Η αβαστασταχτη ενσυνειδηση του Knoulp καθως συναντα τον Krino - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 222
    Senior Member
    ακουω ολα αυτα?
    Θα σου προτεινα κατι να μαζεψεις ολα μου τα ποστ σχετικα με σενα απο τοτε που σε αφορουν και να μαζεψω εγω τα δικα σου.

Αλλα τωρα που το σκεφτομαι ειναι ατοπο γιατι εσυ θα φας λιγα λεπτα ενω εγω πρεπει να περασω τη νυχτα μπροστα στο pc.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    αστο γιατι βαριεμαι να σου μιλαω κιολας.
    Μαζεψε οτι θες,
    αλλα μην ασχολεισαι μαζι μου.
    Γιατι οσο μιλας τα κανεις χειροτερα.

Η σιωπη σου ειναι οτι καλυτερο εχεις να πεις.
    Και μακαρι οταν σου ειπα να σιωπησεις εντελως,
    να το ειχες κανει και πραξη.
    Αυτο το μπαχαλο το σημερινο δεν θα υπηρχε.

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by vincee]

Θεωρείς δηλαδή πως εκτός απο τον κακό χαρακτηρισμό που σου απέδωσε, ο keep δεν σε έχει υποστηρίξει ποτέ τόσο καιρό που συνυπάρχετε στο φορουμ?

βρε συ βινς,
    δεν χρειαστηκε ποτε να με υποστηριξει ο κηπ.
    Ουτε βεβαια και θα ζητουσα κατι τετοιο.

Αλλα εσυ το κοβεις μια χαρα χαρουλα,
    να ερχεται εδω καποιος που εχεις ασχοληθει μαζι του,
    να ερχεται να σου λεει ολα αυτα?

Αν πχ μου τα ελεγες εσυ,
    δεν θα εδινα σημασια.
    Τι ειναι ο βινς? ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω, σωστα?
    Αν ομως βρεθουμε και μιλαμε για ωρες, τοτε αλλαζει φιλε μου.

Και θες και ενα που σκεπτομαι?
    Θα ειμαι πολυ σκεπτικος απο εδω και στο εξης,
    εδω μεσα αν τυχει και βρω ενα αλλο χρηστη και τυχει να ζηταει ανθρωπινη επαφη.
    Εχω ηδη ενα κακο προηγουμενο, πες μου γιατι να χαλασω την ζαχαρενια μου εαν ειναι να ακουω ολα αυτα?

Τωρα βεβαια,
    θα κανω τον συνηγορο του διαβολου.
    Ρε κρινε, επειδη πηγες μεχρι την τριπολη πρεπει ο αλλος να σου στησει κωλο?
    Σαφως και οχι λεω εγω.
    Αλλα θελω να ξερω αν η βολτα πηγε απατη, οποτε να γυρισω και εγω το βιολι.
    Να πανε στο καλο και οι καφεδες και ολα.
    Αμα ο τυπος θελει ενταση και κοντρα, να το γυρισουμε ετσι και να φησουμε τις τυπικοτητες.

Αν ειναι ετσι λοιπον, οι ευγενιες περισευουν.
    Η ευγένεια είναι αρετή krino. Το ξέρεις αυτό νομίζω.

Βέβαια το πρόβλημα με τις αρετές είναι πως δεν μπορείς να γνωρίζεις με βεβαιότητα αν μια αρετή είναι μεταμφίεση ή κατασκευή. Συνήθως βγάζουμε συμπεράσματα και με το \"ένστικτο\" όχι μόνο με την εξέλιξη μιας σχέσης η μιας φιλίας.

Τώρα που το σκέφτομαι δεν θυμάμαι να βρίζεις και πολύ εσύ εδώ μέσα. Ο keep έχει τύχει να βρίσει αλλά το έκανε αυθόρμητα και χωρίς να δείχνει να θέλει να βλάψει (και μάλιστα δεν αναφερόταν καν σε κάποιο μέλος). Εσύ τι πιστεύεις πως είναι πιο αληθινό? Μια κατασκευασμένη/ μεταμφιεσμένη αρετή ή μια αγνή ατέλεια?

Banned
    μα φυσικα μια αγνη ατελεια, δεν το συζητω......

ξερεις βινς,
    το προβλημα μου ειναι οτι εχω (μαλλον) υπερβολικες απαιτησεις απο τους ανθρωπους.
    Ελπιζα ομως οτι οταν εληξε η υποθεση της πλακας,
    οτι ειχαμε ληξει τις εκκρεμοτητες μου με τον καθε κηπ.

Τελικα γελαστηκα,
    και εμεινα μαλακας και καθομαι σαν ακομα πιο μεγαλος μαλακας,
    να γραφω εδω αντι χμμμ να κανω κατι αλλο.....

Ας προσεχα.

Senior Member
    Αστο ρε vince εδω ειναι μη πυροβολατε την λογικη...και καποιος την εχει γεμισει κουμποτρυπες.
    Δεν μπορεις απλως να συνενοηθεις.
    Τι περιμενεις δηλαδη να γινει?
    Εγω δεν περιμενω τιποτα δεν θελω τιποτα...απομακρυνομαι οπως ο διαολος απο το λιβανι.
    Im the devil.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    μα φυσικα μια αγνη ατελεια, δεν το συζητω......

ξερεις βινς,
    το προβλημα μου ειναι οτι εχω (μαλλον) υπερβολικες απαιτησεις απο τους ανθρωπους.
    Ελπιζα ομως οτι οταν εληξε η υποθεση της πλακας,
    οτι ειχαμε ληξει τις εκκρεμοτητες μου με τον καθε κηπ.

Τελικα γελαστηκα,
    και εμεινα μαλακας και καθομαι σαν ακομα πιο μεγαλος μαλακας,
    να γραφω εδω αντι χμμμ να κανω κατι αλλο.....

Ας προσεχα.
    Όπα κάτσε ρε μεγάλε! Έχεις απαιτήσεις απο τους ανθρώπους και δεν έχεις απο τον εαυτό σου? Το βρίσκεις λογικό εσύ αυτό?

Senior Member
    ...Ένα μόνο πράγμα θα πω και δεν θα ξαναμιλήσω...

Όταν είχε ανοίξει το θρέντ ο keep , νοιώθοντας την ανάγκη να ευχαριστήσει τον krino και την lieberchild , για την πρωτοβουλία τους να τον συναντήσουν όταν ο ίδιος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, δεν θα μπορούσα να φαντασθώ ποτέ - ΜΑ ΠΟΤΕ - πως θα μπορούσε να απαξιώνει ο ένας τον άλλον, μόλις μετά από λίγο καιρό που συναντήθηκαν !!! Τότε είχα πει μέσα μου, πως όταν κάποιοι άνθρωποι, αφήνουν την πολυθρόνα τους πίσω απ\' την οθόνη και αποφασίζουν να βγουν στον έξω κόσμο για να γνωριστούν με ανιδιοτέλεια με όσους συνομιλούν σε μια κοινότητα που έχει σαν σκοπό την αλληλοστήριξη των ανθρώπων, τότε είχα πιστέψει - αφελώς ίσως - πως αυτό το φόρουμ είχε πετύχει το στόχο του...

Τότε ήμουν - και θεωρώ τον εαυτό μου ούτως ή άλλως εκτός σήμερα - μακριά από τις δραστηριότητες του φόρουμ...Εκείνο το θρέντ μου έδωσε την ελπίδα, πως ακόμη και μέσα από την εικονική πραγματικότητα, η αλληλεγγύη των ανθρώπων υπερβαίνει , είναι πάνω και πέρα από τις φοβίες , την επιφύλαξη, την καχυποψία, την αμφιβολία του ποιος είναι ο άλλος, το εικονικό προφίλ που ανταλλάσει τις ιδέες και τις απόψεις του μαζί μας...
    Που έχει την ίδια αγωνία για το αύριο, και μπορεί μέσα από τη διαφωνία να χτίσει μια κοινή ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο μέσα από την σύνθεση ιδεών και την αποδοχή για το τι είναι και τι θέλει από τη ζωή του...
    Είχα πιστέψει πραγματικά πως υπήρχε ελπίδα για το αύριο, αλλά αυτή τη στιγμή η λύπη μου είναι απερίγραπτη κι έχει γκρεμίσει κάθε αισιόδοξο μήνυμα που αυτή η τόσο ετερογενής κοινότητα θα μπορούσε να έχει εκπέμψει...

Ειλικρινά μένω άναυδος από όσα διαβάζω....

Κρίνο & keep , κρίμα....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Banned
    μα ναι.... φυσικα, φυσικα.....
    εχεις τρελαθει στην απομακρυνση, στο να μην απαντας, στο να μην ασχολεισαι και αλλα ενδιαφεροντα για ξεβυζωτα χταποδια....

Μην το πιεζετε ρε παιδια το παιδι να χτυπαει τα πληκτρα σε αυτο το θεμα,
    ηηηηηηηηηημαρτον ρε παιδια οχι αυτο το βασανιστήριο.....

Banned
    Originally posted by sabb

σαββα μιλησες ορθα.
    φαντασου τωρα στην μπυρα που ηπιαμε......
    να σου ελεγα εσενα οτι εισαι ταδε...!

Δηλαδη θα το περναγες ετσι ντουκου?

ΟΧΙ ρε σαββα, δεν το δεχομαι αυτο.
    Σεβομαι το ********, οτι τραβηχτηκες για παρτη μου οπως τραβηχτηκες εκεινο το βραδυ.

Ε οκ!
    εχουμε παει περα απο το καθε φορουμ,
    η συζητηση εκεινη ειναι κατακτηση δικη μας δεν ειναι το φορουμ πια!

Θα χασω σημερα οτι αξια εχω σαν ανθρωπος,
    επειδη ετυχε να το θελει καποιος?
    Οχι ρε αδερφε, ε δεν θα το κανω, και τελος!

Ειμαι νευριασμενος καπως σημερα αλλα αυριο θα μου περασει.

Senior Member

Όταν είχε ανοίξει το θρέντ ο keep , νοιώθοντας την ανάγκη να ευχαριστήσει τον krino και την lieberchild , για την πρωτοβουλία τους να τον συναντήσουν όταν ο ίδιος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, δεν θα μπορούσα να φαντασθώ ποτέ - ΜΑ ΠΟΤΕ - πως θα μπορούσε να απαξιώνει ο ένας τον άλλον, μόλις μετά από λίγο καιρό που συναντήθηκαν !!! Τότε είχα πει μέσα μου, πως όταν κάποιοι άνθρωποι, αφήνουν την πολυθρόνα τους πίσω απ\' την οθόνη και αποφασίζουν να βγουν στον έξω κόσμο για να γνωριστούν με ανιδιοτέλεια με όσους συνομιλούν σε μια κοινότητα που έχει σαν σκοπό την αλληλοστήριξη των ανθρώπων, τότε είχα πιστέψει - αφελώς ίσως - πως αυτό το φόρουμ είχε πετύχει το στόχο του...

Τότε ήμουν - και θεωρώ τον εαυτό μου ούτως ή άλλως εκτός σήμερα - μακριά από τις δραστηριότητες του φόρουμ...Εκείνο το θρέντ μου έδωσε την ελπίδα, πως ακόμη και μέσα από την εικονική πραγματικότητα, η αλληλεγγύη των ανθρώπων υπερβαίνει , είναι πάνω και πέρα από τις φοβίες , την επιφύλαξη, την καχυποψία, την αμφιβολία του ποιος είναι ο άλλος, το εικονικό προφίλ που ανταλλάσει τις ιδέες και τις απόψεις του μαζί μας...
    Που έχει την ίδια αγωνία για το αύριο, και μπορεί μέσα από τη διαφωνία να χτίσει μια κοινή ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο μέσα από την σύνθεση ιδεών και την αποδοχή για το τι είναι και τι θέλει από τη ζωή του...
    Είχα πιστέψει πραγματικά πως υπήρχε ελπίδα για το αύριο, αλλά αυτή τη στιγμή η λύπη μου είναι απερίγραπτη κι έχει γκρεμίσει κάθε αισιόδοξο μήνυμα που αυτή η τόσο ετερογενής κοινότητα θα μπορούσε να έχει εκπέμψει...

Ειλικρινά μένω άναυδος από όσα διαβάζω....

Κρίνο & keep , κρίμα....
    Sabb σιγουρα μια διαμαχη δεν ευχαριστει κανεναν,αλλα stand up for your rights καποια στιγμη ,ετσι το ειδα.
    Δεν ξερω αν παρακολουθησες το τι εγινε...δεν σε αδικω που να παρακολουθησεις τον κυκεωνα των ποστ...ουτε εγω που με αφορουσε δεν μπορουσα.
    Τεσπα το ποιος εχει αδικο...δικιο σαμπως παιζει κανα ρολο?
    Εγινε αυτο που εγινε.
    Ολα ανθρωπινα.

Senior Member
    μα ναι.... φυσικα, φυσικα.....
    εχεις τρελαθει στην απομακρυνση, στο να μην απαντας, στο να μην ασχολεισαι και αλλα ενδιαφεροντα για ξεβυζωτα χταποδια....

Μην το πιεζετε ρε παιδια το παιδι να χτυπαει τα πληκτρα σε αυτο το θεμα,
    ηηηηηηηηηημαρτον ρε παιδια οχι αυτο το βασανιστήριο.....
    Δεν βγάζω νόημα από αυτό το μήνυμα.. κάτι θες να πεις χωρίς να το λες ξεκάθαρα.. υπάρχουν και παιδιά εδώ μέσα? Νόμιζα πως υπήρχαν άνθρωποι με ψυχικές ευαισθησίες (και όπως αναγράφεται στους όρους χρήσης άτομα άνω των 18). Τι σημαίνει αυτός είναι \"παιδί\"? Ο ρομαντισμός πχ είναι ένα είδος παιδικότητας?

Administrator
    έχω μείνει άναυδος και ταυτόχρονα συνειδητοποιώ με έκπληξη και με λύπη ότι άλλος ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος σε αυτή τη κοινότητα κι άλλοι είναι οι βάρβαροι που χωρίς αυτούς δεν κάνουμε και ίσως το χειρότερο είναι πως ο μεγαλύτερος βάρβαρος δεν είναι κάποιος έξω από εμάς αλλά είναι μια εσώτερη μας ανάγκη να μαχόμαστε.
    Το να θυμώνουμε είναι το πιο εύκολο συναίσθημα σ\' αυτή τη ράτσα που λέγεται \"άνθρωπος\" γιατί αφήνει τον εαυτό μας απ\'έξω. Το να στρέψουμε τη ματιά μας προς τα μέσα αποδεικνύεται εν τέλει τόσο διαολεμένα δύσκολο!

Αν κάτι με κάνει να νιώθω όμορφα, είναι η ποιότητα και η ζεστασιά που εκπέμπουν μερικά μηνύματα μέσα σ\' αυτά τα ίδια τα πολεμικά νήματα.
    Vince, σε ευχαριστώ για ένα μάθημα ταπεινότητας που πήρα από σένα εδώ μέσα.
    Ευχαριστώ και όλους όσους προσπαθούν με την ψυχή τους να περισώσουν ότι έχει απομείνει όρθιο εδώ μέσα.

Γεια χαρά.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    Να ζητησω συγγνωμη απο το nikosd. που παρασυρθηκα σε διαμαχη κανοντας δεν ξερω ποσα ποστ.
    Σε μια διαμαχη που να μη τι αλλο εκ φυσεως ...μιας και για αυτο λεγεται διαμαχη δεν καταληγει πουθενα ουτε εχει επιχειρηματα.
    Σεβομαι αυτο το χωρο οπως και ολοι οσοι ειμαστε θαμωνες εδω και για αυτο προσωπικα σταματαω.

Senior Member
    Originally posted by NikosD.
    έχω μείνει άναυδος και ταυτόχρονα συνειδητοποιώ με έκπληξη και με λύπη ότι άλλος ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος σε αυτή τη κοινότητα κι άλλοι είναι οι βάρβαροι που χωρίς αυτούς δεν κάνουμε και ίσως το χειρότερο είναι πως ο μεγαλύτερος βάρβαρος δεν είναι κάποιος έξω από εμάς αλλά είναι μια εσώτερη μας ανάγκη να μαχόμαστε.
    Το να θυμώνουμε είναι το πιο εύκολο συναίσθημα σ\' αυτή τη ράτσα που λέγεται \"άνθρωπος\" γιατί αφήνει τον εαυτό μας απ\'έξω. Το να στρέψουμε τη ματιά μας προς τα μέσα αποδεικνύεται εν τέλει τόσο διαολεμένα δύσκολο!

Αν κάτι με κάνει να νιώθω όμορφα, είναι η ποιότητα και η ζεστασιά που εκπέμπουν μερικά μηνύματα μέσα σ\' αυτά τα ίδια τα πολεμικά νήματα.
    Vince, σε ευχαριστώ για ένα μάθημα ταπεινότητας που πήρα από σένα εδώ μέσα.
    Ευχαριστώ και όλους όσους προσπαθούν με την ψυχή τους να περισώσουν ότι έχει απομείνει όρθιο εδώ μέσα.

Γεια χαρά.
    Εύχομαι καλή δύναμη Νίκο σε σένα αλλά και σε όλα τα μέλη. Το φορουμ σαν ιδέα είναι καλό. Θα μπορούσε να συνδυάσει και το κοινωφελές αλλά και τον επαγγελματισμό.

Δεν θα διευρύνω την αρνητική όψη του ίδιου πλαισίου. Αρκετά για σήμερα, τουλάχιστον από μένα.

Σε ευχαριστώ πάντως για το πολύ θετικό σου μήνυμα απέναντι μου.

Καλό βράδυ!

Banned
    ειμαι αρκετα πικραμενος (αλλα και θυμωμενος)
    οπου ειμαι σιγουρος οτι,
    οτι και να γραψω θα το μετανιωσω,
    ακομα και αν πιστευω οτι ειναι αληθεια.

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast