Results 1 to 12 of 12
Thread: θελω να ξεχασει τα παλια
-
12-11-2009, 15:09 #1
θελω να ξεχασει τα παλια
γεια σας ειμαι 27 ετων και θελω για μια φορα ακομα την βοηθεια σας ομολογο οτι την προηγουμενη φορα με βοηθεισατε παρα πολλη με της συμβουλες σας...λοιπον ειμαι σε αδιεξοδο συνεχια με ρωτα και θελει απαντισεις για καποια λαθη που εκανα στο παρελθον με τον προιν συζιγο μου..τα λαθη μου ηταν που εγω εκανα κοινισεις που δεν της σκεφτομουν και νομιζα οτι δεν θα του εκανα κακο οπος λεει του ειχα πει ψεματα οτι δεν ειχα παει να βρω σπιτι επιπλα και ηλεκτρικα με τον προιν μου ενω αυτα ειχαν γινει και τα εμαθε απο μια υποτιθεμενη φιλι μου ενω εγω εψαχνα και σιχρονος σπιτι για να φυγω να χωρισω και αυτο δεν το ηξερε ηθελα να του διξω οτι δεν ηταν μονο αυτος η αιτια που θα χοριζα...και δεν ξερω για πιους λογους καθομουν και εκανα αυτες της κοινισεις...τωρα ειμαστε μαζι περναμε χρονο μαζι αλλα αυτα τα σηζειτα συνεχια και θελει απαντησεις η μονη απαντηση ποθ του δινω ειναι το δεν ξερω και αληθεια δεν ξερω γιατι τα εκανα αυτα αλλα αυτη η απαντηση δεν τον καληβει οπος λεει....
- 12-11-2009, 15:18 #2
για σου..πολυ μπερδεμενα τα λεσ..δεν καταλαβαινουμε τιποτα..
κατ αρχασ..ποιοσ σε ρωταει..???
οσο για το δεν ξερω γιατι το εκανα...ε κατα βαθοσ ξερουμε ...πχ καποιοσ καποτε οταν δεν μπορουσε να μου εξηγισει γιατι εκανε κατι....τελικα μου ειπε \'\'το εκανα γιατι μπορουσα\'\'
...και αυτη ηταν η αληθεια..και οχι το\'\'δεν ξερω γιατι\'\'
...πεσ μασ περισσοτερα για να μπορεσουμε να καταλαβουμε..
φιλια....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
12-11-2009, 15:26 #3
με ρωτα ο ανθροπος που ειχα παραλιλη σχεση και τωρα που χωρησα ειμαι μαζι του...πραγματικα δεν ξερω γιατι εκανα απερισκεπτες κινισεις......
12-11-2009, 15:29 #4
φοβαται ο ανθρωποσ πωσ ισωσ ακομη εισαι με τον πρωιν...η οτι τον βλεπεισ κρυφα..προφανοσ...πρεπει να βρεισ τροπουσ να τον καθησιχασεισ και να σου εχει εμπιστοσυνη.
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
12-11-2009, 15:32 #5
κανω τα παντα γι αυτο και του το διχνω καθε μερα και το βλεπει απο τι μου λεει εστο αλλα αυτα απο το μυαλο του δεν μπορουν να φυγουν
12-11-2009, 16:18 #6
Toτε πρεπει να αρχισει να σε εμπιστευεται. Πες του πως εφοσον ειστε μαζι , δεν εχει λογο να φοβαται για κατι, και οτι δεν εισαι τετοιος ανθρωπος.
Και αφου αυτον εχεις διαλεξει να εισαι μαζι του, τοτε πρεπει να αρχισει να υπαρχει εμπιστοσυνη και κατανοηση.Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
12-11-2009, 16:42 #7
για ολλα μου τα λαθη εγω μοναχα φταιω μακαρι να μπορουσα να τα διορθοσω.....
12-11-2009, 17:32 #8
Nα βλεπεις το παρων και πως μπορεις να το διορθωσεις και να το καλυτερευσεις.
Οτι εγινε στο παρελθον, δεν μπορει να ξαναγραφτει. Μαθαινουμε απο τα λαθη μας, και γινομαστε οσο μπορουμε σοφοτεροι.Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
13-11-2009, 10:07 #9
Οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες...το παρελθον δεν ειναι για να το σκαλιζεις...ειναι για να το αφηνεις εκει που ειναι να μαθεις απο αυτο και να μην ξανακανεις παλι το ιδιο λαθος. Αν βουλιαζει στο παρελθον ειναι γιατι ακομα οσο και να του το δειχνεις δεν εχει πειστει οτι εχεις αλλαξει....το θεμα δεν ειναι να διορθωσεις τα λαθη σου γιατι μερικα γινονται ανεπιστρεπτι. Το θεμα ειναι να μην τα επαναλαβεις και αυτο χρειαζεται χρονο....συζητηστε το και πες του να κανει υπομονη για να του το αποδειξεις.
Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.
13-11-2009, 12:44 #10
αυτο κανο κανο υπομονη και το σιζειταω γιατι ξερω οτι εχει αποριες...και προσπαθω καθε μερα να το αποδικνιω αυτο...
13-11-2009, 15:31 #11
Triella,το παρελθόν είναι για να το σκαλίζεις.Είναι το οπλοστάσιό μας.Από εκεί παίρνουμε οποιοδήποτε όπλο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο τώρα και στο αύριό μας.
XARA,μήπως αφού κάνεις τα πάντα,τα πάντα αυτά δεν περιλαμβάνουν αυτό που θα του έδινε τη σιγουριά;Mήπως υπάρχει ακόμη κάτι που λείπει και δεν το έχει καλύψει;
Tι ρωτά;Αυτό έχει σημασία.Αυτό στο οποίο επανερχόμαστε έχει τη σημασία του.Για πες μας τι ρωτάει συνέχεια.
Όταν χωρίζουμε δεν παίρνουμε αυτόν που χωρίζουμε μαζί μας στα μαγαζιά,παίρνουμε αυτόν που θέλουμε να είμαστε μαζί του στο νέο μας στάδιο ζωής..."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
13-11-2009, 17:11 #12
βροχη και αερα....το παρελθον του α δεν ειναι για να το σκαλιζει ο β...ειναι για να το σκαλιζει μοναχα ο α...για τα δικα του λαθη, για τα δικα του παθη και για τις δικες του διορθωσεις...το οτι εμπλεκεται εμμεσως πλην σαφως ο συντροφος της δεν σημαινει οτι μετα απο καιρο χρειαζεται να ρωταει εξηγησεις...αυτο μονο χειροτερευει τα πραγματα και θα τον κανει να απομακρυνθει....
οπως ειπες η χαρα πρεπει να τον ρωτησει τι να κανει για να σταματησουν οι αμφιβολιες...προφανως κατι παραβλεπει και πρεπει να το μαθει αν θελει να τα πανε καλα...Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.
Πώς;
14-06-2025, 02:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία