Results 196 to 210 of 222
-
04-11-2009, 16:16 #196
Originally posted by weird
\"Σε κάθε έναν που δημιουργεί έντάσεις\"
Είναι πολλοί αυτοί οι \"κάθε ένας\" Ντι.
Και είναι και άλλοι τόσοι που περιμένουν να την πέσουν, να απαντήσουν σε κάθε ένταση που θα μυριστούν.
Ο εξοστρακισμός δεν είναι λύση. Γιατι αυτό το \" ΟΛοι οσοι μετεχουμε\" δεν είναι τόσο εύκολο να συγκεκριμενοποιηθεί αλλά και επειδή δεν είμαστε κανίβαλοι. Σωστα?
Απο εκεί και πέρα, ας αντιδράσει ο καθένας όπως κρίνει καλύτερα.
Το όλοι όσοι μετέχουμε δεν καταλαβαίνω γιατί είναι δύσκολο να συγκεκριμενοποιηθεί, αν έχεις χρόνο κάτσε και θα δεις ποσο εύκολο είναι. Ο λόγος που δεν το κάνουμε είναι επειδή δεν έχει νόημα: είναι πολλοί αυτοί που συμμετέχουν και λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα, αυτοί που προκαλούν. Αλλα και πάλι δεν είμαι δήμιος να κατονομάσω ένα σωρό κόσμο που ξέρω ότι απλά αντιδράει στις προκλήσεις, με καλο η κακό τρόπο (αυτό είναι στη διακριτικότητα του καθενός πράγματι να το διορθώσει) ενώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω το αντίθετο για κάποιον που προκαλεί χωρίς λόγο.
Τέλος, σαφώς και ο εξοστρακισμός είναι λύση, αν και οφείλει να είναι η εσχατη όλων, βλέπε Πάνος. Πρώτα από όλα η αυτογνωσία και ο αυτοέλεγχος... αλλα σου ξαναείπα, όταν αυτό αποτυγχάνει, καθώς αποτυγχάνει και η προσπάθεια των άλλων να σου επιστήσουν την προσοχή σε αυτό που ενοχλεί, τι άλλο μένει;[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
- 04-11-2009, 16:24 #197
Originally posted by krino
ΧΑΡΑ, angieL, manner, Ananta, All_Hidden_Inside, liakleo, PROFITIS73, minasgr21, kukuruku, knoulp, melene, Dionisis, sunset, kyknos25, dimm, claire, marina38, astarti, Sofia, so_logoth, keep_walking, Adzik, weird, Φοίβη, krino
Τα παρακατω λογκιν,
χαρα, angiel, manner, ananta, all hidden inside, liakleo, profitis73, minasgr21, kukuruku, dionisis, sunset, dimm, claire, marina38, astarti, so logoth, adzik, και φοιβη,
δεν εχω ακουσει ποτε την φωνη τους οχι μονο εδω αλλα σε κανένα θρεντ παρομοιο,[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
04-11-2009, 16:28 #198
Originally posted by DissolvedGirl
\"Σε κάθε έναν που δημιουργεί έντάσεις\"
Είναι πολλοί αυτοί οι \"κάθε ένας\" Ντι.
Και είναι και άλλοι τόσοι που περιμένουν να την πέσουν, να απαντήσουν σε κάθε ένταση που θα μυριστούν.
Ο εξοστρακισμός δεν είναι λύση. Γιατι αυτό το \" ΟΛοι οσοι μετεχουμε\" δεν είναι τόσο εύκολο να συγκεκριμενοποιηθεί αλλά και επειδή δεν είμαστε κανίβαλοι. Σωστα?
Απο εκεί και πέρα, ας αντιδράσει ο καθένας όπως κρίνει καλύτερα.
Το όλοι όσοι μετέχουμε δεν καταλαβαίνω γιατί είναι δύσκολο να συγκεκριμενοποιηθεί, αν έχεις χρόνο κάτσε και θα δεις ποσο εύκολο είναι. Ο λόγος που δεν το κάνουμε είναι επειδή δεν έχει νόημα: είναι πολλοί αυτοί που συμμετέχουν και λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα, αυτοί που προκαλούν. Αλλα και πάλι δεν είμαι δήμιος να κατονομάσω ένα σωρό κόσμο που ξέρω ότι απλά αντιδράει στις προκλήσεις, με καλο η κακό τρόπο (αυτό είναι στη διακριτικότητα του καθενός πράγματι να το διορθώσει) ενώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω το αντίθετο για κάποιον που προκαλεί χωρίς λόγο.
Τέλος, σαφώς και ο εξοστρακισμός είναι λύση, αν και οφείλει να είναι η εσχατη όλων, βλέπε Πάνος. Πρώτα από όλα η αυτογνωσία και ο αυτοέλεγχος... αλλα σου ξαναείπα, όταν αυτό αποτυγχάνει, καθώς αποτυγχάνει και η προσπάθεια των άλλων να σου επιστήσουν την προσοχή σε αυτό που ενοχλεί, τι άλλο μένει;
Έχω κολλήσει στην ομαδική επίθεση, γιατί είναι κάτι που με απωθεί και που το βλέπω να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μου, όταν ένας κάνει την αρχή κι άλλοι ακολουθούν.
Δεν μίλησα για κανένα καρτέρι, ούτε όμως και για οργανωμένο έγκλημα.
Επιμένω ότι το όλοι όσοι μετέχουμε είναι μια παντελώς αόριστη έννοια γιατί δεν έχουν όλοι την ίδια αντίδραση στο κάθε ερέθισμα ή την ίδια άποψη.
Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να σου πω ότι τα όσα λες για εξοστρακισμούς με βρίσκουν αντίθετη γιατί «αυτό που ενοχλεί» είναι επίσης εξαιρετικά ρευστό.
Για μένα η απειλή που υποβόσκει στα λόγια σου \" προσοχή αυτογνωσία και αυτοέλεγχος και μην προκαλείτε γιατί...\" δεν μου αρέσει και δεν πιστεύω οτι έχει θέση εδώ μέσα.
Η λύση βρίσκεται αλλού κατά τη γνώμη μου. Σε αυτό το \"άλλο που έχει μείνει\" αλλά που είναι ζόρικο και κανείς δεν φαίνεται να το τιμάει...
Στο να κοιτάξει ο καθένας πώς συμβάλλει στην δημιουργία εντάσεων ή στην επίταση ή στην παράταση ήδη υπαρχουσών εντάσεων.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
04-11-2009, 16:33 #199
Κι επειδή αν συνεχίσω την συνομιλία μου εδώ, απο την προσπάθειά μου να εναρμονίσω κάπως τα πράγματα με βλέπω να τα καθιστώ χειρότερα απο ότι ήδη είναι, αν και το μόνο που κάνω είναι να εκφράζω κόσμια τις απόψεις μου,
αναλαμβάνω την ευθύνη του εαυτού μου και αποχωρώ απο το παρόν θρεντ,
επιφυλασσόμενη όμως του να διαμαρτυρηθώ ενάντια σε κάθε φαινόμενο ομαδικού πεσίματος.
Καλή ξεκούραση :)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
04-11-2009, 16:34 #200
EΠEIΔH ANAΦEPΘHKE O EΞOΣTPAKIΣMOΣ NA ΘYMHΣΩ WEIRD ΠΩΣ EΣY ΠPOTEINEΣ TIΣ ΔIAΓPAΦEΣ KAI EΣY ZHTHΣEΣ AΠO TON ΠANO NA AΠOXΩPHΣEI AΠO TO ΦOPOYM.
AΠO EKEI KAI ΠEPA KAI ΠPOKEIMENOY NA HPEMHΣOYN TA ΠPAΓMATA EINAI ANAΓKAIEΣ TETOIEΣ AΠOΦAΣEIΣ KAI ΠPOTEINΩ ΣTON NIKO NA KANEI MΠAN ΣTOYΣ YΠAITIOYΣ TOY KAYΓA, EMENA KAI TON KPINO, ΓIA 10 HMEPEΣ.Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
04-11-2009, 16:40 #201
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
EΠEIΔH ANAΦEPΘHKE O EΞOΣTPAKIΣMOΣ NA ΘYMHΣΩ WEIRD ΠΩΣ EΣY ΠPOTEINEΣ TIΣ ΔIAΓPAΦEΣ KAI EΣY ZHTHΣEΣ AΠO TON ΠANO NA AΠOXΩPHΣEI AΠO TO ΦOPOYM.
AΠO EKEI KAI ΠEPA KAI ΠPOKEIMENOY NA HPEMHΣOYN TA ΠPAΓMATA EINAI ANAΓKAIEΣ TETOIEΣ AΠOΦAΣEIΣ KAI ΠPOTEINΩ ΣTON NIKO NA KANEI MΠAN ΣTOYΣ YΠAITIOYΣ TOY KAYΓA, EMENA KAI TON KPINO, ΓIA 10 HMEPEΣ.
πιστεύω οτι δεν αντιλαμβάνεσαι την λογική μου και δεν πρόκειται να το κάνεις γιατί διαφέρουμε πολύ.
Σαν εναλλακτική λύση των μπαν που με δίκαιη κρίση προτείνεις, προτείνω το εξής.
Με προκαλείς τώρα λέγοντας οτι έχω προβεί σε εξοστρακισμό.
Δεν συμφωνώ καθόλου.
Αλλά δεν θέλω να σε πείσω.
Ούτε εσένα ή κανέναν.
Μπορείς να με κατηγορήσεις για ότι άλλο σου κάνει κέφι ή σου κατέβει στο κεφάλι.
Με βάση την δική σου λογική έχεις δίκιο.
Και με βάση των άλλων τις λογικές ίσως έχεις δίκιο.
Με βάση την δική μου, τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς.
Εγώ είμαι εντάξει με εμένα, οτι και να μου πεις, δεν με αγγίζει.
Αντί για μπαν λοιπόν, προτείνω στον καθένα, να προσπαθεί να μην παίρνει μέρος σε ανούσιους καβγάδες.
Αυτό θα συμβάλλει θετικά στο να αρχίσει ο καθένας να αναλαμβάνει πιο ενεργά την ευθύνη του εαυτού του.
Ελπίζω να αρέσει η ιδέα μου :)
Καλό μεσημέρι !
υγ. ήμουν έτοιμη να αποχωρήσω αλλά ένιωσα καλύτερα να σου απαντήσω πρώτα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
04-11-2009, 16:45 #202
Originally posted by DissolvedGirl
Τα περισσότερα από τα άτομα που ονόμασες δεν έχουν καν κανένα ενεργό thread, δεν γραφουν και δεν συμμετέχουν, άρα δεν τους ενδιαφέρει το forum να μη μαστίζεται από ένταση (και αυτό είναι ηλιου φαενοτερο, απορώ γιατί το ανέφερες καν). Τα μισά από αυτά τα μέλη που ανέφερες, μιλάνε αλλου (αν με πιάνεις). Πες μου σε ποσα από αυτά τα ονόματα έχεις συμμετάσχει σε θέμα η διάλογο μαζί τους, να σου πω αμέσως αμέσως αν αντέδρασαν εναντίον σου η όχι :)
ενδιαφερον.....
αρα εχουμε μελη που τους ενοχλει η ενταση και καποια αλλα που οχι......
Οποτε εσυ + 5 η 6 ατομα βιωνετε μια ενταση,
η οποια προερχεται απο εμενα,
και προσπαθειτε με νυχια και με δοντια να την εξαφανισετε ας πουμε.....
Για πες μου εχω πιασει το πνευμα?
04-11-2009, 16:45 #203
Για το οργανωμένη δεν ξέρω, για το ομαδική όμως μπορώ να σου απαντήσω.
Έχω κολλήσει στην ομαδική επίθεση, γιατί είναι κάτι που με απωθεί και που το βλέπω να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μου, όταν ένας κάνει την αρχή κι άλλοι ακολουθούν.
Δεν μίλησα για κανένα καρτέρι, ούτε όμως και για οργανωμένο έγκλημα.
Επιμένω ότι το όλοι όσοι μετέχουμε είναι μια παντελώς αόριστη έννοια γιατί δεν έχουν όλοι την ίδια αντίδραση στο κάθε ερέθισμα ή την ίδια άποψη.
Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να σου πω ότι τα όσα λες για εξοστρακισμούς με βρίσκουν αντίθετη γιατί «αυτό που ενοχλεί» είναι επίσης εξαιρετικά ρευστό.
Για μένα η απειλή που υποβόσκει στα λόγια σου \" προσοχή αυτογνωσία και αυτοέλεγχος και μην προκαλείτε γιατί...\" δεν μου αρέσει και δεν πιστεύω οτι έχει θέση εδώ μέσα.
Η λύση βρίσκεται αλλού κατά τη γνώμη μου. Σε αυτό το \"άλλο που έχει μείνει\" αλλά που είναι ζόρικο και κανείς δεν φαίνεται να το τιμάει...
Στο να κοιτάξει ο καθένας πώς συμβάλλει στην δημιουργία εντάσεων ή στην επίταση ή στην παράταση ήδη υπαρχουσών εντάσεων.
Το \"να κοιτάξει ο καθένας πως συμβάλλει\" που είπες είναι η \"αυτογνωσία και αυτοέλεγχος\" που είπα, και που μάλιστα έχεις αναφέρει και η ίδια σε αλλα σου post. Γιατί τα διαχωρίζεις η τα ονομάζεις με διαφορετικούς τίτλους εδώ, ιδέα δεν έχω.
Επίσης, μπορεί να σε ενοχλεί, αλλα δεν διάβασα να προτείνεις κάποια εναλλακτική του εξοστρακισμού όταν σε κάποιον γίνονται επανηλλειμενες \"παρατηρήσεις\" για πολύ συγκεκριμένα πράγματα (οποτε αυτό που ενοχλεί δεν είναι καθόλου ρευστό) και ο υπεύθυνος συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο, και ιδιαιτερα σχόλια σαν το \"δεν έχουν όλοι την ίδια αντίδραση στο κάθε ερέθισμα ή την ίδια άποψη\" τα χρησιμοποιεί υπερασπίζοντας τον εαυτό του και λέγοντας ότι δεν ενοχλεί τους πάντες.
Και τέλος, για την ομαδική επίθεση που λες, συνήθως ένας κάνει την αρχή και βρίσκουν θάρρος και οι υπόλοιποι να εκφρασθούν. Δεν ακολουθούν τον αρχηγό, δεν έψαχναν τρυπα να χωθούν χωρίς λόγο. Απλά έδιναν τόπο στην οργή/καταπίεση/ενόχληση/όπως θέλεις πες το, μέχρι που συνειδητοποίησαν ότι δεν είναι οι μονοι. Και για να τιμήσω τον Πάνo και να επεκταθώ πλατειάζοντας επικίνδυνα, η επανάσταση εναντίον της τούρκων από 3 ανθρώπους ξεκίνησε και ακολούθησαν οι υπόλοιποι :)[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
04-11-2009, 16:47 #204
EIΠA OTI ΠPOTEINEΣ TIΣ ΔIAΓPAΦEΣ KAI EIΠEΣ ΣTON ΠANO NA AΠOXΩPHΣEI. ΔEN ΛEΩ KANENA ΨEMA OYTE ΣE KATHΓOPΩ :-).
H ΠPOTAΣH MOY ΠAPAMENEIΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
04-11-2009, 16:48 #205
Ντι, έχω αποχωρήσει απο το παρόν θρεντ.
Θα σου απαντήσω με προσωπικό μήνυμα εντάξει?
οχι τώρα όμως κάποια άλλη στιγμή.
Καλό μεσημέρι, και καλή ξεκούραση !
:))Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
04-11-2009, 16:49 #206
EIΠA OTI ΠPOTEINEΣ TIΣ ΔIAΓPAΦEΣ KAI EIΠEΣ ΣTON ΠANO NA AΠOXΩPHΣEI. ΔEN ΛEΩ KANENA ΨEMA OYTE ΣE KATHΓOPΩ :-).
H ΠPOTAΣH MOY ΠAPAMENEI
Εχω αποχωρήσει απο το παρόν θρεντ.
Καλή ξεκούραση και σε σένα!
:)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
04-11-2009, 16:49 #207
Το μόνο που μου έχει μείνει σαν απορία και εάν θέλει αυτός ή οποιοσδήποτε άλλος γνωστός του ή κλώνος του μπορεί και θέλει να μου απαντήσει είναι το εξής.
Τι δουλειά έχει σε ένα τέτοιο site ένας άνθρωπος ο οποίος δεν διακατέχετε από κανενός είδους συναισθηματική διαταραχή, ή κάποιο άλλο είδος γνωστή ή άγνωστης ψυχικής ασθένειας.
Πόσο πια ένας άνθρωπος ο οποίος δηλώνει ανήθικος και το μόνο που θα τον ενδιέφερε θα ήταν να ιντριγκαρει τους πάσχοντες προκειμένου να επεξεργαστεί στις αντιδράσεις τους.
Μήπως αυτό από μόνο του ακούγεται σαν ύβρης στα δικά μου αυτιά και μόνο.
Ίσως να είναι δική μου και μόνο διαστροφή. Ίσως.!!!!!
Και εάν είναι έτσι όπως τα περιγράφω τι κάνουμε όλοι εμείς που το ανεχόμαστε όλο αυτό. Πως το επιτρέπουμε.???
Απλές απορίες νομίζω....!!!!!
04-11-2009, 16:50 #208
NA KANEI MΠAN ΣTOYΣ YΠAITIOYΣ TOY KAYΓA, EMENA KAI TON KPINO, ΓIA 10 HMEPEΣ.
κατσε γιατι εδω αρχιζει και εχει fun....
Οντως το δικο σου ποστ ηταν το πρωτο που ξεφυγε στο παρον θρεντ.
Εμενα που με μπλεκεις στην ολη υποθεση?
Δηλαδη αν εσυ αρχισες καυγα, πρεπει να σε ακολουθησω?
Για ποιο λογο? για να σε παρηγορησω?
Περα απο την πλακα,
θα σου προτεινα να σοβαρευτεις στο θεμα των διαγραφων.
Σου εχει γινει εμμονη ιδεα αλλα κοφτο επιτελους.
Η στην τελικα αν δεν μπορεις να το ξεπερασεις, να στελνεις καθημερινα τις αποψεις σου στον διαχειριστη, αυτος ειναι που διαγραφει αλλωστε, ουτε εγω - ουτε εσυ ουτε αλλο μελος.
04-11-2009, 16:50 #209
Originally posted by krino
ενδιαφερον.....
αρα εχουμε μελη που τους ενοχλει η ενταση και καποια αλλα που οχι......
Οποτε εσυ + 5 η 6 ατομα βιωνετε μια ενταση,
η οποια προερχεται απο εμενα,
και προσπαθειτε με νυχια και με δοντια να την εξαφανισετε ας πουμε.....
Για πες μου εχω πιασει το πνευμα?
Τα άτομα που ΔΕΝ τους ενοχλεί η ένταση είναι τα άτομα που δεν τους ενδιαφέρει το forum. Άτομα που συμμετέχουν μια φορα το μηνα, σε ένα μονο θέμα συνήθως δικό τους, και δε διαβάζουν και τίποτα άλλο. Άτομα όμως που μπαίνουν καθημερινά, συναναστρέφονται με άτομα του forum σχεδόν καθημερινά, απαντάνε όπου μπορούν να προσφέρουν ΒΟΗΘΕΙΑ και ζητάνε το ίδιο, και θεωρούν το forum ενεργό και όχι μέρος για μηνιαία επίσκεψη, ενοχλούνται από την ένταση. Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο βεβαίως, αλλα κατά συντριπτική πλειοψηφία ενοχλούνται.
Και δεν είμαι εγώ και 5 η 6. Μην προσπαθείς και εσύ να μας κανεις \"ομάδα\" γιατί δεν είμαστε, ούτε έχουμε σκοπό να συντάξουμε σύλλογο για κανενός το κόλλημα. Ο κάθε ένας αντιδράει ξεχωριστά. Τώρα αν όσοι αντιδρούν σου λένε τα ίδια πράγματα... ίσως αντί να ειρωνεύεσαι και να προκαλείς, να ηρεμούσες και να τους έδινες περισσότερη σκέψη.
Αλλα όπως είπες και πιο πριν, φωνή βοώντος εν τη έρημο...[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
04-11-2009, 16:52 #210
Originally posted by knoulp
Το μόνο που μου έχει μείνει σαν απορία και εάν θέλει αυτός ή οποιοσδήποτε άλλος γνωστός του ή κλώνος του μπορεί και θέλει να μου απαντήσει είναι το εξής.
Τι δουλειά έχει σε ένα τέτοιο site ένας άνθρωπος ο οποίος δεν διακατέχετε από κανενός είδους συναισθηματική διαταραχή, ή κάποιο άλλο είδος γνωστή ή άγνωστης ψυχικής ασθένειας.
Πόσο πια ένας άνθρωπος ο οποίος δηλώνει ανήθικος και το μόνο που θα τον ενδιέφερε θα ήταν να ιντριγκαρει τους πάσχοντες προκειμένου να επεξεργαστεί στις αντιδράσεις τους.
Μήπως αυτό από μόνο του ακούγεται σαν ύβρης στα δικά μου αυτιά και μόνο.
Ίσως να είναι δική μου και μόνο διαστροφή. Ίσως.!!!!!
Και εάν είναι έτσι όπως τα περιγράφω τι κάνουμε όλοι εμείς που το ανεχόμαστε όλο αυτό. Πως το επιτρέπουμε.???
Απλές απορίες νομίζω....!!!!!
δεν υπαρχει κανενας λογος να σου εξηγησει τιποτα κανενας.
Ειδικα σε εσενα.
Κριμα ε?
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση