game over - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45

Thread: game over

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Δε βλέπω γιατί πρέπει εσύ να ορίζεσαι κριτής των ποιοτικών χαρακτηριστικών του Κρίνου.Άσε την απόφαση για το ποιοι ανήκουν ή όχι στο forum να την έχει ο διαχειριστής.Τα υπόλοιπα που λες τα βλέπω ως δικούς σου φόβους.Προσωπικά δεν φοβάμαι τόσο την ανηθικότητα που δηλώνεται,όσο την ηθική που διαλαλείται.Και μπορώ να σου παραθέσω δεκάδες παραδείγματα από την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας,που τα εγκλήματα διαπράχθηκαν στο όνομα υψηλών ηθικών πλεονασμάτων.Κάτι άλλο;

Αυτόκλητα έθεσα εαυτόν σε αυτόν τον βωμό.
    Ως πάσχον με ενδιαφέρει αρκούντως η θέση και η άποψη της κοινωνίας σε θέματα ψυχικής υγείας. Μία μικρογραφία της κοινωνίας είμαστε και εμείς εδώ μέσα. Προσπαθώντας λοιπόν να ερμηνεύσω τα λεγόμενα αναγκάσθηκα να εκθέσω την άποψή μου σε αυτό το θέμα.
    Φυσικά και είναι θέση και όχι απόφαση η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ και φυσικά επιδέχεται πολλού ορισμούς. Διάλεξε όποιον θέλεις εσύ και ακολούθησέ τον.
    Στον βαθμό όμως που η ηθική σου με ενοχλεί, τότε θα με βρεις αντιμέτωπο.
    Όπως λοιπόν ετάχθης υπερασπιστής του ΚΡΙΝΟΥ χωρίς αυτός να σου το ζητήσει, έτσι απλά ετάχθην και εγώ υπερασπιστής της ηθικής των πασχόντων.
    Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.
    Αναμένω πίσω το μπαλάκι.

Μικρό μου πόνυ ήμουν αρκετά σαφής ή μήπως ελάχιστα ειρωνικός για να μπορέσεις να με ακολουθήσεις.

Banned
    καλημερα χικα,
    επειδη εισαι εντελως εξω απο οσα συμβαινουν,
    θα σου πω τα εξης:

Originally posted by xika ομως δεν νομιζω οτι θα βγαλει καπου στο τελος. Το μονο που θα επιτευχθει τελικα πιστευω οτι ειναι η οξυνση της καταστασης και περισσοτερες διαμαχες.

Εχω δοκιμασει ολες τις μεθοδους, ειπα να δοκιμασω και αυτη.
    Γιατι να γινει αυτο που λες,
    και να μην γινει ενα ξεκαθαρισμα οτι εδω μεσα θα ειναι φορουμ υποστηριξης και λιντσαρισματος?

Δεν ξερω αν υπαρχει αναγκη τροποποιησης κανονων,
    οσο ουσιαστικων παρεμβασεων.

Η προταση σου,
    \"γιατι πιστευω οτι πλεον δεν εξυπηρετει σε μεγαλο βαθμο τον σκοπο του\"
    ισχυει στο ακεραιο.

Ευχομαι η προβλεψη σου να μην επαληθευτει.

Banned
    Originally posted by knoulp

Αυτόκλητα

αναγκάσθηκα

υπερασπιστής

ατιμη κοινωνια.... αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους κατεβαζεις....

:P:P:P:P

Senior Member
    Θα μπορούσες να μου εξηγήσεις πώς γίνεται η σύνδεση της ηθικής του krinou,με την ηθική των πασχόντων;Eίναι αλληλένδετα πράγματα;Εκτός των άλλων,η ηθική είναι μία πολύ υποκειμενική έννοια,οπότε ορίζεται από παράγοντες πολλούς και ποικίλους.Για να γίνει η συζήτηση ουσιαστική,άφησε τα \"μικρό μου πόνυ\" στην άκρη,γιατί δίνεις την εντύπωση πως προσωποποιείς την αντίθεσή σου πάνω σε οικειότητα.Πότε πρόλαβες και απέκτησες την οικειότητα αυτή;Αν το πρόβλημά σου είναι η υποστήριξη των πασχόντων και αυτή μοιράζεσαι,θα πρέπει να αναφέρεις πάνω σε ποια θέματα βρήκες την ηθική του Κρίνου να έρχεται σε κόντρα με τα ηθικά συμφέροντα των πασχόντων.Αλλιώς,μην περιμένεις τα υπόλοιπα μέλη να θεωρήσουν ούτε εσένα φερέγγυο.Επιχειρήματα που να στηρίζουν τη θέση σου θα ήθελα να παραθέσεις.
    Ποστάρετε σε ένα forum που δεν έχουν νόημα threads συζητήσεων ανάμεσα σε δύο άτομα πάνω σε προσωπικές τους διαφορές,τις οποίες μπορείτε να λύσετε,ή να μη λύσετε.Αλλά να διαιωνίζετε threads για το έτσι γουστάρω να στην πω,δεν έχει νόημα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned

Ως πάσχον

απο τι πασχετε κυριε πασχοντα?
    Απο το 2004 που διαβαζω το φορουμ,
    οι πασχοντες που ειναι πασχον,
    ανοιγουν και ενα θρεντ δια την πασχην τους....

Εσεις πως αποπασχησθηκατε ετσι απασχικα κυριε πασχον?

Αχαχαχαχα το ρημαδι,
    κενταω σημερις.....

Senior Member
    Κρινάκι σε παρακαλώ μίκρινε λίγο την υπογραφή σου. Σβήσε αυτή την πίκρα, δεν σου πάει. Το θυμούνται όσοι πρέπει, δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεται.
    Χαλαρά...
    Την καλημέρα μου!(σε άσχετο post πάντα σουλατσάρω. Συγχώρα με και πάλι)
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Senior Member
    Κρινο, ειμαι εξω απο τα πραγματα πρακτικα. Γιατιεγραψα οτι διαβαζω καθημερινα τι γινεται. Επομενως νομιζω οτι μπορω να εχω γνωμη.

Κι εγω ελπιζω να μην επαληθευτω στην τελικη.

Οσο για την προταση μου που λες οτι ισχυει στο ακεραιο, το ξερω και με λυπει ιδιαιτερα.

Γι ατην σταση σου εσυ αποφασιζεις και πραττεις. Οπως κανει ο καθενας νομιζω. Κι εγω γι\'αυτο αποστασιοποιηθηκα απο τον φορουν σαν ενεργο μελος γιοατι απο ενα σημειο και μετα αντι να υποστηριζομαι, γινομουν χειροτερα.

Anyway, καλη σας συνεχεια σε οτι κι αν ειναι αυτο ( διαμαχες, συμφιλιωσεις, αποκλεισμοι ή οτιδηποτε ) και εγω θα συνεχισω να ειμαι ο big brother της υποθεσης αφου ποτε δεν γραφω αλλα παντα διαβαζω.

Καλημερα σας και παλι!

Banned
    Originally posted by narnia

Σβήσε αυτή την πίκρα, δεν σου πάει.

η πικρα μου υπαρχει αποκλεστικα και μονο στην υπογραφη μου.
    Στα υπολοιπα, στις σκεψεις μου και στις πραξεις μου,
    υπαρχει αποκλειστικά και μονο οτι εγραψα στο πρωτο μου ποστ εδω.

Μετραω παντα το τι λεω,
    και οταν πω κατι,
    δεν κανω πισω ποτε.

Αφου το εγραψα,
    ειμαι υποχρεωμενος να παω ετσι και οπου βγει.

Δεν θεωρω οτι θα ειναι σωνει και καλα χειροτερα,
    μπορει να ειναι και για καλυτερα.
    Πιστευεις οτι μπορεις να προδικασεις την ψυχολογια κανενος στο πως θα συμπεριφερθει κατω απο διαφορες συνθηκες?

αν και αθεος,
    αυτο που λεει,
    οτι και ο θεος φοβερα θελει δεν ειναι ψεμματα.....

Banned
    Originally posted by xika
    Κρινο, ειμαι εξω απο τα πραγματα πρακτικα. Γιατιεγραψα οτι διαβαζω καθημερινα τι γινεται. Επομενως νομιζω οτι μπορω να εχω γνωμη.

Κι εγω ελπιζω να μην επαληθευτω στην τελικη.

να σαι καλα για την παρεμβαση σου.
    Φαινεται οτι εσυ νοιαζεσαι το φορουμ πιο πολυ απο αυτους που το δηλωνουν κατ εξακολούθηση.....

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Θα μπορούσες να μου εξηγήσεις πώς γίνεται η σύνδεση της ηθικής του krinou,με την ηθική των πασχόντων;Eίναι αλληλένδετα πράγματα;Εκτός των άλλων,η ηθική είναι μία πολύ υποκειμενική έννοια,οπότε ορίζεται από παράγοντες πολλούς και ποικίλους.Για να γίνει η συζήτηση ουσιαστική,άφησε τα \"μικρό μου πόνυ\" στην άκρη,γιατί δίνεις την εντύπωση πως προσωποποιείς την αντίθεσή σου πάνω σε οικειότητα.Πότε πρόλαβες και απέκτησες την οικειότητα αυτή;Αν το πρόβλημά σου είναι η υποστήριξη των πασχόντων και αυτή μοιράζεσαι,θα πρέπει να αναφέρεις πάνω σε ποια θέματα βρήκες την ηθική του Κρίνου να έρχεται σε κόντρα με τα ηθικά συμφέροντα των πασχόντων.Αλλιώς,μην περιμένεις τα υπόλοιπα μέλη να θεωρήσουν ούτε εσένα φερέγγυο.Επιχειρήματα που να στηρίζουν τη θέση σου θα ήθελα να παραθέσεις.
    Ποστάρετε σε ένα forum που δεν έχουν νόημα threads συζητήσεων ανάμεσα σε δύο άτομα πάνω σε προσωπικές τους διαφορές,τις οποίες μπορείτε να λύσετε,ή να μη λύσετε.Αλλά να διαιωνίζετε threads για το έτσι γουστάρω να στην πω,δεν έχει νόημα.

Σε ότι αφορά τους χαρακτηρισμούς και την οικειότητα την πήρα από τον Κρίνο ο οποίος ανταπαντούσε με λόγια άκρος ειρωνικά και χαρακτηρισμούς όπως knoulpa και διάφορα άλλου είδους σεξουαλικά υπονοούμενα.
    Δεν έχω καμία διάθεση να το συνεχίσω απλά μου έχει δώσει να καταλάβω πως είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο διδάχθηκε να επικοινωνεί και απλά τον ακολούθησα. Πιστεύω ειλικρινούς ότι είναι αυτός ο τρόπος που τον χαρακτηρίζει και φυσικά μπορώ να κάνω copy paste πολλά παραδείγματα για εξακριβώσεις ιδίοις όμαση του λόγου το αληθές.

Σε ότι αφορά την ηθική έχω να σου πω τα εξής.
    Η ηθική σου τελειώνει εκεί που ξεκινάει η δική μου. Φυσικά υπάρχουν ηθικές απόψεις οι οποίες συμπίπτουν. Όμως το να ειρωνεύεσαι κάποιον ο οποίος είναι πάσχον είναι για εμένα θέμα ηθικής. Δηλαδή για να το κάνω πιο εύπεπτο είναι ανήθικο. Φυσικά για εσένα μπορεί να είναι μία πτυχή του fun όπως αναφέρει ο Κρίνος που αντλεί μέσα από αυτόν εδώ τον ιστότοπο.
    Επίσης θέμα ηθικής για εμένα είναι και το γεγονός ότι κάποιος πειραματίζεται με τις αντιδράσεις των πασχόντων εδώ μέσα. Φυσικά και θα μου πεις ρε φίλε εσένα τι σε νοιάζει ρε φίλε.

Απλά βλέπω πάνω αριστερά FORUM ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Banned

Φυσικά και θα μου πεις ρε φίλε εσένα τι σε νοιάζει ρε φίλε.

οχι σε παρακαλω κανε δουλεια σου.....
    αλλωστε ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι εισαι επαγγελματιας του ειδους.....
    Ποιος να σε ρωτησει τι σε νοιαζει?

Το σωστο ειναι να σε νοιαζει να κανεις σωστα την δουλεια σου.
    Αμα την κανεις σωστα, τα υπολοιπα ειναι μεντολες.....

Senior Member
    Originally posted by krino

Φυσικά και θα μου πεις ρε φίλε εσένα τι σε νοιάζει ρε φίλε.

οχι σε παρακαλω κανε δουλεια σου.....
    αλλωστε ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι εισαι επαγγελματιας του ειδους.....
    Ποιος να σε ρωτησει τι σε νοιαζει?

Το σωστο ειναι να σε νοιαζει να κανεις σωστα την δουλεια σου.
    Αμα την κανεις σωστα, τα υπολοιπα ειναι μεντολες.....
    ΑΑΑΑΑ Γεια σου.......

στα λόγια μου ερχεσε βρε....!!!! ατιμούλικο

Banned
    ΑΑΑΑΑ Γεια σου.......

στα λόγια μου ερχεσε βρε....!!!! ατιμούλικο

ΑΑΑΑΑΑΑΑ γεια σου και εσενα.....

Banned
    λοιπον κνουλπ,

που λες,
    χθες ειχα ενα πολυ ομορφο βραδυ,
    σημερα σηκωθηκα ορεξατος και πριν λιγο ημουν εξω και εχει μια πολυ ομορφη λιακαδα....
    Οτι και να εχεις αμα περπατας στη λιακαδα φτιαχνεται η διαθεση σου ρε παιδι μου....

Παντα ειμαι ευδιαθετος, αλλα ειδικα σημερα, με ενα τροπο ειμαι ακομα πιο ευδιαθετος.

Banned
    α ρε κνουλπ.....
    βρε συ τι διαβαζω?
    σαλατα τα εκανες ρε γμτ........

Εσυ μου ελεγες οτι εισαι μια χαρα, ενα συγκροτημενο παιδι, αλλα τωρα?
    τωρα τι να πω?

αστο βρε παλικαριμ.....
    ξεκουρασου λιγο, και μετα βλεπεις και κανεις......

Page 3 of 3 FirstFirst 123