μια μαγικη λεξη ,,,,,,,ερωτας♥♥♥♥♥♥ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Banned
    kai yparxei o erwtas opws kai h agaph..apla to les ayto ama den to exeis niwsei..otan deis ta astrakia tote strwneis!lol

Senior Member
    παιδιαααααααα χιλια συγνωμη τωρα το δα κ εβαλα το θεμα μου σε λαθος κατηγορια συγνωμηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
    Post tenebras spero lucem .... !

Banned
    logika den tha peirazei ..mhpws na to baloun ekei pou prepei?eisai kai xaroyumenh kalo ayto!

Banned
    katse omws kanonika edw dn mpainei?

Senior Member
    εγω θα το ενταζα στα γενικα βρε .....ε δε πειραζειι νομιζω να μην πειραξει βρε αλλλα σα να μου φαινεται οτι παει κ εδω,....

Senior Member
    Ναι πιστευω στον ερωτα...
    Οχι δεν εχω ζησει ακομα τον μεγαλο ερωτα...εχω ερωτευτει σταδιακα αλλα ποτε κεραυνοβολα...
    Ο ερωτας οχι δεν κραταει γιατι ειναι ενα συναισθημα εντονο το οποιο ομως σιγα σιγα σβηνει και δινει την θεση του στην αγαπη. Ενα συναισθημα πολυ πιο βαθυ, αλλα που κραταει στο χρονο.
    Επομενως ναι πιστευω και στην αγαπη....δυστυχως ομως δεν ξερω αν την εχω νιωσει ετσι ωστε να πω οτι \"ναι...τωρα ξερω οτι αγαπησα πραγματικα\"...
    Για να κρατησει η αγαπη: αλληλοσεβασμος, σεβασμος ο καθε ενας στον εαυτο του, συμβιβασμοι και υποχωρησεις....για να αποδεχτεις τον αλλον οπως ακριβως ειναι και να τον λατρεψεις για αυτο ακριβως που ειναι.
    Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.

πιστευω στον ερωτα και στην αγαπη που διακατεχεται απο σεβασμο,εκτιμηση και μανω απο ολα ειλικρινεια..!
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    Originally posted by amarylis
    πιστευετε στον ερωτα ???????εχετε ζησει τον ιδανικο ερωτα>>>>>//////ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΡΑΤΑΕΙ>>>>>>>>>/ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ.......
    Ας ξεκινήσω από το τελευταίο...
    Για να κρατήσει μια αγάπη, αρκεί να είναι αγάπη.
    Ο έρωτας τώρα είναι άλλο θέμα...κρατάει? Δεν νομίζω. Θα έλεγα όχι. Ίδωμεν.
    Τον ιδανικό έρωτα? Νομίζω είναι αυτός που ζούμε κάθε φορά.
    Ναι πιστεύω στον έρωτα. Πιστεύω δηλαδή ότι μπορεί να μας συμβεί οποτεδήποτε, ακόμα κι όταν πιστεύουμε ότι δεν πρόκειται να τον ξανανιώσουμε στη ζωή μας.

Senior Member
    και όταν πραγματικά δεν τον νιώσεις ενώ το θες πραγματικά;και εγώ πιστεύω στον έρωτα που με τα χρόνια μπορεί να γίνει μια αγάπη βαθιά, που σαν βάση να έχει τον σεβασμό την εκτίμηση και την ειλικρίνια συμφωνώ με το ολγάκι.

Member
    Originally posted by amarylis
    πιστευετε στον ερωτα ???????εχετε ζησει τον ιδανικο ερωτα>>>>>//////ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΡΑΤΑΕΙ>>>>>>>>>/ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ.......ΟΛΕς ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς ΔΕΚΤΕΣ[ ΑΛΛΑ ΣΑς ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙς Κ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ]
    Η ζωη δεν αξίζει αν δεν πληγωθεις και δεν παλέψεις για εναν ερωτα.Πιστευω και ελπιζω στον ερωτα.Ναι τον εχω ζησει και τον ζω ακομα.Τα θεμέλια για μια αγαπη δεν πιστευω οτι ειναι στανταρ.Εξαρτάταται παντα απο τους εκαστοτε χαρακτήρες και τι ζητουν απο τη ζωη γενικα.Συνταγες σε αυτα δεν υπαρχουν αλλα σιγουρα ειναι δυσκολο η αγαπη να κρατήσει για παντα.Αλλο αγαπη και αλλο ερωτας οπως ολοι ξερουμε.:cool:

Senior Member
    καημός αλήθεια να περνώ
    του έρωτα πάλι το στενό
    ώσπου να πέσει σκοτεινιά
    μια μέρα του θανάτου
    στενό βαθύ και θλιβερό
    που θα θυμάμαι για καιρό
    τί μου στοιχίζει στην καρδιά
    το ξαναπέρασμά του
    ας είναι ωστόσο , τί ωφελεί
    γυρεύω πάντα το φιλί
    στερνό φιλί , πρώτο φιλί
    και με λαχτάρα πόση
    γυρεύω πάντα το φιλί
    αχ καρδιά μου
    που μου το τάξανε πολλοί
    και όμως δεν μπόρεσε κανείς
    ποτέ να μου το δώσει
    ίσως μια μέρα όταν χαθώ
    γυρνώντας πάλι στο βυθό
    και με την νύχτα μυστικά
    γίνουμε πάλι ταίρι
    αυτό το ανεύρετο φιλί
    που το λαχτάρισα πολύ
    σαν μια παλιά της οφειλή
    να μου το ξαναφέρει
    ας είναι ωστόσο τί οφελεί
    γυρεύω πάντα το φιλί
    στερνο φιλί, πρώτο φιλί
    και με λαχτάρα πόση
    γυρεύω πάντα το φιλί
    αχ καρδιά μου
    που μου το τάξανε πολλοί
    και όμως δεν μπόρεσε κανείς
    ποτέ να μου το δώσει.

ναπολέων λαπαθιώτης ερωτικό

Senior Member
    Αλίμονο σε όποιον δεν πιστεύει στον έρωτα ή που μπορεί να πει για τον έρωτα που έχει ζήσει πως δεν είναι-ήταν ιδανικός. Ο έρωτας με έρωτα περνάει; όχι απαραίτητα. Περνάει πάντως σίγουρα, καλμάρει θα έλεγα είναι ο σωστός για μένα όρος.
    Θεμέλια της αγάπης; θεμέλια; όλα τα θεμέλια τα φθείρει ο χρόνος. Χρειάζονται ενέσεις στήριξης κι αυτά. Η αποδοχή του άλλου και η γνώση πως πρέπει να τρέφω αυτό το αίσθημα που νιώθω ακόμη και με κομμάτια του εαυτού μου. (όταν το σκάφος βυθίζεται;)
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Senior Member
    Όταν παυουμε να πλησιάζουμε ο ενας τον άλλον με αυθεντικότητα τότε καταστρέφονται ολα...
    Οταν ειμαστε ερωτευμενοι ισως προσωρινά αγαπαμε χωρις να θέλουμε να αλλάξει ο άλλος ...Ομως στην πορεία ο ενας θελει να αλλάξει τον άλλον!
    Υπεισέρχεται η κριτική...

Επίσης οταν δεν γνωρίζουμε τον ευατό μας και περιμένουμε να γεμίσει τα κενά μας ο συντροφος κατι το οποίο στη πορεία της σχέσης αποδικνύεται ουτοπία..
    Οταν ξεκινας σχεση με διεκδήκιση χωρις να ξερεις τι μπορει να σου προσφέρει ο αλλος καταλήγεις να μην σε γεμίζει πια η σχέση!

Senior Member
    τι εννοεις οταν λες αν πιστευουμε στον ερωτα? ερωτας ναι υπαρχει, οποτε με αυτη την εννοια πιστευω σε αυτον, αλλα το οτι ο ερωτας ειναι καλος και διανικοσ και με το σωστο ατομο οχι δεν το πιστευω. καθε φορα μπορει να ειναι ιδανικος γιατι καθε φορα ερωτευομαστε με βαση και τα δικα μας προβληματα αδυναμιες και ψευδαισθησεις, αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα ειναι ολα τελεια και οτι θα κρατησει, και με αυτη την εννοια δεν ειναι ιδανικος. Δυστυχως εμενα ο ρομαντισμος μεσα μου πεθανε, σε λιγο θα παω να του κανω και το τριετες μνημοσυνο. Λεω να βρω κανεναν ανθρωπο σε 2-3 χρονια, αφου πρωτα εχω μια καλη δουλεια και ενα σπιτι, και να κανουμε κανενα παιδι και να μενουμε σε ξεχωριστα σπιτια, να κανει ο καθενας τη ζωη του. Δεν πιστευω πια σε αγαπες και λουλουδια. Ουτε οτι κατι κραταει παντα. Ουτε οτι θα ειναι και καλο αυτο που μπορει να κρατησει για παντα. Αποτελεσμα συμβιβασμων και αυταπατων θα ειναι. Αυτα.

Senior Member
    μιας κ ανοιξα κ εγω το θεμα να πω κ γω τη γνωμη μου.......ολα ξεκινουν απο τον ερωτα κ μετα μενει η αγαπη........ο ερωτας ειναι ωραιο αισθημα κ σε κανει να πετας........εχεις λογους να υπαρχεις να ζεις να αναπνεεις...απο την αλλη πλευρα αν καταφερεις να χεις στο πλαι σου αυτον που θες να σαι μαζι σου τοτε τα καταφερς ολα..........τοτε υπαρχη κ ερωτας αλλα κ αγαπη.

Page 2 of 2 FirstFirst 12