αργα ή οχι?? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 72 of 72
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Originally posted by Vgirl
    Kαλημερα...στην αρχη ηταν ολα ροδινα..μου δηλωσε οτι απλα ηθελε να με μαθει να δει πως συμπεριφερομαι και οτι με εμαθε καλα και αν του εκανα οτι αν ημουν για τα μετρα του θα συνεχιζαμε....εχετε δικιο,δεν γινεται να ασχολουμαι με καποιον που δεν ξερει τι θελει,ναι ειμαι ακομα ερωτευμενη,αλλα ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος,βγαινω περναω καλα,αλλα το χαζο μυαλο μου εκει...ελεγε οτι του αρεσε αυτη η ιστορια και οτι δεν ειναι στα @@ του.Αλλα κι αλλα λοιπον ο τυπος!!Προσευχομαι γι αυτον,να ναι καλα οπου και να ναι!!!

Vgirl, κοστούμι θα αγόραζε και ήθελε να δει αν του κάνεις και αν ήσουν για τα μέτρα του?
    επίσης ήθελα να σε ρωτήσω αν αυτός ο άνθρωπος είναι προϊστάμενος σου.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by RainAndWind

Και όχι Θεοφανία,εμένα δε μου προκαλεί αηδία αυτό που προκαλεί σ\'εσένα,αντίθετα,βρίσκω αηδία την κατινιά της αλληλοστήριξης των θυμάτων και με ξενερώνει.
    ρειν...αν δεν βαριέσαι καμιά μέρα κάτσε να διαβάσεις λίγο τις απόψεις μου πάνω στους \"μαλάκες\" άντρες.

Θεωρώ λοιπόν, πως πάνω απ όλα το πρόβλημα είναι δικό μας, αν του άλλου του έφυγε, αν κεράτωσε, αν του τελείωσε.
    Είναι βασική μου αρχή σε οτιδήποτε συμβαίνει να κοιτάμε πρώτα που φατίμε εμείς και μετά ο άλλος, πριν βιαστούμε να του προσάψουμε οτιδήποτε.
    Οπότε, λίγο άκυρο αυτό που μου προσάπτεις, γιατι πουθενά δεν λειτούργησα με την \"κατινια της αλληλουποστήριξης\" όπως το είπες.
    Από κει και πέρα, ναι, θα αηδίαζα αν μάθαινα πως ο άνθρωπος που με ακουμπούσε για ένα διάστημα, έκανε το ίδιο ακριβώς με κάποιον άντρα και αυτό φαντάζομαι πως είναι δικαιωμα μου.
    Από κει και πέρα, αν είναι έτσι ή δεν είναι, θα ήταν καλύτερα να ρωτήσεις την βέρτζιν γκερλ αν είναι σίγουρη γι αυτό που λέει, παρά να βιάζεσαι να κρίνεις τον καθένα.

Θεοφανία, δεν θα αηδίαζες αν μάθαινες πως αντί για άντρας ήταν γυναίκα?

Originally posted by arktos
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by RainAndWind

Και όχι Θεοφανία,εμένα δε μου προκαλεί αηδία αυτό που προκαλεί σ\'εσένα,αντίθετα,βρίσκω αηδία την κατινιά της αλληλοστήριξης των θυμάτων και με ξενερώνει.
    ρειν...αν δεν βαριέσαι καμιά μέρα κάτσε να διαβάσεις λίγο τις απόψεις μου πάνω στους \"μαλάκες\" άντρες.

Θεωρώ λοιπόν, πως πάνω απ όλα το πρόβλημα είναι δικό μας, αν του άλλου του έφυγε, αν κεράτωσε, αν του τελείωσε.
    Είναι βασική μου αρχή σε οτιδήποτε συμβαίνει να κοιτάμε πρώτα που φατίμε εμείς και μετά ο άλλος, πριν βιαστούμε να του προσάψουμε οτιδήποτε.
    Οπότε, λίγο άκυρο αυτό που μου προσάπτεις, γιατι πουθενά δεν λειτούργησα με την \"κατινια της αλληλουποστήριξης\" όπως το είπες.
    Από κει και πέρα, ναι, θα αηδίαζα αν μάθαινα πως ο άνθρωπος που με ακουμπούσε για ένα διάστημα, έκανε το ίδιο ακριβώς με κάποιον άντρα και αυτό φαντάζομαι πως είναι δικαιωμα μου.
    Από κει και πέρα, αν είναι έτσι ή δεν είναι, θα ήταν καλύτερα να ρωτήσεις την βέρτζιν γκερλ αν είναι σίγουρη γι αυτό που λέει, παρά να βιάζεσαι να κρίνεις τον καθένα.

Θεοφανία, δεν θα αηδίαζες αν μάθαινες πως αντί για άντρας ήταν γυναίκα?

Οχι, σε αυτη την περίπτωση θα εκνευριζόμουν, αλλα δεν θα αηδίαζα....

Senior Member
    Γεια σας και παλι....πριν καποιες μερες εμαθα κατι με αποδειξεις επισης οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι μπάισεξουαλ....μου ρθε σαν καραμιδα...με κανει και αηδιαζω,προσπαθω να μαθω αν κατα τη διαρκεια που υποτιθεται ειμασταν μαζι αν εκανε κατι και με αντρες.....Αρχικα ομως εχει σταματησει να με χαιρεταει να μου μιλαει,και απο οτι εμαθα λεει οτι το εμαθαν ολοι στη δουλεια(για το οτι καναμε κατι) και οτι ειναι εκνευρισμενος,μα τι φταιω??και στο κατω κατω οποιος το διεδοσε χαρη του εκανε γιατι ολο το καλοκαιρι στη δουλεια το ακουγα να τον λενε γκει...δεν ηθελα να το παραδεχτω...αλλα ειναι ωρες ωρες που θελω να τον πιασω και να τον βρισω και να τον φτυσω...που με κοροιδευε τοσο καιρο..απογοητευτηκα τοσο πολυ...προφανως τον αγαπησα αλλα το μετανιωσα που εκανα κατι με αυτον τον ανθρωπο,χιλιες φορες να τον ειχα πλησιασει μονο φιλικα,ακομα και τωρα δεν θα ειχα προβλημα αλλα ειχε πει οτι δεν γινεται να μεινουμε φιλοι...ειναι βασανιστικο να τον βλεπω να με βλεπει και να μην μιλαμε....με εχει παρει απο κατω πολυ...

AAAAAAAAAAAAAOOYYYYYYYYYYYYYYYYYYTSSSSSSSSSSSSSS.. ...........ΩΧΧΧΧΧΧΧ ΜΑΝΟΥΛΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Member
    Kαλημερα...ναι ειναι προισταμενος μου.....δυστυχως....

Senior Member
    Kαλημερα...ναι ειναι προισταμενος μου.....δυστυχως....

ήμουν σίγουρη.

Senior Member
    vi....μην κολλωνεις καλη μου....σε λιγο απ\'οτι βλεπω θα ανοιξουμε κλαμπ...\'\'εξαπατημενων γυναικων απ gay\'\'

Banned
    αχααχαχχχαχααχαχ
    σε λιγο μαλλον θα ανοιξουμε εδω μεσα και gay bar
    τρενακι χεχε.
    ευτηχως ο δικος μου βαρεθηκε απλα και δεν μου κανε καμια τετοια αηδια αλλιως θα περνα τα βουνα.
    και εδω στο χωριο π ειμαι σημερα εχει και πολλα βουνα.αστα.

Senior Member
    ξεκίνησες κάτι και απλά δεν προχώρησε, τόσο απλά. γνώμη μου είναι πως δεν αξίζει να κάθεσαι τώρα να σκέφτεσαι γιατί αυτός δεν κόλησε ή πως το ξεπέρασε τόσο γρήγορα. οι άντρες καλώς ή κακώς αργούν περισσότερο να κολήσουν με μια γκόμενα (blame chemistry! :D ).
    σου εύχομαι με τον επόμενο να πάνε τα πράγματα καλύτερα!

Senior Member
    Originally posted by nature
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Σήλια, νομίζω ότι διαγράφονται τα μυνήματα που θίγουν τη τιμή και υπόληψη κάποιου μέλους ή είναι χυδαία.

Νομίζω ότι εδώ μπέρδεψες τα μήλα με τα πορτοκάλια.

Το μύνημά μου δεν ήταν τίποτα από όλα αυτά. Ισα ίσα που καταδίκαζε ένα τέτοιο ποστ. Αυτό που ανάγκασε και την άρκτο να ανοίξει ένα σχετικό θέμα.
    Αφού έσβησες ένα τέτοιο μήνυμα, θεωρώ πως πρέπει να σβήσεις το μισό σάιτ.

Senior Member
    Μπορείτε επίσης να αναρωτηθείτε γιατί κάποιοι άνθρωποι φοβούνται να κάνουν το λεγόμενο outing,ή αλλιώς getting out of the closet.Ξαναδιαβάστε το thread και θα δείτε γιατί.:cool:
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345