted by krino
Για πες....
μηπως πρεπει να παρω και τα φαρμακα μου?
Μηπως εχω υποτροπιασει?
Μηπως νιωθω οτι με κυνηγανε?
Αλλα τωρα αν ειχες τσιπα,
θα ταλεγες αυτα? πιστευω πως οχι.
εισαι αξιολυπητος αυτο σου λεω μονο.
Λυπάμαι(ξέρω στα @@@@ σου)
αλλά δεν αξίζει αυτή τη συμπεριφορά ο κηπ.
Έστω κ αν το πρώτο του μνμ ήταν τραβηγμένο πιστεύω πως είχε όλες τις καλές προθέσεις απέναντί σου.
Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι αξιολύπητος σε καμιά περίπτωση.
κ επειδή έχω μπει έντονα στο τρυπάκι του θρεντ κ γω σε αντίθεση με όσα έγραψα προηγουμένως αποχωρώ κ ελπίζω να λήξει.
Δεν είναι ότι δεν αξίζει αυτή τη συμπεριφορά ο κηπ μόνο αλλά ούτε ο κρίνο την αξίζει.
Γενικώς είναι άσχημο να βγαίνουν τα μαχαίρια κ να εξαπολύονται χαρακτηρισμοί μελών προς άλλα μέλη.
Πιστεύω πως κάπως επιπόλαια ξεκίνησαν κάποιοι χαρακτηρισμοί απ\'\'τον κηπ χωρίς κακία όμως(κ ειδικά εξηγώντας στο 2ο ποστ του τι εννοούσε με καλή διάθεση κατ\'εμέ)κ στη συνέχεια ένιωσα(πάλι προσωπική μου αίσθηση)το αίμα του κρίνο να βράζει κ να θέλει να τα διαλύσει όλα((ανθρώπινη αντίδραση όπως το βλέπω τώρα).Εκεί πήρα θέση κ είναι το βάρος που είχα σχετικά μ\'αυτό μου το ποστ.
Θέση όμως που ήταν υπό δικού μου εν βρασμό κ όχι πραγματική μου θέση.Όχι ότι έγραψα κάτι που δεν πιστεύω αλλά είναι η μισή αλήθεια(εκτός από κάτι σαν \'\'ξέρω στα @@@@@@ σου) η άλλη μισή είναι πως κ ο κρίνο δεν άξιζε τη χθεσινή συμπεριφορά.
Κ δεν εννοώ την αρχική επιπολαιότητα του κηπ τόσο κ μόνο,όσο τη μαζική επίθεση.
Αυτά όσων αφορούν το ποστ που έγραψα.
Μου άρεσε πολύ το κομμάτι του Νίκου:
Αυτό λοιπόν που με θλίβει δεν είναι η ένταση. Είναι η παρατεταμένη ένταση. Είναι η ένταση άνευ ορίων. Κι αυτό το πράγμα δεν αφαιρεί κάτι από τον νικοςδ. Αισθάνομαι όμως ότι αφαιρεί από τον καθένα που εμπλέκεται.
Και δεν εννοώ πως αφαιρεί κάτι από την εικόνα του. Εννοώ ότι αφαιρεί κάτι από την ΑΥΤΟεικόνα του και από την καλή του ενέργεια που τόσα χρόνια με περισσή διάθεση χάριζε στους άλλους.
Που να πάρει η ευχή, δεν υπάρχει τρόπος να ξανα ζεστάνουμε τις ψυχές μας?
Ένιωσα μια ζεστασιά απ\'την πλευρά του κ σαν ένα καμπανάκι ένωσης.Σαν να ήρθε να θυμήσει ότι είμαστε μια ομάδα που εν τέλει δεν έχει λόγο να διαχωριστεί,να απομωνοθεί ο καθένας στα δικά του κ τις προσωπικές του διαμάχες κ να χάνει αυτή η ομάδα κ το έργο της μέσα απ\'τη χωρίς λόγο διάσπασή της.
Ένα πολύ ανθρώπινο μήνυμα που μας καλεί να λειτουργήσουμε κ να δούμε μέσα απ\'το ζεστό κομμάτι της ψυχής μας.
Νίκο πόσο μου άρεσε ειδικά η τελευταία σου φράση.....
τόσο μα τόσο ανθρώπινη κ ζεστή!
04-11-2009, 12:55 #185
Originally posted by RainAndWind
Μη γνωρίζοντάς σε προσωπικά,έχω παρολαυτά την αίσθηση πως δε δρας με τέτοιους τρόπους αξιολόγησης στη ζωή σου.Αναρωτήσου αν ακουμπάνε κάποια κουμπιά σου οι εκάστοτε διαφορουμικές κρίσεις,αν σε ηλεκτρίζουν και γιατί.Το ζήτημα δεν είναι να είμαστε καθολικά αποδεκτοί,το γνωρίζεις.Δεν χρειάζεται να τρέφεις τέτοιες διαδρομές που σου αφαιρούν ηρεμία.
Με ενα παραξενο τροπο θα προσπαθησω να σε βεβαιωσω οτι παρολο που δεν με γνωριζεις στην καθημερινοτητα μου, οτι αυτη ειναι ακριβως ιδια οπως διαβαζεις.
Επειδη ειμαι ατομο που κυκλοφορει πολυ, ειχα συμμετοχες σε πολλες ομαδοποιησεις, δεν ειδα τιποτα που να μην συμβαινει εξω στην καθημερινοτητα μου και το αναποδο.
Ετσι δυστυχως η ζωη καθως προχωραγα με αναγκασε να ζω και αυτα.
Με αναγκασε να εκπαιδευτω στο να περιμενω και τετοιες πλευρες της ζωης.
Για διαφορους λογους καποιες φορες αναγκαζομουν να αναλώνομαι σε καταστασεις φθορας, πολυ χειροτερες απο αυτες εδω μεσα.
Προερχομαι απο ενα χωρο που σχεδον παντοτε βασιλευε η σηψη και η παρακμη και οι επιθεσεις ακομα και με χυδαιο τροπο ηταν μεσα στις νομιμες διαδικασιες.
Αντεξα για χρονια ετσι με μονο οπλο την υπομονη μου.
Οχι δεν εξαντληθηκε η υπομονη μου απλα αποφασισα να περιορισω την ασκοπη φθορα.
Σημερα διαπιστωνω το αναποφευκτο: Οτι κοινωνια υπαρχει εξω που κινειται με φθονο και εγωισμο, ιδιος υπαρχει και εδω μεσα και ακομα και στην τελευταια τρυπα του ζωναριου σου.
Οπου και να πας θα το βρεις μπροστα σου.
Το μονο που θα σε σωσει ειναι να αδιαφορησεις και να μεινεις με τα καλ της ζωης που εχεις επιλεξει.
Σημερα, απαλαγμενος απο αρκετες φθορες του παρελθόντος,
παραμενω πιο ηρεμος παρα ποτε, και πιο ολοκληρωμένος σαν ανθρωπος.
Εχω την εμπειρια πια της ζωης να με βοηθαει σε αυτο.
Δεν ζω για κανενα φορουμ, ζω για ενα χαδι, για ενα κατεβασμα μια χιονισμενης πλαγιας, για το αρωμα της αλμυρας στη θαλασσα, για ενα σωρο χιλιαδες τετοιες λεπτομεριες που ειναι σημαντικες για μενα.
Ευχαριστω για το ποστ σου,
μου αρεσε πολυ.
04-11-2009, 13:18 #186
Σημερα, απαλαγμενος απο αρκετες φθορες του παρελθόντος,
παραμενω πιο ηρεμος παρα ποτε, και πιο ολοκληρωμένος σαν ανθρωπος.
Εχω την εμπειρια πια της ζωης να με βοηθαει σε αυτο.
Δεν ζω για κανενα φορουμ, ζω για ενα χαδι, για ενα κατεβασμα μια χιονισμενης πλαγιας, για το αρωμα της αλμυρας στη θαλασσα, για ενα σωρο χιλιαδες τετοιες λεπτομεριες που ειναι σημαντικες για μενα
Πολύ ωραία λόγια νομίζω όλοι για αυτές τις λεπτομέρεις ζούμε το θεμα ειναι να τα εφαρμόζουμε.Είπαμε πολλά τα εξαντλήσαμε όλα καιρός να σταματήσει το προτείνω για δεύτερη φορά ας μην συνεχιστεί αυτή η κακομοιριά.Ας κλείσουμε το θέμα εδώ ο καθένας πριν γράψει κάτι ας το ξανασκεφτεί.Είπαμε ενα σωρό τέλος.
04-11-2009, 15:11 #187
Μου αρέσουν κι εμένα και με συγκινούν τα όσα γράφονται στην τελευταία σελίδα.
Θα ήθελα κι εγώ να κλείσει το θέμα, ας μου επιτραπεί όμως να τελειώσω πρώτα μια μικρή στιχομυθία που άρχισε σε σχέση με τον Ομπορο.
Θα έιμαι απόλυτα πολιτισμένη και ειλικρινής.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
04-11-2009, 15:20 #188
Originally posted by oboro
Originally posted by weird
Μα δεν κινδύνευε μόνο η κοινότητα απο τον Πάνο.
Κινδύνευε κι ο Πάνος απο την κοινότητα!
Αυτό ας είναι σαφές.
Παραδεχομαι οτι κι εγω χλευασα και ειρωνευτικα τον πανο, και μαλιστα στα πλαισια της δικης μου επιθετικοτητας και μονο - σε νεκρο χρονο δηλαδη, σε περιοδους σπανιας μη-επιθετικοτητας του, χωρις μαλιστα να ειναι online εκεινες τις στιγμες. Το μετανιωσα πολυ συντομα, και ευχομαι να ειχα κρατησει απαραβατα την ιδια σταση που ειχα κατα το bullying θρεντ απεναντι του, δηλαδη να τον ειχα αγνοησει παντελως, με εξαιρεση τη μια συζητηση που προανεφερα.
Κατα τα αλλα, λυπαμαι weird αλλα το μονο \"σαφες\" απο το μηνυμα σου ειναι οτι οπως και στην αρχη υπερασπιζεσαι και παλι τον πανο, τωρα που δεν μπορει πλεον με τις απαραδεκτες καταχωρησεις του να ακυρωσει την υπερβολικα καλη θεληση που ανεκαθεν εδειχνες για το ατομο και την περιπτωση του. Αν ειναι δυνατον να υπηρξαμε επικινδυνοι για τον πανο, ποσο μαλλον στο βαθμο που υπηρξαν οι δικες του επιθεσεις και \"συμβουλες\"! Στο λεω αυτο χωρις την παραμικρη διαθεση να σε κρινω. Σου λεω ευθεως πως ειναι κατι που βλεπω να κανεις, και μαλιστα οχι μονο με τον πανο στο συγκεκριμενο θρεντ... Ισως θα ηταν θεμιτο να αναρωτηθεις αν υπαρχει λιγο \"σκοταδι\" και στην σταση αυτη που κρατας.
Παντα φιλικα :)
Αυτό που υπερασπίστηκα, δεν ήταν ο Πάνος.
Αυτό που υπερασπίστηκα ήταν ο σεβασμός έναντι του χλευασμού και η ενσυναίσθηση οτι γράφουμε σε ένα φόρουμ ψυχοιλογικής υποστήριξης και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ την ειρωνία και τον χλευασμό σε έναν άνθρωπο που έχει τα θέματά του, ειδικά όταν προέρχεται απο ομάδες συνολικά.
Το αυτό φαινόμενο παρατηρήθηκε και στο συγκεκριμένο θρεντ και αντέδρασα έντονα.
Τονίζεις το γεγονός οτι \" αν είναι δυνατόν να εξομοιώνεις την δική μας επικινδυνότητα με εκείνη του Π.\".
Μου λες οτι κάτι δεν ζυγίζω καλά.
Κι οτι το ίδιο κάτι, δεν το ζυγίζω καλά εν προκειμένω.
Μου λες επίσης, οτι ενδέχεται ανάμεσα στις σκοτεινές μου πλευρές να βρω τις αιτίες αυτής της στάσης μου.
Σε διαβεβαιω οτι δουλέυω τρομερά με τις σκοτεινές πλευρές μου και τον τελευταίο καιρό τις βρίσκω σε μέγιστη φωτεινότητα.
Επίσης, επιμένω, δεν υπερασπίστηκα πρόσωπα, μα καταδίκασα και μάλιστα απόλυτα συμπεριφορές ομαδικού κανιβαλισμού.
Τέλος, επειδή με ρωτάς αν είναι δυνατον, θα σου πω, ναι, είναι.
Με την ένταση που κυκλοφορεί τις μέρες αυτές στο φόρουμ, αυτό καθίσταται πολύ επικίνδυνο για έναν άνθρωπο που έχει σοβαρά θέματα όπως ήταν το εν λόγω μέλος που διεγράφη.
Κι επειδή μου μιλάς φιλικά και δεν αμφιβλαλλω, να σου δώσω μια φιλική συμβουλή κι εγώ?
Το να δουλεύει κάποιος τα σκοτάδια του, είναι μια υπόθεση τελείως προσωπική.
Γι αυτό ας ασχοληθεί καλύτερα ο καθένας με τα δικά του τα σκοτάδια κι ας αφήσει των αλλωνών. Για να μένει απερίσπαστος.
Καλή συνέχεια.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
04-11-2009, 15:24 #189
Originally posted by weird
Γι αυτό ας ασχοληθεί καλύτερα ο καθένας με τα δικά του τα σκοτάδια κι ας αφήσει των αλλωνών. Για να μένει απερίσπαστος.
Καλή συνέχεια.
δεν ξερεις ποσο μου εκανε......
τι να πω και εγω,
που εχω πανω ολους τους φωτισμενους του πλανητη και εχουν λυσαξει να θελουν το καλο μου......
και τους λεω,
βρε παιδια οχι τοση καλοσυνη μαζεμενη, δειξτε μου και λιγο κακια.....
Οχι αυτοι, εμεις θελουμε να σου φωτισουμε τα σκοταδια σου.....
αντε λοιπον,
φωτιστε να δουμε τι θα καταλαβετε....
04-11-2009, 15:32 #190
Μα τι είναι αυτά που διαβάζω; Έχετε ξεφύγει τελείως μερικοί στην προσπάθεια σας να συμμετέχετε, όχι βοηθώντας για μια λύση αλλα υψώνοντας το δάχτυλο γιατί έχετε ορκισθεί κάπου πως πάντα θα υπερασπίζεστε τη μονάδα, άσχετα του αν η μονάς αποτελεί εξίσου η και μεγαλύτερο παράγοντα του προβλήματος. Τι \"ομαδικές επιθέσεις\" και αηδίες επαναλαμβάνεται συνεχειά; Λέτε τα άτομα που κατονομάσατε να βρίσκονται σε διαδικτυακά καφέ για να οργανώσουν το επόμενο χτύπημα; Λέτε να μοιράζουν ιντερνετικά φυλλάδια για να προσεγγίσουν και άλλους στον αγώνα; Αυτό που συμβαίνει είναι πολλά άτομα να έχουν πρόβλημα με έναν και να το εκφράζουν, άλλοι πιο ειρηνικά, και άλλοι ανταποκρινόμενοι στο στυλ του συγγραφέα. Ούτε οργάνωση υπάρχει, ούτε προετοιμασία, ούτε τίποτα, είναι η απλή αντίδραση του συνόλου που ασχολείται σε αυτά που γράφονται και στον τρόπο που γράφονται, και μη μου πείτε πως πρέπει να πάρουμε σειρά προτεραιότητας για να αντιπαρατεθουμε με κάποιον. Μην προσπαθείτε να μειώσετε την αθλια συμπεριφορά της μονάδας επειδή οι πολλοί του τη λένε, προφανώς και το αξίζει αλλιώς δεν θα του απαντούσαν επιθετικά τόσα μέλη που άλλες φορες τον αγνοούν παντελώς. Τι \"σαχαμαρες\" είναι αυτά για \"ομαδικές επιθέσεις\" έλεος! Αν είναι δυνατόν, τι άλλο θα σκεφτεί το δονκιχωτικό μυαλό σας;
Αυτό το thread δεν είχε από την αρχή λόγο ύπαρξης. Δεν είναι κανενός arena εδώ μέσα να ανοίγει θέματα μονο και μονο για να συνομιλήσει με τα φιλαράκια του, και ως παλαιότερος ο Krino έπρεπε να τηρήσει και να επιβάλει τους κανόνες του forum. Δεν υπάρχει \"ο knoulp δεν ήθελε u2u\" γιατί ο knoulp είναι \"νέος\" και δεν ξέρει πως δεν ανοίγουμε ο,τι θέμα μας κατεβει στο κεφάλι. Αν 2 άτομα θέλουν να συζητήσουν, υπάρχουν τόσο τα u2u όσο και τα IM, yahoo, msn, skype, ένα σωρό. Οποτε η δημιουργία του thread: λάθος.
Τώρα οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνω, τι ασχολείστε? Ο Krino το έχει δηλώσει ξανά και ξανά, και απορώ γιατί επιμένετε να θέλετε να τον βάλετε στον \"ίσιο δρόμο\": σημασία δεν δίνει καθόλου στο τι σκέφτονται και αισθάνονται οι άλλοι αρκεί αυτός να είναι καλά και να τα έχει καλά με τον εαυτό του, δεν τον ενδιαφέρουν οι εντάσεις στο forum γιατί μπορεί για κάποιους αυτό το μέρος να είναι καταφύγιο αλλα ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για τις προθέσεις του καθενός και το μονο που θέλει είναι το βραδυ πριν κοιμηθεί να αισθάνεται καλά, γραμμένους μας έχει όλους εδώ και ούτε που παίζει το βλεφαρακι του όταν του λέμε πως το στυλ του φαίνεται γεμάτο ειρωνεία, επίθεση και χολή, και προκαλεί στο τέλος αντιδράσεις ακόμα και από άτομα που κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να τον αγνοήσουν.
Δεν ξέρω γιατί μπαίνει καθημερινά και σπαταλάει γελοίο ποσοστό χρόνου της μέρας του εδώ μέσα (προσωπικά αυτό δεν μου δείχνει καθόλου για σημάδι ανθρώπου που έχει φίλους, η γυναικα του τον αγαπάει, και η ζωή του γενικά είναι καλά, δεν έχει παράπονο) αλλα ΔΕΝ έρχεται για να βρει υποστήριξη, ΔΕΝ έρχεται για να βοηθήσει και ΔΕΝ έρχεται για να εκφράσει κάποιο πρόβλημα. Το έχει δηλώσει ξεκάθαρα άπειρες φορες, και ένα απλό ράψιμο μερικών post του μεταξύ τους το αποδεικνύει: θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο, θεωρεί αυτά που πιστεύει αλάθητα, δεν έχει πρόβλημα να την πει στον οποιονδήποτε γιατί αυτό είναι το στυλ του και αν τολμάει ο καθείς, ας του κάνει παρατήρηση για να φάει την ειρωνεία και την επίθεση στο κεφάλι.
Λέει αναφερόμενος στον keep \"Αλλα εσυ το κοβεις μια χαρα χαρουλα, να ερχεται εδω καποιος που εχεις ασχοληθει μαζι του, να ερχεται να σου λεει ολα αυτα?\" λες και πραγματικά θίχτηκε, επιλεκτικά ξεχνώντας τον χαμό που προκάλεσε ο ίδιος στον keep και τόσους άλλους, με τον οποιο είχε ασχοληθεί και πιει καφέ, για μια \"πλακα\" που δεν παίχτηκε ποτε. Λέει \"εγώ δεν ασχολούμαι\" αλλα στα τελευταία thread που συμμετείχε, έμενε κολλημένος σε σημείο που τσέκαρε τα προφίλ των υπολοιπων που συμμετείχαν για να δει τι κάνουν κάθε λεπτό περιμένοντας την απάντηση τους. Επαναλαμβάνει συνεχώς πως είναι πολύ ήρεμος άνθρωπος αλλα δεν έχει κάτσει να εξετάσει εις βάθος γιατί προκαλεί τόσες εντάσεις στο forum, πεπεισμένος ότι \"κάποιοι\" είναι ταγμένοι εναντίον του χωρίς λόγο και αιτια. Αλλα ακόμα και πέρα από τον Krino... Τι αυτοκριτική να κάνει κάποιος που θεωρεί ότι έχει βρει όλες τις λύσεις στη ζωή του και οποιος δεν συμφωνεί με αυτές δικαίωμα του μεν, λάθος δέ; Τι αυτοκριτική να κάνει κάποιος που θεωρεί την ειρωνεία \"στυλ\" του και την επίθεση \"τρόπο έκφρασης\" του, μάλιστα λέγοντας πως οι άλλοι έχουν τη μύγα και μυγιάζονται από μονοι τους; Τι αυτοκριτική να περιμένουμε από άτομα που χώνονται σε θέματα η ανοίγουν θέματα με αποκλειστικό στόχο να προκαλέσουν αντιδράσεις καθώς και να ενισχύσουν κάποιον ήδη υπάρχοντα διαπληκτισμό και διαμάχη;
Για να τελειώνω με τον Krino μιας και είναι το δικό του thread και τον πήρα ως παράδειγμα (αν και ο ίδιος συνέβαλε κατά πολύ σε αυτό), κάποιος του είπε πως είναι δυνατός, κάποιος πως είναι ξεφτιλισμένος... δεν μου αρέσουν σαν χαρακτηρισμοί, όμως συμφωνώ και με τα 2. Ο krino και ο κάθε krino θα είναι πάντα πιο δυνατός από πολλούς εδώ μέσα, γιατί ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να αντιπαρέρχεται με ένταση, ΣΚΑΣΙΛΑ ΤΟΥ αν το στυλ του δημιουργεί προβλήματα και αντιπάθειες, ΚΑΡΦΑΚI ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ για το ποιον προσβάλει και γιατί, αρκεί αυτός να είναι καλά. Οι υπόλοιποι που συμμετέχουμε στο forum γιατί έχουμε προβλήματα και ψάχνουμε λύσεις και απαντήσεις, θα είμαστε ΠΑΝΤΑ σε θέση άμυνας απέναντι σε κάποιον που πολύ απλά ΔΕΝ-ΤΟΝ-ΝΟΙΑΖΕΙ τι δημιουργεί η παρουσία του στο χώρο του αρκεί να κοιμάται ήρεμα τα βραδια. Και για εμενα αυτό είναι η πραγματική ξεφτίλα τόσο του ιδιου όσο και αυτού του χώρου.
Το προσωπικό μας βόλεμα. Ο εγωισμός. Η νοοτροπία του \"εγώ να παίρνω ο,τι μου γουστάρει από αυτόν το χώρο και οι υπόλοιποι ας πάνε να πνιγουν αν έχουν πρόβλημα μαζί μου\". Ξαναλέω, εδώ ΔΕΝ είναι μαζεμένοι επαγγελματίες του χώρου να δέχονται τον κάθε έναν που συμμετέχει αδιαμαρτύρητα με ο,τι κουσούρι έχει γιατί είναι η δουλειά τους. Εδώ είναι forum για απλούς ανθρώπους, και δεν έχουμε καμια υποχρέωση να ανεχόμαστε τον κάθε ενοχλητικό αδιαμαρτύρητα, ιδιαιτερα όταν κάποιοι ενοχλητικοί είναι οι ίδιοι συνεχώς και δεν έχουν καν λόγο συμμετοχής σε αυτό το forum πια. Αυτός ο χώρος είναι γεμάτος από άτομα κάθε ηλικίας και επαγγέλματος, και όπως κάποιος που δημιουργεί πρόβλημα στην πραγματική ζωή είτε θα του είχε ζητηθεί να προσαρμοστεί είτε θα είχε εξοστρακισθεί από την παρέα, έτσι και εδώ οποιος εισπράττει τα πυρά των πολλών ίσως θα πρέπει να διερωτηθεί ΠΡΩΤΟΣ αυτός τι κάνει λάθος. Είναι παντελώς άνανδρο να κάνουμε το forum τσιφλίκι μας για να βγάλουμε τον εαυτό που καταπιέζεται από την κατά τα αλλα \"ήρεμη και στρωμένη, χωρίς παράπονο\" ζωή μας, γιατί αισθανόμαστε προστατευμένοι από το μέγεθος και την ανωνυμία του.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
04-11-2009, 15:42 #191
Originally posted by DissolvedGirl
Μα τι είναι αυτά που διαβάζω; Έχετε ξεφύγει τελείως μερικοί στην προσπάθεια σας να συμμετέχετε, όχι βοηθώντας για μια λύση αλλα υψώνοντας το δάχτυλο γιατί έχετε ορκισθεί κάπου πως πάντα θα υπερασπίζεστε τη μονάδα, άσχετα του αν η μονάς αποτελεί εξίσου η και μεγαλύτερο παράγοντα του προβλήματος. Τι \"ομαδικές επιθέσεις\" και αηδίες επαναλαμβάνεται συνεχειά;
...............................................
............. Εδώ είναι forum για απλούς ανθρώπους, και δεν έχουμε καμια υποχρέωση να ανεχόμαστε τον κάθε ενοχλητικό αδιαμαρτύρητα, ιδιαιτερα όταν κάποιοι ενοχλητικοί είναι οι ίδιοι συνεχώς και δεν έχουν καν λόγο συμμετοχής σε αυτό το forum πια. Αυτός ο χώρος είναι γεμάτος από άτομα κάθε ηλικίας και επαγγέλματος, και όπως κάποιος που δημιουργεί πρόβλημα στην πραγματική ζωή είτε θα του είχε ζητηθεί να προσαρμοστεί είτε θα είχε εξοστρακισθεί από την παρέα, έτσι και εδώ οποιος εισπράττει τα πυρά των πολλών ίσως θα πρέπει να διερωτηθεί ΠΡΩΤΟΣ αυτός τι κάνει λάθος. Είναι παντελώς άνανδρο να κάνουμε το forum τσιφλίκι μας για να βγάλουμε τον εαυτό που καταπιέζεται από την κατά τα αλλα \"ήρεμη και στρωμένη, χωρίς παράπονο\" ζωή μας, γιατί αισθανόμαστε προστατευμένοι από το μέγεθος και την ανωνυμία του.
Επίσης δεν θυμάμαι ποτέ να σου έχω πει οτι έχεις ξεφύγει.
Τα προσπερνάω αυτά τα βαρύγδουπα για να φτάσω στην ουσία όμως.
Ποιοί είστε εσείς?
Εσείς που δεν ανέχεστε?
Ποιά παρέα?
Ποιοί είστε εσείς που θα εξοστρακίσετε?
Και κάτι ακόμα, το ποιόν λόγο έχει ο καθένας που συμμετέχει δεν νομίζω οτι μπορεί να το κρίνει ο καθένας.
Να διερωτηθεί κι εκείνος που δέχεται τα πυρά,
να διερωτηθούν κι οι υπόλοιποι που τα στέλνουν.
Ας το κάνουν όμως απο μέσα τους.
Γιατί υπάρχουν πολλοί που δεν τους νοιάζει αυτός ο χώρος και που δεν τον σέβονται. Ας σκεφτούν όμως καλά.
Δεν χρωστά σε τίποτα ο χώρος.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
04-11-2009, 15:55 #192
τωρα να απαντησω?
παιζει νοημα που θα ειχα να πω αρκετα?
Μα μηπως θα πανε απατα?
Τεσπα αστο να παει στο καλοοοοοοοοοοοοοοο......
04-11-2009, 15:55 #193
Προσπέρασε ο,τι θες αγαπητή weird, δικαίωμα σου :)
Ποιοι είμαστε εμείς; ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ συμμετέχουμε με προβλήματα και θέματα και αντιδρούμε στον κάθε έναν που δημιουργεί εντάσεις. Ο κάθε νοήμων άνθρωπος που, όταν αντιλαμβάνεται πως ο χώρος στον οποιο έχει έρθει για βοήθεια βομβαρδίζεται από ειρωνεία και κολλημένα πιστεύω, θέλει να τον προστατεύσει περνώντας στην αντεπίθεση.
Ποια παρέα; Το forum καλή μου, δεν έπιασες τον παραλληλισμό με την πραγματική ζωή;[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
04-11-2009, 16:01 #194
Προσπέρασε ο,τι θες αγαπητή weird, δικαίωμα σου :)
Ποιοι είμαστε εμείς; ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ συμμετέχουμε με προβλήματα και θέματα και αντιδρούμε στον κάθε έναν που δημιουργεί εντάσεις. Ο κάθε νοήμων άνθρωπος που, όταν αντιλαμβάνεται πως ο χώρος στον οποιο έχει έρθει για βοήθεια βομβαρδίζεται από ειρωνεία και κολλημένα πιστεύω, θέλει να τον προστατεύσει περνώντας στην αντεπίθεση.
Ποια παρέα; Το forum καλή μου, δεν έπιασες τον παραλληλισμό με την πραγματική ζωή;
Είναι πολλοί αυτοί οι \"κάθε ένας\" Ντι.
Και είναι και άλλοι τόσοι που περιμένουν να την πέσουν, να απαντήσουν σε κάθε ένταση που θα μυριστούν.
Ο εξοστρακισμός δεν είναι λύση. Γιατι αυτό το \" ΟΛοι οσοι μετεχουμε\" δεν είναι τόσο εύκολο να συγκεκριμενοποιηθεί αλλά και επειδή δεν είμαστε κανίβαλοι. Σωστα?
Απο εκεί και πέρα, ας αντιδράσει ο καθένας όπως κρίνει καλύτερα. Άλλο αυτό και άλλο το να στήνουνται μικρές αρένες.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
04-11-2009, 16:06 #195
Ο κάθε νοήμων άνθρωπος που, όταν αντιλαμβάνεται πως ο χώρος στον οποιο έχει έρθει για βοήθεια βομβαρδίζεται από ειρωνεία και κολλημένα πιστεύω, θέλει να τον προστατεύσει περνώντας στην αντεπίθεση.
ενδιαφερον σαν παρατηρηση αυτη η παραγραφος.....
Αρα εδω εχουμε αυτη την στιμη ονλαιν,
ΧΑΡΑ, angieL, manner, Ananta, All_Hidden_Inside, liakleo, PROFITIS73, minasgr21, kukuruku, knoulp, melene, Dionisis, sunset, kyknos25, dimm, claire, marina38, astarti, Sofia, so_logoth, keep_walking, Adzik, weird, Φοίβη, krino
Τα παρακατω λογκιν,
χαρα, angiel, manner, ananta, all hidden inside, liakleo, profitis73, minasgr21, kukuruku, dionisis, sunset, dimm, claire, marina38, astarti, so logoth, adzik, και φοιβη,
δεν εχω ακουσει ποτε την φωνη τους οχι μονο εδω αλλα σε κανενα θρεντ παρομοιο,
δεν ειναι νοημονες? μονο 5-6 ατομα βομβαρδιζοσαστε?
Οι υπολοιποι δεν εχουν ματια?
Οσο και να προσπαθειτε να βγαλετε το ασπρο μαυρο, δεν περναει.
Εισαστε τα ιδια λογκιν πανω κατω, και συνεχιζετε οι ιδιοι με λιγες αλλαγες για να φρεσκαρετε την εικονα.
Εσεις οι εισαστε οι θιγμενοι, εσεις εισαστε οι ευαισθητοι και εσεις εισαστε αυτοι που θελετε να προστατεψετε το φορουμ.
Να εχετε καλη δυναμη στον αγωνα σας.
Και γραμματα γνωριζουμε.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση