Results 31 to 45 of 72
Thread: αργα ή οχι??
-
10-12-2009, 19:22 #31
Originally posted by Vgirl
σε ευχαριστω θεοφανια..αυτο προσπαθω να δωσω να καταλαβετε...και νιωθω οτι με τον τροπο που μου συμπεριφερεται οτι ζηταει και τα ρεστα....και δεν ξερω τι να κανω....πως θα σου δωσω μσν δεν θελω να το δημοσιευσω εδω....
Μπες σε αυτη τη διεύθυνση.
http://xat.com/empneustns
- 10-12-2009, 19:30 #32
πανικουλα πως θα σου δωσω μσν?
10-12-2009, 19:32 #33
des pano pano deksia exeis mhnhma
10-12-2009, 19:33 #34
θεοφανια μου δεν τον γνωριζω καθολου αυτο...και δε το εχω ιδιαιτερα...
10-12-2009, 19:35 #35
Originally posted by Vgirl
θεοφανια μου δεν τον γνωριζω καθολου αυτο...και δε το εχω ιδιαιτερα...
μπηκες, αλλα δεν εγραφες...ειναι όπως το μσν....προσπαθησε, και αν δεν τα καταφερεις θα σου στειλω πμ
10-12-2009, 19:35 #36
vgirl πανω πανω δες εχεις μηνυμα υ2υ λεγετε.ανοιξετο και διαβασετο.
πωπω με τα δικα σου π διαβασα ειδα πως ταιριαζουν καπως οι περιπτωσεις μας και αναψα.του εστειλα 3 μηνυματα στο κινητο απεσια.μεχρι ταπα και ελεινο τον ειπα και μπαζο.ξελαφρωσα.
ουτε τα γεννεθλια μου δεν θυμηθικε ο αχρηστος.
να μου πεις εδω εμενα την ιδια ξεχασε,τα γεννεθλια μου θα θυμοταν.
θα τον φτιαξω εγω.
10-12-2009, 19:41 #37
πανικουλα στειλε μσν....αλλα δεν πιστευω οτι πρεπει να κανεις κατι τετοιο...το θεωρω υπερβολικο πολυ...
10-12-2009, 19:41 #38
υπερβολικο πολυ ειναι ο αλλος να σου κανει την ψυχολογια πιο σκατα απο τι ειναι και μετα να την κανει με ελαφρια!
10-12-2009, 19:46 #39
νομιζω οτι με την αδιαφορια τον κανεις να ποναει περισσοτερο...εαν ποναει δηλαδη...και εγω κατι παρομοιο κανω...τον αγνοω ασχετως πυ γνωριζω οτι κυκλοφορει με την μεγαλυτερη π.......α.δεν τον ειχα για τα τοσο χαμηλα,αλλα με αυτους δεν μπορεις ποτε να ξερεις.....με ελαφρια την κανουν ολοι τους....κανουμε οτι κανουμε αλλα μετα δεν ειμαι ετοιμος για σχεση ξενερωσα δεν κανεις για μενα κτλ κτλ....τα ιδια νιωθω,αλλα δεν πεφτω παρακατω να τον παρακαλαω κιολας,οχι μετα απο αυτα που εμαθα,,,,απλα με εκνευριζει το οτι σκαλιζει να μαθει ποιος το ηξερε και πως...
10-12-2009, 21:37 #40
Ανταλλάξτε μηνύματα,μπείτε και στο msn.Aυτό το κλισέ του κλαψομοιρολογήματος των γυναικοπαρέων για τα \"καθάρματα τους άντρες που μας πουλάνε\"ούτε το γούσταρα ποτέ ούτε και θα το γουστάρω.Δεν είμαστε παρά θύματα του τρόπου που γαλουχηθήκαμε μερικές και αυτή είναι η ωμή αλήθεια.Τα cosmopolitan girls που είναι πάντα σε ετοιμότητα να περάσουν στο παρείστικο τον φοβερό και τρομερό τους πόνο από την χυλόπιτα...
Και όχι Θεοφανία,εμένα δε μου προκαλεί αηδία αυτό που προκαλεί σ\'εσένα,αντίθετα,βρίσκω αηδία την κατινιά της αλληλοστήριξης των θυμάτων και με ξενερώνει.Βλέπεις,δεν είμαι μέσα στα θύματα.Όταν κάτι μου τελειώνει,βρίσκω το θάρρος να αναρωτηθώ ρε πού είναι το μερίδιο της ευθύνης μου;TΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ.
Γιατί η Vgirl,έχει φτιάξει ένα σενάριο όπου την \"έστηνε για να πάει με άντρες\"ενώ πιθανότατα αυτό είναι απλώς η παραμύθα της για να καλύψει το αίσθημα της ακύρωσης από την απόρριψη.Αυτό εισπράττω εγώ.Και μάλιστα είναι βασισμένο σε φήμες του γραφείου και σε κουτσομπολιά για την φύση ενός ανθρώπου από άσχετους.Εχμ,να κλάψω τώρα ή να το αφήσω για μετέπειτα;
Ξέρεις το ποιο είναι το ζουμί στην τελική;Πως το ευκολότερο πάντα είναι να ρίχνουμε όλο το βάρος στη συμπεριφορά και στο ποιόν των άλλων,παρά να αναζητάμε τη δική μας μερίδα ανεπάρκειας."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
10-12-2009, 22:02 #41
Originally posted by RainAndWind
Και όχι Θεοφανία,εμένα δε μου προκαλεί αηδία αυτό που προκαλεί σ\'εσένα,αντίθετα,βρίσκω αηδία την κατινιά της αλληλοστήριξης των θυμάτων και με ξενερώνει.
Θεωρώ λοιπόν, πως πάνω απ όλα το πρόβλημα είναι δικό μας, αν του άλλου του έφυγε, αν κεράτωσε, αν του τελείωσε.
Είναι βασική μου αρχή σε οτιδήποτε συμβαίνει να κοιτάμε πρώτα που φατίμε εμείς και μετά ο άλλος, πριν βιαστούμε να του προσάψουμε οτιδήποτε.
Οπότε, λίγο άκυρο αυτό που μου προσάπτεις, γιατι πουθενά δεν λειτούργησα με την \"κατινια της αλληλουποστήριξης\" όπως το είπες.
Από κει και πέρα, ναι, θα αηδίαζα αν μάθαινα πως ο άνθρωπος που με ακουμπούσε για ένα διάστημα, έκανε το ίδιο ακριβώς με κάποιον άντρα και αυτό φαντάζομαι πως είναι δικαιωμα μου.
Από κει και πέρα, αν είναι έτσι ή δεν είναι, θα ήταν καλύτερα να ρωτήσεις την βέρτζιν γκερλ αν είναι σίγουρη γι αυτό που λέει, παρά να βιάζεσαι να κρίνεις τον καθένα.
11-12-2009, 00:24 #42
Originally posted by Θεοφανία
ρειν και μαρίνα...συγνώμη.....
Θεωρείτε δηλαδή φυσιολογικό να είναι ο τύπος με την κοπέλα και να πηγαίνει με άντρες? Ή, \"οκ, γιατί να σου πει πως πάει με άντρες, ή είναι μπαισεξουαλ?\"
Ναι, και γω θα αηδιάζα σε μια τέτοια περίπτωση αν ήξερα πως ο τύπος που κάνω σεξ, κάνει σεξ και με έναν άντρα.
Δηλαδή θα τα βάλουμε με την κοπέλα που την έβαλε σε ένα φαύλο κύκλο, \"έχω προβλήματα με την οικογενεια μου, ή με τις δουλειες\" για να κρύψει τον πραγματικό λόγο που δεν μπορούσε να κάνει σχέση μαζί της?
Αν δεν είναι αυτό καραμπινάτη κοροιδία, τι είναι?
ΑΛΛΑ, ρώτησα να δω καταρχήν ποιες είναι αυτές οι περίφημες \'αποδείξεις\'. Και ακόμα κι αν είναι έτσι, δεν είναι βέβαιο πως αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλησε σχέση με τη Vgirl. Δηλαδή αν είναι όντως μπάι, πώς είμαστε σίγουροι ότι αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε τη σχέση μαζί της? Δεν μπορεί απλά να την βρήκε σπαστική, ενοχλητική, αδιάφορη για τα γούστα του κλπ? Εδώ στο πρώτο μήνυμα μας έλεγε ότι τον ενοχλούσε που ήταν ειρωνική...και ότι του ζητούσε μια δεύτερη ευκαιρία. Επειδή λοιπόν εκείνος δεν ήθελε να δώσει τη δεύτερη ευκαιρία, πρέπει ντε και καλά να φταίει η πιθανή σεξουαλική του προτίμηση? Εξάλλου εδώ διάβασα μόνο για - απαράδεκτα - κουτσομπολιά στο χώρο της εργασίας και αβάσιμες υποθέσεις.
11-12-2009, 09:56 #43
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης
11-12-2009, 12:13 #44
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
11-12-2009, 12:27 #45
Καλημερα....σε ευχαριστω κρινο,τι να πω....αλλα δεν ηρθα εδω για να μου λες οτι τραβαω γκειδες η μπαι μπαι αντρες....και το προβλημα ειναι αλλο...αν καθησες να το διαβασεις...και οι αποδειξεις ειναι οι ιδιοι οι αντρες που ηταν με τον\'δικο μου\'τυχαινει να τους ξερω και ειχαν και φωτογραφιες στα κινητα τους...θελετε περισσοτερα?εμενα μου αρκει αυτο...και οχι να μου το παιζει αντρας 100% μην τρελαθουμε δηλαδη....
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)