Η αβαστασταχτη ενσυνειδηση του Knoulp καθως συναντα τον Krino
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 15 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 222
    Banned

Η αβαστασταχτη ενσυνειδηση του Knoulp καθως συναντα τον Krino

Ελπιζω να το ανοιξα στο σωστο χωρο.
    Εδω μεσα παντως μπορουμε να τα λεμε χωρις να ενοχλουμε αλλους και θα δουμε που θα καταληξουν οι συζητησεις.

Παρακαλω τους υπολοιπους συμφορουμιστες-ιες,
    να σεβαστουν την ιδιαιτεροτητα οτι η συζητηση δεν αφορα αλλα μελη και ειναι σε προσωπικο επιπεδο.

Banned
    Originally posted by knoulp
    Δείξε μας τον δρόμο και εμείς να είσαι σίγουρος ότι θα σε ακολουθήσουμε όπου και εάν πας.
    Μόνο για άλλη μια φορά θα σου το πω. Μην σταματήσεις να μας δίνεις ζωή.

για πες λοιπον.....

Τι ακριβως σου συμβαινει?
    Πως ειναι η ζωη σου?

Παρατηρησα οτι χρησιμοποιεις πληθυντικο πιο πανω.....
    Οταν εννοεις να μας δινει ζωη, αυτο γιατι το λες?

Σου εχει τυχει να πιστευεις οτι εισαι δυο προσωπα?
    Διαφορετικη προσωπικοτητα?
    Τι απο ολα?

Ειμαι ετοιμος να σε ακουσω....

Senior Member
    Originally posted by krino
    να σεβαστουν την ιδιαιτεροτητα οτι η συζητηση δεν αφορα αλλα μελη και ειναι σε προσωπικο επιπεδο.
    Αφού δε μας αφορά γιατί δεν τα λέτε μέσω u2u?

Banned
    Originally posted by Arsi
    Αφού δε μας αφορά γιατί δεν τα λέτε μέσω u2u?

γιατι ο knoulp επελεξε να συζητησουμε δημοσια και οχι μεσω μυνηματων.
    Ωστοσο το οτι μου γραφει προσωπικα, μου επιβαλει να σεβαστω μια ιδιαιτεροτητα που εχει στο μυαλο του.

το δεν σας αφορα, δεν σημαινει οτι δεν σας ενδιαφερει (αν αυτο συμβαινει) για να μην ειναι δημοσια.
    Αλλα το οτι στη παρουσα φαση, φαινεται οτι ειναι καλυτερο, να ανοιξουμε την συζητηση οπως αισθανεται καλυτερα ο knoulp.

Που ειναι το περιεργο, αν καποιο μελος αισθανεται καλυτερα ετσι?

Senior Member
    γιατι ο knoulp επελεξε να συζητησουμε δημοσια και οχι μεσω μυνηματων.
    ...........................
    Που ειναι το περιεργο, αν καποιο μελος αισθανεται καλυτερα ετσι?
    Πουθενά....δε διάβασα το διάλογό σας.
    Πάντως σίγουρα απ\'το να μιλάτε προσωπικά σε άσχετο θέμα καλύτερα έτσι....

Banned
    ο διαλογος μας εχει αρχισει εδω,
    http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=5179&page=48

το οποιο ειναι ενα θρεντ που αφορα συνολικα ολο το χωρο,
    και απο ενα σημειο και περα οταν υπαρχουν προσωπικες απαντησεις που δεν αφορουν το θεμα,
    ειναι σαν να κατουρας ολους τους υπολοιπους, γιατι εσενα απλα σου αρεσει να φλυαρεις.

Ετσι μετακομισαμε εδω, και το ποσο θα κρατησει αυτο το θρεντ, θα δειξει.
    Μπορει ουτε μια μερα μπορει χρονια.
    Παντως δεν ενοχλουμε κανενα, και για μενα αυτη ειναι η ουσια.

ευχαριστω που τελικα βλεπεις το ποιντ μου.

Senior Member
    Θυμάσαι που άνοιξα ένα post μόνο για σένα krine (όπως έχεις κάνει και εσύ για διάφορους άλλους... και όχι μόνο εσύ)?

Έμαθες κάτι από αυτό? Γιατί είναι τόσο δύσκολο για ένα φορουμ υποστήριξης να είναι μόνο φορουμ υποστήριξης?

... γιατί krine οι άνθρωποι δικαιολογούν τα πάντα με βάση το χρήμα. Όταν ένας άνθρωπος, είτε αυτός είναι ο keep_walking, είτε ο vince, είτε ο Χ είτε ο Ψ βοηθάει χωρίς ουσιαστικά να το κάνει για να κερδίσει κάτι το υλικό όπως το χρήμα ΑΛΛΑ (ΔΗΛΑΔΗ) το κάνει για να κερδίσει κάτι ανεκτίμητο όπως είναι η αγάπη και ο σεβασμός και αυτό που λέμε συμπάσχω ν (μια έννοια που τείνει να εξαφανιστεί) γιατί αυτός ο άνθρωπος θα αποτελέσει το ? και όχι το Ν. Γιατί? Για πες μου?

Banned
    Originally posted by vince
    Θυμάσαι που άνοιξα ένα post μόνο για σένα krine (όπως έχεις κάνει και εσύ για διάφορους άλλους... και όχι μόνο εσύ)?

βεβαιως και θυμαμαι.

Έμαθες κάτι από αυτό? Γιατί είναι τόσο δύσκολο για ένα φορουμ υποστήριξης να είναι μόνο φορουμ υποστήριξης?

εγω οχι, εσυ δεν ξερω....

Γιατι τελικα ειμαστε ανθρωποι,
    εχουμε παθη, εμμονες, κανουμε εικασιες, προβλεψεις και ενα σωρο αλλα.
    Βαλε και πιθανους ανταγωνισμους και οσα εχουμε πει κατα καιρους.

... γιατί krine οι άνθρωποι δικαιολογούν τα πάντα με βάση το χρήμα.

ναι ισχυει αυτο.
    Για μενα ειναι εντελως εξω απο την λογικη μου.
    Εκτιμω ιδιαιτερα πραγματα που κανουν οι ανθρωποι με βαση το οτι ειναι αφιλοκερδώς.

Όταν ένας άνθρωπος, είτε αυτός είναι ο keep_walking, είτε ο vince, είτε ο Χ είτε ο Ψ βοηθάει χωρίς ουσιαστικά να το κάνει για να κερδίσει κάτι το υλικό όπως το χρήμα ΑΛΛΑ (ΔΗΛΑΔΗ) το κάνει για να κερδίσει κάτι ανεκτίμητο όπως είναι η αγάπη και ο σεβασμός και αυτό που λέμε συμπάσχω ν (μια έννοια που τείνει να εξαφανιστεί) γιατί αυτός ο άνθρωπος θα αποτελέσει το ? και όχι το Ν. Γιατί? Για πες μου?

πολλες φορες βινς,
    οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος,
    η οτι βλεπεις δεν ειναι αυτο που φαινεται.
    Δεν ξερω αν εισαι αγνο ατομο, αλλα πισω απο τις κουρτινες της ζωης, κρυβεται ενας κοσμος πολυ πιο ασχημος απο οσο νομιζουμε.

το να αποτελεσεις το ? η το ν,
    ειναι κατι που δεν ειναι τελικα τοσο απλο οσο φαινεται.
    Ακομα και αν πεις μα το βλεπω μπροστα μου, μπορει να ειναι μια οφθαλμαπατη....

Ενα θα σου πω,
    μην εμπιστευεσαι τους ανθρωπους,
    σε δυσκολες στιγμες λυγανε και κατα περιπτωση ακολουθουν το σημειο στιξης που τους βολευει....

Banned
    αν μη τι αλλο εισαι και αφιλοξενος......
    ανοιξα ολοκληρο θρεντ για παρτη σου και εσυ παιζεις τυφλομυγα.

Originally posted by knoulp

Γιατί δεν απαντάς καλέ μου Κρίνε.
    Πάνσοφε υποστηρικτή της αθωότητας και του απόλυτου κενού.
    Μοναδικέ εκφραστή της αλήθειας και του σωστού.
    Σε παρακαλώ εγώ ο υποστηρικτής σου. Απάντησε για ποιόν λόγο παίζεις με τα συναισθήματα και τις παθήσεις των γειτόνων σου.
    Εξήγησε στο καλό κοριτσάκι που σε ρώτησε για ποιόν λόγω επιμένεις να ζεις την τετράγωνη ζωή σου χωρίς ίχνος διάθεσής να ανθίσεις από μόνο σου καλό μου Κρινάκι.

Βάλε σε παρακαλώ το κακό κοριτσάκι που σε ρώτησε στην θέση της. Εκεί που της αξίζει να βρίσκετε.
    Απάντησέ της σε παρακαλώ και μην την λυπηθείς καθόλου.
    Ποια είναι αυτή που θα σε χαρακτηρίσει επικίνδυνο. Ποια είναι αυτή που θα σε κρίνει εσένα όταν απλά το μόνο που θέλεις είναι να τσιγκλάς λιγάκι τους ανθρώπους για να δεις απλά τις συμπεριφορές τους.

Θες να σου απαντησω κατι σε αυτο το ποστ σου?

Senior Member

βεβαιως και θυμαμαι.

εγω οχι, εσυ δεν ξερω....

Γιατι τελικα ειμαστε ανθρωποι,
    εχουμε παθη, εμμονες, κανουμε εικασιες, προβλεψεις και ενα σωρο αλλα.
    Βαλε και πιθανους ανταγωνισμους και οσα εχουμε πει κατα καιρους.

Προβλέψεις. Η μαγική λέξη krino. Οι προβλέψεις για έναν άνθρωπο δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ανακάτεμα των όσων ξέρει. Ο ίδιος άνθρωπος που θα δεις στην τηλεόραση για παράδειγμα και θα σου εμπνέει σεβασμό ή φόβο (αναλόγως) θα είναι ο ίδιος άνθρωπος που δεν θα σου εμπνέει απολύτως τίποτα χωρίς τις προβλέψεις του.

Η πρόβλεψη είναι απλή krino. Αν χτυπάς ένα ψάρι πχ στο ευαίσθητο του σημείο ξέρεις πως το ψάρι θα το ξεχάσει σε λίγο οπότε θα το ξαναχτυπήσεις. Υπάρχει όμως και το απρόοπτο. Αν πχ χτυπάς συνεχώς ένα ψάρι στο ευαίσθητο σημείο του και το ψάρι συνεχίζει να κολυμπά θα ανακαλύψεις πως μετά απο πολλά χτυπήματα το ψάρι σιγά σιγά μπορεί και να αρχίσει να μαθαίνει. Μετά από χτυπήματα χιλιάδων ετών το ψάρι μπορεί ακόμα και να εξελιχθεί σε άνθρωπο!

Κάπως έτσι είναι η πρόβλεψη και το αντίθετο της. Ξέρεις ότι μπορεί να χτυπάς μερικά ψάρια διαρκώς και βασίζεσαι στο ότι ξέρεις πως τα ψάρια έχουν κακή μνήμη, όμως μερικά ψάρια μπορεί να τύχει και να μάθουν.

... γιατί krine οι άνθρωποι δικαιολογούν τα πάντα με βάση το χρήμα.

ναι ισχυει αυτο.
    Για μενα ειναι εντελως εξω απο την λογικη μου.
    Εκτιμω ιδιαιτερα πραγματα που κανουν οι ανθρωποι με βαση το οτι ειναι αφιλοκερδώς.

Όταν ένας άνθρωπος, είτε αυτός είναι ο keep_walking, είτε ο vince, είτε ο Χ είτε ο Ψ βοηθάει χωρίς ουσιαστικά να το κάνει για να κερδίσει κάτι το υλικό όπως το χρήμα ΑΛΛΑ (ΔΗΛΑΔΗ) το κάνει για να κερδίσει κάτι ανεκτίμητο όπως είναι η αγάπη και ο σεβασμός και αυτό που λέμε συμπάσχω ν (μια έννοια που τείνει να εξαφανιστεί) γιατί αυτός ο άνθρωπος θα αποτελέσει το ? και όχι το Ν. Γιατί? Για πες μου?

πολλες φορες βινς,
    οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος,
    η οτι βλεπεις δεν ειναι αυτο που φαινεται.
    Δεν ξερω αν εισαι αγνο ατομο, αλλα πισω απο τις κουρτινες της ζωης, κρυβεται ενας κοσμος πολυ πιο ασχημος απο οσο νομιζουμε.

το να αποτελεσεις το ? η το ν,
    ειναι κατι που δεν ειναι τελικα τοσο απλο οσο φαινεται.
    Ακομα και αν πεις μα το βλεπω μπροστα μου, μπορει να ειναι μια οφθαλμαπατη....

Ενα θα σου πω,
    μην εμπιστευεσαι τους ανθρωπους,
    σε δυσκολες στιγμες λυγανε και κατα περιπτωση ακολουθουν το σημειο στιξης που τους βολευει....

Same story, different storytellers. :) στην ουσία μία είναι η παράσταση πίσω απο την κουρτίνα.

Χαράς στο κουράγιο σου!

Senior Member
    Εγώ θα προσθέσω στην συζήτησή σας, οτι το να μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους γενικά και αόριστα δεν μου λέει τίποτα.
    Να ξέρεις ποιούς εμπιστεύεσαι είναι το θέμα.
    Κι αυτό, θέλει κόπο.

Ας μην είμαστε παραπάνω δύσπιστοι απο όσο χρειάζεται.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Banned
    χεχε....
    απο ολα οσα ειπα,
    η προβλεψη σου εκατσε ε?

;)

Προβλέψεις. Η μαγική λέξη krino. Οι προβλέψεις για έναν άνθρωπο δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ανακάτεμα των όσων ξέρει. Ο ίδιος άνθρωπος που θα δεις στην τηλεόραση για παράδειγμα και θα σου εμπνέει σεβασμό ή φόβο (αναλόγως) θα είναι ο ίδιος άνθρωπος που δεν θα σου εμπνέει απολύτως τίποτα χωρίς τις προβλέψεις του.

οι προβλεψεις οντως ειναι στην ουσια ενα σουρωτηρι σκεψεων που αυτο που μενει το βλεπουμε σε προβολες στο μελλον.
    Πιστευω στις προβλεψεις.
    Πιστευω επισης στην αναλυση δεδομενων για αυτες, και την επεξεργασια στοιχειων εν γενει.

Η πρόβλεψη είναι απλή krino. Αν χτυπάς ένα ψάρι πχ στο ευαίσθητο του σημείο ξέρεις πως το ψάρι θα το ξεχάσει σε λίγο οπότε θα το ξαναχτυπήσεις. Υπάρχει όμως και το απρόοπτο. Αν πχ χτυπάς συνεχώς ένα ψάρι στο ευαίσθητο σημείο του και το ψάρι συνεχίζει να κολυμπά θα ανακαλύψεις πως μετά απο πολλά χτυπήματα το ψάρι σιγά σιγά μπορεί και να αρχίσει να μαθαίνει. Μετά από χτυπήματα χιλιάδων ετών το ψάρι μπορεί ακόμα και να εξελιχθεί σε άνθρωπο!

Κάπως έτσι είναι η πρόβλεψη και το αντίθετο της. Ξέρεις ότι μπορεί να χτυπάς μερικά ψάρια διαρκώς και βασίζεσαι στο ότι ξέρεις πως τα ψάρια έχουν κακή μνήμη, όμως μερικά ψάρια μπορεί να τύχει και να μάθουν.

αυτο τι ακριβως ειναι?
    Ο Παβλωφ και οι θεωριες του?

Same story, different storytellers. :) στην ουσία μία είναι η παράσταση πίσω απο την κουρτίνα.

same shit μην σου πω κιολας....

Χαράς στο κουράγιο σου! [/quote]

ε οκ,
    μην νομιζεις οτι ειμαι παντα το ιδιο,
    άλλοτε εχω ορεξη και αλλοτε οχι.

Δεν λεω ομως ποτε οχι,
    σε κατι που μου κινει το ενδιαφερον.....

Banned
    Originally posted by weird
    Εγώ θα προσθέσω στην συζήτησή σας, οτι το να μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους γενικά και αόριστα δεν μου λέει τίποτα.
    Να ξέρεις ποιούς εμπιστεύεσαι είναι το θέμα.
    Κι αυτό, θέλει κόπο.

Ας μην είμαστε παραπάνω δύσπιστοι απο όσο χρειάζεται.

Εγω δεν εμπιστευομαι κανενα.
    Και αυτο δεν μου το εμαθαν οι ανθρωποι, αλλα το περιβαλλον γυρω απο τον ανθρωπο.

Και δεν ειναι θεμα δυσπιστιας,
    αλλα επιβιωσης.

Senior Member
    Γιατί λοιπόν δε τον ρωτάτε τί κάνει εδώ μέσα εφόσον δεν εμπιστεύεται κανέναν; Σ\' έναν χώρο αλληλουποστήριξης, τον πρώτο λόγο έχει η εμπιστοσύνη. Έ; Όχι; Φυσικά, για όσους έχουν να βγάλουν πράγματα. Όχι φυσικά, για όσους δεν έχουν να βγάλουν τίποτα παραπάνω από όσα θα έδιναν την εντύπωση ότι έχουν λόγο ύπαρξης. Σωστό κι αυτό έ;

Banned
    Originally posted by Alobar

Σωστό κι αυτό έ;
    μην το ξαναπεις, πανσωστο.....

αντε ρε παιδια για ρωτηστε......

ΥΓ...... τελικα αρκετοι περασαν πλην του κνουλπ μας....
    :cool:

Page 1 of 15 12311 ... LastLast