Results 1 to 15 of 105
-
11-11-2009, 11:43 #1
ο πατέρας μου πήγε να με πνίξει...
όταν του ζήτησα να βγει από το σπίτι μου.ήθελε ντε και καλά να βάψει ένα τοίχο.μετά ήρθε και η μάνα μου και αρχίσανε οι φωνές.η αιτία βέβαια είναι η σχέση που έχω και δεν εγκρίνουν.δεν θέλουν να χωρίσω τον άντρα μου και θέλουν να ορίζουν τη ζωή μου.έφτασαν να μου πουν ότι αυτό το σπίτι δεν είναι δικό σου απλά μένεις μέσα ( επειδή το έγραψα στη κόρη μου πριν λίγες μέρες ).από εκείνη την ώρα κλαίω.πριν ένα μήνα ήμουν στην εντατική και με προλάβαν στο παρά πέντε και σήμερα ο πατέρας μου φέρθηκε έτσι.μου είπε τόσες φορές να πάω να πεθάνω και τόσες πως θα το κάνει αυτός.
- 11-11-2009, 11:54 #2
ΔEN EXEIΣ THN ΔYNATOTHTA NA ΞEKOΨEIΣ KAΘE EΠAΦH MAZI TOY?
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
11-11-2009, 12:09 #3
ο καθενας οριζει τη ζωη του
πρεπει να αντισταθεις γιατι αν δεν σκυψουμε κανενας δεν μπορει να μας καθησει στο σβερκο
11-11-2009, 12:27 #4
Άρκτε τι να σου πω.Το μόνο ότι σε καταλαβαίνω.Τα όσα περιγράφεις δε μου φαίνονται ξένα όσον αφορά την συμπεριφορά του πατέρα σου.
Δεν ξέρω πως είναι η ζωή σου,αν έχεις οικονομική δυνατότητα να μην έχεις καμία \'υποχρέωση\' γιατί σαν υποχρέωση φαντάζει.Σου δίνω το σπίτι άρα έχω δικαίωμα να επεμβαίνω στη ζωή σου.
Ότι κ αν είναι προσπάθησε να ηρεμήσεις κ κράτα αποστάσεις όσο σκληρό κ αν είναι αυτό.
Μπορεί σε άλλες φάσεις να σε στήριξε κ τώρα να σε στηρίξει θέλει πιστεύοντας ότι με την πίεση κ την επέμβαση θα σε βοηθήσει για τις σωστές επιλογές κ όταν δεν πιάνει εξοργίζεται κ βγαίνει εκτός ορίων με τις πράξεις.Ειρωνεία ε?
Εκρίγνυται κ φτάνει σε τέτοια σημεία νομίζοντας πως με τις επιλογές σου καταστρέφεις τη ζωή σου,πονάει πολύ κ ξεφεύγει κάνοντάς σου ο ίδιος κακό.
Γι\'αυτό που πονάει το καλό σου,το καταστρέφει ο ίδιος.
Έτσι καταλαβαίνω πως μπορεί να νιώθεις αγάπη,να νιώθει κ ο ίδιος ακόμα πιο πολύ αλλά οι αποστάσεις πιστεύω πως είναι το καλύτερο.
Αρχικά πρακτικές αποστάσεις κ στη συνέχεια εσωτερικές,με τον καιρό.
Μέχρι οι ρόλοι,τα όρια να αλλάξουν κ τότε να μπορεί να αναπτυχθεί η αγάπη με υγεία.
Αυτά άρκτε μου,δικές μου σκέψεις,δεν ξέρω τη ζωή σου,πάντως νομίζω πως μπορώ να καταλάβω πως νιώθεις......
11-11-2009, 14:11 #5
Arkte,
απο οσα λες, μοιαζει να ναι επικινδυνος ο πατερας σου. Καθε ανθρωπος που κανει κατι αναλογο, που ξεφευγει τελος παντων.
Οποτε, δεν ξερω αν θα θελες να μεινεις μακρυα του κ να ανεξαρτητοποιηθεις. Θα θελες?Δλδ, πώς μπορουν να εχουν λογο οι γονεις σου στις σχεσεις σου αν δεν τους δωσεις εσυ καποιο περιθωριο να το κανουν? Οπως πολυ σωστα λεει η θαλασσα, αν δεν σκυψουμε το κεφαλι κανεις δεν μπορει να μας κατσει στο σβερκο.
Φυσικα ευχομαι καλη δυναμη!πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
11-11-2009, 19:45 #6
καλη δηναμη Αρκτε μου!!
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
11-11-2009, 20:22 #7
arktos καποιος που κανει κατι τετοιο στο παιδι του, δεν αξιζει να λεγεται γονιος.
Προσπαθησε να απομακρυνθεις απο αυτο το περιβαλλον, και ευχομαι το καλυτερο για σενα.Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
11-11-2009, 21:43 #8
Θα μπορούσες να απευθυνθείς σε κάποιο άλλο πρόσωπο από το συγγενικό σου περιβάλλον για βοήθεια? Η μητέρα σου τι θέσει πέρνει? Ό,τι καλύτερο εύχομαι...
11-11-2009, 22:43 #9
δεν υπαρχει καμια δικαιολογια γι αυτο που εκανε ο πατερας σου,αρκτος.
οτιδηποτε κι αν ειπατε,οποια αποψη κι αν εχουν για την ζωη σου,σε οτι τονους κι αν μιλησατε...
να μην εχεις καμια αμφιβολια γι αυτο και να μην αναρωτηθεις ουτε στιγμη αν σου αξιζει μια τετοια συμπεριφορα.
ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!
αν καταλαβα καλα, μενεις σε αλλο σπιτι απ τους γονεις σου.
δεν βλεπω τον λογο να τους επιτρεπεις να ερχονται σπιτι σου προς το παρον...μιλα τηλεφωνικα μαζι τους σε περιπτωση που ηρεμησαν και μπορουν να μιλησουν χωρις να σε ταραξουν και δες αν υπαρχει πεδιο συνεννοησης η τα ειδαν πιο ψυχραιμα τα πραγματα.
αν σου μιλανε μονο για να σε μεταπεισουν και να σε μειωσουν και δεν δειχνουν να κατανοουν την θεση σου, αραιωσε και την τηλεφωνικη επικοινωνια.
περαστικα για την ασχημη εμπειρια σου
φιλακια
11-11-2009, 23:02 #10
ΩPAIA TA ΛEME EMEIΣ AΛΛA ΠPOΦANΩΣ ΔEN EINAI TOΣO AΠΛO KAI YΠAPXEI KAΠOIOΣ ΛOΓOΣ EΞAPTHΣHΣ ΠOY O ΠATEPAΣ THΣ ΦEPETAI ETΣI.
NA YΠOΘEΣΩ OTI EINAI OIKONOMIKOΣ?Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
12-11-2009, 01:00 #11
σας ευχαριστώ όλους για αυτά που γράψατε.
σκέφτομαι να ενοικιάσω το διαμέρισμα που μένω και να μείνω μακριά τους.έτσι όμως με το διαζύγιο χάνω την επιμέλεια της κόρης μου, γιατί πάσχω από διπολική διαταραχή και ο νόμος είναι σαφής.πρέπει να μένω πολύ κοντά ( έως και δίπλα με τους γονείς μου ) για να με φροντίσουν σε περίπτωση υποτροπής.
το συζήτησα με τον άντρα μου και μου είπε όπου και να πας, αν έχεις το παιδί, αυτοί θα δημιουργούν φασαρίες.κι έχει δίκιο.
La_ViTa, ένας θείος μου θα με καταλάβαινε μόνο, αλλά αδύνατον να έπειθε τη μητέρα μου.αυτή τα προκαλεί όλα.σκεφτείτε πως ο πατέρας της χώρισε πριν 35 χρόνια κι εγώ όταν ήρθα ελλάδα απαγορευόταν να μιλήσω στο παππού μου.για χρόνια τον έβλεπα και δεν του μίλαγα.
Ολα_ειναι_δανεικα, εργάζομαι, οπότε δεν εξαρτώμαι οικονομικά απο αυτούς.αν και ο άντρας μου απολύθηκε και τα έσοδα μειώθηκαν κατά πολύ.
απλά ποτέ δεν άκουσα μπράβο από αυτούς.προσπάθησα να κάνω αυτά που ήθελαν αυτοί για κάποια χρόνια, αλλά ήταν μία αποτυχία.τώρα που θέλω να κάνω ότι εγώ νιώθω πως με κάνει ευτυχισμένη, αυτοί δεν το δέχονται.
12-11-2009, 01:05 #12
ΣYΓNΩMH ΓIA TO BIAΣTIKO ΣYMΠEPAΣMA.
AΠO THN ΣTIΓMH ΠANTΩΣ ΠOY ΔEN YΠAPXEI KAΠOIOΣ ΛOΓOΣ EΞAPTHΣHΣ TOTE EINAI ΣTO XEPI ΣOY OΛA.
KAΛH ΔYNAMHΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
12-11-2009, 01:47 #13
Υπαρχει λογος εξαρτησης, η κορη της και το δικαστηριο που δεν μπορει να φυγει μακρια τους.
Ελληνικοι νομοι ε? Καλο αστειο !!!Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
12-11-2009, 12:17 #14
Αρκτος,
δεν γνωριζω τους νομους, αλλα αν αποδειχθει με καποιο τροπο πως οι γονεις σου δεν ειναι καταληλλοι ανθρωποι ωστε να σε φροντισουν σε περιπτωση υποτροπης, τοτε τί γινεται? Θελω να πω, πώς αντι για γονεις, μπορει να υπάρχουν καποιοι αλλοι ανθρωποι που μπορουν να το κανουν, οταν υποτροπιαζεις. Τί λες?
Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να πειστει η μητερα σου? Στο να σε φροντισει? Αυτα, δεν γινονται με επιχειρηματα. Ετσι πιστευω....Αν δεν ακουσες τοσα χρονια ενα μπραβο, την επιβραβευση, ειναι δυσκολο να το ακουσεις τωρα. Οποτε μαλλον ειναι ασφαλεστερο να εχεις εσενα ως οδηγο στη ζωη. Ικανοποιωντας τις επιθυμιες των αλλων, θα σαι παντα στον αερα.
Ευχομαι να εχεις τη δυναμη να διεκδικησεις την ζωη που θεςΠεραστικα ευχομαι.
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
12-11-2009, 23:33 #15
απο αυτα που λες για τον αντρα σου, εχω την εντυπωση οτι συμφωνειτε για την σταση των γονιων σου.
δενε χω ιδεα τι προβλεπει ο νομος, αλλα δεν μπορει,εφοσον εχετε καλη ανθρωπινη σχεση με τον αντρα σου, να αντικαταστησει αυτος τους γονεις σου και να σε φροντισει σε περιπτωση υποτροπης?
ετσι κι αλλιως ειναι πατερας του παιδιου, θαναι και για το παιδι πιο σωστο.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία