Results 16 to 19 of 19
Thread: ΧΑΝΑΧ KAI ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΕΡΓΙΕΣ
-
27-07-2010, 17:23 #16
Originally posted by Agia
Παιδια εχετε παρει ποτε μισο xanax;
Δηλαδη αν εχετε το 0.25,και εχετε παρει μισο. Σας πιανει? Δηλαδη σας ηρεμει? Επειδη ειναι μικρη δοση...Ξερει να μου καποιος;
Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι η δόση εξαρτάται και από το σωματικό σου βάρος.
,25 είναι σχετικά μικρή δόση.
Το θέμα με αυτούς του διαβόλους έιναι ότι προκαλούν ψυχολογική εξάρτηση και μπορέι να φτάσεις σε κάποιο σημείο να μην μπορέις να λειτουργήσεις χωρίς αυτό.
Σε μια τέτοια φάση είμαι και εγώ τώρα.
- 27-07-2010, 22:01 #17
Παίρνω xanax εδώ και πολύ καιρό και το έκοψα πριν από 9 μέρες..
Το έκανα απότομα χωρίς περίοδο προσαρμογής…
Όπως καταλαβαίνεις έχω αρκετά μεγάλο πρόβλημα…
Νιώθω το κεφάλι μου λες και ζυγίζει 100 κιλά.
Έχω ζαλάδες και λίγο ανησυχία αλλά αυτή αρχίζει και με εγκαταλείπει σιγά σιγά…
Δυστυχώς πρόκειται για ένα πολύ καλό φάρμακο ωστόσο είναι από τα πλέον εθιστικα
Θα έλεγα ότι τα συμπτώματα είναι πολύ χειρότερα από όταν είχα κόψει το entact που είναι αντικαταθλιπτικό..
Φαίνεται πως τα φάρμακα μας βοηθούν πάρα πολύ ωστόσο μας περνάν σε μια άλλη φάση όσον αφορά την σωματική μας λειτουργία και το πώς το σώμα μας προσπαθεί τελικά να απαλλαγεί από όλες αυτές τις ουσίες που για πολύ καιρό τις είχε υπό την ανοχή του
Έχω ξεκινήσει διατροφή βεβαίως και ελπίζω να βοηθήσω αρκετά ώστε να ξεπεράσω όλα τα φάρμακα που με είχαν καταβάλει πραγματικά περίπου για 5 χρόνια…
27-07-2010, 22:16 #18
Originally posted by XRISTOS2612
περνατε και εσεισ την ιδια αγωγη?xanax 0,25*e kai seropram των 20 ενα την ημερα?
28-07-2010, 10:21 #19
Originally posted by John11
Originally posted by XRISTOS2612
περνατε και εσεισ την ιδια αγωγη?xanax 0,25*e kai seropram των 20 ενα την ημερα?
τον ρώτησα για την δόση που πέρνω εγώ (0,5 - 1 mg) ημερησίως.
μου είπε τα εξής για τα κιλά μου (περίπου 100) η δόση αυτή είναι καθαρά ψυχολογική και δεν ενεργέι πραγματικά στον σώμα μου.
επίσης μου είπε ότι τα φάρμακα αυτά αναπτύσουν αντόχη στον οργανισμό και από ένα σημείο και μετά δεν κάνουν την δουλειά τους σε σωματικό πάντα επίπεδο.
φυσικά ότι αναφέρω έχει να κάνει με εμένα και μόνο και φυσικά δεν αποτελεί κανόνα.
κάθε σώμα και κάθε ψυχή αντιδρά διαφορετικά.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία