Η αβαστασταχτη ενσυνειδηση του Knoulp καθως συναντα τον Krino - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 222
    Junior Member
    keep pane ligo sta u2

Administrator
    Originally posted by keep_walking
    Να ζητησω συγγνωμη απο το nikosd. που παρασυρθηκα σε διαμαχη κανοντας δεν ξερω ποσα ποστ.
    Σε μια διαμαχη που να μη τι αλλο εκ φυσεως ...μιας και για αυτο λεγεται διαμαχη δεν καταληγει πουθενα ουτε εχει επιχειρηματα.
    Σεβομαι αυτο το χωρο οπως και ολοι οσοι ειμαστε θαμωνες εδω και για αυτο προσωπικα σταματαω.
    Δεν είναι καλέ μου φίλε το θέμα να ζητήσεις συγνώμη από τον nikosd. Δεν έκανες κάτι εις βάρος μου, δεν νιώθω ότι μου οφείλεις συγνώμη.
    Και συ, κι ο κρίνο, κι άλλοι που τελευταία βρίσκονται εμπλεγμένοι σε εντάσεις εδώ μέσα, όπως η νατουρ, η θεοφανία, η ρέμεντυ, η γιώτα και άλλοι τόσοι,
    έχετε όλοι δώσει τόσα πολλά σε αυτό το χώρο!!!

Αυτό λοιπόν που με θλίβει δεν είναι η ένταση. Είναι η παρατεταμένη ένταση. Είναι η ένταση άνευ ορίων. Κι αυτό το πράγμα δεν αφαιρεί κάτι από τον νικοςδ. Αισθάνομαι όμως ότι αφαιρεί από τον καθένα που εμπλέκεται.
    Και δεν εννοώ πως αφαιρεί κάτι από την εικόνα του. Εννοώ ότι αφαιρεί κάτι από την ΑΥΤΟεικόνα του και από την καλή του ενέργεια που τόσα χρόνια με περισσή διάθεση χάριζε στους άλλους.

Που να πάρει η ευχή, δεν υπάρχει τρόπος να ξανα ζεστάνουμε τις ψυχές μας?
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Administrator
    Originally posted by vince
    Εύχομαι καλή δύναμη Νίκο σε σένα αλλά και σε όλα τα μέλη. Το φορουμ σαν ιδέα είναι καλό. Θα μπορούσε να συνδυάσει και το κοινωφελές αλλά και τον επαγγελματισμό.

Δεν θα διευρύνω την αρνητική όψη του ίδιου πλαισίου. Αρκετά για σήμερα, τουλάχιστον από μένα.
    Θα χαρώ να το κάνεις, όταν κι αν θελήσεις, είτε δημόσια, είτε σε προσωπικό μήνυμα.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    Θα πω κάτι που το απευθύνω κυρίως στον Κρίνο αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται...
    Το αν δώσαμε πολλά σε αυτό το φόρουμ
    το αν σηκωθήκαμε από την οθόνη του υπολογιστή μας και κάναμε κάτι πραγματικά ανθρώπινο
    είναι αξιοθαύμαστο, είναι φτωχή η λέξη που χρησιμοποιώ για αυτή την πράξη, η πράξη μιλάει περισσότερο από τις λέξεις.

Το αν έχουμε το θάρρος της γνώμης και λέμε κατάμουτρα
    τα κακώς κείμενα που βλέπουμε
    κι αυτό είναι αξιοθαύμαστο.

Αλλά όπως και οι άλλοι,
    έτσι μπορεί να έχουμε κι εμείς τα κακώς κείμενά μας
    Δεν μπορεί εμείς να είμαστε οι αλάθητοι πάντα
    και όπως έχουμε το θάρρος να λέμε κατάμουτρα τα κακώς κείμενα και μπράβο μας
    έτσι να έχουμε το θάρρος όταν τα ακούμε επίσης κατάμουτρα
    να κάτσουμε λίγο και να σκεφτούμε.

Όπως επίσης,
    άνθρωποι με τους οποίους ήρθαμε κοντά,
    υποστηρίξαμε, γνωριστήκαμε
    ακόμα κι αν έσφαλαν κατ\'εμάς
    δεν τους ρίχνουμε στο πυρ το εξώτερο
    δεν είναι μαυρόασπροι οι άνθρωποι -καλοί ή κακοί-
    όπως ούτε εμείς. Έχουμε και τις άσπρες και τις μαύρες και τις γκρι περιοχές μας.
    Ναι Κρίνο ακόμα κι εσύ τις έχεις.

Και τέλος,
    μην μπάινουμε στο τρυπάκι να \"υποβαθμίζουμε\" ανθρώπους και τη γνώμη τους, επειδή κάποτε χρειαζόντουσαν βοήθεια και τους τη δώσαμε απλόχερα. Δε μας κάνει καλύτερους από εκείνους, αλλά καλύτερους ανθρώπους σκέτο.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Δεν είναι καλέ μου φίλε το θέμα να ζητήσεις συγνώμη από τον nikosd. Δεν έκανες κάτι εις βάρος μου, δεν νιώθω ότι μου οφείλεις συγνώμη.
    Και συ, κι ο κρίνο, κι άλλοι που τελευταία βρίσκονται εμπλεγμένοι σε εντάσεις εδώ μέσα, όπως η νατουρ, η θεοφανία, η ρέμεντυ, η γιώτα και άλλοι τόσοι,

Αυτό λοιπόν που με θλίβει δεν είναι η ένταση. Είναι η παρατεταμένη ένταση. Είναι η ένταση άνευ ορίων. Κι αυτό το πράγμα δεν αφαιρεί κάτι από τον νικοςδ. Αισθάνομαι όμως ότι αφαιρεί από τον καθένα που εμπλέκεται.
    Και δεν εννοώ πως αφαιρεί κάτι από την εικόνα του. Εννοώ ότι αφαιρεί κάτι από την ΑΥΤΟεικόνα του και από την καλή του ενέργεια που τόσα χρόνια με περισσή διάθεση χάριζε στους άλλους.

Δεν ξερω Νικο...ισως ειναι νωρις ακομα.
    Εννοω οτι δεν μπορεις να ξερεις πως θα ερθουν τα πραγματα και πως θα βρει τις ισορροπιες του το φορουμ,αλλα πιστευω οτι ειναι νωρις.

Πιστευω θα τις βρει αν και ποτε δεν θα ειναι το ιδιο ακριβως,παντα υπαρχει μια εξελιξη προς μια κατευθυνση,δεν θα ειναι το ιδιο μιας και οι σχεσεις μεταξυ αυτων που το απαρτιζουν αλλαζουν εξελισσονται.
    Σιγουρα καποιοι θα φυγουν, θα ρθουν αλλα ατομα και θα υπαρχει μια συνεχης αλλαγη.

Προσωπικα για να μιλησω για μενα δεν αισθανομαι πλεον θυμο,μιας και πιστευω οτι και ο κρινο με τον οποιο τσακωθηκα αισθανεται οτι εχει δικιο.
    Ουτε εχω να χωρισω με καποιον κατι και σκοπευω...ειχα απο πριν το σκοπο αυτο να συνεχισω να συμμετεχω ενεργα και θετικα.
    Ελπιζω και εγω για το καλυτερο,τοσο για το φορουμ,οσο και για αυτους που το απαρτιζουν... και για μενα:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Originally posted by NikosD.

νικο, (το δ περισευει)

δεν με πειραζουν οι επιθεσεις, δεν με πειραζουν οι κνουλπιδες, δεν με πειραζουν οι φατριες, το να βλεπω με τοση ευκολια και χωρις κανενα φραγμο επιθεση απο τον κηπ εκει ζοριζομαι καμποσο.....

Θα σου πω ειλικρινα,
    οτι για μια στιγμη ετοιμαζομουν να κανω τετοια επιθεση, οσο δεν εκανα ποτε στη ζωη μου.
    Δεν ξερω τι θα μπορουσε να με σταματησει, ισως μονο αν καποιος μου ξεριζωνε το πληκτρολογιο.
    Μια ψυχη αθελα της με κρατησε,
    καλα εκανε γιατι δεν θα ηταν σωστο.
    Μαλλον με βοηθησε το αλατι που εχω φαει και δεν εχει σκουριασει ακομα το μυαλο μου, η δεν ξερω τι αλλο.
    Αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα μου.
    Το προβλημα μου ειναι οτι ενιωσα οπως ενιωσα, πικρα....
    Και αυτο πιστευω οτι πρεπει να με προβληματισει αρκετα.

Κλεινω το πισι και παω να ακουσω μουσικη και κανα ποτακι.
    Αρκετα κουραστηκα σημερα και το πιο πιθανο χωρις λογο ουσιας....

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Να ζητησω συγγνωμη απο το nikosd. που παρασυρθηκα σε διαμαχη κανοντας δεν ξερω ποσα ποστ.
    Σε μια διαμαχη που να μη τι αλλο εκ φυσεως ...μιας και για αυτο λεγεται διαμαχη δεν καταληγει πουθενα ουτε εχει επιχειρηματα.
    Σεβομαι αυτο το χωρο οπως και ολοι οσοι ειμαστε θαμωνες εδω και για αυτο προσωπικα σταματαω.

Νίκο, αυτό το μήνυμά σου εκφράζει όλη σου την καλή πρόθεση και την αγάπη σου για το χώρο αυτό, αλλά μου δίνει την εντύπωση να τολμήσω να πω και για όλα τα μέλη...
    Τι να πω άλλο δεν ξέρω...Τα είπαμε, τα χιλιοείπαμε για την αυτοκριτική, έγινε γραφικό πλέον (όχι γιατί η σημασία της είναι γραφική αλλά γιατί την έχουμε γράψει στα παλιά μας τα παπούτσια).
    Μακάρι η αγάπη που εκπέμπει αυτό σου το μήνυμα να ζεστάνει λίγο αυτές τις ρημάδες τις καρδιές...
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    έχω μείνει άναυδος και ταυτόχρονα συνειδητοποιώ με έκπληξη και με λύπη ότι άλλος ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος σε αυτή τη κοινότητα κι άλλοι είναι οι βάρβαροι που χωρίς αυτούς δεν κάνουμε
    Γιατί νοιώθω ότι τα έχω πει, αλλά με κάπως διαφορετικά λόγια?
    Είναι από τις λίγες φορές που νοιώθω λύπη για μια επιβεβαίωσή μου.

Senior Member
    Εύχομαι καλή δύναμη Νίκο σε σένα αλλά και σε όλα τα μέλη. Το φορουμ σαν ιδέα είναι καλό. Θα μπορούσε να συνδυάσει και το κοινωφελές αλλά και τον επαγγελματισμό.

Δεν θα διευρύνω την αρνητική όψη του ίδιου πλαισίου. Αρκετά για σήμερα, τουλάχιστον από μένα.
    Θα χαρώ να το κάνεις, όταν κι αν θελήσεις, είτε δημόσια, είτε σε προσωπικό μήνυμα.
    Λοιπόν συνοπτικά αντιλαμβάνομαι, σαφώς χωρίς να έχω ολοκληρωμένη εικόνα, τα εξής.

Το διαδίκτυο είναι πράγματι ένα σύγχρονο τεχνολογικό θαύμα. Δεν θα μπορούσα ποτέ μου να διανοηθώ πως θα τσακώνομαι εγώ, χρησιμοποιώντας ένα εικονικό προφίλ για το οποίο ο οποιοσδήποτε μπορεί να υποθέσει και να σκεφτεί το οτιδήποτε, ότι θα φτάσω να βλέπω σενάρια που δεν πηγάζουν καν απο κάποια μορφή, να αμφισβητώ τα χνώτα του καθενός, να φτάσω ακόμα και να κρίνω άτομα τα οποία αν τα είχα γνωρίσει στην έξω ζωή πιθανώς να κάναμε και παρέα!

Μου έκανε εντύπωση η ιστορία του πανος12345. Ειλικρινά δεν πίστευα αυτά που διάβαζα όταν αποφάσισα να ρίξω ξανά μια ματιά στο φορουμ. Θα ήθελα να έχω και την δική σου άποψη σε αυτό το θέμα. Τι είχε αυτός ο άνθρωπος. Γιατί έλεγε τα όσα έλεγε? Τα λόγια του ήταν και μια αφορμή βέβαια για να δείξουμε όλοι μας την απέχθεια απέναντι σε έναν σκοταδισμό που εν τέλη είχαμε την ικανότητα να αναγνωρίσουμε.

Πάλι για τον ίδιο χρήστη, οι συμπεριφορές που επικράτησαν ήταν βγαλμένες από θρίλερ, ούτε ο Χιτσκοκ να το είχε γράψει.. όσο για τις πλάκες, δεν το βρήκα αστείο αν και προσπάθησα να γελάσω για να μην με πάρει το ποτάμι. Έπειτα αναρωτιόμουν.. πως καταντάει έτσι ένας άνθρωπος? Από κάποια ασθένεια ή από καταχρήσεις/ ουσίες? Και εφόσον καταντήσει έτσι τι μέλη γενέσθαι? Νομίζω πως πήραμε μια γεύση, και με τις πλάκες και με βρισίματα και με τόσα ακόμα. Οι προαναφερόμενες προφητείες που βρήκαν το μυαλό του πανος12345 και δημιούργησαν μια μεσαιωνική κοινωνία. Μήπως αν άρχιζε να μιλάει ένας πίθηκος στην τηλεόραση να βγαίναμε όλοι έξω και να αρχίζαμε να σκαρφαλώνουμε τα δέντρα? Δεν νομίζω, μάλλον θα προσπαθούσαμε να μάθουμε κάτι από αυτόν τον πίθηκο, να ανακαλύψουμε κάτι προς όφελος μας, και όχι να πυροδοτήσουμε τον Αρμαγεδδών, επειδή ένας πίθηκος έμαθε να μιλάει. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις..

Senior Member
    να λέμε << τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη >>.απευθύνομαι σε όλους.πρώτα απ΄όλους στην άρκτο.

Υ.Γ. Krino, μπάχαλο το θέμα σου ή μου φάνηκε?

Senior Member
    Νίκο, αυτό που εκτυλίχτηκε στο θρεντ αυτό πιστεύω πως είναι και επικίνδυνο από πολλές μεριές, εκτός από απλώς δυσάρεστο.
    Είχαμε πάλι ένα επεισόδιο ομαδικής ανθρωποφαγίας.
    Σκέψου λίγο αν ο στόχος δεν ήταν ένα ψυχικά υγιές άτομο όπως ο κρίνο με φίλους, σχέση και εργασία και ήταν στη θέση του κάποιο άλλο άτομο με ασταθή ισορροπία. Πιστεύω πως θα είχες μεγάλη ευθύνη. Μπορεί να οδηγηθεί ένα άτομο σε break down. Ασε που πιστεύω ότι όλη τη ψυχική υγεία του κόσμου να έχει κανείς δεν χρωστάει τίποτα να εκνευρίζεται μέσα από αυτό εδώ το \"κατ\' ευφημισμό\" πλέον, φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης.
    Πρέπει να βρεις- βρούμε έναν τρόπο αντικειμενικό και μετρήσιμο να καταδεικνύουμε την επιθετικότητα στα μέλη που το παρακάνουν σε ένταση αλλά και σε συχνότητα.
    Η ομαδική επίθεση πρέπει να υπόκειται σε μπαν.

Αν υπάρχει έστω και ένα μέλος που ενδέχεται να δεχτεί οργανωμένη επίθεση μέσα σ\'αυτόν τον χώρο φοβάμαι ότι πρέπει να ληφθούν άλλα μέτρα.
    Νομίζω ότι όλοι πρέπει να πάρουν πιο ενεργή θέση σ\' αυτές τις προκλητικές συμπεριφορές που είναι συγκεκριμένες και να μη γενικολογούμε περί τάχατες ατομικής αυτοκριτικής.
    Οποιος θέλει το καλό του χώρου πρέπει να μην αφήνει προκλήσεις ΄να αιωρούνται.
    Πρέπει να κάνουμε όπως κάνουν οι φοιτητές στις πορείες τους για τους προβοκάτορες.

Βάζουν περιφρούρηση.

Εδώ κοντεύουμε να ξεχάσουμε.

Knoulp....
    Ποιος είναι ο κύριος knoulp?
    Γιατί τον ανεχτήκαμε από την αρχή?

Αλομπαρ...
    Γιατί μπαίνεις σφήνα σε ένα θέμα που δεν είχες κάτι να πεις μόνο και μόνο για να εκνευρίσεις τον θεματοθέτη?

Ολα....
    Τραβάς ζόρι με τον κρίνο?
    Δικαίωμά σου. Πήγαινε σε άλλο θέμα μακρυά του. Υπάρχει χώρος άπλετος.
    Αν όμως τον κυνηγάς για να τον βρίζεις πρέπει κανείς να μην σου το επιτρέψει.

Κηπ, γιώτα επίσης,
    φερθήκατε απαράδεκτα.

Senior Member

Λοιπόν συνοπτικά αντιλαμβάνομαι, σαφώς χωρίς να έχω ολοκληρωμένη εικόνα, τα εξής.

Το διαδίκτυο είναι πράγματι ένα σύγχρονο τεχνολογικό θαύμα. Δεν θα μπορούσα ποτέ μου να διανοηθώ πως θα τσακώνομαι εγώ, χρησιμοποιώντας ένα εικονικό προφίλ για το οποίο ο οποιοσδήποτε μπορεί να υποθέσει και να σκεφτεί το οτιδήποτε, ότι θα φτάσω να βλέπω σενάρια που δεν πηγάζουν καν απο κάποια μορφή, να αμφισβητώ τα χνώτα του καθενός, να φτάσω ακόμα και να κρίνω άτομα τα οποία αν τα είχα γνωρίσει στην έξω ζωή πιθανώς να κάναμε και παρέα!

Μου έκανε εντύπωση η ιστορία του πανος12345. Ειλικρινά δεν πίστευα αυτά που διάβαζα όταν αποφάσισα να ρίξω ξανά μια ματιά στο φορουμ. Θα ήθελα να έχω και την δική σου άποψη σε αυτό το θέμα. Τι είχε αυτός ο άνθρωπος. Γιατί έλεγε τα όσα έλεγε? Τα λόγια του ήταν και μια αφορμή βέβαια για να δείξουμε όλοι μας την απέχθεια απέναντι σε έναν σκοταδισμό που εν τέλη είχαμε την ικανότητα να αναγνωρίσουμε.

Πάλι για τον ίδιο χρήστη, οι συμπεριφορές που επικράτησαν ήταν βγαλμένες από θρίλερ, ούτε ο Χιτσκοκ να το είχε γράψει.. όσο για τις πλάκες, δεν το βρήκα αστείο αν και προσπάθησα να γελάσω για να μην με πάρει το ποτάμι. Έπειτα αναρωτιόμουν.. πως καταντάει έτσι ένας άνθρωπος? Από κάποια ασθένεια ή από καταχρήσεις/ ουσίες? Και εφόσον καταντήσει έτσι τι μέλη γενέσθαι? Νομίζω πως πήραμε μια γεύση, και με τις πλάκες και με βρισίματα και με τόσα ακόμα. Οι προαναφερόμενες προφητείες που βρήκαν το μυαλό του πανος12345 και δημιούργησαν μια μεσαιωνική κοινωνία. Μήπως αν άρχιζε να μιλάει ένας πίθηκος στην τηλεόραση να βγαίναμε όλοι έξω και να αρχίζαμε να σκαρφαλώνουμε τα δέντρα? Δεν νομίζω, μάλλον θα προσπαθούσαμε να μάθουμε κάτι από αυτόν τον πίθηκο, να ανακαλύψουμε κάτι προς όφελος μας, και όχι να πυροδοτήσουμε τον Αρμαγεδδών, επειδή ένας πίθηκος έμαθε να μιλάει. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις..

Είχα βγει και είχα πει για πλάκα στην αρχή που είχα δει τα ποστς του πανος12345, όταν άρχισε να επικρατεί μια ευρύτερη ένταση πριν αυτή-όπως φαίνεται-εξελιχθεί σε τσουνάμι που ακόμα σκεπάζει κάποια μέρη του φορουμ-ότι και καλά ο πανος12345 προκαλεί σχιζοφρένεια στο φορουμ...αυτό ήταν απλά μια πλάκα βέβαια.

Αν και η σχιζοφρένεια φυσικά δεν είναι κάτι που μπορεί να προκληθεί, το σίγουρο είναι ότι ο πανος12345 πραγματικά με την χαοτική συμπεριφορά του και γραφόμενα του όντως φαίνεται κάπως να άλλαξε το φορουμ...ίσως να μείωσε τις ανοχές...ίσως να \"άπλωσε τα όρια\" που περιμένει κάποιος να δει σε ένα τέτοιο φορουμ...ίσως με τον παρορμητικό του τρόπο στην τελική να ξύπνησε το ζώο που βρίσκεται στον καθένα από εμάς...με αποτέλεσμα να αρχίζει να βγαίνει μια ευρύτερη καταπίεση που έτσι και αλλιώς βλέπεις στο ιντερνετ...(αλλά δεν περιμένεις τόσο συχνά σε ένα φορουμ ψυχολογικής υποστήριξης). Τελικά δεν ξέρω αν ο πανος12345 είχε κάποιο πρόβλημα-και ναι μπορεί και να είχε- αλλά κανείς δεν μπορεί να το ξέρει αυτό....το ομολογώ ότι ποσταρα και εγώ λίγα αστεία ποστς, αν και ο λόγος που το έκανα ήταν ότι κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με κανένα τρόπο...ούτε καταλάβαινε τι έκανε ούτε έδειχνε να έχει κάποια επίγνωση. Αφελής? Άτομο με κάποια διαταραχή?\"Στην κοσμάρα του\"? Απλό τρολλ? Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Προσωπικά δεν ξέρω τον Κρινο αν και ξέρω ότι έχει ποσταρει πάρα πολύ εδώ μέσα. Αυτό που βλέπω στα τελευταία θρεντς του Κρινο, είναι ο τρόπος των τελευταίων θρεντς της πανικούλας, αλλά μέσω ενώς ατόμου με εντελώς διαφορετικό τρόπο γραφής και σκέψης. Το να κάθεσαι να ποσταρεις ανελέητα και να ανοίγεις θέματα για τον κάθε πικραμένο που σου έκανε πλάκα και να απαντάς και να quοτάρεις μια-πρως-μια κάθε ατάκα που απευθύνεται σε σένα και να απαντάς με πολλαπλάσια κείμενα...όχι...αυτό δεν είναι και τόσο φυσιολογικό, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Βαριέσαι? Κάτι σου λείπει? Δεν έχεις κάποιο καλύτερο τρόπο να περάσεις την ώρα σου? Σ\'αρέσει να μάχεσαι σε debates χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος? Η νομίζεις ότι υπάρχει ιδιαίτερος λόγος και ότι είσαι κάτι σαν τον che του e-psychology? Δηλαδή τι στο καλό σίγουρα πρέπει να είναι κάτι από αυτά διότι δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο πραγματικά καλό λόγο που να αξίζει τόσο χρόνο και κόπο από τη μέρα κάποιου...γιατί όλα αυτά? Κρινο...μπορεί να δεις και το δικό μου ποστ σαν επιθετικό αλλά δεν είναι, απλά δεν με νοιάζει στο τέλος γιατί δεν σε ξέρω. Αλλά δες το λίγο απ\'έξω...τι σε κάνει να κολλάς σε αυτό το φορουμ τόσες ώρες? Τόσες μέρες? Αν κάνεις αποχή από τον υπολογιστή-φορουμ κάποιες μέρες τι θα γίνει? Θα σε πειράξει η όχι? Αν ναι γιατί? Ρώτα τον εαυτό σου αυτά...και κάνε μια αποχή-έστω μικρή-για να δεις όλα αυτά με καθαρό μυαλό γιατί φαίνεται ότι έχεις μπει μέσα σε ένα κύμα μηνυμάτων που σε έχει πάρει σβάρνα...νομίζεις ότι εσύ το ελέγχεις αλλά ίσως να μην είναι έτσι. Δοκίμασε να βγάλεις το κεφάλι έξω από το νερό για λίγο.

Κάποια μέρη του φορουμ σίγουρα είναι σε μια ένταση. Σίγουρα-όπως και οτιδήποτε στη φύση-αυτό το \"peak\" θα ακολουθήσει ένα βαθύ πέσιμο, είναι σίγουρο αυτό.

Senior Member
    Originally posted by nature
    Νίκο, αυτό που εκτυλίχτηκε στο θρεντ αυτό πιστεύω πως είναι και επικίνδυνο από πολλές μεριές, εκτός από απλώς δυσάρεστο.
    Είχαμε πάλι ένα επεισόδιο ομαδικής ανθρωποφαγίας.
    Σκέψου λίγο αν ο στόχος δεν ήταν ένα ψυχικά υγιές άτομο όπως ο κρίνο με φίλους, σχέση και εργασία και ήταν στη θέση του κάποιο άλλο άτομο με ασταθή ισορροπία. Πιστεύω πως θα είχες μεγάλη ευθύνη. Μπορεί να οδηγηθεί ένα άτομο σε break down. Ασε που πιστεύω ότι όλη τη ψυχική υγεία του κόσμου να έχει κανείς δεν χρωστάει τίποτα να εκνευρίζεται μέσα από αυτό εδώ το \"κατ\' ευφημισμό\" πλέον, φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης.
    Πρέπει να βρεις- βρούμε έναν τρόπο αντικειμενικό και μετρήσιμο να καταδεικνύουμε την επιθετικότητα στα μέλη που το παρακάνουν σε ένταση αλλά και σε συχνότητα.
    Η ομαδική επίθεση πρέπει να υπόκειται σε μπαν.

Αν υπάρχει έστω και ένα μέλος που ενδέχεται να δεχτεί οργανωμένη επίθεση μέσα σ\'αυτόν τον χώρο φοβάμαι ότι πρέπει να ληφθούν άλλα μέτρα.
    Νομίζω ότι όλοι πρέπει να πάρουν πιο ενεργή θέση σ\' αυτές τις προκλητικές συμπεριφορές που είναι συγκεκριμένες και να μη γενικολογούμε περί τάχατες ατομικής αυτοκριτικής.
    Οποιος θέλει το καλό του χώρου πρέπει να μην αφήνει προκλήσεις ΄να αιωρούνται.
    Πρέπει να κάνουμε όπως κάνουν οι φοιτητές στις πορείες τους για τους προβοκάτορες.

Βάζουν περιφρούρηση.

Εδώ κοντεύουμε να ξεχάσουμε.

Knoulp....
    Ποιος είναι ο κύριος knoulp?
    Γιατί τον ανεχτήκαμε από την αρχή?

Αλομπαρ...
    Γιατί μπαίνεις σφήνα σε ένα θέμα που δεν είχες κάτι να πεις μόνο και μόνο για να εκνευρίσεις τον θεματοθέτη?

Ολα....
    Τραβάς ζόρι με τον κρίνο?
    Δικαίωμά σου. Πήγαινε σε άλλο θέμα μακρυά του. Υπάρχει χώρος άπλετος.
    Αν όμως τον κυνηγάς για να τον βρίζεις πρέπει κανείς να μην σου το επιτρέψει.

Κηπ, γιώτα επίσης,
    φερθήκατε απαράδεκτα.

Νature...άλλο άτομο με προβλήματα προφανώς δεν νομίζω να είχε τη δύναμη η/και το λόγο να σπαταλήσει τόσο χρόνο και δυνάμεις σε ένα τέτοιο εικονικό ανευ-ιδιαίτερης-αιτίας πολέμο...

Τώρα μην παρουσιάζεις τον κρινο λες και είναι το αθώο κοριτσάκι με τα σπίρτα που κατα-κακοποιήθηκε από όλους τους άξεστους του e-psychology γιατί δεν είναι έτσι. Το άτομο (αντε-)επιτέθηκε με όσο μεγάλη μανία-αν όχι μεγαλύτερη- του επιτέθηκαν. Επίσης έχει αρχίσει θρεντς πολέμου εδώ πέρα που όπως φαίνεται δεν είχαν κανένα ιδιαίτερο άλλο λόγο ύπαρξης πέρα από τον πόλεμο και την εικωνική vendetta...δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο γιατί άνοιξε ολόκληρο ειρωνικό θρεντ για άτομο που έφυγε ταξίδι...και σήμερα ανοίγει αυτό για ένα άγνωστο εντελώς νικ που του ποσταρε μια χούφτα ειρωνικών ποστς σε ένα άλλο θέμα. Δεν είναι η αθώα περιστέρα, αντιθέτως. Γι\'αυτό του επιτέθηκαν όλοι σφοδρά. Ηθελέστα και παθέστα όπως έχω ξαναπεί.

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    Θα πω κάτι που το απευθύνω κυρίως στον Κρίνο αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται...
    .....................................
    Το αν έχουμε το θάρρος της γνώμης και λέμε κατάμουτρα
    τα κακώς κείμενα που βλέπουμε
    κι αυτό είναι αξιοθαύμαστο.

Αλλά όπως και οι άλλοι,
    έτσι μπορεί να έχουμε κι εμείς τα κακώς κείμενά μας
    Δεν μπορεί εμείς να είμαστε οι αλάθητοι πάντα
    και όπως έχουμε το θάρρος να λέμε κατάμουτρα τα κακώς κείμενα και μπράβο μας
    έτσι να έχουμε το θάρρος όταν τα ακούμε επίσης κατάμουτρα
    να κάτσουμε λίγο και να σκεφτούμε.

Όπως επίσης,
    άνθρωποι με τους οποίους ήρθαμε κοντά,
    υποστηρίξαμε, γνωριστήκαμε
    ακόμα κι αν έσφαλαν κατ\'εμάς
    δεν τους ρίχνουμε στο πυρ το εξώτερο
    δεν είναι μαυρόασπροι οι άνθρωποι -καλοί ή κακοί-
    όπως ούτε εμείς. Έχουμε και τις άσπρες και τις μαύρες και τις γκρι περιοχές μας.
    Ναι Κρίνο ακόμα κι εσύ τις έχεις.

.......................................
    Πολύ σωστά τα λόγια σου ανώνυμη (όπως συνήθως).
    Σίγουρα συμφωνώ ισχύουν για όλους. Ολοι κάνουμε λάθη και είναι καλό να τα αναγνωρίζουμε.

Επισημαίνω όμως ότι κατά τη γνώμη μου, αυτή τη στιγμή πρωτεύει να καταδικάσουμε την ομαδική επίθεση.

Φοβάμαι πως αν δεν το κάνουμε και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα θα δούμε σύντομα να επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια σκηνικά.

Senior Member
    Originally posted by PETRAN

Νature...άλλο άτομο με προβλήματα προφανώς δεν νομίζω να είχε τη δύναμη η/και το λόγο να σπαταλήσει τόσο χρόνο και δυνάμεις σε ένα τέτοιο εικονικό ανευ-ιδιαίτερης-αιτίας πολέμο...

Τώρα μην παρουσιάζεις τον κρινο λες και είναι το αθώο κοριτσάκι με τα σπίρτα που κατα-κακοποιήθηκε από όλους τους άξεστους του e-psychology γιατί δεν είναι έτσι. Το άτομο (αντε-)επιτέθηκε με όσο μεγάλη μανία-αν όχι μεγαλύτερη- του επιτέθηκαν. Επίσης έχει αρχίσει θρεντς πολέμου εδώ πέρα που όπως φαίνεται δεν είχαν κανένα ιδιαίτερο άλλο λόγο ύπαρξης πέρα από τον πόλεμο και την εικωνική vendetta...δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο γιατί άνοιξε ολόκληρο ειρωνικό θρεντ για άτομο που έφυγε ταξίδι...και σήμερα ανοίγει αυτό για ένα άγνωστο εντελώς νικ που του ποσταρε μια χούφτα ειρωνικών ποστς σε ένα άλλο θέμα. Δεν είναι η αθώα περιστέρα, αντιθέτως. Γι\'αυτό του επιτέθηκαν όλοι σφοδρά. Ηθελέστα και παθέστα όπως έχω ξαναπεί.
    Πετράν αύριο αν είμαστε καλά και δεν έχουμε βαρεθεί μπορεί να σου απαντήσω εκτενέστερα. Τώρα κουράστηκα. Ενα μόνο θα σου πω. Είναι αστείο να λες για κοριτσάκι με σπίρτα.
    Σε είχα για πιο έξυπνο. Τόσο ώστε να μπορείς να καταλάβεις την ασχήμια του ψυχολογικού πολέμου που κρύβει μια ομαδική επίθεση. Επειδή άλλωστε είσαι και του επαγγέλματος.
    Καλή σου νύχτα.

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast