Results 31 to 45 of 222
-
03-11-2009, 21:00 #31
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
ΣXEΔON OΛOI ΠAPAΔEXONTAI OTI ΞEΦTIΛIZEΣAI. TO ΨYXIKO ΣOY KENO ΔEN ΘA TO KAΛYΨEIΣ ME TOYΣ KAYΓAΔEΣ.
YΠAPXOYN KAΛYTEPOI TPOΠOI ΩΣTE NA BΓEIΣ ΣTHN EΠIΦANEIA
ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω....
Λοιπον αντε,
και εγω το λεω οτι ξεφτιλιζομαι και οχι μονο εγω και ολος ο πλανητης.
Που αλλου θες να ορκιστω οτι ομολογω για να σταματησεις να μου τα κανεις τσουρεκια?
- 03-11-2009, 21:03 #32
ρε συ νικο,
γιατι θες να αλλαξουμε κουβεντες?
γιατι δεν παραμενεις στην αναμνηση ενος καλου καφε?
Δεν ειναι κριμα να πικραθουμε?
Γιατι αν δεν ειχαμε πιει αυτο τον καφε,
να εισαι σιγουρος οτι το μπαν που λες,
θα ερχονταν σιγουρα και συντομα.
Δεν ξερω ομως, θες να περασω σε κατι τετοιο?
Θες να σου απαντησω στο ιδιο επιπεδο?
Δεν νομιζω οτι θα βγει κατι....
Αλλα οκ, αν θες να με πιεσεις για κατι τετοιο,
θα το κανω.
Υγ.......αυτο για την προυπηρεσια να μην το ξαναπεις.
Ντροπιαζεις εμενα, εσενα, το φορουμ και τον ιδιο το νικο που κανει το χαμαλη για μας.
Αν ερθει η ωρα ποτε, να φαω ban απο το φορουμ, να εισαι σιγουρος οτι δεν θα εχει νοημα καμια προυπηρεσια.
krino ναι δεν θελω να στην πω θελω να σε προστατεψω οχι απο ενα ban αλλα απο σενα.
Δεν δειχνεις καλα και τα ποστ σου δεν εχουν την ποιοτητα που ειχαν παλια.
Εξεγειρονται σχεδον ολοι εναντιον σου γιατι?
Μυγα τσε-τσε τους τσιμπησε?Δεν νομιζω.
Εσυ μονος σου μπορεις να φτιαξεις παλι την κατασταση.
Ασε τα δεν με νοιαζει κλπ...να μπαινεις στο φορουμ και να χαιρεσαι που μπαινεις οχι να μαυριζεις.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-11-2009, 21:05 #33
Απλά μια επίσκεψη σε ειδικό χρειάζεται γιατί είναι φανερό ότι έχει πρόβλημα και δεν θέλει να το παραδεχτεί.δεν μιλά μονίμως ειρωνεύεται απευθύνομαι στους υπόλοιπους και όχι στον ιδιο
03-11-2009, 21:05 #34
Από μένα δε σε ενοχλεί τίποτα, γιατί δεν είσαι σε θέση να με αντιμετωπίσεις. Μπορείς να συνεχίσεις να επικαλείσαι τη διαχείριση. Εγώ δε τη χρειάζομαι. Ο μόνος λόγος που θέλεις να υπάρχεις στο χώρο, είναι γιατί θεωρείς ότι οι πάσχοντες είναι ηλίθιοι και είσαι σε θέση να τους προσφέρεις... τί; Θεωρείς ότι η ανεπάρκειά σου θα καλυφθεί σε ένα χώρο \'αδυνάτων\'. Αν έπρεπε να διαγραφεί κάποιος, αυτός είσαι εσύ, όχι ο Πάνος. Ο χρήστης είχε υπόβαθρο και συναίσθημα στο φουλ. Μου ήταν συμπαθής. Είσαι και θα είσαι ένας \'καλός\' κακοθελητής.
Ταπ, ταπ,
Αλομπαρίτσα.
03-11-2009, 21:12 #35
EINAI ΞEKAΘAPO OTI ΠAPAMENEI ΣTO ΦOPOYM EΠEIΔH EINAI ΠAΛIO MEΛOΣ KAI TON ΛYΠATAI O NIKOΣ.
AΛΛA ΩΣ ΠOTE?Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
03-11-2009, 21:23 #36
Μέχρι να το πάρει απόφαση ότι δεν μπορεί να έχει δίκιο και όλοι οι άλλοι να είναι λάθος και ότι οι ειρωνίες τον κάνουν αντιπαθή
03-11-2009, 21:25 #37
Tελικά δε μας έφταιγε ο Πάνος για το κλίμα.Το κλίμα είναι κακό από μόνο του.
Για πιο λόγο γίνονται όλα αυτά?
Ας αναρωτηθεί ο καθένας για τον εαυτό του.
Αρχίζει να διαφαίνεται η έναρξη ακόμα ενός καυγά πριν καλά καλά περάσει το προηγούμενο μπουρίνι.
Τι φταίει?ανάγκη εκτόνωσης?προσωπικές διαμάχες?δήθεν προστασία του φόρουμ?η ένας νέος τρόπος επικοινωνίας κ ενασχόλησης με το φόρουμ?ή επίσης επειδή ξεπεράστηκαν μια φορά τα όρια περάσαμε πλέον στην αντίπερα όχθη?
Δεν ξέρω το σίγουρο είναι πως με αυτόν τον τρόπο αυτός ο χώρος καταστρέφεται σιγά σιγά,μέρα με τη μέρα ώσπου στο τέλος μόνοι μας θα θα τον αφανίσουμε.Το χώρο που πολλοί από μας έχουμε αφήσει κομμάτια ψυχής εδώ μέσα.
Για μένα είναι απαραίτητη η αυτοκριτική σε όλους μας.Με το να βλέπουμε συνέχεια τον απέναντι δε βλέπουμε εμάς με αποτέλεσμα όλοι μας να κάνουμε λάθη.
Δε μπορούμε να διορθώσουμε τον άλλον,μόνο τον εαυτό μας.
Είναι λυπηρό να υπάρχει πάλι μια τέτοια εικόνα σήμερα......
03-11-2009, 21:27 #38
Originally posted by keep_walking
Α ρε Κρινο...ξεφτυλιζεσαι και δεν το εχεις παρει χαμπαρι...εισαι σε πολυ χειροτερη κατασταση απο τον Πανο και αν δεν ειχες την προυπηρεσια στο φορουμ θα ειχες φαει ban το τελευταιο διαστημα.
Καλυτερα να απεχεις ενα διαστημα...καλα ξερω φωνη βοωντος εν τη ερημω:(
μπορείς να μου εξηγήσεις να μη ψάχνω?
03-11-2009, 21:27 #39
Originally posted by Arsi
Tελικά δε μας έφταιγε ο Πάνος για το κλίμα.Το κλίμα είναι κακό από μόνο του.
Για πιο λόγο γίνονται όλα αυτά?
Ας αναρωτηθεί ο καθένας για τον εαυτό του.
Αρχίζει να διαφαίνεται η έναρξη ακόμα ενός καυγά πριν καλά καλά περάσει το προηγούμενο μπουρίνι.
Τι φταίει?ανάγκη εκτόνωσης?προσωπικές διαμάχες?δήθεν προστασία του φόρουμ?η ένας νέος τρόπος επικοινωνίας κ ενασχόλησης με το φόρουμ?ή επίσης επειδή ξεπεράστηκαν μια φορά τα όρια περάσαμε πλέον στην αντίπερα όχθη?
Δεν ξέρω το σίγουρο είναι πως με αυτόν τον τρόπο αυτός ο χώρος καταστρέφεται σιγά σιγά,μέρα με τη μέρα ώσπου στο τέλος μόνοι μας θα θα τον αφανίσουμε.Το χώρο που πολλοί από μας έχουμε αφήσει κομμάτια ψυχής εδώ μέσα.
Για μένα είναι απαραίτητη η αυτοκριτική σε όλους μας.Με το να βλέπουμε συνέχεια τον απέναντι δε βλέπουμε εμάς με αποτέλεσμα όλοι μας να κάνουμε λάθη.
Δε μπορούμε να διορθώσουμε τον άλλον,μόνο τον εαυτό μας.
Είναι λυπηρό να υπάρχει πάλι μια τέτοια εικόνα σήμερα......Dum spiro spero (?)
03-11-2009, 21:28 #40
Originally posted by nature
Originally posted by keep_walking
Α ρε Κρινο...ξεφτυλιζεσαι και δεν το εχεις παρει χαμπαρι...εισαι σε πολυ χειροτερη κατασταση απο τον Πανο και αν δεν ειχες την προυπηρεσια στο φορουμ θα ειχες φαει ban το τελευταιο διαστημα.
Καλυτερα να απεχεις ενα διαστημα...καλα ξερω φωνη βοωντος εν τη ερημω:(
03-11-2009, 21:33 #41
Συγνώμη επειδή πήγα να πάρω τη κόρη μου από το μπαλέτο, τι έγινε και ξεφτιλίστηκε ο κρίνο?
Το δευτερο ποστ μου νομιζω εξηγει καλυτερα τα πραγματα το ποστ που εκανες quote ναι μαλλον δειχνει επιθετικο προς το κρινο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-11-2009, 21:58 #42
Αλομπαρ, Ολα, Κηπ και γιώτα,
το γ@@@@τε το θρεντ.
Για κάντε λίγο όπισθεν να δείτε ποιος το άρχισε.
Να βοηθήσω?
Γιατί εγώ ζήτησα την άδεια του οικοδεσπότη (τι λέω τώρα, σιγά μη καταλαβαίνετε από ευγένεια) για να συζητήσω το θέμα της εμπιστοσύνης στους ανθρώπους, μιας και ήταν οφ τόπικ και είχε ξεκαθαρίσει τους σκοπούς του θρεντ από τη αρχή. Είχαμε αρχίσει να συζητάμε ενδιαφέροντα πράγματα.
Μας χαλάσατε τη κουβέντα. Δεν σας κρατώ κακία, αλλά αν θέλετε ανοίξτε ο, τι θέμα θέλετε να κουβεντιάσετε και με όποιον θέλετε και εκτιμάτε.
03-11-2009, 22:03 #43
Άντε καλή μου που μου απευθύνεις και το λόγο. Άντε που θα μου πεις αν γαμάω το θρεντ. Άντε που δε μου απάντησες σε δυο σχόλια αλλού. Άντε που προσπαθούσες να επαναφέρεις στην τάξη άνθρωπο εν ώρα κρίσεως και τον χρησιμοποιούσες. Φυσικά και δίνω χαρά στο θεματοθέτη. Άντε που θα μου κάνεις και μαθήματα ζωής. Και που θα μου πεις εσύ αν καταλαβαίνω από ευγένεια. Άντε κυρία μου. Σε παρακαλώ δηλαδή, γιατί έχω προβλήματα στη ζωή μου για αυτό κάνε οφ με την επιλεκτική σου κριτική. Άντε.
03-11-2009, 22:04 #44
Θεωρείς ότι ο κρινο καταλαβαίνει απο ευγένεια;μήπως προκαλεί;
03-11-2009, 22:05 #45
Γιατί εγώ ζήτησα την άδεια του οικοδεσπότη (τι λέω τώρα, σιγά μη καταλαβαίνετε από ευγένεια)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή