αργα ή οχι?? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 72
    Banned
    να κανετε εσεις κρινο ενα κλαμπ και να το ονομασετε το κλουβι με τις πηθηκινες
    ειστε ζωα .ραιν εμεις φτεμε που τα δινουμε ολα στον αλλον η αυτος που τα φνηνει ολα αυτα που του προσφερουμε απλοχερα και με τοση γλυκα?
    εμεις σε τι εχουμε μεριδιο?ναι εχουμε στο οτι μπλεκουμε με παλιομ----ες που δεν ξερουν τι στο π---ο θελουν και μας ταλεπορουνε.

Banned
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Banned
    Originally posted by Vgirl
    Καλημερα....σε ευχαριστω κρινο,τι να πω....αλλα δεν ηρθα εδω για να μου λες οτι τραβαω γκειδες η μπαι μπαι αντρες....και το προβλημα ειναι αλλο...αν καθησες να το διαβασεις...και οι αποδειξεις ειναι οι ιδιοι οι αντρες που ηταν με τον\'δικο μου\'τυχαινει να τους ξερω και ειχαν και φωτογραφιες στα κινητα τους...θελετε περισσοτερα?εμενα μου αρκει αυτο...και οχι να μου το παιζει αντρας 100% μην τρελαθουμε δηλαδη....

πως το αντεξες αυτο?ελεος το συχαμα.αν μου τυχενε εμενα θα περνα τα βουνα:(

http://patdollard.com/wp-content/upl...s-monkeys4.jpg

xaaxax να σας πεδαροι.ο ενας πισο απο τον αλλον ουστ χαχαχ

Originally posted by marina38
    Originally posted by Θεοφανία
    ρειν και μαρίνα...συγνώμη.....
    Θεωρείτε δηλαδή φυσιολογικό να είναι ο τύπος με την κοπέλα και να πηγαίνει με άντρες? Ή, \"οκ, γιατί να σου πει πως πάει με άντρες, ή είναι μπαισεξουαλ?\"
    Ναι, και γω θα αηδιάζα σε μια τέτοια περίπτωση αν ήξερα πως ο τύπος που κάνω σεξ, κάνει σεξ και με έναν άντρα.
    Δηλαδή θα τα βάλουμε με την κοπέλα που την έβαλε σε ένα φαύλο κύκλο, \"έχω προβλήματα με την οικογενεια μου, ή με τις δουλειες\" για να κρύψει τον πραγματικό λόγο που δεν μπορούσε να κάνει σχέση μαζί της?
    Αν δεν είναι αυτό καραμπινάτη κοροιδία, τι είναι?
    Θεοφανία, δεν είπα πουθενά αν το θεωρώ φυσιολογικό ή όχι εγώ προσωπικά - γιατί αυτό είναι κάτι προσωπικό για τον καθένα - ούτε θεωρώ πως πρέπει η Vgirl να μην έχει κανένα πρόβλημα αν ο τύπος είναι μπάι: είναι δικαίωμα της, όπως και της κάθε γυναίκας, να της αρέσει ή να αηδιάζει ή οτιδήποτε άλλο.

ΑΛΛΑ, ρώτησα να δω καταρχήν ποιες είναι αυτές οι περίφημες \'αποδείξεις\'. Και ακόμα κι αν είναι έτσι, δεν είναι βέβαιο πως αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλησε σχέση με τη Vgirl. Δηλαδή αν είναι όντως μπάι, πώς είμαστε σίγουροι ότι αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε τη σχέση μαζί της? Δεν μπορεί απλά να την βρήκε σπαστική, ενοχλητική, αδιάφορη για τα γούστα του κλπ? Εδώ στο πρώτο μήνυμα μας έλεγε ότι τον ενοχλούσε που ήταν ειρωνική...και ότι του ζητούσε μια δεύτερη ευκαιρία. Επειδή λοιπόν εκείνος δεν ήθελε να δώσει τη δεύτερη ευκαιρία, πρέπει ντε και καλά να φταίει η πιθανή σεξουαλική του προτίμηση? Εξάλλου εδώ διάβασα μόνο για - απαράδεκτα - κουτσομπολιά στο χώρο της εργασίας και αβάσιμες υποθέσεις.
    Στο θέμα των αποδείξεων απάντησε η ίδια, κατά τα άλλα, ναι, σε μια άλλη περίπτωση δεν μπορείς να το ρίξεις εκεί επειδή του τελείωσε του άλλου, αν και εχω διαφορετική άποψη.

Banned

Senior Member
    Aυτη η φωτο ξεκαθαριζει τα παντα :D
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Banned

Senior Member
    δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα δεν φαινεται καμια φωτο για αυτο σε πειραξα :D
    Ενα τιποτα φαινεται :cool:
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Banned
    δεν φενετε ο πηθηκος που κατουραει στο στομα του?

Senior Member
    ευτυχως οχι. δεν χρειαζεται να το δουμε και αυτο

Banned
    αχχααχαχαχ

Senior Member
    Έλα ντε Πανικούλα,πώς το άντεξε αυτό η γυνή;Eσύ θά\'παιρνες τα βουνά.
    Υποσημείωση:μα τα παίρνεις,απλά δεν το ξέρεις ακόμη πως τα παίρνεις γιατί φροντίζεις να το ξεχνάς επιμελώς...
    Όλα θέλουν αλλαγή τρόπου σκέψης για να τα δούμε με τον τρόπο που είναι,όχι με τον τρόπο που θα θέλαμε να είναι.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    ραιν μπορει να πυστευεις οτι εγω το εχω το προβλημα αλλα και ετσι να ειναι,ο ανθρωπος οπως γεννιετε μενει.
    δνε προκεινε να αλλαξω αυτο που ειμαι,μια ζωη θα υποφερο ουτε λιγοτερο ουτε περισσοτερο.ετσι θα ειμαι παντα.τπυλαχιστον τα καταφερνω στις υποχρεωσεις μου,εχω καθαρο καιτ αισμενο και χαρουμενο το παιδι μου,βρισκω δουλεια ανετα πλεον,δεν πινω δεν καπνιζω περισσοτερο,δεν εχω πεσει στα ναρκωτικα η στη πορνεια,δεν εχω κλεψει κλπ.
    ειμαι σε νορμαλ σταδιο ουτε πανω ουτε κατω.
    και δεν μισω καθολου τους αντρες.τους λατρευω.μαρεσει το αντρικο κορμι,οι τριχες τους με ερεθιζουν το μυαλος του μου την δινει.
    που κηνηγανε τα δυσκολα και τα ζορικα.
    και επιτελους κανω μια σωστη θεραπεια με πιανουν τα φαρμακα μου.τα αγαπαω πολυ :P
    ζαναξ εχω να παρω 3 μηνες.

Senior Member
    ... απορώ βρε Ρέϊν, πώς χαλαλίζεις τόσες γραμματοσειρές ώρες - ώρες... νιώθω κάποιες φορές, ότι κάποιοι άνθρωποι ενώ βρίσκονται σ\' ένα χώρο που πραγματικά μπορεί να αποβεί ωφέλιμος για όλους, ειδικά όταν ισχυρίζονται οι ίδιοι ότι θέλουν συμπαράσταση και λίγη έστω κατανόηση, αν μη τί άλλο θα χρειαζόταν να επιδεικνύουν λίγο σεβασμό. Το Α και το Ω, το ξέρεις κι εσύ. Δε ξέρω για σένα, αλλά προσωπικά - γιατί κι εγώ πρόσφατα θέλησα να πω δυο πράγματα από καρδιάς σε μέλος, μήπως και τους δώσει έστω και λίγη σημασία - αποφασίζω να περιφρουρήσω αν το θες τη δουλειά που έχω κάνει και συνεχίζω να κάνω με τον εαυτό μου, και το σκέφτομαι αρκετά πια για το αν θα \'αναλωθώ\' ή όχι. Σε διαβάζω και βρίσκω πολλές φορές να ταυτίζομαι σχεδόν με πράγματα που λες. Αν μη τί άλλο, είναι λίγο άδικο χρήστες που προσφέρονται να βοηθούν - και να βοηθιούνται ταυτόχρονα - σαν εσένα, να αντιμετωπίζονται έτσι... λυπάμαι πραγματικά...

Senior Member

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast