Results 76 to 90 of 222
-
03-11-2009, 22:45 #76
Άκουσε Γουίρντ. Αν εσύ κάνεις ψυχογραφήματα, εγώ δε τα χρειάζομαι. Ο τύπος αποκάλεσε τον άνθρωπο που ήπιε καφέ μαζί του \'κακομοίρη\'. Συνεχίστε να συζητάτε με έναν κομπλεξάρα. Χαιρετώ σας. Η κυρία που συμμετέχει, όταν αποφασίσει ότι δε την καταδιώκει κανείς, ας απαντήσει. Λυπάμαι που ισχυρίζονται ότι πέρασαν δυσκολίες στη ζωή τους.
- 03-11-2009, 22:46 #77
Αν το θέμα πάει 20 σελίδες τότε θα ειπωθούν πολλά και θα βαριόμαστε και θα χαθούμε. Τώρα μπορούν να βγούν συμπεράσματα.
Τώρα που είναι μικρό, μπορούμε να παρακολουθήσουμε και τη χρονική σειρά με ακρίβεια (Ελενα αυτό το λέω για σένα, για να μην απαντάω χωριστά).
Οποιος θέλει φυσικά.
03-11-2009, 22:46 #78
Αν κάτι σιχαίνομαι όσο τίποτα άλλο είναι να \"χτυπάς\" τον άλλον στην αδυναμία του...
Και εφόσον αναφέρθηκε ο krino σε κώδικα συμπεριφοράς, καλώ τον ΝikosD να τον ορίσει, γιατί μάλλον μερικοί νομίζουν ότι είναι σπίτια τους και μπορούν να λειτουργούν όπως τους καπνίσει.
Για κάποιους (πιστεύω πολλούς) αυτός ο χωρός είναι πολύ σημαντικός, είναι μία ανάσα στις δυσκολίες που περνούν, και οφείλουμε όλοι να τον σεβαστούμε. Ας μην είμαστε επιλεκτικά \"ευαίσθητοι\"...
03-11-2009, 22:47 #79
Originally posted by Alobar
Άκουσε Γουίρντ. Αν εσύ κάνεις ψυχογραφήματα, εγώ δε τα χρειάζομαι. Ο τύπος αποκάλεσε τον άνθρωπο που ήπιε καφέ μαζί του \'κακομοίρη\'. Συνεχίστε να συζητάτε με έναν κομπλεξάρα. Χαιρετώ σας. Η κυρία που συμμετέχει, όταν αποφασίσει ότι δε την καταδιώκει κανείς, ας απαντήσει. Λυπάμαι που ισχυρίζονται ότι πέρασαν δυσκολίες στη ζωή τους.
Θεωρείς οτι το να σου ζητώ να αναλάβεις την ευθύνη σου είναι ψυχογράφημα?
Αν ο άνθρωπος που αποκάλεσε κακομοίρη δεν είναι όντως κακομοίρης μπορεί μια χαρούλα να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Όσο για τις δυσκολίες κορίτσι μου, να είσαι σίγουρη οτι εδώ μέσα έχουμε περάσει πολλοί αρκετές.
Αυτός δεν είναι λόγος να σφαχτούμε.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
03-11-2009, 22:49 #80
να σου πω κατι ρε συ κηπ?
λιγα λογια ομως γιατι βαριεμαι.....
τι ακουω εσενα τι, την θεοφανια ενα και αυτο.
Απο κει και περα βγαλε τα συμπερασματα σου.
Τεσπα.
Δεν μπορεις να με κανεις να στενοχωρηθω για τον εαυτο μου και να νοιωσω ασχημα οπως ειχες κανει σε καποιον αλλο...την τελευταια φορα που ηρθαμε σε αντιπαραθεση.
Δεν μπορω να σε συμβουλευσω οχι το βλεπω τωρα οτι εθελοτυφλω.
Αλλωστε ετσι ειναι οι συμβουλες αγνουνται τις περισσοτερες φορες απο ολους.
Βεβαια μερικοι φτανουν να κουνησουν το κεφαλι και να πουν δικιο εχεις...και να μην τις ακολυθησουν μετα...αλλα δεν εχει ισχυει για σενα αυτο σωστα?
Ουτε μπορεις να κανεις πισω τωρα οταν ολοι εξεγειρονται εναντιον σου κατανοητο.
Σιγα-σιγα εξου και σου ειπα με λιγα λογια να απεχεις λιγο.
Παλι συμβουλες...[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-11-2009, 22:51 #81
AKOMA KAI ΣE AYTO TO ΘEMA ANEΦEPEΣ THN ΘEOΦANIA ΠOY ΛEIΠEI.
EIΣAI AHΔIAΣTIKOΣ.Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
03-11-2009, 22:51 #82
Δεν νομίζω κηπ οτι όλοι εξεγείρονται εναντίον του. Μιλάμε για συγκεκριμένα μέλη.
Και εν πάσει περιπτώση, πραγματικά δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν λες αυτά που έχεις να πεις πριβε και το κάνεις δημόσια σε ένα άσχετο θέμα όπου ήδη το φυτίλι το έχει ανάψει ένα άλλο μέλος.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
03-11-2009, 22:54 #83
Ποιά ευθύνη να αναλάβω; Είναι εμφανές το ό,τι έχω γράψει και όπου έχω γράψει. Δε χρησιμοποιώ κανέναν για να επιβεβαιωθώ για κάτι. Και μιλάω ευθέως πάντα. Λυπάμαι που συμετείχα στο θρεντ. Τίποτα άλλο.
03-11-2009, 22:55 #84
Originally posted by Alobar
Λυπάμαι που συμετείχα στο θρεντ. Τίποτα άλλο.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
03-11-2009, 22:59 #85
Δεν νομίζω κηπ οτι όλοι εξεγείρονται εναντίον του. Μιλάμε για συγκεκριμένα μέλη.
Και εν πάσει περιπτώση, πραγματικά δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν λες αυτά που έχεις να πεις πριβε και το κάνεις δημόσια σε ένα άσχετο θέμα όπου ήδη το φυτίλι το έχει ανάψει ένα άλλο μέλος.
Οσοι ζητανε απλες στεγνες πληροφοριες μπορουν να χρησιμοποιησουν το google...αυτη ειναι η λογικη οποτε θα μας μεινει ενα 5% φορουμ.
επικοινωνια σε μια δημοσια συζητηση και τους κανονες που την διεπουν και τα ψυχολογικα νομιζω οτι ειναι πολυπλοκα να τα αναλυσουμε.
Απο κει και περα και φυσικα οχι ολοι...ενα τμημα απαντα...αλλα δεν ειμαστε και πολλοι που κανουμε το φορουμ...οι θαμωνες δηλαδη.
Μερικοι δεν απαντανε,αλλα οπως ειχες εσυ την αναγκη να γραψεις στο συγκεκριμενο νημα γιατι κατι σου εκανε κλικ...σε καποιον αλλον ειναι το αντιστοιχο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-11-2009, 23:04 #86
Δηλαδή για να καταλάβω, το έγραψες δημόσια, γιατί εδώ είναι ένα φόρουμ επικοινωνίας σε δημόσια συζήτηση? Γιατί αν κάποιος θέλει στεγνές πληροφορίες μπορεί να τις βρεί αλλού?
Γι αυτό είπες στον άνθρωπο που ήρθε να σε βρει να σου μιλήσει όταν ήσουν σε παραλήρημα, στον ίδιο άνθρωπο για τον οποίο μου μίλησες με τα καλύτερα λόγια, ότι ξεφτιλίζεται κι ότι είναι χειρότερος από τον Π?
Και το είπες δημόσια, αφού είχε ήδη αρχίσει προσωπική επίθεση εναντίον του?
Μπορείς να αναλάβεις τις ευθύνες σου σε όλο αυτό?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
03-11-2009, 23:07 #87
Ναι, μου έκανε κλικ λόγω δυσωδίας.
Και μιλάμε για κάποια λίγα μέλη ενώ οι θαμώνες είναι πολύ περισσότεροι.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
03-11-2009, 23:10 #88
Δηλαδή για να καταλάβω, το έγραψες δημόσια, γιατί εδώ είναι ένα φόρουμ επικοινωνίας σε δημόσια συζήτηση? Γιατί αν κάποιος θέλει στεγνές πληροφορίες μπορεί να τις βρεί αλλού?
Γι αυτό είπες στον άνθρωπο που ήρθε να σε βρει να σου μιλήσει όταν ήσουν σε παραλήρημα, στον ίδιο άνθρωπο για τον οποίο μου μίλησες με τα καλύτερα λόγια, ότι ξεφτιλίζεται κι ότι είναι χειρότερος από τον Π?
Μπορείς να αναλάβεις τις ευθύνες σου σε όλο αυτό?
Φυσικα...και το ποστ μου στην Nature to ξεκαθαριζει...τα διαβασες ολα?
Το ποστ μου το πρωτο παραδεχτηκα μπορει να δειχνει επιθετικο...κατι που δεν ειχα σκοπο και πως στο δευτερο ποστ απανταω καλυτερα..οτι μπορει να κανει η ευελιξια του γραπτου λογου και πως τη χειρζεται ο καθενας.Θες λινκ?
Θες να παραθεσω ολα τα ποστ που εκανα σε μια σειρα σε αυτο το νημα?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-11-2009, 23:11 #89
Originally posted by keep_walking
Μπορείς να αναλάβεις τις ευθύνες σου σε όλο αυτό?
Φυσικα...και το ποστ μου στην Nature to ξεκαθαριζει...τα διαβασες ολα?
Το ποστ μου το πρωτο παραδεχτηκα μπορει να δειχνει επιθετικο...κατι που δεν ειχα σκοπο και πως το δευτερο ποστ απανταω καλυτερα..οτι μπορει να κανει η ευελιξια του γραπτου λογου και πως τη χειρζεται ο καθενας.Θες λινκ?
Θες να παραθεσω ολα τα ποστ που εκανα σε μια σειρα σε αυτο το νημα?
Και προτού βγάλεις την επιθετικότητα, να είσαι βέβαιος, πέρα απο το πού την εκθέτεις, για το αν μπορείς να αναλάβεις και την ευθύνη αυτής.
Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι άλλο να πω μαζί σου.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
03-11-2009, 23:13 #90
Εχεις δικιο δεν μπορουσε να κανει πισω ο κρινο...αλλα σε ολα τα νηματα δεχεται πλεον επιθεση...αλλα ειπαμε δεν τα ριχνουμε στους αλλους κανουμε αυτοκριτικη πρωτα...δεν ειναι κατι σαν κανονας αυτο?
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση