Results 31 to 45 of 105
-
14-11-2009, 21:24 #31
Σίγουρα Άρκτε, είναι πολύ δύσκολο. Και είσαι άνθρωπος.
Και σαν άνθρωπος θέλεις το καλύτερο για σένα. Γι\'αυτό και παλεύεις και αγωνίζεσαι.
Θα έρθουν καλύτερες μέρες. Πίστεψέ το και πάλεψε για αυτό.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
- 14-11-2009, 21:33 #32
Άρκτος,thanks για το σόνγκι.Έτσι όπως τα λέει...
Κάνεις πολύ καλά και έχεις επαφή με τον πατέρα του παιδιού σου.Και είμαι σίγουρη πως η κορούλα σου αυτό το εισπράττει,πως έχει δύο γονείς,έστω κι αν αυτοί πλέον δεν μένουν στο ίδιο σπίτι,πως θα είστε πάντα κοντά της άσχετα από τις προσωπικές σας διαδρομές.Μπράβο σου κοπέλα μου,είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις μια χαρά,επιμονή θέλει και θετική ενέργεια.
Kisses)
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
16-11-2009, 11:17 #33
αγαπητή arktos
δέν είμαι κακοπροέραιτη ούτε μπήκα να σου κάνω κριτική
Λέω την άποψή μου όπως όλοι έδω μέσα.Αν την άλλη οπτική δέν την δέχεσαι ,αυτό είναι άλλο θέμα
Οταν όμως εκθέτουμε ένα ζήτημα μας ,λογικό είναι να ακούμε και
κάτι που δεν μας αρέσει.Τη λύση δεν την βρίσκουμε ακούγοντας μόνο αυτούς που συμφωνούν μαζί μας,αλλά ακούγοντας όλους
Εγώ δεν μιλάω με θεωρίες,συνοψίζω τα δεδομένα
Τα δεδομένα λοιπόν είναι
η διπολική διαταραχή
Η ύπαρξη ενός παιδιού
ο ανεπιθύμητος σύζηγος
Μια βίαιη και κακή γονεϊκή οικογένεια
Το ζητούμενο είναι,η καλή πορεία της υγείας και μια καλή και ποι
οτική ζωή για εσένα και το παιδί
Εδώ λοιπόν έρχεται η παρουσία του νέου συντρόφου που μπορέι να είναι καταλυτική
Είναι λοιπόν ο νέος σύντροφος κατάλληλος?Θέλει και μπορεί να
σταθεί δίπλα σου?Είναι υγιής?οικονομικά ανεξάρτητος?
Εχει ψυχική δύμαμη να το αντιμετωπίσει όλο αυτό?Αν ναι,τότε προχώρα.Δεν χάνεις την επμέλεια του παιδιού,αφου υπάρχει κάποιος να σε φροντίσει στα δύσκολα
Αν όμως δεν υπάρχουν οι προυποθέσεις,δεν λέω να κάτσεις να κλαίς την μοίρα σου.Τότε πάς για άλλες κινήσεις
Για να συνδέσουμε λοιπόν την κουβεντα,εγω γι αυτό ρώτησα απο πού πηγάζει η (κατακριτέα επαναλαμβάνω)συμπεριφορά του πατέρα σου,αν υπάρχει λόγος που δέν εγκρίνει τον σύντροφο η είναι βίαιος και ζητάει αφορμή.
Μην με πυροβολείτε,προσπαθώ να δώ το δάσος και οχι το δένδρο
16-11-2009, 14:32 #34
να πώ και δυό κουβέντες στη φίλη rainAndwind? επιτρέπεται?
Η μητρότητα καλή μου,και η πατρότητα επίσης,δεν είναι τυποποιημενα στεγανά,είναι μεγάλη ευθύνη
Οσο για τα ηθικά διλήματα,δεν ήταν στις προθέσεις μου να τα βάλω στην arkto.Εδω δεν εχουμε κανένα ηθικό δίλημα,έχουμε προβλήματα που αναζητούν λύση.Θέλουμε λοιπόν μια εικόνα γενική,για να πούμε την άποψη μας μήπως και βοηθήσουμε
Την τελική απόφαση για τους χειρισμούς θα την πάρει εκείνη
Με ευχολόγια και συμβουλές\"το έκανα εγώ,κάνε το και συ\"δεν λύνεται το προβλημα ούτε με το να στέλνουμε κατανόηση και κουράγιο ως ομοιοπαθείς
Τωρα,αν θέλεις να μιλήσουμε για ηθική,αυτο είναι μια άλλη μεγάλη συζήτηση.Επιγραμματικά σου λέω,οτι απο τότε που κόψαμε την ηθική ,κουστούμι στα μέτρα μας,χάθηκε κάθε έννοιά της
16-11-2009, 15:32 #35
Originally posted by Mάνια
αγαπητή arktos
Λέω την άποψή μου όπως όλοι έδω μέσα.Αν την άλλη οπτική δέν την δέχεσαι ,αυτό είναι άλλο θέμα
κάτι που δεν μας αρέσει.Τη λύση δεν την βρίσκουμε ακούγοντας μόνο αυτούς που συμφωνούν μαζί μας,αλλά ακούγοντας όλους
Τα δεδομένα λοιπόν είναι
η διπολική διαταραχή
Η ύπαρξη ενός παιδιού
ο ανεπιθύμητος σύζηγος
Εχει ψυχική δύμαμη να το αντιμετωπίσει όλο αυτό?Αν ναι,τότε προχώρα.Δεν χάνεις την επμέλεια του παιδιού,αφου υπάρχει κάποιος να σε φροντίσει στα δύσκολα
Αν όμως δεν υπάρχουν οι προυποθέσεις,δεν λέω να κάτσεις να κλαίς την μοίρα σου.Τότε πάς για άλλες κινήσεις
Για να συνδέσουμε λοιπόν την κουβεντα,εγω γι αυτό ρώτησα απο πού πηγάζει η (κατακριτέα επαναλαμβάνω)συμπεριφορά του πατέρα σου,αν υπάρχει λόγος που δέν εγκρίνει τον σύντροφο η είναι βίαιος και ζητάει αφορμή.
μάθε να διαβάζεις σωστά τι γράφει ο άλλος και μετά απάντα.
εσύ δεν μιλάς με θεωρίες? << φαντάζομαι >>, << μήπως >>, << απ\' ότι κατάλαβα >> κ.α. δεν ήταν δικά σου λόγια στα ποστ σου?
όσο για το \'\' μην με πυροβολείται \'\' , απλά απαντάμε στα πυρά.
επίσης πες μας τελικά μπήκες στο φόρουμ για να ποστάρεις στο θέμα μου?
αλλά ξέχασα απαντάς και σε άλλο θέμα.http://www.mazi.org.gr/
16-11-2009, 15:34 #36
Κάπως έτσι λέω πως πρέπει να κοπούν τα διπλά και τριπλά προφίλ.
Σόρι για το οφτοπικ άρκτος, (αν και δεν νομίζω πως ειναι).
16-11-2009, 15:36 #37
δηλαδή η μάνια είναι παλιό μέλος?
http://www.mazi.org.gr/
16-11-2009, 15:38 #38
[quote]Originally posted by arktos
δηλαδή η μάνια είναι παλιό μέλος? [/quote
Δες το θέμα με το \"Διπλά και τριπλά προφίλ\" για να μη κάνουμε το δικό σου τσίρκο.
16-11-2009, 18:30 #39
....
Την τελική απόφαση για τους χειρισμούς θα την πάρει εκείνη
Με ευχολόγια και συμβουλές\"το έκανα εγώ,κάνε το και συ\"δεν λύνεται το προβλημα ούτε με το να στέλνουμε κατανόηση και κουράγιο ως ομοιοπαθείς
...
Τωρα,αν θέλεις να μιλήσουμε για ηθική,αυτο είναι μια άλλη μεγάλη συζήτηση.Επιγραμματικά σου λέω,οτι απο τότε που κόψαμε την ηθική ,κουστούμι στα μέτρα μας,χάθηκε κάθε έννοιά της
η κατανοηση και η συμπαρασταση, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ το μονο που μπορουμε να κανουμε και να δωσουμε εδω....
κανεις μας δεν εχει το αλαθητο του παπα, ουτε κανουμε διαγωνισμο εξυπναδας και εφευρετικοτητας....
ο ανθρωπος που ποναει (και η αρκτος πονεσε πολυ) αυτο που θελει εδω ειναι αγαπη κι οχι η καλυτερη παραθεση πρακτικων λυσεων....απ οτι θα εχεις δει ειναι αρκετα εξυπνη και η ιδια για να το κανει αυτο.
αυτο που δεν μπορει να κανει μονη της, ειναι να βρει δυναμη για να αντιμετωπισει την δυσκολη κατασταση...και η δυναμη βρισκεται απο την ανθρωπια που νοιωθει οτι υπαρχει γυρω της....οχι απο το IQ των συνομιλητων...
οσο για την ηθικη
χαριτωμενη η ατακα σου μανια μου,αλλα για πες μας και το δια ταυτα....
δλδ εφοσον η ηθικη δεν κοβεται και ραβεται στα μετρα του καθενα μας, θα την καθορισει......ποιος?
εσυ?εγω? η θεια μου η βερυκοκουλα? η εκκλησια(?????)
αν θες να την καθορισεις εσυ την ηθικη μου παντως, δεν θα παρω...
16-11-2009, 19:05 #40
καθε νομισμα παιδια εχει δυο οψεις και καθε κατασταση δυο(τουλαχιστον)αναγνωσεις
Ο πατερας ειναι βιαιος,δεν το συζητω,το κατακρινω
Ομως η arktos μας λεει οτι το προβλημα τελικα ειναι η σχεση της
Τι εννοει?
ειναι παντρεμενη και εχει και παιδι,σωστα?
Τι ειδους σχεση ειναι αυτη που πυροδοτησε τοση οργη στον πατερα της?Παρανομη φανταζομαι
Για να την ξερει ο πατερας της μαλλον η σχεση ερχεται και στο σπιτι? Το βιωνει αυτο το γεγονος και το παιδακι?Μηπως ειναι μια εντελως ακαταλληλη σχεση που βγαζει τον πατερα απο τα ρουχα του και προσπαθει με λαθος τροπο να προστατεψει το εγγονι του?
Αν κανουμε τη ζωη μας μπαχαλο και αυτο εχει επιπτωσεις και σε αλλους και ειδικα στα παιδια,μετα φταιει ο φονιας?
Δεν εχουμε μονο δικαιωματα σε αυτην τη ζωη,εχουμε και υποχρεωσεις
Το να βγεις απο τη φωλια,δεν σημαινει να γκρεμισεις τη φωλια που μεσα μενουν και αθωοι ανθρωποι και οποιον παρει ο χαρος
Με αλλα λογια καθε εγκλημα, δικαιολογειται ετσι? Ξερεις, μη γνωριζοντας και παραβλεποντας οτιδηποτε αλλο αφορα ειτε τον πατερα, ειτε την κορη καλο ειναι να βλεπουμε πώς η βια δεν εχει ελαφρυντικα.Και δεν εχει και αποτελεσματα...τουλάχιστον οχι σε οτι να κανει με ελευθερια, φροντιδα και αγαπη.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
17-11-2009, 09:49 #41
Αrkte,πώς είναι τα πράγματα αυτές τις μέρες με τους γονείς σου;
Είσαι ήρεμη καλή μου;"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
17-11-2009, 12:09 #42
Originally posted by Remedy
εδω σε βρισκω πολυ λαθος αγαπητη μανια.
η κατανοηση και η συμπαρασταση, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ το μονο που μπορουμε να κανουμε και να δωσουμε εδω....
κανεις μας δεν εχει το αλαθητο του παπα, ουτε κανουμε διαγωνισμο εξυπναδας και εφευρετικοτητας....
ο ανθρωπος που ποναει (και η αρκτος πονεσε πολυ) αυτο που θελει εδω ειναι αγαπη κι οχι η καλυτερη παραθεση πρακτικων λυσεων....απ οτι θα εχεις δει ειναι αρκετα εξυπνη και η ιδια για να το κανει αυτο.
αυτο που δεν μπορει να κανει μονη της, ειναι να βρει δυναμη για να αντιμετωπισει την δυσκολη κατασταση...και η δυναμη βρισκεται απο την ανθρωπια που νοιωθει οτι υπαρχει γυρω της....οχι απο το IQ των συνομιλητων...
οσο για την ηθικη
χαριτωμενη η ατακα σου μανια μου,αλλα για πες μας και το δια ταυτα....
δλδ εφοσον η ηθικη δεν κοβεται και ραβεται στα μετρα του καθενα μας, θα την καθορισει......ποιος?
εσυ?εγω? η θεια μου η βερυκοκουλα? η εκκλησια(?????)
αν θες να την καθορισεις εσυ την ηθικη μου παντως, δεν θα παρω...
είπα εγώ οτι η συμπαράσταση ,η κατανόηση και η αγάπη δεν χρειάζονται?Υπάρχει κανένας άνθρωπος που δεν τα έχει ανάγκη αυτά?αυτό που είπα είναι οτι με ευχολόγια και συμπαράσταση
δεν λύνεται το πρόβλημα,μιλώντας πάντα για την συγκεκριμένη
περίπτωση.Δεν διεκδικώ κανένα βραβείο εξυπνάδας,ούτε υποτιμω το μυαλό κανενός.Σαν τρίτο μάτι και χωρίς συναισθηματική εμπλοκή,είχα μια πρακτική θέση
Αν δηλαδή εγώ μπλοκάρω κάπου και εσύ μου πεις δυό κουβέντες επι της ουσίας, αυτό πάει να πεί οτι είμαι χαζή?
Για την ηθική που ειρωνεύτηκες έχω να σου πώ αυτό
Η ηθική (όχι η ηθικολογία,μην μπερδέυεσαι)έχει νόμους και κανόνες που είναι γνωστοί σε όλους μας,άλλο που κάνουμε το κορόιδο πολλές φορές κατα το πώς μας συμφέρει
Η ηθική λοιπόν αυτή,δεν καθορίζεται,αλλά μας καθορίζει σαν άτομα,δεν αποδεικνύεται,αλλά αποδεικνύει πράγματα για τον
καθένα μας,δεν αμφισβητείται,αλλά μπορεί μια χαρά να αμφισβητήσει τις πράξεις μας.
Ειναι σαν την γεωμετρία.Πού στηρίζεται η γεωμετρία?\"Από δυό σημεία,περνάει μιά ευθεία\"Αποδεικνύεται αυτό?Ορίζεται αλλιώς?
Αν όμως το αμφισβητήσεις,πάει η γεωμετρία.
17-11-2009, 12:31 #43
αυτό που είπα είναι οτι με ευχολόγια και συμπαράσταση
δεν λύνεται το πρόβλημα,μιλώντας πάντα για την συγκεκριμένη
περίπτωση.Δεν διεκδικώ κανένα βραβείο εξυπνάδας,ούτε υποτιμω το μυαλό κανενός.Σαν τρίτο μάτι και χωρίς συναισθηματική εμπλοκή,είχα μια πρακτική θέση
Αν δηλαδή εγώ μπλοκάρω κάπου και εσύ μου πεις δυό κουβέντες επι της ουσίας, αυτό πάει να πεί οτι είμαι χαζή?
Έθεσε κάτι από όλα αυτά η αρκτος σαν προβληματισμό κ ζήτησε τη γνώμη μας?
Είδα ότι αυθαιρετείς ακόμα κ στα γεγονότα στα οποία κ δεν έδωσε λεπτομέρειες η άρκτος.Γιατί?
Μου δίνεις την εντύπωση ότι πας να \'δικαιολογήσεις\' τα αδικαιολόγητα.Ένα περιστατικό βίας που δεν επιδέχεται απολύτως καμία δικαιολογία κ το τελευταίο που χρειάζεται να κάνουμε πάνω σε μια τέτοια φάση είναι να κρίνουμε τη ζωή της άρκτου.Είναι εντελώς απαράδεκτο.
Μου φαίνεται παράξενη να το πω...η συμπεριφορά σου για ένα άτομο που δε γνωρίζεις τπτ,πάνω σε μια δύσκολη φάση που χρειάζεται έστω την δικτυακή καταννόησή μας ή μια εικονική αγκαλιά να γυρνάς να επικρίνεις(κ με φαντατικά δεδομένα!!!) σε στιγμή που μόλις υπέστη κακοποίηση.κ πάλι το θεωρώ απαράδεκτο.
17-11-2009, 12:41 #44
Originally posted by arktos
αγαπητή arktos
Τα δεδομένα λοιπόν είναι
η διπολική διαταραχή
Η ύπαρξη ενός παιδιού
ο ανεπιθύμητος σύζηγος
μάθε να διαβάζεις σωστά τι γράφει ο άλλος και μετά απάντα.
εσύ δεν μιλάς με θεωρίες? << φαντάζομαι >>, << μήπως >>, << απ\' ότι κατάλαβα >> κ.α. δεν ήταν δικά σου λόγια στα ποστ σου?
όσο για το \'\' μην με πυροβολείται \'\' , απλά απαντάμε στα πυρά.
επίσης πες μας τελικά μπήκες στο φόρουμ για να ποστάρεις στο θέμα μου?
αλλά ξέχασα απαντάς και σε άλλο θέμα.
Δεν μιλάω με θεωρίες.Εκανα μερικές ερωτήσεις για να έχουμε μια σφαιρική εικόνα,εγώ και οι διαδυκτιακοί φίλοι για να πεί ο καθένας την σεβαστή του γνώμη,στο θέμα που εσύ άνοιξες και στο πρόβλημα που περιέγραψες.Ηταν οι ερωτήσεις άκομψες?
Συγγνώμη,αλλά δεν ξέρω από περικοκλάδες.Ετσι μιλάω στους φίλους μου,έτσι μίλησα και σε σένα.Σου ξαναείπα,δεν έχω κακή
πρόθεση.Εσυ γιατί επιτίθεσαι?Ετσι κι αλλιώς δεν είσαι υποχρεωμένη να απαντήσεις στις ερωτήσεις μου,κράτα τις απαντήσεις για τον εαυτο σου
17-11-2009, 12:53 #45
Originally posted by Arsi
Μου φαίνεται παράξενη να το πω...η συμπεριφορά σου για ένα άτομο που δε γνωρίζεις τπτ,
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία