Ενδιαφέρεται καμία για σχέση ; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    Senior Member
    Originally posted by NikosD.
    Σοφία, με εξέπληξε το πως έσπευσες να δηλώσεις την ενόχληση σου ή τον θυμό σου προς εμένα. Δεν έχω δυσκολία να αναγνωρίσω τα λάθη μου εδω μέσα, το έχω κάνει πολλές φορές.
    Δεν έχω όμως κανένα άγχος και καμιά αγωνία ότι πρέπει να διαχειριζομαι πάντα τις κρίσεις με τον καλύτερο για όλους τρόπο. Δεν είναι στο μυαλό μου αυτό. Σχεδόν πια το θεωρώ παραμύθι και ταυτόχρονα ενοχλούμαι όταν οι άνθρωποι έχουν από άλλους ανθρώπους τόσο υψηλές προσδοκίες και τους αποδίδουν τέτοιες ευθύνες.
    Δεν θα τις πάρω τέτοιες ευθύνες. Πιο ανθρώπινη την φαντάζομαι την καθημερινότητα της ζωής μου.
    Γι\' αυτό ένιωσα έκπληξη που έσπευσες, ειδικά εσύ που μιλάς με τόσο παλμό για αυτορύθμιση.
    Στα δικά μου μάτια, μοιάζει σχεδόν αντιφατικό, να πιστεύω βαθιά στην αυτορύθμιση και με την ίδια ανάσα να σπεύδω να μιλήσω για τις ευθύνες αυτού/ων που δεν μας ρύθμισαν.

Και για να μην παρερμηνευθώ, δεν αποποιούμαι των ευθυνών μου. Εκανα λάθη πολύ συγκεκριμένα και πολύ ξεκάθαρα και θα συνεχίσω να κάνω. Όμως δεν θα αρχίσω να με υπερχρεώνω, όποτε κάποιος ενοχλείται, γιατί όπως δεν μου χρωστάει το σύμπαν, ετσι και γω δεν του χρωστάω. Μπορώ να τα ονοματίσω αυτά τα λάθη, δεν αερολογώ. Ομως πόσες φορές ακόμη θα μου ζητηθεί να γυρίσω να τα αναγνωρίσω και να απολογηθώ?
    Νικο,

δεν νομιζω να απεδωσα προσωπικα σε εσενα περισσοτερες ευθυνες απο οτι στα υπολοιπα μελη εδω μεσα. Κ τουλαχιστον πιστευω πώς ο καθενας μας εχει τις ευθυνες που του αναλογουν. Ετσι λοιπον κ οι διαχειριστες του φορουμ - οποιοι κι αν ειναι αυτοι.

Το παραμυθι που λες δεν το καταλαβαινω, κ πώς το εννοεις απευθυνομενος σε αυτα που εγραψα παραπανω. Οσο για τις υψηλες προσδοκιες, αληθεια πώς προεκυψε οτι τετοιες εχω? Η προσδοκια μιας πιο σταθερης παρουσιας της διαχειρισης ειναι υψηλη? Νομιζω πώς συνεβησαν περιστατικα, πώς ειπωθηκαν λογια που εχρηζαν μιας πιο ηχηρης παρουσιας. Ειδικα οταν γινονταν λογος για απειλες. Οταν αντιθετα, υπάρχει μια σταθερη παρουσια για την υπενθυμιση μελων να γραφουν με ελληνικους χαρακτηρες ναι, ενοχλουμαι.

Μαλλον αγανακτισμενος ακουγεσαι Νικο, και δεν ξερω ποσο φταιω εγω ή τα λογια τα δικα μου. Εκτος αν αυτα τα λογια μου, ερχονται να προστεθουν στα λογια τοσων αλλων μελων που σου ζητησαν επιμονα ή οχι να κανεις κατι για τα οσα γινοντουσαν οταν γινοντουσαν.Λιγο καιρο πριν.

Αν παρολα αυτα εγω ειμαι το θεμα του εκνευρισμου σου και οι παρατηρησεις μου, σου φανταζουν παραλογες ή εκκληση ή παρατηρηση στο να μην ξανακανεις λαθη στη διαχειριση, ή ακομα τα λογια μου συνεπαγονται για σενα υπερχρέωση λαθων, πραγματικα λυπάμαι. Ουτε αυτη ηταν η προθεση μου, ουτε σταθηκα απεναντι σου επικριτικα τον καιρο που ειμαι παρουσα εδω. Αλλα, σκεφτηκα, σε χρονο που δεν καιγεται το συμπαν, να πω την αποψη μου. Μαλλον εκανα λαθος. Kαι λυπάμαι πολυ. Οχι για αυτα που ειπα, αλλα για το πώς ερμηνεύτηκαν.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Administrator
    Σοφία,
    σε οτι αφορα το μήνυμα σου,
    αυτό που με εξέπληξε είναι \"ότι έσπευσες\" εκεί που -κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον- δεν υπήρχε λόγος. Μου θύμισε \'περσυνά ξινά σταφύλια\' και μάλιστα σε λάθος θέμα/χρόνο. Και συ αναγνώρισες οτι είναι οφφτοπικ, όμως σε μένα αυτό το οφφ τοπικ, προκάλεσε συναισθήματα.

Από κει και πέρα, ίσως ήταν λάθος μου που πήρα αφορμή από το μήνυμα σου και φάνηκε σαν να απευθύνομαι μόνο σε σένα.
    Οπως πολύ εύστοχα μάντεψες, το μήνυμα σου ήρθε πάνω που σήμερα διέγραφα τα μηνύματα από τον φάκελο αλληλογραφίας μου και εκεί, ξαναδιαβάζοντας τα, ενοχλήθηκα -ξανά- με μερικά από δαύτα που ίσως λόγω του ότι εστάλησαν ιδιωτικά, ήταν απαλλαγμένα από όρια και ήταν επιθετικά, έως και χλευαστικά. (μερικά τουλάχιστον). Το να γίνεται κριτική, μου ειναι οκ. Το να μου επισημαίνονται λάθη σε μια δημοσια ή κατ΄ιδιαν συνομιλία, μου είναι οκ. Το να εισπράτω ειρωνία όμως, δεν το χωράω.

Από κει και πέρα, μια μόνο κουβέντα, για δυο πράγματα:
    Για το παραμύθι: αφησε το καλύτερα, είναι δικό μου θέμα, δεν έχω διάθεση να το μοιραστώ εδώ, τώρα.
    Για τα greeklish: αυτού του είδους οι επισημάνσεις είναι ανέξοδες, δεν απαιτούν σκέψη, ενέργεια και διεξοδική μελέτη θεμάτων επί πολλές σελίδες. Με αυτή την έννοια, δε, βρίσκω λόγο να παραμελούνται, όταν και εάν τρέχουν καυτά θέματα. Δεν είναι ότι αφήνουμε το δάσος και κοιτάμε τα δέντρα. Είναι μονάχα ότι αυτά τα δέντρα ποτίζονται πανεύκολα.

ΥΓ. Λυπάμαι για τον εκνευρισμό μου και την παρερμηνεία μου και ταυτόχρονα έχω έγνοια που ανοίξαμε αυτή την κουβέντα \"σε ξένο αχυρώνα\".
    Καλό βράδυ.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    Νικο,

και εγω θα κλεισω εδω.

Θα θελα ομως να σου πω πρωτα δυο λογια για οσα θιγεις.

Ο τοπος οπως σημειωνεις που εσπευσα να δηλωσω τον θυμο ή την διαφωνια μου ειναι λαθος. Ισως να ταν καλυτερα να μιλησω για ολο αυτο ιδιωτικα, απευθυνομενη στους διαχειριστες, την CeliaM ή σε σενα μεσω u2u. Παρολα αυτα, εσπευσα να το κανω χωρις δευτερη σκεψη. Νομιζω οι λογοι ηταν προφανεις: Απο τη μια εμπιστευτηκα εσενα σε οτι αφορα εναν διαλογο χωρις εμπαθειες κ προσβολες και ο δευτερος λογος ηταν οτι ο παροντας χρονος δεν \"καιει\" απο αψιμαχιες σε διαφορα μετωπα. Προτιμω να δηλωσω πλεον τη διαφωνια μου οταν περασει η μπορα, παρα εν μεσω μπορας. Ισως γιατι πιστευω πως τοτε μπορει να γινει ενας πιο ηρεμος κ καθαρος διαλογος.

Κατα τα αλλα καταννοω την εγνοια σου για το ανοιγμα του θεματος, σε ξενο θεμα.

Καλο βραδυ κ σε σενα.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Maus βρηκες τιποτα?

Page 3 of 3 FirstFirst 123