Ενδιαφέρεται καμία για σχέση ; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    Σιγά ρε παιδιά πως κάνετε έτσι.

Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Τι το κακό να θέλεις να γνωρίσεις έναν συνανθρωπό σου ; Με όποιον τρόπο και να είναι χρησιμοποιήσεις.
    Στο εξωτερικό βάζουν συστηματικά αγγελίες σε εφημερίδες για να γνωρίσουν κάποιον ή κάποια.
    Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    καλα εκανεσ και μπραβο...!!! σιγα...ολοι μασ..θα το καναμε..γιατι οχι?

ευχομαι να την βρεισ..!!!! :):)
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    νομιζω maus οτι ενοχλησε το τυπου αγγελια, παρά το οτι ενδιαφερεσε να γνωρίσεις κάποια κοπέλα με τα ίδια προβλήματα ως πρωταρχικο την κατανόηση. anyway, οπως κ να έχει, θέλω να σε ρωτήσω κάτι άλλο. πιστεύεις ότι σε μια σχεση, σε μια κοπέλα που μόλις γνωρίσεις επιβάλλεται να πεις οτι εχεις κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα; εγω αποφεύγω τέτοιου είδους συζητήσεις, αλλο εαν δεθείς με την παροδο του χρόνου κ θελήσεις να είσαι πιο ειλικρινής μεσα σε μια σχέση που θα έχει αναπτυχθεί, όχι απόλυτα ερωτική. έχουν γίνει ποστ ανα διαστήματα με το ζήτημα, τι λεω στον φιλο μου, στον συντροφό μου, στον εκαστοτε γνωστο μου.. δεν ξερω ίσως του δινουμε μεγαλύτερη σημασια απ οσο θα έπρεπε κ στο κατω κατω τι ζηταμε; να ζησουμε οσο πιο φυσιολογικα γίνεται ανεξάρτητα το πρόβλημα του καθενός, ας μην κλείνουμε την πόρτα οι ίδιοι στα μουτρα μας.

edit
    Adzik χεχε...

Junior Member
    maus καλά έκανες αμα νιώθεις έτσι. κατα την γνώμη μου ο κύριος έκανε μια συντομή παρουσίαση του εαυτού του όπως αυτος πίστευε.

Σημασία έχει η ευτυχία και η οποία βελτίωση της ποιοτητας ζωής μας και όχι να πιεζομαστε πισω απο τέτοιου είδους φόβους από κοινωνική κατατκραυγή κλπ. Το msn , τα chats κλπ τι είναι δηλαδή?

Καλή επιτυχία στην αναζήτηση σου φίλε.

Senior Member
    μαουσ...εγω παντωσ αν ημουν ενδιαφερομενη...
    δεν θα ηθελα να ακουσω πωσ εισαι πτυχιουχοσ... τει αλλα...οτι πχ ....σου αρεσουν οι βολτεσ στο δασοσ...οτι εισαι σπιτογατοσ...η οχι..οτι ..εχεισ υπομονη...η οχι...:):) κλπ...

;)
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Εξέφρασε μία ανάγκη του,με τρόπο κόσμιο και ειλικρινή,που δεν έθιγε καθόλου κανένα μέλος.Το θέμα δεν είναι να κρίνουμε το πού το έκανε και να φιλοσοφήσουμε για το forum,δεν είδα να υπάρχει η ανάλογη κριτική σε δεκάδες σκουπιδοθέματα για χαβαλίκι.

Έκανες την κίνηση να βγάλεις την ανάγκη σου προς τα έξω με τρόπο ουσιαστικό,άμεσο και με σεβασμό.Αυτό σημαίνει χρησιμοποιώ ένα μέσο(forum εν προκειμένω) με υγιή τρόπο.Αντιλαμβάνομαι,κρίνω ,εξετάζω τη χρησιμότητά του εξατομικευμένα,το ακουμπάω πάνω στην ανάγκη μου,το προσγειώνω στην επιθυμία μου.

Ελπίζω να βρεις αυτό που αναζητάς και να περνάς καλά!:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Maus,

ευχομαι να βρεις μια κοπελα οπως την θες:)

Απο την αλλη δεν καταλαβαινω γιατι η επικριση...οκ, ειναι ενα φορουμ ψυχολογιας. Δηλωνει ο maus πως νιωθει μονος, πώς φοβαται να ανοιχτει μεσω αλλου τροπου και δηλωνει ειλικρινα κ με τον τροπο που επιλεγει να συναντηθει με μια κοπελα. Δεν βλεπω πού ειναι το κακο: δεν προσεβαλε κανεναν, δεν εθιξε επισης κανεναν, απλα ειπε αυτο που ηθελε χωρις περιστροφες.

Το γεγονος οτι το κανει μεσω ενος φορουμ κ οχι αμεσα, ισως να πρεπε να πει και σε εμας κατι παραπανω, για το πώς ειναι τα πραγματα εκει εξω. Και ναι, σαφως κ υπάρχει στιγμα.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Πόσο δίκιο έχεις Sofia στην ανάλυσή σου.Και πόσο θα ήθελα να μην έχεις δίκιο όσον αφορά το στίγμα...
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Administrator
    Θεωρώ ότι η αναζήτηση σχέσης μέσω αγγελίας μέσα στο συγκεκριμένο φόρουμ δεν είναι καλή ιδέα, σέβομαι ωστόσο ότι για τον maus ή για άλλους είναι.
    Η αντίδραση ωστόσο του maus σε όσους -εξίσου ευγενικά με το δικό του μήνυμα- διαφώνησαν, ήταν πέρα για πέρα απαράδεκτη, με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και άσχημη επίθεση.

Καμιά φορά, οι διαχειριστικές παρεμβάσεις, αντί να φροντίζουν το φόρουμ, κουκουλώνουν πράγματα και αφήνουν στο φως μέρος μόνο από ολόκληρη την εικόνα.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    Originally posted by NikosD.
    Θεωρώ ότι η αναζήτηση σχέσης μέσω αγγελίας μέσα στο συγκεκριμένο φόρουμ δεν είναι καλή ιδέα, σέβομαι ωστόσο ότι για τον maus ή για άλλους είναι.
    Η αντίδραση ωστόσο του maus σε όσους -εξίσου ευγενικά με το δικό του μήνυμα- διαφώνησαν, ήταν πέρα για πέρα απαράδεκτη, με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και άσχημη επίθεση.

Καμιά φορά, οι διαχειριστικές παρεμβάσεις, αντί να φροντίζουν το φόρουμ, κουκουλώνουν πράγματα και αφήνουν στο φως μέρος μόνο από ολόκληρη την εικόνα.
    Δηλαδή πείραξε περισσότερο το θύμα , που είμαι εγώ στη συγκεκριμένη περίπτωση και όχι ο θύτης ο οποίος με προσέβαλλε και κοίταξε να με γελοιοποιήσει αρχικά ;
    Αυτόν γιατί δεν κοιτάξατε να του σβήσετε το μήνυμα ;
    Εγώ δεν έκανα επίθεση σε κανέναν αρχικά , ούτε οι χαρακτηρισμοί που έκανα έπειτα νομίζω ότι είναι τόσο τραγικοί απλά δήλωναν την αντίδραση μου στην επίθεση που δέχτηκα.

Senior Member
    ?

Senior Member
    Originally posted by NikosD.
    Και αλλες φορες, οι διαχειριστικες παρεμβασεις ειναι επιδεικτικα απουσες. Σιχαινομαι την ιδεα του χωροφυλακα σ ενα φορουμ, επικροτω την ιδεα της αυτορυθμισης, αλλα πραγματικα υπάρχουν στιγμες που η παρεμβαση ειναι το λιγοτερο αναγκαια.Ελπιζω στο μελλον να μην ξαναδουμε, τοση ερημια απο την πλευρα της διαχειρισης. Αλλα βεβαια πρωτα απο ολα ελπιζω, πώς δεν θα χρειαστει αναγκη παρεμβασης.

Παρολα αυτα, χαιρομαι για την αυτοκριτικη απο οπου κι αν προερχεται. Βρισκω πώς δινει βημα για διαλογο αντι για επιβολη αποψεων.

Συγγνωμη για το οφ τοπικ.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    ΠPOΣΩΠIKA ME EYXAPIΣTEI OTI MEXPI TΩPA YΠAPXEI ENA EΠIΠEΔO, ΔEN ΔIABAΣA TO ΠOΣT TOY MAUS, ENΩ ΠPIN AΠO ΛIΓO KAIPO ΘA ΓINOTAN XAMOΣ ΓIA ENA TETOIO ΘEMA.
    AΠO EKEI KAI ΠEPA H IΔEA THΣ AΓΓEΛIAΣ ΔEN MOY APEΣEI. EINAI KATI ΠOΛY ΨYXPO KAI ΔEN TAIPIAZEI ΣTO ΦOPOYM
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Administrator
    Maus, συχνά, όταν μας κινητρώνει μια βαθιά ανάγκη, είναι πολύ εύκολο να ακούσουμε τον εαυτό μας και να πάψουμε να ακούμε τους άλλους, ακόμη κι οταν η πρόθεση τους είναι ενσυναισθητική.
    Τώρα άν μιλάς με όρους θύτη και θύματος, μάλλον δεν θα συνεννοηθούμε.
    Αν γραφεις \"είστε όλοι μίζεροι και μείνετε στη μιζέρια σας\" και άλλες 4-5 ανάλογες γραμμές και θεωρείς ότι δεν επιτέθηκες, αλλά απλά αντέδρασες, οκ, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε την κουβέντα, μαλλον παίζουμε με τις λέξεις και δεν θα βγει κάτι. Να είσαι βέβαιος ότι αν έβλεπα κάποιο μήνυμα να σε γελοιοποιεί, θα το διέγραφα και αυτό.

Συνέχισε με την αναζήτηση σου. Σου εύχομαι καλή τύχη, ειλικρινά.

Σοφία, με εξέπληξε το πως έσπευσες να δηλώσεις την ενόχληση σου ή τον θυμό σου προς εμένα. Δεν έχω δυσκολία να αναγνωρίσω τα λάθη μου εδω μέσα, το έχω κάνει πολλές φορές.
    Δεν έχω όμως κανένα άγχος και καμιά αγωνία ότι πρέπει να διαχειριζομαι πάντα τις κρίσεις με τον καλύτερο για όλους τρόπο. Δεν είναι στο μυαλό μου αυτό. Σχεδόν πια το θεωρώ παραμύθι και ταυτόχρονα ενοχλούμαι όταν οι άνθρωποι έχουν από άλλους ανθρώπους τόσο υψηλές προσδοκίες και τους αποδίδουν τέτοιες ευθύνες.
    Δεν θα τις πάρω τέτοιες ευθύνες. Πιο ανθρώπινη την φαντάζομαι την καθημερινότητα της ζωής μου.
    Γι\' αυτό ένιωσα έκπληξη που έσπευσες, ειδικά εσύ που μιλάς με τόσο παλμό για αυτορύθμιση.
    Στα δικά μου μάτια, μοιάζει σχεδόν αντιφατικό, να πιστεύω βαθιά στην αυτορύθμιση και με την ίδια ανάσα να σπεύδω να μιλήσω για τις ευθύνες αυτού/ων που δεν μας ρύθμισαν.

Και για να μην παρερμηνευθώ, δεν αποποιούμαι των ευθυνών μου. Εκανα λάθη πολύ συγκεκριμένα και πολύ ξεκάθαρα και θα συνεχίσω να κάνω. Όμως δεν θα αρχίσω να με υπερχρεώνω, όποτε κάποιος ενοχλείται, γιατί όπως δεν μου χρωστάει το σύμπαν, ετσι και γω δεν του χρωστάω. Μπορώ να τα ονοματίσω αυτά τα λάθη, δεν αερολογώ. Ομως πόσες φορές ακόμη θα μου ζητηθεί να γυρίσω να τα αναγνωρίσω και να απολογηθώ?
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    !

Maus, δημιουργείς ένας θέμα στην κατηγορία \"Ψυχωσεις\" και ζητάς γνωριμία με κοπέλα που να ενδιαφέρετε για σχέση μαζί σου, χωρίς να σε ξέρει, αλλα με βάση των ελαχίστων χαρακτηριστικών που αναφέρεις στο μήνυμα σου!
    Αμέσως μετά γράφει ο WM οτι υπάρχουν πιο απελπισμένοι απο σένα.. μετά ακολουθούν και άλλα μηνύματα. Δεν διάβασα τι ακριβώς έγραψες και έσβησε η διαχείριση αλλά ο χαρακτηρισμός \"είστε όλοι μίζεροι\" δεν νομίζω να γλυκάνει τις υποψήφιες μέλλουσες συντρόφους ;)

Λάθη όλοι κάνουμε (αν και πρέπει να καταλάβουν οι υπόλοιποι κάποια στιγμή τι συμβαίνει), πόσο μάλλον όταν μας κυριεύει η ψυχική φθορά. Kαι εγώ έγραψα μια φορά σε ένα νέο μέλος \"μα τόσο βλάκες είστε\" ξέχασα όμως να τροποποιήσω την πρόταση σε \"μα τόσο βλάκες είμαστε\"?

Μήπως αποβλακωθήκαμε από τις εικονικές σφαλιάρες (η τα one night stands που συμβαίνουν στην πραγματικότητα)?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast